Panny Młode 2009 cz.II - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-08, 20:02   #2611
jaga_2001
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
heheh no kurde wierze Ci, ze Ci cisnienie musialo niezle podskoczyc jak to uslyszalas, bo nawet mi podskoczylo jak to czytalam ze nie bedziesz miala swojego slubu w ten dzien w ktory chcieliscie i ze znow musicie szukac lokalu, a tyle juz zalatwione a ja to nie jestem specjalnie zainteresowana (tzn chodzi mi o to ze nie jestem panna mloda, ani gosciem ) Ja bym mojemu nie wiem co zrobila za takie zarty ale na szczescie nie jest tak pomyslowy a przygladlam sie jeszcze raz wnikliwiej tym ubranka na wodke i faktycznie te na allegro ladniejsze byly nooo ale te tez nie sa strasznie zle, da sie przezyc
no da sie przezyc, ale jak sie cos sprzedaje i wkleja zdjecia towaru to kupujacy ma chyba przeswiadczenie, ze kupuje towar identyczny jak na zdjeciach, a to co otrzymalam odbiega od oryginalu... Takie cos to robienie klientow w "balona"...
Kurcze, czegos takiego w zyciu nie postawie na stol...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 20:16   #2612
ivoclar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
gust gustem ... ale Twoja wypowiedz byla jak by to powiedziec ... "niesmaczna"

i po co mi sie bylo odzywac ehh jestem szczera az do bólu dla jednych to wada dla innych zaleta a to jest wizaz i nie wszystko musi byc "smacznie"napisane po prostu zignoruj moja opinie przeciez to Twój fotograf i Tobie ma sie wkońcu podobac a nie mnie

jaga a nie mysałas o tym żeby im to odesłać z reklamacją???
Stary 2008-04-08, 20:21   #2613
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivoclar Pokaż wiadomość
i po co mi sie bylo odzywac ehh jestem szczera az do bólu dla jednych to wada dla innych zaleta a to jest wizaz i nie wszystko musi byc "smacznie"napisane po prostu zignoruj moja opinie przeciez to Twój fotograf i Tobie ma sie wkońcu podobac a nie mnie

moglas poprostu napisac ze ci sie nie podoba i tyle a nie od razy porownywac z innymi fotografami ...
moze ty pochwalisz sie swoim w takim razie?
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 20:24   #2614
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie mam zamiar to zrobic. Nie mam zamiaru tego trzymac w domu, by mi sie kurzylo...

AV by jaga_2001
Stary 2008-04-08, 20:29   #2615
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
no da sie przezyc, ale jak sie cos sprzedaje i wkleja zdjecia towaru to kupujacy ma chyba przeswiadczenie, ze kupuje towar identyczny jak na zdjeciach, a to co otrzymalam odbiega od oryginalu... Takie cos to robienie klientow w "balona"...
noo niestety tak to jest ja tez sie pare razy nacielam ze cos bylo nie dokladnie takie jak na zdjeciu, moze odeslij to z reklamacja?
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 20:32   #2616
pati86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kliwia
od 600zł za pakiet podstawowy. My bierzemu full [reportaż = przygotowania, błogosłąwieństwo kościół, wesele; oraz plener] za 1500 bodajże. Ale jeszcze nie wiem wszytskie zdjęcia na płycie, wywołane zdjęcia w albumie, i nie wiem czy prezentacja. Takie szczegóły to za tydzień się dowiem, bo Tż z nim się umawiał i omawiał, jak wiadomo chłop nie spytał o takie szczegóły, bo nie miał zpaisanych wytycznych ode mnie. Szczegóły zawsze ustala indywidualnie.
ale dupek! mi proponował 2000zł za full pakiet dlatego tak "długo" sie zastanawiałam... pewnie nie ma chętnych bo jest taki "kiepski"() i obniżył cenę . daruj sobie!
(nie) ZNAJDZIESZ LEPSZEGO!

(...) Porwała księcia i już nigdy go nie oddała...chroniła go i kochała ... (...)
pati86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 20:35   #2617
kliwia
Zakorzenienie

zaaaabcia wklej mi kilka jego fotek, bo ja nie widziałam a chce zobaczyć

i przestańce sobie docinać to jest okropne.
Każdy bierze to na co go stać i co mu się podoba.

jaga_2001 no mówiłam żeby zwrócić

pati86 a nie doliczył sobie za dojazd?
w kalendarzu mało ma dziur.

Wszystko za co teraz płacimy, są to ceny tegoroczne. W przyszłym roku mogą się one zmienić musimy to wziąść pod uwagę. Chyba , że w umowie, masz czarno na biąłym np. 1100 za usługę to nie ma bata żeby wzrosła cena za nią.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-08, 20:41   #2618
pati86
Raczkowanie

wiem, wiem kliwia. ja praktycznie w każdej umowie mam napisane że ceny mogą wzrosnąć o 5% .

(...) Porwała księcia i już nigdy go nie oddała...chroniła go i kochała ... (...)
pati86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 20:50   #2619
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
noo niestety tak to jest ja tez sie pare razy nacielam ze cos bylo nie dokladnie takie jak na zdjeciu, moze odeslij to z reklamacja?
napisalam maila. Zobaczymy co koles na to...

Kurcze, naliczylam 10 roznic!
Rozumiem jedna, gora dwie, ale nie 10! Mysla, ze ludzie slepi sa i, ze nie zauwaza?

AV by jaga_2001
Stary 2008-04-08, 20:50   #2620
ivoclar
Rozeznanie

d o k ł a d n i e
Stary 2008-04-08, 20:59   #2621
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość
Panny Młode moje Witam dzisiaj dostałam probki tych zaproszeń co wam pokazywałam z allegro i powiem wam, że są rewelacyjne i cena też jest fajna ok 4 zł. Myślałam przez chwilę nawey, żeby samemu takie zrobić ale jak kupić taki super papier co ten to wyjdzie to samo, a tu już będę miała gotowe tylko nazwiska na kopertach wypiszę, bo w zaproszeniach nie chcemy. Wszyscy dostaną takie same. Później postaram się zrobić zdjęcia w realu jak wyglądają. A wogóle gość fajny ten od zaproszeń. Zamówiłam 3 i od razu spoko rozmowa na mailu, chciał mi przysyłać projekt zanim dostane próbke ale powiedziałam, że chce tylko na razie zobaczyć różne zaproszenia, rożne czcionki i rodzaje papierów. I poweim wam, że jak dzisiaj otworzyłam koperte to bardzo miło zostałam zaskoczona. Doatsłam 4 zaproszenia, każde z innego oapiero, każde inna czcionka i inny kolor, 4 różne koperty. generalnie na prawde super. I gdybym już teraz zamawiała zproszenia to na pewno bym od niego wzięła ale na rok pewnie bęzdie miał więcej wzorów PRzynajmniej mam taką nadzieje
super... moim zdaniem lepiej oplaca sie zamowic..tzn ja niemam jakiegos super talentu plastycznego i obwaialabym sie ze mi niewyjda.. a kupno materialow i czas.. mysle ze podobna bedzie cena... wiec ja bym zamawiala..

Cytat:
Mnie te sie nie podobaja. A marynarka jest szara, tylko od flesha wyszla jakas taka grafitowa

kaasia, moja siostra nie bedzie miala blogoslawienstwa rodzicow... Jej mama nie zyje a ojciec... szkoda gadac
jaga niekumam... twoja siostra? yyyy zgubilam sie..

Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość
U nas będzie ale chciałabym, żeby to była bardziej chwila dla nas i rodziców niż dla innych
ja tez tak bede chciala... ale znajac nasze szczezscie jakies ciotki sie wprosza...

Cytat:
a moj juz Ci sie nie podoba?

Ale sie zdenerwowalam. Goraco mi sie zrobilo... Dzwonie do TZ. Pytam sie go czy dzwonil do faceta od sali. Powiedzial, ze tak, ale ze nie mogl sie dodzwonic i ze zaraz zadzwoni jeszcze raz. Ok. Dzwoni. I mowi: "Misiaczku, dzwonilem. Masakra. Nasz termin jest zajety. Zebym chociaz zadzwonil 3 dni wczesniej to by bylo w porzadku a tak nasz termin zostal wziety przez kogos innego. Babka zapomniala, zeby zaznaczyc wstepnie tez 1 sierpnia a od tamtych ludzi wzieli juz zaliczke...". Myslalam, ze padne trupem, cisnienie mi skoczylo na maxa... A po chwili slyche "hahaha, zartowalem". 'O zesz ty gadzie jeden' se mysle... Juz sie z nim policze...
slodko ma chlopak poczucie humoru.. moj tz tez takie ma.. i gwarantuje nie bedzie nudno

Cytat:
oddaj i wstaw negatywa niech nikogo wiecej nieoszuka

Cytat:
Napisane przez pati86 Pokaż wiadomość
wiem, wiem kliwia. ja praktycznie w każdej umowie mam napisane że ceny mogą wzrosnąć o 5% .
ja mam u koordynatora 22 tys za te najwazniejsze rzeczy i cena ma niewzrosnac.. tak jest na umowie...

Cytat:

d o k ł a d n i e
zgadzam sie... sa gusta i guski a swoja droga mi sie zdjecia podobaly

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-08, 21:02   #2622
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jaga niekumam... twoja siostra? yyyy zgubilam sie..

oddaj i wstaw negatywa niech nikogo wiecej nieoszuka
siostra cioteczna

nie lubie wstawiac 'negow' wole sie dogadac

AV by jaga_2001
Stary 2008-04-08, 21:08   #2623
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
siostra cioteczna

nie lubie wstawiac 'negow' wole sie dogadac
tak myslalam ze cioteczna...

a niemyslisz ze ktos sobie tez zamowi i dostanie taki bubel? bo jakby nie bylo to one tamtym do piet niedorastaja... wiec moze fajnie by bylo ustrzec innych.. ja bym napewno neutrala dala.. a jak by mnie wkurzyl niechcac sie dogadac to negatyw jak ni...
Stary 2008-04-08, 21:15   #2624
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
tak myslalam ze cioteczna...

a niemyslisz ze ktos sobie tez zamowi i dostanie taki bubel? bo jakby nie bylo to one tamtym do piet niedorastaja... wiec moze fajnie by bylo ustrzec innych.. ja bym napewno neutrala dala.. a jak by mnie wkurzyl niechcac sie dogadac to negatyw jak ni...
nie, no neutral to tak czy siak bedzie
Jak do tej pory to wszyscy zadowoleni byli. Towar zgodny z opisem i zdjeciami. Chyba obnizyli loty Ale ja na to nie pozwole. Cos dziwne, ze z tej aukcj jak na razie tylko jeden pozytyw jest... A nie bylam pierwsza osoba, ktora na tej aukcji nabyla te ubranka... Czyzby wszyscy hurtowo skladali reklamacje?

AV by jaga_2001
Stary 2008-04-08, 21:18   #2625
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
wlasnie z koniem mi idzie lepiej
hehe to damy rade

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!
dawno tu nie zaglądałam bo niewiele było ustalone.
Ale teraz mamy już potwierzdzony termin 15.08.2009
mamy zerezerwowana salę (ale jeszce stan surowy, tego lata maja byc tam pierwsze wesela) w Sandomierzu
fotografa: www.fotograf.tarnobrzeg.p l
i zespół.
na ten moment potrzebujemy jeszcze kamerzysty. A dopiero pózniej zacznie się cała reszta, już bliżej śubu.
wspaniale

Cytat:
Napisane przez mirynka Pokaż wiadomość
dziewczyny moge pochwalic sie ze dolaczam do Waszego grona Panien Mlodych 2009, moja data to 13 czerwiec 2009
witaj z nami

Cytat:
ejjjj laski wiecie co sie stalo... dzwoni do mnie tata i mowi "marta jest opel corsa d kupienia od znajomej pani prokurator za 6 tysiecy, wziasc wam (mi i mojeje siostrze)?" a ja ze tak jasne super... i ze auto niejest najnowsze ale jako pierwsze auto do takiej pierwszej nauki jako kierowca bedzie sie nadawalo.. mam teraz motywacje zeby zdac ten chory egzamin... moja siostra, tez teraz bedzie zdawala wiec obie sie ucieszylysmy.. kurde ale tata nam niespodzianke zrobil
ale super pozazdroscic
[quote=martucha84;7161697][

wroclaw jest piekny....

/quote]

ja mieszkam 70km od Wroclawia

Cytat:
dziewczyny a co myslicie o moim fotografie ??
dzis mamy wplacic zaliczke i podpisac umowe - warto?

www.jasnezetak.pl
ładne zdjecia

a to moj i anuuuli fotograf jak wam sie podoba??

http://www.monikaitomasz.bluehorse.pl/ ulubiona moja galeria

ogolnie link do strony www.bluehorse.pl .... hehe nie wiem czemu sie zlozylo ale moja pasja jest jezdziectwo konne a fotograf jest blue horse hehe

dzis z tż podpisalismy umowe z zespolem
koszt 2000zł za 2 dni

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2008-04-08 o 21:38
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-08, 21:18   #2626
mirynka
Wtajemniczenie

ja dzis podpisalam umowe z zespolem, sala tez juz zarezerwowana jezcze tylko kamerzysta i ksiadz. Na reszte mam jeszcze troche czasu.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141

Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku.
/Antoine de Saint-Exupéry/
mirynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 21:25   #2627
annfas
Zakorzenienie

pokazałam zaproszenia TŻ i mu sie bardzo spodobały jutro dopiero zrobie zdjęcia bo teraz to juz swiatło nie bardzo a wczesniej walczyłam z netem ale na szczescie juz mi wszystko działa

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 21:34   #2628
martucha84
Zakorzenienie

oki bede czekala dziewczyny pewnie tez
Stary 2008-04-08, 21:37   #2629
annfas
Zakorzenienie

a i poweiem wam jeszcze ze to załote zaproszenie ma taki nadruk lekko wypukły woskowy czy coś takiego Super

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-08, 21:43   #2630
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez mirynka Pokaż wiadomość
ja dzis podpisalam umowe z zespolem, sala tez juz zarezerwowana jezcze tylko kamerzysta i ksiadz. Na reszte mam jeszcze troche czasu.
to tak samo jak my dzis podpisalismy umowe z orkiestra

my juz mamy sale
orkiestre
fotografa
kamerzyste

mam juz welon
tablice rejestracyjne
jestem w trakcie robienia zawieszek narazie 57szt..czasochlonne barrdzzooo

mam tez platki roz rozowe i biale
Stary 2008-04-08, 21:55   #2631
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny a co myslicie o moim fotografie ??
dzis mamy wplacic zaliczke i podpisac umowe - warto?

www.jasnezetak.pl
zdjecia mi sie bardzo podobaja najbardziej te w plenerze z konikiem i to na murku oraz w tych ruinach wspanialy wybor
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 21:59   #2632
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
napisalam maila. Zobaczymy co koles na to...

Kurcze, naliczylam 10 roznic!
Rozumiem jedna, gora dwie, ale nie 10! Mysla, ze ludzie slepi sa i, ze nie zauwaza?
to jak ta zabawa znajdz 10 roznic tylko w tym wypadku to nie takie smieszne Oni poprostu chyba mysla ze zamawiasz te ubranka bo po prostu chcesz takie ubranka i nie bedziesz sie przygladac jak mialy wygladac a jak wygladaja bo bedziesz szczesliwa ze dostalas a to czy bukiecik taki czy inny umknie Twojej uwadze nooo ale tym razem sie przeliczyli, bo jak pamietam Tobie sie takie ubranka za bardzo nie podobaly, a te byly wyjatkowe wiec kupilas

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

my juz mamy sale
orkiestre
fotografa
kamerzyste

mam juz welon
tablice rejestracyjne

uuuu to duzo masz tez bym chciala robic juz zawieszki ale nie wiem jaki bedzie wystroj sali w przyszlym roku i sie powstrzymuje a normalnie taka wene mam jeszcze bedziemy robic te albumy dla rodzicow co ktoras z Was linka podawala kiedys ale to dopiero jak Tż przyjedzie w maju to wybierzemy zdjecia i chyba bedziemy sobie to robic na spokojnie w UK
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 22:00   #2633
mala2241
Raczkowanie

Cytat:

my juz mamy sale
orkiestre
fotografa
kamerzyste

mam juz welon
tablice rejestracyjne

czesc kochenie twoj tz jutro do pracy idzie?? bo moj bedzie spal a mam wolne to moze wpadniesz porobimy zawieszki ja ci pomoge poznie cie odwioze bo na 16 mam do chirurga do medicusa przyszlabys gdzies o 12-13
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-08, 22:06   #2634
kaasia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pati86 Pokaż wiadomość
Zawsze będąc na ślubie czy oglądając filmy z tej uroczystości spotykałam sie z błogosławieństwem rodziców, choć wiem że niektórym nie podoba sie ta "tradycja"... A co zamierzasz zrezygnować?
Dokładnie. Nie cierpię tego zwyczaju.
kaasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 22:09   #2635
katia0117
Zadomowienie

Cytat:

a to moj i anuuuli fotograf jak wam sie podoba??
pieknie
Stary 2008-04-08, 22:19   #2636
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Jaga_2001 ale jaja z tymi ubrankami, bardzo dobrze robisz, że reklamujesz przecież to dwa różne zestawy! I w dodatku ten przysłany mniej atrakcyjny .

Cytat:
Napisane przez kaasia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy spotkałyście się kiedyś z takim ślubem, przed którym nie było domowego błogosławieństwa rodziców?
Mój Tato zmarł ponad rok temu, mój partner też nie ma ojca. I w takim przypadku chcemy, aby nasze mamy tylko nas pocałowały i pożyczyły wszystkiego najlepszego.
Stary 2008-04-08, 23:00   #2637
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zaaaabcia wklej mi kilka jego fotek, bo ja nie widziałam a chce zobaczyć i przestańce sobie docinać to jest okropne. Każdy bierze to na co go stać i co mu się podoba..
to jest jego stronka www.jasnezetak.pl .... ja nikomu nie docianm tylko sadze ze to nie ladnie sie tak wypowiadac jak ona to zrobila .. ale spoko temat skonczony

Cytat:
zgadzam sie... sa gusta i guski a swoja droga mi sie zdjecia podobaly
dziekuje

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
zdjecia mi sie bardzo podobaja najbardziej te w plenerze z konikiem i to na murku oraz w tych ruinach wspanialy wybor
dziekuje kochana potrafisz podtrzymac na duchu
Stary 2008-04-08, 23:04   #2638
sabcia-myszka
Zadomowienie

GG do sabcia-myszka

witam wszystkich dolacze do was bo moja data to 16.05 2009r a godzina 14 30
jestem na etapie najwazniejszych poszukiwan to jest (fotograf,kamerzysta) moze jest ktos z Rzeszowa lub okolic i mi pomoze
sabcia-myszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 00:06   #2639
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sabcia-myszka Pokaż wiadomość
jestem na etapie najwazniejszych poszukiwan to jest (fotograf,kamerzysta) moze jest ktos z Rzeszowa lub okolic i mi pomoze

witam nowa Panne Mloda 2009

jesli chodzi o fotografa to moj jest z Tarnowa ... jesli chcesz moge podac Ci namiary .... dodam ze koszt dojazdu do 100 km od Tarnowa lub Rzeszowa - nie ma żadnych dodatkowych kosztów

kamerzysta + fotograf - mozesz zerknac na ta stronke

http://www.wito-studio.pl/ - osobiscie zastanawiam sie nad kamerzysta

powodzenia zycze
Stary 2008-04-09, 00:10   #2640
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
to jest jego stronka www.jasnezetak.pl .... ja nikomu nie docianm tylko sadze ze to nie ladnie sie tak wypowiadac jak ona to zrobila .. ale spoko temat skonczony

dziekuje

dziekuje kochana potrafisz podtrzymac na duchu
nie ma za co skarbie bo nie klamalam naprawde robi gosciu fajne zdjecia i wogole piekne w plenerze i taki jakis urok maja te w sobie te fotki naprawde super

Cytat:
Napisane przez sabcia-myszka Pokaż wiadomość
witam nowa Panne Mloda i gratuluje serdecznie
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-04-09 o 00:15 Powód: post pod postem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości