![]() |
#241 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Cytat:
![]() Wysłane za pomocą mTalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No własnie, odkladalam malego po uspieniu, a trzeba było go brac na cala nocke, tylko sie oboje meczylismy w tamtym okresie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja miałam słaby cały wczorajszy wieczór, w nocy się budziłam, mam MEGA ZAKWASY, ledwo się ruszam. I brzuch cały czas boli. Dobrze, że ja mam dzisiaj tę wizytę. :-/ Podejrzymy dzidzię, zapytam o szyjkę, bo mnie już to niepokoi. Wcześniej taki utrzymujący się ból miałam w okolicach Sylwestra, a teraz jeszcze zaczęłam basen, to mi wskakuje niepokój. :-/ Chociaż z okiem już ok, jak wstałam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#244 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tomi ponad rok spal sam w łózeczku, teraz bym robila inaczej, ale to ja ![]() Kazda chwila snu przy wiekszej ilosci dzieci jest na wage złota ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
Czyli jutro zaczynamy 21tc ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Ahhh, to weź w błąd mnie tu nie wprowadzaj, bo ja się już zaczęłam głowić czy z moją matmą wszystko ok.
![]() ![]() ![]() No mi mąż klepie, że zastuj mięśniowy miałam, skoro byłam ciągle w ruchu, a tu nagle tyle miesięcy siedzenia. Ale jak brzuch boli cały czas, już niezależnie od basenu (bo to kolejny dzień) to się martwię, że nie pomogłam sobie tym ruchem. :-/ Pamiętam jeszcze o biotynie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dajcie znać kiedy pijemy co by na pusty żołądek nie przyjmować tych bąbelków ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane za pomocą mTalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
użytkowniczka
|
Chyba i na mnie przyszedł czas sie przywitać. Jestem z Waszymi postami na bieżąco, miło mi się was czyta, ale u mnie z regularnym pisaniem gorzej. Mam 25 lat, to moja pierwsza ciąża, z terminem porodu na 27.08 ale ze względu na problemy rodzinne zarówno w mojej rodzinie i rodzinie męża nie mam czasu na zakupy dla maluszka. Dosłownie nie mamy jeszcze nic z wyprawki i zapewne będziemy mogli liczyć tylko na nasze możliwości w tym aspekcie bo na rodzinę liczyć nie możemy. I mam jeszcze pytanie do dziewczyn, które borykają się z alergia, jak to u was wygląda w ciąży? Byłam juz u trzech lekarzy i każdy mówi co innego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martw się, my też liczymy na rodzinkę i czekamy ze wszystkim do momentu aż z jednych zejdą ciuszki do nas (bo w styczniu się młoda urodziła, więc też przechodzi wszystkie etapy - ubranka krążą ogólnie od lat w rodzinie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tez Nie wiem jak z tym dzieckiem będzie moze być wszystko inaczej o 180 stopni. ![]() Wysłane za pomocą mTalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy jest tu jakaś mama oprócz dirty black która sie nie udziela ale mam z nią codziennie kontakt która będzie miała dziecko rok po roku ? Weronika jak urodzi się bobo będzie miała rok i 11 miesięcy.
chciała bym się zapytać jak rozwiążecie kwestie wózka, my codziennie bedziemy dojeżdżać i wracać autobusem do domu ze żłobka i zastanawiam się czy dla Wery podstawka czy raczej wózek rok po roku
![]() |
#252 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dżem dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dużo chłopaków u nas sie robi. Co do alergii to jestem zielona w tym temacie... A to na skórze masz zmiany jakieś? Wysłane za pomocą mTalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co planuje dostawkę do wózka - tylko nie zagłębiałam jeszcze szczegółowo tematu. Na pewno chcę taką by dziecko mogło usiąść. Do żłobka młody nie chodzi ale planuję spacery we trójkę więc musi mieć komfort jakby co... Wózek rok po roku chciałabym tez zobaczyć ale muszę poszukać by na żywo obejrzeć...
![]() |
#255 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze, ze akurat masz ta wizyte, to Cie moze gin uspokoi Cytat:
Witaj ![]() Piękne imię, tak miał miec na imie mój pierworodny ![]() O co dokladnie pytasz w kwestii alergii? Jestem pod opieka alergologa |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
No pięknie, nie było mnie jeden dzień, ucieszyłam się z 3 stron do nadrabiania a tu wyskoczył nowy wątek
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahah ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hahaha ja wczoraj kupiłam Julkowi puzzle czuczu takie 2+, 22 elementy, myślałam ze to bedzie banalne do ułożenia, a wiesz jak sie nameczylam? ![]() ![]() Cytat:
Tez mam awizo ze przyszły moje dziny, koleżanka z majówek 2015 sprzedawała wlasnie z hm ![]() Cytat:
Tez sie wczoraj troche ścielam z Tz... on ma jakies swoje udziwnienia, zawsze jak ja pakuje zmywarkę o potem przyłazi i poprawia bo twierdzi ze zle układam, z workiem na śmieci to samo.. wczoraj cos tam wyrzucał i nagle wrzeszczy "czy Ty nawet worka na śmieci nie potrafisz dobrze włożyć?" W ogole znikąd. Wiadomo ze chlapnął w złości bez zastanowienia ale mega przykro mi sie zrobiło.... Ale jeszcze apropo "buntu dwulatka" u Nas zupełnie nie ma odpukać, chociaz ja tez sie nie doszukuje jakiegoś buntu nie mam nad dzieckiem żadnej władzy zeby sie miał "buntować" jakoś zupełnie inaczej postrzegam relacje ![]() Ale naprodukowalyscie!! Nadrobić Was to masakra ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba dla bezpieczeństwa wolała bym ją usadzić przypiąć i mieć spokój, z takich tańszych rok po roku będzie chyba hauck duble i chyba na niego się skusze http://images.hauck.de/fileadmin/ima...7923500118.jpg sa jeszcze takie dostawki obok wózka z boku z siedziskiem tez będe oglądać
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za inspiracje śniadaniową ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kiedys oglądałam w necie Tfk twinner twist duo - ale cena z kosmosu.... Też celuje w tą boczną dostawkę bo tam są pasy jakby co, no i stabilne oparcie plecków. Tylko jeszcze nie orientowałam się czy do mojego wózka będzie pasować.
Grześ ![]() Igor ![]() Maja ![]() Edytowane przez diablica80 Czas edycji: 2017-03-09 o 09:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o o o własnie o takim siedzisku z boku mówiłam , no tylko ze to ma sens jak się ma wózek po młodszym dziecku bo przecież ja już nie mam :/ ![]()
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
Ja będe miała dzieci rok po roku, dokładnie 1,5 roku różnicy.
Ja myślałam o dostawce do wózka albo bocznej albo takiej pod rączką ale siedzącej. Chciałabym wózek rok po roku ale niewiem jak dam radę znosić z 3 piętra. Na pewno jak młody trochę podrośnie to kupię jakąś lekką spacerówkę parasolkę. Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ja zaczęłam 5. miesiąc ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Rozeznanie
|
Już po wyrwaniu. Tak panikowalam że duszno mi było. Jak usiadłam na fotelu to strach odszedł w dal. Wyrwanie trwało może minute ale nic nie czułam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#270 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Badanie zawsze możesz zrobić na własna rękę, jednak po analizie różnych artykułów w internecie stwierdzam, że w Polsce nie ma jasno określonego postępowania przy występowaniu tej mutacji. Spotkałam się ze stwierdzeniem przez ginekologów, że nie zlecają już tych badań bo one nic nie wnoszą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.