|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Heh... Nio ja jestem Joasiunia
Mam 23 latka Mieszkam na Podkarpaciu Co lubię robić to jush wiecie Tak dla Feme... Praktyki mam u pedagożki w podstawówce gdzie się kiedyś uczyłam No co jeszcze...Jak mi wpadnie co do myśli to napiszę |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploteczki o papierkach, bibułkach i nie tylko...:)
Hmm. A wiec ja jestem sobie Klaudia
vel klaudens Mam jeszcze 18 lat ale już w maju na torcie stanie 19 świeczek , jestem malą blondynka ze zbędnymi kg z którymi ciągle walcze Mieszkam w Gdańsku , chodze do szkoły w Sopocie , klasa maturalna biochem ( chemik od 7dmiu boleści ze mnie ) . Jak już Feme wie uwielbiam róznorodne kolory Na papierowym jestem od niedawna , bo ogladając Wasze pracy Wy mnie zaraziłyscie Jestem w 1.5rocznym związku ( a Wy ? ). No cholera , Joasiu gdzie reszta ? ![]() Pozniej mozemy sie pokazac na fotkach bo wy mnie np.nie widzicie
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem... Największa gaduła - nasza Femuś - gdzieś zniknęła... No i normalnie nie wiem co jest...
![]() Co do mojego związku... To w lipcu walnie 5 lat Chwilowo są ciche dni... Więc stąd ten wolny czas wieczorami![]() Ale ostatnio stwierdziłam,że normalnie to wolę starą panną zostać! |
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też własnie nienajlpesze dni
Ciągle sie sprzeczamy , ja matura ciągle przygnebiona , on zły ze mało czasu dla niego mam .. ale podobno przesilenie wiosenne jest, staram to sobie tym tłumaczyć uu 5 lat gratuluję , a jak się poznaliscie jesli mozna wiedziec ?Feme siedzi na moim drugim plotkowym wątku i zachwyca sie sredniowieczem
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam się wziąć za kartuchę na komunię i tak siedzę i nie chce mi się... Wyciągnęłam materiały i tylo
Nie no... Wycięłam jeszcze kielich! Tylko jutro muszę go szprejem pomalować na złociutko A tak to nie wiem co ze sobą zrobić...
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
No tak... To u Niej normalne
Co za Dziewczyna A poznaliśmy się... W sumie ja Go znałam z widzenia... Ale jak jeszcze netka nie miałam... siedziałam sobie w kafejce i napisał ktoś do mnie na GG Nio i tak się zaczęło... Później spotkania... Pierdoły... Słodzenie... A teraz masz! Jak wyszedł w niedzielę... Tak cisza Ja trzasnęłam drzwiami i dowidzenia Ciekawy kto się pierwszy odezwie. Na pewno nie ja!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Skąd ja to znam
Trzask drzwiami , wynoś się i wojna o to ktore sie odezwie ![]() widze oby dwie mamy charakterek ![]() Ja niedługo wezme sie za karteluche dla tatexa na imieniny i kumpeli zrobię ale to w weekend bo probna w czwartek z biologii
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Heh... No mamy mamy
Ale wyobraź sobie,że to zawsze On pierwszy przebiega Ja nie odzywam się pierwsza... Nie umiem i koniec wiem wiem... Źle... No ale co mam zrobić! Tym razem żadnej winy u siebie nie widzę! To On zareagował wyjściem więc phi! Niech zapomni! Brrrrr!!! Idę spać z tego wszystkiego!!! A ja dzisiaj poprawiłam sobie nastrój... Bo i sobie pozwoliłam na czekoczekoladowego wafelusia Nio i posmażyłam się w solarium Więc same przyjemności... Jeszcze jakie pifffko by mi się na wieczorek przydało, no ale nie pomyślałam o tym. Jutro nadrobię...3mam za Ciebie kciukaski na próbnej!!! A co do przedmaturalnej gorączki i kłótni przez to - to normalne - każdy to przeżywa! U nas tesh tak było Więc bywajcie!!! Aaaaaa... I czekam na Twoje kartuchy!!! |
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Ale kochana Ci się zrymowała "karaluchy pod poduchy.czekam na Twoje karteluchy:lol"
Ah to jakieś pocieszenie ze kazdy podczas czasu przedmaturalnego sie kłoci..dziwne to jest . Oh szczesciara ja dziś nic słodkiego kolacji nie jadłam tlyko 2 plasterki macy zjadłam , musze wziac sie za siebie jak na studniowek schudłam to juz pos wietach wsz.nadrobiłam . Oby on sie odezwał pierwszy i to jutro i wsz.było ok U nas w zwiazku tez jest tak ze to on zawsze sie stara bardziej zabiega o mnie i sie poswieca a ja taka wredna ksiazniczka czasem
|
|
|
|
|
#70 |
|
Killing me softly
|
A nie lepiej na GG, o tych papierkach i bibułkach?
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
I tak z wszystkimi na raz ? Ciezko byłoby
|
|
|
|
|
#72 |
|
Killing me softly
|
Z jakimi wszystkimi, wypowiadają się tu raptem dwie osoby, reszta Wizażanek jest nie w temacie, czy wątek ma dotyczyć tego, czy ktoś zadzwoni/ nie zadzwoni i ile plasterków czegośtam się zjadło?
Jest coś takiego jak konferencja na GG, drobna sugestia z mojej strony. Lepsze to niż wątek, w którym na tylko sobie znane tematy wypowie się parę osób.
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
oj ciężko ciężko, oczopląsu można dostać od tego i nerwicy
![]() Lukrecjo- myślę, że od tego jest plotkowy (jak sama nazwa wskazuje) żeby pogadać o wszystkim. A jak ktoś chce to się domyśli o co biega i wtrąci swoje trzy grosze
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
A jesteście pewne, że to nie wątek na Wizażowe Społeczności
? - bo mi się coś wydaje, że tak .
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam się się nie znam, nowa tu jestem, ale myślę, że dziewczyny to naprostują i będzie więcej papierków niż inności
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Może jestem jakaś inna ale nie wiem o czym ten wątek ma być w końcu... O jakich znowu papierkach i bibułkach? O_o
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek ma być o bibułkach takich do robienia kwiatków... I o papierkach np. karteczek, koszyków czy innych różnych dzieł. Jeśli Szanowna Moderatorka przeniesie wątek na yyyy... Wizażowe Społeczności nio to nie mam nic przeciwko Żeby tylko pasowało. Powinno nas tu być więcej, ale nie wiem czemu nikt się nie przypisze... Zresztą róbcie jak uważacie... Zdajemy się na Was |
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moze to watek na ZTS? A dziewczyny wiedzą, że taki watek powstał? |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
ZTS??? Yyyy A pełna nazwa?
Wiedzą... Ale cóż zrobić Najwyżej Zielone koleżanki zamkną wątek ot i tyle... Pozdrawiam ciepluteńko bo na polku jest śliiiicznie |
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Zrób to Sama
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam u szukam i nijak nie mogę znaleźć jak go zamknąć...
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
CraftMod
|
Dot.: plotkowy dla papieromaniaczek;)
up
Dziewczyny, szczególnie dotyczy to tych co niedawno do nas dołączyły. W tym dziale prezentujemy prace z zakresu: kartki i scrap. TYLKO! Dziękuję za uwagę |
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: plotkowy dla papieromaniaczek;)
może jeszcze dopowiem
będziemy ostro upierały się żeby były tu tylko kartki i scrapy...wszelkie inne cudaki prosimy prezentować na ogólnym ZTS
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myśle, zeby przeniesc na wizazowe spolecznosci , zeby mozna było rozmawiac o wszystkim
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa... Albo zamknijcie albo przenoście... Jakbym mogła to sama zrobić to bym zrobiła. Nie wiem po co Zmijka napisała "Zrób to sama". Skoro nie mogę zamknąć wątku! Chyba tylko po to, żebym czas straciła... No ale zostawiam to bez komentarza!
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
to nie na Społeczności??
ja tylko od KWC jestem ale Modki będą wiedziały co i jak
|
|
#89 |
|
... choć nie Westwood
|
Chodziło jej o podforum "ZRÓB TO SAMA", a nie o to byś to sama zrobiła...
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Co za problem! Zamknąć i tyle! No tyle zachodu z jednym głupim wątkiem!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

Mam 23 latka
No co jeszcze...Jak mi wpadnie co do myśli to napiszę

Na papierowym jestem od niedawna , bo ogladając Wasze pracy Wy mnie zaraziłyscie 
Chwilowo są ciche dni... Więc stąd ten wolny czas wieczorami
Ciągle sie sprzeczamy , ja matura ciągle przygnebiona , on zły ze mało czasu dla niego mam .. ale podobno przesilenie wiosenne jest, staram to sobie tym tłumaczyć

Jest coś takiego jak konferencja na GG, drobna sugestia z mojej strony. Lepsze to niż wątek, w którym na tylko sobie znane tematy wypowie się parę osób.