|
|
#481 | ||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LXI
Cytat:
2. ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
mało tego, eks sie jeszcze publicznie żali: "Już nic mnie nie rusza. Mówią, że jestem "nieobecny". Widzę przez lunetę drzwi do wejścia z powrotem w życie, ale po drodze do tych drzwi są setki kilometrów pustyń, gór i wiecznego lodu, a ja mam kurewsko słabą kondycję..." Srsly, misiaczku? Jak przez Ciebie byłam w czarnej ![]() edit: idę po pracy na "Logana" Ponoć dobry ![]() Szkoda, że Jackman się już posunał nieco w latach, ale i tak jest meeega ciacho
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-03-07 o 15:49 |
|
|
|
#483 |
|
Panaroja
|
Majuta , toż oni pozbawieni tego kawałka chromosomu X , gdzie są rozsądek, ogarnięcie itp
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#484 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A ja z kolei słyszałam, ze ponoć przedszkole z geriatrią w jednym
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
No i właśnie ta geriatria porusza
![]() To nie jest kraj dla starych mutantów... Zamiast mojego młodego pięknego niezniszczalnego bohatera, mamy dwóch starych, schorowanych i zgorzkniałych dziadków tracących moce... ![]() nie ma bajki z kolorowymi wdziankami i wybuchającymi fajerwerkami, jest smutno, brudno, kameralnie, a trup i bluzgi padają gęsto są niedostatki w scenariuszu, ale całość się broni. Udane pożegnanie Hugh z życiową rolą A wykorzystanie w trailerze piosenki "Hurt" w wersji Johny'ego Casha- mistrzostwo świata!!!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-03-07 o 22:39 |
|
|
|
#486 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do białego - męczybuła i do tego grafoman, straszne połączenie Bądź twarda Cytat:
![]()
|
|
#487 |
|
Mother of Cats
|
Drogie Barowiczki, wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet
|
|
|
|
#488 |
|
Wtajemniczenie
|
Aileen
Miłego dnia wszystkim!
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
I ja nam zycze, żebyśmy stały za sobą murem, nidgy nie były sobie wilkiem, źeby wszystkie kobiety zrozumiały, że to drugie nam się w ogólnym rozrachunku bardziej opłaca. Żyjemy w męskim świecie, i tylko wspierając się będziemy w stanie tworzyć jakąś siłę, z którą być może kiedyś zaczną się liczyć. Ale musimy naprawdę zacząć być solidarne. Dobrych zmian Wam życzę.
|
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ja życzę Wam wszystkim spełnienia marzeń i zrealizowania planów ![]() A to prezenty na taką okazję się sobie samej kupuje? Ja dostałam fajnego kwiata, którego kot mi nie zje, bo jest twardy i z ostro zakończonymi liśćmi
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pięknie napisane ![]() wróciliśmy z włoskiej knajpy, ledwo się ruszam ![]() popijam prosecco i szukam nowej torebki |
|
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Jak będziesz się wybierać daj znać wcześniej
![]() Siostro , pierwszy i mam nadzieję ostatni raz ![]() Też jestem ciut przejedzona. Byłyśmy z koleżanką i didkami na "dniu kobiet"
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepszego ) Ja od TŻa dostałam sernik z galaretka z cukierni
|
|
|
|
|
#494 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wlasnie wróciłam z Logana i jak dla mnie słabizna - nijak sie ma do poprzednich X-menow. Nuda.
|
#495 |
|
To ja :)
|
Spóźnione dziękuję
Macham znad kawy i smutków...
|
#496 |
|
Wtajemniczenie
|
Murszafie
Niech nam będzie dobrze nie tylko w jednym dniu...
|
|
#497 |
|
Piers do przodu
|
Mursz
![]() Ja się wczoraj objadłam sushi, popiłam pysznym białym winem i wieczorem było mi dobrze ![]() A dziś dzień jak co dzień ..... miłego
|
#498 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dostałam tulipana od technika, a od H. kilogram pastylek miętowych, ze 30 dag Mieszanki Krakowskiej, Merci, dwie paczki Lindorów (kokos i gorzka czekolada) i kilogram sushi. Ktoś chyba chce mnie utuczyć
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Murszafko To ja Ci poślę odrobinę dobrego nastroju, bo dziś mam w zapasie Tru, ale urodzaj ![]() Złożyłam PITa I mam nowe szafki i umywalkę w łazience. Patrzę dziś za czym moja kota biega po kuchni, a to brakująca uszczelka do baterii umywalkowej. A TŻ już na producenta pomstował
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stare tylko dla urody Jackmana ogladałam Dżizas, jaki on w tym pierwszym filmie był piękny i młody... ![]() Na dzień kobiet dostałam w robocie bukiet tulipanów, pierniczki torunskie, muffinkę i lizaka Miał ktos robioną trwałą kwaśną? Marzą mi się łagodne fale na wiosnę Ale na moich drutach kręcenie na wałki trzyma pół dnia, a zwykłej trwałej się boję, że mi zniszczy kłaki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-03-09 o 13:32 |
|
|
|
|
#501 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ale nie chodziło mi o to, ze ten był inny bo w sensie życiowy bardziej, tylko o poziom - odstawał od poprzednich. Generalnie to mi do smiechu było czesto - dialogi. Taki filmik na opdrężenie i tyle.
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak! Niech!
Zaslinilam sie na Wssze deserki Agnysko ciaaaastooooo Ewus uwielbiam serniki z galaretko a ostatnio mam galaretkowy cug i niedobor owoców, kupuje mrozonki miksuje z galaretkami i pochłaniam. ![]() Tru - no genialny dobór słodyczy wszystkie moje ulubione serio same rarytasy. Za Buławke wiele bym dała ale juz jej w sklepach nie widuję. Mocno alkoholowa była. Ja dostałam róże a sobie klikłam konturówkę i kredkę do oczu nyx. Bett - no zazdraszczam niemiłosiernie. Zacnie. Wszystkim sushi takoz . Murzszafie - łączę się w bólu bo i ja w smutku ale próbuję zaklinać rzeczywistość. ![]() Sorki ze nie cytuje ale nadaję z phona bez aplikacji i cytowanie mi idzie ciężko. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-03-09 o 16:18 |
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
Wzajemnie Tru, pastylki mietowe.to chyba najlepszy rarytas na swiecie ! Ja powiedzialam.ze zadnych kfiatkow i czekladkow nie kce to dostalam rozyczki da kapieli Czy jest juz przesilenie? Chodze jak snieta, naburmuszona i zmeczona. Nosz ile mozna? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Ale taką breję?
![]() Albo mnie wyobraźnia zawodzi ![]() Ha, ja doczytałam, że dostałaś nożyczki, ale nie wiedziałam jakie to są "do kąpieli" ![]() Mały B już sobie wybrał szkołę średnią (a nawet do podstawówki nie poszedł) - mamy niedaleko technikum rolnicze, a tam się uczą jeździć traktorami to on tam kiedyś pójdzie Fajnie, że chłopak już wie co chce robić w życiu. Tylko, kurdę, nie mamy gospodarstwa rolnego, więc nie wiem gdzie będzie gospodarzył. Może sąsiad mu przekaże
|
#505 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No coz, jak chlopak juz szkole wybral to nie pozostaje Wam nic innego jak kupic pole i zbierac na traktor Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#507 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Moze zrób morfo dla sprawdzenia?
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobic i tak musze tylko chwilowo nie mam kiedy isc do lekarza. Ogolnie mam cienkozwis na wszystko. Chcialabym gdzies wyjechac choc na łikend ale to odlegle marzenia niestety.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#509 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

Nerw przechodzi i analizuję na chłodno, czy mam twarde argumenty i fakty. Jak nie - odpuszczam, jak pieniacze lubią się babrac w błocie, to niech się babrzą sami, ja im się wciągnąć nie dam 

Zamiast mojego młodego pięknego niezniszczalnego bohatera, mamy dwóch starych, schorowanych i zgorzkniałych dziadków tracących moce...
Bądź twarda 

Ewus uwielbiam serniki z galaretko a ostatnio mam galaretkowy cug i niedobor owoców, kupuje mrozonki miksuje z galaretkami i pochłaniam.