![]() |
#631 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Dzień dobry na wizażu, na Facebooku już się przywitałam. Ja wczoraj padłam o 21 niczym dziecko. Ale żeście dały czadu z ilością postów!
Matko, wy Wogóle śpicie? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
My też wcześniej stosowaliśmy te krople od wiosny do wczesnej jesieni, ale się okazało, że trzeba stosować cały rok, bo nawet zimą przy dodatniej temperaturze kleszcze mogą atakować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny miala ktoras z Was holter ekg 24h? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#634 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobry biznes. Zastanów się 😜 Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
![]() Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() Wysłane za pomocą mTalk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#637 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#638 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tez musze w poniedziałek iść na krew... Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moj nawet nie zauważył ostatnio, że okna umyłam i firanki zmieniłam ![]() Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- He he to tak jak mój. ![]() ![]() ![]() Wysłane za pomocą mTalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Raczkowanie
|
no dobra jestem już w pracy po śnaidanku to napisze wam o tych sportach
![]() chciałam w wmetrze ale od kilku dni mam problem z pisaneim komentarzy przez telefon więc mogę tylko w pracy z kompa. tak jak dziewczyny już tu pisały : TRZEBA CWICZYC. to naprawdę jest super- wyzwalają się endorfiny, poprawia się krązenie itd i podobno lepiej przebiega poród ![]() No dobra to do sedna: Brzuszków nie powinno się ćwiczyć, chyba że tak jak pisałą Pierożkowa tylko te angażujace mięśnie wewnętrzne i ewentualnie skosy ale to do 20 tyg. ale ja bym nie polecała komuś kto wcześniej nie ćwiczył ![]() ![]() należy robić częste przerwy po jakiś 10 minutach, czyli rozgrzewka ok 10 min potem np. kilka wdechów i wydechów, potem squady, plie unoszenie nóg w staniu- też 10 min i chwilka marszu. w leżeniu można robić wszystko na nogi, pupę- leżeć na plecach i prawym boku też można ok 10 min i potem zmiana czyli znowu np. ćwiczenia oddechowe, kocie grzbiety itd. Pamiętajcie o ćwiczeniach przeciwzakrzepowych czyli poprostu wspięcia na palce ![]() odradza się też unoszenia rąk nad głowę ale tylko w pozycji stojącej, czyli jak siedzicie to spokojnie ręcę do góry można robić, w leżeniu na plecach tak smao. stojąc z uniesionymi rękami ( ale tylko nad głowę)poprostu bardziej rozciąga się macica i nie jest to wskazane. tętno mói się do 140- ale ja np, nie mierzę sobie bo znam swoje ciało- czyli jak dostaje zadyszki to poprostu robię chwilę przerwy na swoich zajęciach- moje panie wiedzą o ciąży więc rozumieją. myślę, że każda z was jest w stanie sama sobie to skontrolować ![]() no dobra to chyba tyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#643 |
Raczkowanie
|
Wczoraj pisałyśmy o ogłaszaniu na Facebooku o ciąży. I dzisiaj patrzę znajoma twarz jak to mówi Tż czyli chodziłyśmy do szkoły, jakoś super się nie kolegowałysmy ale się znamy ~wstawiła wpis o tym że jest szczęśliwa 6 tydzień 4.2 mm. I ok niech wstawia co chce nie mi to osądzać ale dokładnie kilka miesięcy temu też wstawiła podobny tekst ale niestety straciła ciążę. Po co do cholery znowu popełnia te same błędy ~ nie rozumiem
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Buahahah Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedys zawsze pisalam jak gdzies jechalismy na fb a maz musial mnie zrypac ze zapraszam zlodziei i innych wlamywaczy. I kurka ma chlop racje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#647 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry Szanowym Gadułom
![]() Wstałam, zjadłam i chyba idę spać dalej :P Miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Rozeznanie
|
Siema, siema
![]() Zasiadam do śniadania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |||
Zakorzenienie
|
WY TAK NA SERIO? Człowiek wstaje po nocy i nie dość, że ma do ogarnięcia Wizaż, to jeszcze fejsa.
![]() Cytat:
![]() ![]() Miałam taką samą mp3!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mój też jakiś wadliwy egzemplarz, bo nie chciało mu się rozładować zmywarki wczoraj, a zlew pełen. ![]() JA NIE MAM CZASU WAS NADRABIAĆ, BASEN NIE POCZEKA! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Rozeznanie
|
Ja też w poniedziałek muszę się zgłosić na morfologię i badanie moczu. Ale mi się nie chce walczyć w kolejce rano. A co do krzywej niektórym wciśnięcie pól cytryny pomaga wypić to obrzydlistwo. Ja widziałam 2 laski jak zasłabły po wypiciu i potem leżały na leżance godzinę
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Na wiosne treningi słonic na swiezym powietrzu ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#654 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W ciąży z Grześkiem i teraz więcej obaw, zmartwień od usg do usg. Dlatego nie chcę obnosić się ze wszystkimi prywatnymi szczegółami.
![]() |
#656 |
Zadomowienie
|
obiad na dziś zrobiłam już wczoraj, śledzie w śmietanie z ziemniaczkami
![]() co by tu porobić? może posprzątam... tylko jak odejdę od kompa to znowu nie ogarnę Waszego gadulstwa i nigdy nie zasłużę na grupę fb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() Apropo ciuchów - Kappahl ma też świetne ciuszki dla dzieci, super jakość, bardzo je lubię ![]() A do ćwiczeń to w ogóle świadomość ludzi niektórych jest tragiczna, ja na siłce jak jestem to zazwyczaj wieczorem więc brzuch już widocznie ciążowy, ale mimo wszystko łapię sobie ciężarki, czy jakiegoś kettla, czy na orbitrek idę, to wszyscy się gapią jak na jakieś UFO. Jakbym co najmniej miała zaraz położyć się i urodzić. W Polsce to w ciąży tylko joga, zdrowy kręgosłup i inien aerobik i to też żeby się nie zmęczyć za bardzo broń bosz!!!! Za granicą na przykład crossfit w ciąży czy trening z ciężarem to zupełna normalka dla babek które przed ciążą trenowały. Ja jak parę razy poszłam na zajęcia dla ciężarnych to się tylko zdołowałam bo to było bardziej jak fitness dla seniorów ![]() ![]() ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
też słyszałam same pozytywne opinie o ciuszkach z Kappahl ale w krakowie niestety nie ma nigdzie działu dziecięcego, nie wiem jakw innych miastach
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja myślałam żeby chociaż na basen zacząć chodzić, bo mam mocno skrzywiony kręgosłup i trochę się boje że w końcu się odezwie i będzie płacz... muszę się rozejrzeć za jakimś kostiumem, w te z lata na pewno nie wejdę, przynajmniej jeśli chodzi o górę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.