Włosomaniaczki :D - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-08, 21:27   #3781
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
niby tez, chociaz to najmniejszy problem, bo ze zdam to wiem. mnie martwi wlasciwie wszystko... dzis mialam taki wieczor zastanawiania sie nad sama soba. doszlam do wniosku, ze jestem beznadziejna bo nie podobam sie sobie, nie umiem przestrzegac narzuconych sobie zasad, boje sie, ze nagle zmieni mi sie cos i studia przestana mnie satysfakcjonowac [o ile sie w ogole dostane], ze nie sprawdze sie w pracy, ze nie umiem nawet zadbac o cos tak prozaicznego jak wlasne zdrowie, jestem zbyt wrazliwa na zlo calego swiata i przez to ciagle sie wzruszam [aka rycze jak bobr]... no poprostu wszystko sie naklebilo i wylalo akurat dzis. nie wiem, to ta pogoda?
ja tak mam bardzo często, ale po 2 dniach , rano kiedy sie budze to mówie sobie, ze jestem silna i dam sobie rade ze wszystkimi przeciwnosciami losu
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-08, 21:31   #3782
Narek
Zakorzenienie

Blonndee, też tak ostatnio miałam. Ale przeszło mi samo z siebie(a może przez tę czekoladę, którą pożarłam z siostrą? ). Pamiętaj, nie możesz się załamywać. Trzeba iść dalej, pod prąd, walczyć o swoje.

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-08, 21:41   #3783
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Skoro Narek pokazala nam swoją miejscowość, to nie będę gorsza:
http://www.zabieniec.com.pl/
http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBa...seczy%C5%84ski)
http://www.zabieniec.pl/

W pierwszym linku jest stadnina koni, w której wg mojej babci mieścił sie kiedyś pański dwór.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-08, 21:52   #3784
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
i chyba mnie tez dorwala mania depresyjna...
czuje, ze wszystko mnie przerasta. eh, byle do konca maja...
Głowa do góry będzie sexy- ale to zależy tylko od Ciebie. Tak jak to ujęła Ola- trzeba iść pod prąd i nie poddawać. Co nas nie zabije to nas wzmocni
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-08, 21:56   #3785
blonndee
Wtajemniczenie

jestescie kochane dziewczynki
ja sie staram. lubie pozytywne myslenie, ale jakos tak dzis wyszlo... no nic. staram sie jak moge. otrzepac sie i isc dalej.
dziekuje raz jeszcze, kochane jestescie
Stary 2008-04-08, 22:02   #3786
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
niby tez, chociaz to najmniejszy problem, bo ze zdam to wiem. mnie martwi wlasciwie wszystko... dzis mialam taki wieczor zastanawiania sie nad sama soba. doszlam do wniosku, ze jestem beznadziejna bo nie podobam sie sobie, nie umiem przestrzegac narzuconych sobie zasad, boje sie, ze nagle zmieni mi sie cos i studia przestana mnie satysfakcjonowac [o ile sie w ogole dostane], ze nie sprawdze sie w pracy, ze nie umiem nawet zadbac o cos tak prozaicznego jak wlasne zdrowie, jestem zbyt wrazliwa na zlo calego swiata i przez to ciagle sie wzruszam [aka rycze jak bobr]... no poprostu wszystko sie naklebilo i wylalo akurat dzis. nie wiem, to ta pogoda?
Kochana, pomyśl sobie, że jesteś wspaniałą dziewczyną i wszystko Ci się uda Niedługo zaświeci słońce i popatrzysz na życie inaczej Co do studiów - jak nie spróbujesz, to się nie przekonasz. W razie czego możesz później robić coś innego. Jeżeli chodzi o dbanie o własne zdrowie czy przestrzeganie własnych zasad - proponuję zasadę małych kroczków. Nie narzucaj sobie rzeczy niemożliwych, najlepiej zmieniać się stopniowo. Wrażliwość to bardzo pozytywna cecha. Mało ludzi ją obecnie posiada, ale uważaj, żeby Ciebie to nie wykończyło. Świata niestety nie zmienisz. Trzymaj się, głowa do góry, może wymyśl jedną małą rzecz, którą zmienisz od jutra? Zaczęłabym od dbania o zdrowie Będę trzymać za Ciebie kciuki
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-08, 22:07   #3787
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Kochana, pomyśl sobie, że jesteś wspaniałą dziewczyną i wszystko Ci się uda Niedługo zaświeci słońce i popatrzysz na życie inaczej Co do studiów - jak nie spróbujesz, to się nie przekonasz. W razie czego możesz później robić coś innego. Jeżeli chodzi o dbanie o własne zdrowie czy przestrzeganie własnych zasad - proponuję zasadę małych kroczków. Nie narzucaj sobie rzeczy niemożliwych, najlepiej zmieniać się stopniowo. Wrażliwość to bardzo pozytywna cecha. Mało ludzi ją obecnie posiada, ale uważaj, żeby Ciebie to nie wykończyło. Świata niestety nie zmienisz. Trzymaj się, głowa do góry, może wymyśl jedną małą rzecz, którą zmienisz od jutra? Zaczęłabym od dbania o zdrowie Będę trzymać za Ciebie kciuki
ojej, az mi sie glupio zrobilo, ze taka ze mnie sierotka... ale tak mi sie cieplutko na serduszku zrobilo...
Stary 2008-04-08, 22:08   #3788
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Finlora avatarek pierwsza klasa Co do czarnej to niestety czasem tak się zdarza. Zwierzęta jak dzieci - niszczą wszystko dookoła Mamie na pewno niedługo przejdzie A wazonu nie dało się już uratować? Może kropelka w ruch i nie będzie aż tak źle wygladać

Sweet_Jelly
nie będę jednak dzwoniła, bo stwierdziłam, że sensu nie ma. Koleżanka pisała test później niż ja i do niej dziś dzwonili i jutro ma rozmowe. Skoro do mnie nie zadzwonili - znaczy, że test mi poszedł koszmarnie i wole nawet nie wiedzieć jak źle napisałam

A mówią, że kremy avonu mają takie koszmarne składniki, a tu widać dzieciom smakują

A z tymi studiami to racja Męczysz się tyle lat a potem zatrudniasz się byle gdzie, aby tylko prace mieć

xyoko mikrodermabrazje miałam pierwszy raz. Uczucia bardzo mieszane. W sumie teraz szkoda mi tej kasy, którą wyłożyłam, bo widziałam śliczną tunikę i nie mam za co jej kupić A rezultaty jak narazie marne - strasznie się łuszcze - to pewnie wina i zabiegu i differina. Mam nadzieje, że jak w końcu zlinieje to wyłoni się ładna i gładka skóra Bo narazie to mam jeden, wielki koszmarek na twarzy. Siostra miała podobnie, a teraz ma ładną cere, więc jeszcze jest nadzieja

tigresska widze, że każdy szampon lepszy byle nie barwa Ja lubie tej firmy mydełko i kremik siarkowy

Blonndee ładna z Ciebie lasencja i prosze mi tu nie pisać, że się sobie nie podobasz A co do studiów i przyszłości to w większości każdy to przerabiał - ja do ostatniej chwili nie wiedziałam, gdzie papiery złożyć Ja też się tak wszystkim przejmuje Potrafie godzinami myśleć nad wydarzeniami, które normalny człowiek by nawet nie zauważył. Nadwrażliwość to straszna rzecz Ale z drugiej storny to czyni nas w pewien sposób wyjątkowymi buziole dla Ciebie I nam się tu nie rozkładaj, bo chwyce tą kropelke, którą mam na biórku i polece Cię posklejać

Aggie sympatyczna miejscowość Może na stare lata się tam wprowadze

Coś mnie natchnęło i napisałam wierszyk o drukarce Jest taki konkurs i fajnie by było wygrać
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-08, 22:19   #3789
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
ojej, az mi sie glupio zrobilo, ze taka ze mnie sierotka... ale tak mi sie cieplutko na serduszku zrobilo...
Nie sierotka Każdy tak czasem ma

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Sweet_Jelly
nie będę jednak dzwoniła, bo stwierdziłam, że sensu nie ma. Koleżanka pisała test później niż ja i do niej dziś dzwonili i jutro ma rozmowe. Skoro do mnie nie zadzwonili - znaczy, że test mi poszedł koszmarnie i wole nawet nie wiedzieć jak źle napisałam

xyoko mikrodermabrazje miałam pierwszy raz. Uczucia bardzo mieszane. W sumie teraz szkoda mi tej kasy, którą wyłożyłam, bo widziałam śliczną tunikę i nie mam za co jej kupić A rezultaty jak narazie marne - strasznie się łuszcze - to pewnie wina i zabiegu i differina. Mam nadzieje, że jak w końcu zlinieje to wyłoni się ładna i gładka skóra Bo narazie to mam jeden, wielki koszmarek na twarzy. Siostra miała podobnie, a teraz ma ładną cere, więc jeszcze jest nadzieja

Coś mnie natchnęło i napisałam wierszyk o drukarce Jest taki konkurs i fajnie by było wygrać
Jeden telefon zajmie Ci parę minut, może jednak warto się przypomnieć

Co do buźki - na pewno będzie lepiej

Konkurs na wierszyk o drukarce? Ciekawy pomysł
Stary 2008-04-08, 22:22   #3790
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:

tigresska widze, że każdy szampon lepszy byle nie barwa Ja lubie tej firmy mydełko i kremik siarkowy
Chyba własnie dojżałam do takiej opinii hi hi
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-08, 22:36   #3791
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Jeden telefon zajmie Ci parę minut, może jednak warto się przypomnieć
Ale ja się strasznie tego co moge usłyszeć. I w sumie nawet lepiej, że nie dzwonią, bo i tak narpierw muszę zakończyć to co zaczęłam, więc nawet czasu bym nie miała na kolejną rozmowe w sprawie pracy

Dziękuje w imieniu cery Już czuje jak z minuty na minute mi tu pięknieje A jaka się promienista teraz zrobiła - chyba zgasze światło, bo jej blask mi wszystko rozświetla

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Chyba własnie dojżałam do takiej opinii hi hi

Zawsze możesz użyć jako płynu do mycia ciała albo kąpieli Ostatecznie jak by płynu do zmywania zabrakło... albo spotkanko w Krakowie i Marzenka szampon przechwyci...
Stary 2008-04-08, 22:45   #3792
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuje w imieniu cery Już czuje jak z minuty na minute mi tu pięknieje A jaka się promienista teraz zrobiła - chyba zgasze światło, bo jej blask mi wszystko rozświetla

Zaoszczędzisz na prądzie i będziesz mogła kupić sobie tą tunikę
Stary 2008-04-08, 22:50   #3793
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Zaoszczędzisz na prądzie i będziesz mogła kupić sobie tą tunikę

O nie to nie taki blask Chyba poprostu muszę zainwestować w krem matujący

Dobre z tym prądem Od dziś oszczędzam

Dobranoc gwiazdeczki Uciekam śpiochać
Stary 2008-04-08, 23:25   #3794
nicki86
Zadomowienie

Dzwiewczyny jestescie nadproduktywne później trudno wszytko nadrobić
Ja teraz leze z maseczka drozdzowa z dodatkami wlasnej roboty na wlasach i maseczka na twarzy, czyli dogadzam sobie Postanowilam sie za siebie zabrac, jestem drugi dzien na diecie no i pomalu wprowadzam cwiczenia trzeba zadbac o siebie w koncu jeszcze bardziej bo ostatanio mam za czesto takie dnia paszteta jak blonndee
Wczoraj na zakupach nic specjalnie mi sie nie podobalo. Kupilam sobie taka spodnice z wyzszym stanem na szelkach (ponoc takie modne) ale srednio mi sie podoba, kupilam z przerazenia ze na rozmowe kwalifikacyjna nie bede miala co ubrac i jeszcze czarna bluzke koszulkowa spodnica jest na szczescie ciemno szara wiec nie taka pogrzebowa jak bluzka

Finlora ogladalam "gdyby nie było jutra" ryczalam sobie chyba 3 razy w ciagu, jestem przed okresem to mam takie fazy bardzo mi sie podobało... a te kobiety takie piekne i tak sie ruszaja mojemu mezowi sie sposobała pani dr jednak czasem ma dobry gust :P jaki polecisz mi kolejny tytuł :-P ?? fajny av
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-09, 06:59   #3795
Milka19
Zakorzenienie

Nicki widze, że zakupy prawie udane Jak Ci się będzie chciało możesz pokusić się o fotencje - chętnie obejrzymy

Co do filmów i łez - ja mam swój mały rekord - 6 razy obejrzane "Miasto Aniołów" i za każdym razem rycze jak bóbr No poprostu kocham ten film A w sumie to kocham na nim płakać
Stary 2008-04-09, 08:33   #3796
madziunia80
Zakorzenienie

GG do madziunia80 Send a message via Skype™ to madziunia80

Dzień dobry bardzo dziewczyny! Ostatnimi czasy tonę w dokumentach i mam mało czasu na pisanie, ale staram się czytać. Wybaczcie, że się rzadko pojawiam, jakiś taki miesiąc pracowity. Tatulek dzisiaj wychodzi ze szpitala . Oglądałam jego stopę i powiem Wam jedno Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłł łłłłaaaaaaa
strasznie to wygląda, zadrutowany paluch, tatulek wygląda jak poskładany z części zamiennych Ale najważniejsze, że dobrze się czuje.

Cytat:
Mnie też takie sytuacje rozczulają, najchętniej przygarnęłabym wszystkie bezdomne zwierzaki. Jak byłam mała, to planowałam, że założę kiedyś ogromne schronisko..
Mnie do tej pory takie myśli nachodzą.
Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Ja teraz leze z maseczka drozdzowa z dodatkami wlasnej roboty na wlasach i maseczka na twarzy, czyli dogadzam sobie Postanowilam sie za siebie zabrac, jestem drugi dzien na diecie no i pomalu wprowadzam cwiczenia trzeba zadbac o siebie w koncu jeszcze bardziej bo ostatanio mam za czesto takie dnia paszteta jak blonndee
Wczoraj na zakupach nic specjalnie mi sie nie podobalo. Kupilam sobie taka spodnice z wyzszym stanem na szelkach (ponoc takie modne) ale srednio mi sie podoba, kupilam z przerazenia ze na rozmowe kwalifikacyjna nie bede miala co ubrac i jeszcze czarna bluzke koszulkowa spodnica jest na szczescie ciemno szara wiec nie taka pogrzebowa jak bluzka
Dni paszteta no padłam
Każda baba ma takie dni, jedna częściej, inna rzadziej. Dobrze, że tutaj można z siebie zrzucić te negatywne myśli i liczyć na wsparcie.
Zatem kochane głowa do góry i jak mówi Kasia wszystko będzie sexy

Strój, z tego co piszesz naprawdę bardzo fajny, proponuję jakiś dodatek w kolorze, np. czerwone czy turkusowe korale, albo jakiś srebrny dodatek. Zresztą na pewno sobie poradzisz. Kiedy rozmowa kwalifikacyjna?
Stary 2008-04-09, 10:27   #3797
virka
Zakorzenienie

Witajcie

Blonndee, mam nadzieję, że dołek już się zmniejszył, a najlepiej jakby całkiem został zasypany naszymi pozytywnymi myślami

Madzia
cieszę się, że Tata się dobrze czuje, a palec się zagoi i będzie super

U mnie dzisiaj znowu piękna pogoda, kończę gotować obiadek i znikam na spacerek

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-09, 10:41   #3798
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
jestescie kochane dziewczynki
ja sie staram. lubie pozytywne myslenie, ale jakos tak dzis wyszlo... no nic. staram sie jak moge. otrzepac sie i isc dalej.
dziekuje raz jeszcze, kochane jestescie
Głowa do góry. Jutro też jest dzień-powtarzam tak sobie częstow w takich chwilach. Nie próbuj zmieniać wszystkiego, wrażliwośc np. to bardzo ważna i wspaniała cecha. A co do zdrowia, stylu życia- zmiany powoli, małymi kroczkami, ale konsekwentnie. Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość

Gratulacje. Też wzięłam się za siebie. Jesteśmy już dwie

Cytat:
Nicki widze, że zakupy prawie udane Jak Ci się będzie chciało możesz pokusić się o fotencje - chętnie obejrzymy

Co do filmów i łez - ja mam swój mały rekord - 6 razy obejrzane "Miasto Aniołów" i za każdym razem rycze jak bóbr No poprostu kocham ten film A w sumie to kocham na nim płakać
Właśnie, nicki, wklej jakieś foteczki

'Miasto aniołów' prześliczne. Bardzo lubię Meg Ryan, ma w sobie jakieś ciepło

Obejrzyj 'Źródło' Arnofskyego. Koniecznie. Zakochasz się
Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość

Dni paszteta no padłam
Każda baba ma takie dni, jedna częściej, inna rzadziej. Dobrze, że tutaj można z siebie zrzucić te negatywne myśli i liczyć na wsparcie.
Zatem kochane głowa do góry i jak mówi Kasia wszystko będzie sexy
Taaaak, ja swój limit Dni Paszteta na ten miesiąc wyczerpałam. Chyba, że będzie jakiś bonus

Czekam właśnie aż włosy mi wyschną po myciu (olejek na końcach), w pazurki też wtarta odżywka.

Ciągle zapominam, więc teraz napiszę : przepiękne nowe avatary.
Estell-cudowny, kobiecy. Finlora-najładniejsze zdjęcie ze wszystkich, jakie wklejałaś. Aż chyba postaram się o jakieś nowe fotki, żeby też zmienić ava
Miłego dnia, w kRk za oknem już słoneczko zaczyna świecić

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-09, 10:44   #3799
xyoko
Zakorzenienie

Dzień dobry Mam nadzieję, że dzisiaj wszystkim humorki dopisują

Cytat:

Cytat:
Dzień dobry bardzo dziewczyny! Ostatnimi czasy tonę w dokumentach i mam mało czasu na pisanie, ale staram się czytać. Wybaczcie, że się rzadko pojawiam, jakiś taki miesiąc pracowity. Tatulek dzisiaj wychodzi ze szpitala . Oglądałam jego stopę i powiem Wam jedno Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłł łłłłaaaaaaa
strasznie to wygląda, zadrutowany paluch, tatulek wygląda jak poskładany z części zamiennych Ale najważniejsze, że dobrze się czuje.

Super, że z Tatą wszystko ok

Ja siedzę z wax'em na głowie W końcu mogę sobie pozwolić na parę chwil dla siebie rano
Stary 2008-04-09, 10:46   #3800
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Taaaak, ja swój limit Dni Paszteta na ten miesiąc wyczerpałam. Chyba, że będzie jakiś bonus

Może karnet w postaci gratisowych dni rewelacyjnego humoru, szczęścia i samoakceptacji

Właśnie miałam napisać, Finlora, bardzo fajny avatar /

Cytat:
Ja siedzę z wax'em na głowie W końcu mogę sobie pozwolić na parę chwil dla siebie rano
Ja wczoraj się waxowałam i rzepkowałam
I od tej rzepy mam mega lśnienie, co mnie niezmiernie cieszy

Stary 2008-04-09, 11:59   #3801
Jolie2601
Zakorzenienie

Dzień dobry wszystkim u mnie też pogoda dopisuje- zresztą podobnie jak wczoraj
Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Ja wczoraj się waxowałam i rzepkowałam
I od tej rzepy mam mega lśnienie, co mnie niezmiernie cieszy
Czyli wyprawa po olejki skończyła się marnie- no trudno- waxik też fajna rzecz
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-09, 12:03   #3802
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Czyli wyprawa po olejki skończyła się marnie- no trudno- waxik też fajna rzecz
Dokładnie na niczym...
Ale nie tracę nadziei i szukam dalej

Stary 2008-04-09, 15:04   #3803
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Dokładnie na niczym...
Ale nie tracę nadziei i szukam dalej
Proste podstawa to pozytwyne nastawienie. Ale tak jak Ci pisałam, może przestań szukać a zacznij się "szwędać" po sklepach a samo się znajdzie
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-09, 17:46   #3804
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

To cieszymy się razem z tatulkiem i jego córusią

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
'Miasto aniołów' prześliczne. Bardzo lubię Meg Ryan, ma w sobie jakieś ciepło [/I]
Obejrzyj 'Źródło' Arnofskyego. Koniecznie. Zakochasz się

Aż chyba postaram się o jakieś nowe fotki, żeby też zmienić ava
Miłego dnia, w kRk za oknem już słoneczko zaczyna świecić
Obejrze koniecznie Jak wygospodaruje troche czasu wolnego, bo obecnie pozwalam sobie tylko na fakty i pogode

Wiosna idzie - czas na zmiany - zaczynamy od avatarków

Pogoda rzeczywiście cudna Normalnie wracając z pracy robie sobie godzinny spacerek do domku, ale biorąc pod uwagę stan mojej cery musiałam się wspomóc mpk, bo słońce jak najbardziej (niestety) nie wskazane
Stary 2008-04-09, 17:48   #3805
Mirelkaaa
Zakorzenienie

jaka jestem zła
musze wam powiedziec i odreagowac, byłam chora i nie mogłam chodzic na tance i cwiczyc na wfie i jak dzis przyszłam to sie okazało ze we wt bylismy zwalaniani ze szkoły i cwiczylismy i dowiedziałam sie ze został zmieniony układ i ja w irlandzkim tanczyc nie bede
kazała mi zostac na dzajfie, ale miałam ich dosc i sobie poszłam
a cholerka zalezało mi chodziłam tam od wrzesnia i układ z irlandzkiego umiałam perfekcyjnie a tu takie rozczarowanie nawet strój miałam wybrany i podpisany mam dosc
Stary 2008-04-09, 18:53   #3806
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
jaka jestem zła
musze wam powiedziec i odreagowac, byłam chora i nie mogłam chodzic na tance i cwiczyc na wfie i jak dzis przyszłam to sie okazało ze we wt bylismy zwalaniani ze szkoły i cwiczylismy i dowiedziałam sie ze został zmieniony układ i ja w irlandzkim tanczyc nie bede
kazała mi zostac na dzajfie, ale miałam ich dosc i sobie poszłam
a cholerka zalezało mi chodziłam tam od wrzesnia i układ z irlandzkiego umiałam perfekcyjnie a tu takie rozczarowanie nawet strój miałam wybrany i podpisany mam dosc
Może jeszcze nic straconego? Pogadaj z trenerką, powiedz jej, że ci zależy. Nie wiem, jaki był powód jej decyzji, ale chyba to, że byłaś chora, nie powinno wpływać na takie postępowanie.
Zamiast się obrażać i wychodzić z zajęć, powinnaś poprostu spokojnie sprawę wyjaśnić.
Stary 2008-04-09, 19:00   #3807
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Może jeszcze nic straconego? Pogadaj z trenerką, powiedz jej, że ci zależy. Nie wiem, jaki był powód jej decyzji, ale chyba to, że byłaś chora, nie powinno wpływać na takie postępowanie.
Zamiast się obrażać i wychodzić z zajęć, powinnaś poprostu spokojnie sprawę wyjaśnić.
nic sie nie da zrobic o ona ma juz kogos na moje miejsce
zresztą nie chce tam chodzic, kiedy dziewczyny krzywo na mnie patrzą;/
Stary 2008-04-09, 20:05   #3808
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
nic sie nie da zrobic o ona ma juz kogos na moje miejsce
zresztą nie chce tam chodzic, kiedy dziewczyny krzywo na mnie patrzą;/
Ale dlaczego krzywo na Ciebie patrzą?
Stary 2008-04-09, 20:05   #3809
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się, ze wszystko jest w porządku

Byłam dzis na saunie a co za tym idzie był równiez wax I tak jakoś pieknie podziałał na moje włosy, które ślicznie sie błyszczą a w słońcu to dzis chyba oslepiały przechodniów to taka miła odmiana po moich ostatnich przejsciach...
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-09, 20:27   #3810
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale dlaczego krzywo na Ciebie patrzą?
no bo uwazaja ze to moja wina i przeze mnei musiały zmieniac układ (nie moja wina ze chora byłam;/) i głupio bym sie czuła, zresztą moje kumpeli tez wyleciały za to ze we wt nie przyszły, a najlepsze było, bo ona im mówi ze jak dziewczyny sie zgodzą to mogą byc w zespole a one ze łaske to maja w dupie i poszły:lol2:
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości