|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Blonndee, też tak ostatnio miałam. Ale przeszło mi samo z siebie(a może przez tę czekoladę, którą pożarłam z siostrą?
). Pamiętaj, nie możesz się załamywać. Trzeba iść dalej, pod prąd, walczyć o swoje.
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro Narek pokazala nam swoją miejscowość, to nie będę gorsza:
http://www.zabieniec.com.pl/ http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBa...seczy%C5%84ski) http://www.zabieniec.pl/ W pierwszym linku jest stadnina koni, w której wg mojej babci mieścił sie kiedyś pański dwór.
|
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3785 |
|
Wtajemniczenie
|
jestescie kochane dziewczynki
![]() ja sie staram. lubie pozytywne myslenie, ale jakos tak dzis wyszlo... no nic. staram sie jak moge. otrzepac sie i isc dalej. dziekuje raz jeszcze, kochane jestescie
|
|
|
#3786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do studiów - jak nie spróbujesz, to się nie przekonasz. W razie czego możesz później robić coś innego. Jeżeli chodzi o dbanie o własne zdrowie czy przestrzeganie własnych zasad - proponuję zasadę małych kroczków. Nie narzucaj sobie rzeczy niemożliwych, najlepiej zmieniać się stopniowo. Wrażliwość to bardzo pozytywna cecha. Mało ludzi ją obecnie posiada, ale uważaj, żeby Ciebie to nie wykończyło. Świata niestety nie zmienisz. Trzymaj się, głowa do góry, może wymyśl jedną małą rzecz, którą zmienisz od jutra? Zaczęłabym od dbania o zdrowie Będę trzymać za Ciebie kciuki |
|
|
|
|
|
#3787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale tak mi sie cieplutko na serduszku zrobilo...
|
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Finlora avatarek pierwsza klasa
Co do czarnej to niestety czasem tak się zdarza. Zwierzęta jak dzieci - niszczą wszystko dookoła Mamie na pewno niedługo przejdzie![]() Sweet_Jelly nie będę jednak dzwoniła, bo stwierdziłam, że sensu nie ma. Koleżanka pisała test później niż ja i do niej dziś dzwonili i jutro ma rozmowe. Skoro do mnie nie zadzwonili - znaczy, że test mi poszedł koszmarnie i wole nawet nie wiedzieć jak źle napisałam ![]() A mówią, że kremy avonu mają takie koszmarne składniki, a tu widać dzieciom smakują A z tymi studiami to racja Męczysz się tyle lat a potem zatrudniasz się byle gdzie, aby tylko prace mieć![]() xyoko mikrodermabrazje miałam pierwszy raz. Uczucia bardzo mieszane. W sumie teraz szkoda mi tej kasy, którą wyłożyłam, bo widziałam śliczną tunikę i nie mam za co jej kupić A rezultaty jak narazie marne - strasznie się łuszcze - to pewnie wina i zabiegu i differina. Mam nadzieje, że jak w końcu zlinieje to wyłoni się ładna i gładka skóra Bo narazie to mam jeden, wielki koszmarek na twarzy. Siostra miała podobnie, a teraz ma ładną cere, więc jeszcze jest nadzieja![]() tigresska widze, że każdy szampon lepszy byle nie barwa Ja lubie tej firmy mydełko i kremik siarkowy![]() Blonndee A co do studiów i przyszłości to w większości każdy to przerabiał - ja do ostatniej chwili nie wiedziałam, gdzie papiery złożyć Ja też się tak wszystkim przejmuje Potrafie godzinami myśleć nad wydarzeniami, które normalny człowiek by nawet nie zauważył. Nadwrażliwość to straszna rzecz Ale z drugiej storny to czyni nas w pewien sposób wyjątkowymi buziole dla Ciebie![]() Aggie sympatyczna miejscowość ![]() Coś mnie natchnęło i napisałam wierszyk o drukarce
|
|
|
|
|
#3789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy tak czasem ma![]() Cytat:
![]() Co do buźki - na pewno będzie lepiej ![]() Konkurs na wierszyk o drukarce? Ciekawy pomysł
|
||
|
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja się strasznie
tego co moge usłyszeć. I w sumie nawet lepiej, że nie dzwonią, bo i tak narpierw muszę zakończyć to co zaczęłam, więc nawet czasu bym nie miała na kolejną rozmowe w sprawie pracy![]() Dziękuje w imieniu cery A jaka się promienista teraz zrobiła - chyba zgasze światło, bo jej blask mi wszystko rozświetlaZawsze możesz użyć jako płynu do mycia ciała albo kąpieli Ostatecznie jak by płynu do zmywania zabrakło...
|
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3794 |
|
Zadomowienie
|
Dzwiewczyny jestescie nadproduktywne
później trudno wszytko nadrobić![]() Ja teraz leze z maseczka drozdzowa z dodatkami wlasnej roboty na wlasach i maseczka na twarzy, czyli dogadzam sobie Postanowilam sie za siebie zabrac, jestem drugi dzien na diecie no i pomalu wprowadzam cwiczenia trzeba zadbac o siebie w koncu jeszcze bardziej bo ostatanio mam za czesto takie dnia paszteta jak blonndee![]() Wczoraj na zakupach nic specjalnie mi sie nie podobalo. Kupilam sobie taka spodnice z wyzszym stanem na szelkach (ponoc takie modne) ale srednio mi sie podoba, kupilam z przerazenia ze na rozmowe kwalifikacyjna nie bede miala co ubrac i jeszcze czarna bluzke koszulkowa spodnica jest na szczescie ciemno szara wiec nie taka pogrzebowa jak bluzka![]() Finlora ogladalam "gdyby nie było jutra" ryczalam sobie chyba 3 razy w ciagu, jestem przed okresem to mam takie fazy bardzo mi sie podobało... a te kobiety takie piekne i tak sie ruszaja mojemu mezowi sie sposobała pani dr jednak czasem ma dobry gust :P jaki polecisz mi kolejny tytuł :-P ?? fajny av
|
|
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
Nicki widze, że zakupy prawie udane
Jak Ci się będzie chciało możesz pokusić się o fotencje - chętnie obejrzymy![]() Co do filmów i łez - ja mam swój mały rekord - 6 razy obejrzane "Miasto Aniołów" i za każdym razem rycze jak bóbr No poprostu kocham ten film A w sumie to kocham na nim płakać |
|
|
|
|
#3796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry bardzo dziewczyny! Ostatnimi czasy tonę w dokumentach i mam mało czasu na pisanie, ale staram się czytać. Wybaczcie, że się rzadko pojawiam, jakiś taki miesiąc pracowity. Tatulek dzisiaj wychodzi ze szpitala
strasznie to wygląda, zadrutowany paluch, tatulek wygląda jak poskładany z części zamiennych Ale najważniejsze, że dobrze się czuje.Cytat:
![]() Cytat:
Każda baba ma takie dni, jedna częściej, inna rzadziej. Dobrze, że tutaj można z siebie zrzucić te negatywne myśli i liczyć na wsparcie. Zatem kochane głowa do góry i jak mówi Kasia wszystko będzie sexy ![]() Strój, z tego co piszesz naprawdę bardzo fajny, proponuję jakiś dodatek w kolorze, np. czerwone czy turkusowe korale, albo jakiś srebrny dodatek. Zresztą na pewno sobie poradzisz. Kiedy rozmowa kwalifikacyjna? |
||
|
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Blonndee, mam nadzieję, że dołek już się zmniejszył, a najlepiej jakby całkiem został zasypany naszymi pozytywnymi myślami Madzia cieszę się, że Tata się dobrze czuje, a palec się zagoi i będzie super ![]() U mnie dzisiaj znowu piękna pogoda, kończę gotować obiadek i znikam na spacerek
|
|
#3798 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratulacje. Też wzięłam się za siebie. Jesteśmy już dwie ![]() Cytat:
![]() 'Miasto aniołów' prześliczne. Bardzo lubię Meg Ryan, ma w sobie jakieś ciepło ![]() Obejrzyj 'Źródło' Arnofskyego. Koniecznie. Zakochasz się ![]() Cytat:
![]() Czekam właśnie aż włosy mi wyschną po myciu (olejek na końcach), w pazurki też wtarta odżywka. Ciągle zapominam, więc teraz napiszę : przepiękne nowe avatary. Estell-cudowny, kobiecy. Finlora-najładniejsze zdjęcie ze wszystkich, jakie wklejałaś. Aż chyba postaram się o jakieś nowe fotki, żeby też zmienić ava ![]() Miłego dnia, w kRk za oknem już słoneczko zaczyna świecić
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||
|
|
|
|
#3799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Mam nadzieję, że dzisiaj wszystkim humorki dopisują![]() Cytat:
Cytat:
Super, że z Tatą wszystko ok Ja siedzę z wax'em na głowie W końcu mogę sobie pozwolić na parę chwil dla siebie rano
|
||
|
|
|
|
#3800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może karnet w postaci gratisowych dni rewelacyjnego humoru, szczęścia i samoakceptacji Właśnie miałam napisać, Finlora, bardzo fajny avatar Cytat:
![]() I od tej rzepy mam mega lśnienie, co mnie niezmiernie cieszy
|
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
u mnie też pogoda dopisuje- zresztą podobnie jak wczoraj![]() Cytat:
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie tracę nadziei i szukam dalej
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Proste
podstawa to pozytwyne nastawienie. Ale tak jak Ci pisałam, może przestań szukać a zacznij się "szwędać" po sklepach a samo się znajdzie
|
|
#3804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiosna idzie - czas na zmiany - zaczynamy od avatarków ![]() Pogoda rzeczywiście cudna Normalnie wracając z pracy robie sobie godzinny spacerek do domku, ale biorąc pod uwagę stan mojej cery musiałam się wspomóc mpk, bo słońce jak najbardziej (niestety) nie wskazane |
||
|
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
jaka jestem zła
![]() musze wam powiedziec i odreagowac, byłam chora i nie mogłam chodzic na tance i cwiczyc na wfie i jak dzis przyszłam to sie okazało ze we wt bylismy zwalaniani ze szkoły i cwiczylismy i dowiedziałam sie ze został zmieniony układ i ja w irlandzkim tanczyc nie bede ![]() kazała mi zostac na dzajfie, ale miałam ich dosc i sobie poszłam a cholerka zalezało mi chodziłam tam od wrzesnia i układ z irlandzkiego umiałam perfekcyjnie a tu takie rozczarowanie nawet strój miałam wybrany i podpisany![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamiast się obrażać i wychodzić z zajęć, powinnaś poprostu spokojnie sprawę wyjaśnić. |
|
|
|
|
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą nie chce tam chodzic, kiedy dziewczyny krzywo na mnie patrzą;/ |
|
|
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam dzis na saunie a co za tym idzie był równiez wax I tak jakoś pieknie podziałał na moje włosy, które ślicznie sie błyszczą a w słońcu to dzis chyba oslepiały przechodniów to taka miła odmiana po moich ostatnich przejsciach...
|
|
|
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
no bo uwazaja ze to moja wina i przeze mnei musiały zmieniac układ (nie moja wina ze chora byłam;/) i głupio bym sie czuła, zresztą moje kumpeli tez wyleciały za to ze we wt nie przyszły, a najlepsze było, bo ona im mówi ze jak dziewczyny sie zgodzą to mogą byc w zespole a one ze łaske to maja w dupie i poszły:lol2:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

). Pamiętaj, nie możesz się załamywać. Trzeba iść dalej, pod prąd, walczyć o swoje.

Co do studiów - jak nie spróbujesz, to się nie przekonasz. W razie czego możesz później robić coś innego. Jeżeli chodzi o dbanie o własne zdrowie czy przestrzeganie własnych zasad - proponuję zasadę małych kroczków. Nie narzucaj sobie rzeczy niemożliwych, najlepiej zmieniać się stopniowo. Wrażliwość to bardzo pozytywna cecha. Mało ludzi ją obecnie posiada, ale uważaj, żeby Ciebie to nie wykończyło. Świata niestety nie zmienisz. Trzymaj się, głowa do góry, może wymyśl jedną małą rzecz, którą zmienisz od jutra? Zaczęłabym od dbania o zdrowie

Mamie na pewno niedługo przejdzie
A co do studiów i przyszłości to w większości każdy to przerabiał - ja do ostatniej chwili nie wiedziałam, gdzie papiery złożyć
tego co moge usłyszeć. I w sumie nawet lepiej, że nie dzwonią, bo i tak narpierw muszę zakończyć to co zaczęłam, więc nawet czasu bym nie miała na kolejną rozmowe w sprawie pracy

Gratulacje. Też wzięłam się za siebie. Jesteśmy już dwie