![]() |
#181 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Cytat:
Witam sie i ja dzisiaj ![]() Ja tez nie chodzę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Wiola .. oj dałabym rade
![]() powiem wam, ze druga noc obudzil mnie dziwny bol brzucha nie wiem czy to taki jak na okres..nie przyjemny.. dzis mnie dopadl godzine temu..polozylam sie, wzielam magnez i przeszlo .. oby to nie jakies bolace skurcze .. ja na sr raczej bede sama chodzila bo to takie wyklady .. moj maz i tak jest wkrecony, przebieral, kapal, karmil swoja siostre kiedys wiec wie, ze bedzie to robil przy synu. Ja jakos nie chce zeby teraz do mnie polozna przychodzila ... nie mam potrzeby..jak zaczne sr od kwietnia to mi to wystarczy - prowadza to polozne srodowiskowe miedzy innymi moja wiec jak bede miala pytania - zadam a jak potrzebe zeby przyszla to zadzownie po nia znowu mam zgage.. a zjadlam tylko bolke grahamke i ro rozlozona na dwie raty .. polowka na 1 sniadanie i polowka na drugie .. z szynka .. serem smietankowym a gruga z twarozkiem .. moze to przez keczup .. zjadlam tez banana dzis mi brzuch twarnie co jakis czas w pozycji polsiedzacej .. pieknie .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Szumisie są w Rossku po stówce. Kupiłabym, ale czekam na wypłatę.
Jest u was w pracy zwyczaj prezentu na urodzenie dziecka? U nas tak i chyba sobie tę kaskę na szumiśka przeznaczę. No ale to po porodzie ![]() Ania, ja mam zgagę praktycznie po wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Wtajemniczenie
|
Ania zdziwiłabym się bardzo gdybyś przy 3 dziecku i dwóch porodach chodziła na szkołę rodzenia
![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie też raz na kilka dni zaboli brzuch tak jak na okres. Może to są te skurcze Braxtona czy jak mu tam 😉 Ale całe szczęście u mnie odkąd zaczęłam łykać regularnie magnez i sumiennie po 6 tabletek dziennie twardnienia ustały ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Wtajemniczenie
|
Zamówiłam wczoraj kocyk Minky dla Blanci i już dzisiaj przyszedł. I to pocztą polską...jestem w szoku
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Vela np nie boi sie..bierze male dzieci od razu na reke itp..wyglupia sie a ja paraliz..
Kocyk piekny a poduszka to taka plaska?sliczna. Ja mam termofor z bebiklubu Idziemy dzis o 19 do znajomych.. Musze sie oporzadzic bo wygladam dzis strasznie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj jest chyba dzień mężczyzny, nie? Zapomniałam
![]()
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Ja myslalam ze byl wczoraj i juz wczoraj dostal smsa i te faszerowana papryke na kolacje haha
Ja wczoraj zjadlam cala jedna i pol cukini i bylam obzarta Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | ||
Zakorzenienie
|
Ja jednak zacznę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Jak mnie tak bedzie dziwnie bolal to wezne nospe..
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W mojej przychodni są dwie środowiskowe i maja pod sobą po połowie miasta i jedna z nich do mnie będzie przychodzić po porodzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak, to taka płaska podusia. Nie będę używać na początku, ale później może się przydać do wózka np. Była w zestawie więc wzięłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Śliczny ten zestaw zamówiłaś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez ewelinka2311 Czas edycji: 2017-03-10 o 15:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#201 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie no żartuję, u nas dawniej obchodził własnie dzień chłopaka we wrześniu, ale po ślubie powiedziałam mu że jest już mężczyzną a nie chłopakiem i przerzuciliśmy się na 10 marca ![]() ![]() A to oczywiście wymyśliłam na poczekaniu jak przyszedł kiedyś 30 września i zapytał gdzie jest prezent. Wtedy tylko takie wytłumaczenie mi przyszło do głowy ![]()
![]() Edytowane przez VelaLuca Czas edycji: 2017-03-10 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Do mnie doszły otulacze i muslinowy jest boski w dotyku. Wyszłam wcześniej z pracy bo o tak nic bym już nie zrobiła a może na siłownię pójdę albo chociaż w domu coś poćwicze. Mój mąż piwa nie pije i nie wiem co mu mogę kupić bo za słodkim też nie szaleje. Może Kinder niespodziankę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#203 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak ja wybrałam położną środowiskową - przed porodem i po. W trakcie będę w innym mieście a to szpital prywatny wiec nie muszę mieć żadnej ze sobą. Sent from my SM-J510FN using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Ja jestem w najgorszej sytuacji , bo my obchodzimy i dzień chłopaka i mężczyzny 😂. To znaczy bardziej chłopaka , ale dziś kupiłam mu w biedro Oreo 😁 jego ulubione słodycze i niech wie , że pamiętam . Sent from my SM-J510FN using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Fajna ja tez zamowilam plaska do bawelnianego kompletu na "zas"
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
Ja w ross zobaczę jeszcze chyba pieluchy flanelowe, ładne wzory i cena dobra
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Rozeznanie
|
Kupiłam przez instagram kocyk colorstories za 60 zł nowy 😁😆 pani mówiła , że ktoś jej kupił w prezencie a ona dla córki szarego nie będzie używała. Przeszedł dziś i faktycznie jest nowy 😄
Sent from my SM-J510FN using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Marika super zakup. Jakos apetetytu nie mam. Robie warzywa na patelnie i to tyle..i humor wisielczy...potem jakas kapiel i ogarnianie sie do kuzynki meza..
![]() ![]() |
![]() |
#208 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem po wizycie. Malutka zdrowa, waży 700g. Spojenie się nie rozchodzi, szyjka długa. Te moje bóle, to hormony rozluźniające mięśnie. A tak poza tym czeka mnie wizyty w poradni diabetologicznej, ale wynik lekko zawyżony. I mam lekką anemię. Ogólnie tak mnie to krocze boli, że inne rzeczy nie zrobiły na mnie żadnego wrażenia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde ale zamulona jestem. Przyszla do mnie siostra ale po 30 min poszla bo nie chcialo mi sie gadac za bardzo. 😩 jak wyszla to od razu spac poszlam i dopiero sie obudzilam. Musze zaraz po chleb jechac bo nie ma....ale mi sie nie chce... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#210 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.