|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: | |||
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% | |
Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Rozeznanie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice PART II
Dzieki dziewczyny
![]() ![]() ![]() A z GAMY to ktoras bylaby porownywalna do Tondeo? No i chetnie obejrzalabym link do jakiegos Farouka ktorego polecacie. Gama chyba nie ma turmaliny, ktora ma Tondeo? |
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Raczkowanie
|
czyli jeśli Tondeo to najlepsza ta ?
http://www.allegro.pl/item341367772_...e_nowosc_.html a ma ona regulacje temperatury ? dlaczego gama jest tansza jak to podobno to samo? zastanawia mnie ta prostownica: http://www.allegro.pl/item336545859_...najtaniej.html jak ja porównacie z ta którą wczesniej podałam
#4053 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz różne propozycje gamy jak i rózne bajery do tondeo ![]() na fouroku sie nie znam ![]() Cytat:
ta za 208 tez nie ma regulacji, a ma się tak ze ta tondeo jest delikatniejsza dla włosów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Raczkowanie
|
no to zdecydowanie zależy mi żeby prostownica jak najmniej niszczyła włosy, ale chyba prędzej zwariuję zanim się na coś zdecyduję, gdyby miała tą regulację to już bym ją wybrała (tondeo) ale takto powracam do rozważań nad faraokiem ktorego cena rośnie z dnia na dzień na pro sprzęcie, linka nie podam bo wizaż blokuje ale chodzi mi o ta wersje limitowaną - niebieską
#4055 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
najgorsze prostownice?? Twoim zdaniem Vidal Sasson za 300 zl to zla prostownica? ja sobie ja chwale mimo, ze plytki torche sie scieraja. A poza tym jest wiele dobrych opinii o tej marce. Co do Foxa.. sprobowalam tej firmy, bo w hurtowni fryzjerskiej Polwell w moim miescie nie bylo gamy i tondeo. I watpie zeby prostownica z hurtowni i w takiej cenie byla njgorsza prostownica. Tondeo...slyszalam ze sie wizazanki uskarzaja na zle stykajace plytki, a to rwie wlosy, a poza tym nie mam przekonania do zamawiania takiego sprzetu poczta.. Najgorsze prostownice.. to raczej metalowe za 20 zl w markecie a nie te z hurtownii fryzjerskich.
![]() |
#4056 |
Zakorzenienie
|
ja kupilam wlasnie tą niebieską FAROUKA, jak przyjdzie zdam relację (obecnie mam TONDEO active cerion bez regulacji temp.)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4057 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4058 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przymierzam sie bardziej do Gamy z regulacja i jonizacja albo cos farouka..tylko musze sprawdzic ceny tego farouka, bo z tego co pamietam to sa one drozsze od gamy i tondeo. Jak sie myle to wyprowadzcie mnie z bledu ![]() Co do Remingtona to slyszalam dobre opinie o nim i nigdy nie mialam. Jestem w stanie zainwestowac max 300 zl w prostownice. Musi byc z regulacja temp i jonizacja. Po prostu remingtony z tego co wiem dostepne sa rowniez w sklepach , a nie hurtowniach fryzjerskich. Znalazlam farouka za 299 zl, ktory kusi...:P Mam mala prosbe.. jak sie nazywa konkretnie model Ga.my z jonizacja i regulacja temp. bo na niektorych stronach znajduje niepelne informacje. Bylabym wdzieczna ![]()
![]() |
#4059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja prostowałam włoski remingtonem tym za 85 zł i fajne były (ale po gamie lepsze ![]() tyle ze juz kilka dziewczyn sie skarzyło ze schodzi im powłoka;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4060 |
Zadomowienie
|
Hej!
Sytuacja dorosła do tego bym w końcu zaopatrzyła się w jakąś sensowną prostownicę (wcześniej miałam wstyd się przyznać jaką, w dodatku ostatnio zeszła mi powłoka ceramiczna i zaczęła mi palić i niszczyć włoski). Tak siedzę i czytam co piszecie i coraz mniej wiem ![]() generalnie ponawiam pytanie: jakoś mnie wybitnie ciągnie do tego remingtona ale i babyliss jest fajny
![]() |
#4061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ryzyko, ze powłoka zejdzie pozostaje nadal |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4062 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jak często z tego modelu remingtona schodzi powłoka? z tego co przejrzałam ten wątek (ale nie wszystko dokładnie, bo dużo tego jest), to częściej skarża sie na niestykanie płytek, a na stronie ceneo to już w ogóle same pochwały ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w akcji jest błąd to nie jest prostownica z serii PRO, spojrz na zdjecie albo znajdz osicjalna strone bybyliss PRO, babyliss z serii zwyklych prostownic maja bardzo zle recenzje, powloka czesto schodzi, a efekt prostowania nie jest porownywalny z tymi z serii PRO. Remingtonow nie mialam, ale skoro prostownica jest jedynie powlekana, to szansa zdrapania tej powloki zawsze istnieje, dlatego wiele osob inwestuje w Babylissa PRO albo Farouka, Ga.Me, Tondeo i inne o lepszych plytkach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ta limitowana to juz sie nie moge doczekac az dostaniesz i zdasz relacje bo strasznie jestem ciekawa jak wypadnie w porownaniu z Tondeo ,ktora widzialam w watku naprawde dobrze prostowala ci wloski ![]() no i mam nadzieje,ze bedziesz zadowolona bo jak nie to bede miala wyrzuty sumienia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4065 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tym bardziej się gubię, jest wiele modeli o podobnych opisach i sama nie wiem co wybrać zwróciłam uwagę na : http://www.allegro.pl/http://www.allegro.pl/item339302055_...line_24mm.html http://www.allegro.pl/item341730061_...eo_okazja.html lub : http://www.allegro.pl/item336868831_...uche_125w.html ewentualnie podoba mi się taka cieniutka http://www.allegro.pl/item340475784_...line_16mm.html tylko nie wiem czy lepsza 26 mm czy 16 eh to takie skomplikowane ![]() dziękuję za pomoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sa fanki tych modeli Babyliss PRO, ale niektore uzytkowniczki byly niezadowolone z efektu prostowania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4067 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() własnie koleżanka zrezygnowała z tondeo na rzecz babyliss no cóz, pozostaje zaryzykować ![]() podoba mi się ten model co podałam link do aukcji, ma ktoś? jutro przy okazji bycia w Katowicach zajrzę do hurtowni fryzjerskiej żeby się zorientować w cenach, ale osobiście radzicie na allegro czy w hurtowni? aha i jaka jest różnica między 25 mm płytką a 16 mm? od strony praktycznej
![]() ![]() |
![]() |
#4068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4069 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no dobra, mam cel, mam wytyczne, ruszam w bój ![]() dziękuję serdecznie za fachowe porady ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Zakorzenienie
|
no widze ze się rozmowa juz potoczyła
![]() to ja dopowiem ze tez wzięłabym game ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
![]() Mam pytanie odnośnie tych dwóch prostownic. Która z nich jest lepsza tzn. która najmniej niszczy włosy ?? ![]() -prostownica turmalinowa Eurolux http://www.allegro.pl/item340380511_...gwarancja.html -prostownica szklana z jonizacją Eurolux http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=341644278 Z góry dzieki za odpowiedz ![]()
#4073 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ktora prostownica lepsza ???
wydaje mi sie ze ta za 58 zl jest lepsza czyli ta z jonizacja eurolux
|
![]() ![]() |
![]() |
#4074 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ktora prostownica lepsza ???
o prostownicach masz wielki watek zbiorczy, prosze korzystaj nastepnym razem z wyszukiwarki
![]() a co do pytania: to nie sa dobre prostownice ![]() lepiej dolozyc wiecej i kupic cos lepszego. prostownice Farouk, Tondeo, Ga.Ma, Babyliss PRO sa dobre, ale kosztuja powyzej 200zl z tanszych dziewczyny chwala czesto Remingtony, przejrzyj pare stron watku łącze tematy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
Zakorzenienie
|
te prostownice które pokazałas nie są dobre
lepiej troszke poczekac i dozbierac do remingtona za 85 zł, albo jak chcesz to do gamy za 200, |
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny, niedawno sama nie mogłam się zdecydowacć jaką wybrać prostownicę, a dzisiaj po raz pierwszy wyprostowałam sobie włoski moją nową Babyliss 2170 Wet N'Dray i.............. efekt jest jak u fryzjera. Mam falowane puszące sie włosy, a wygładziłam je za jednym pociągnięciem przy 180 stopniach.Prostownica łatwo sie przesuwa po włosach, nie szarpie i nie wyrywa. Dla mnie super.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Zadomowienie
|
mam pytanie co do tej prostownicy
http://www.allegro.pl/item341730061_...eo_okazja.html czy, jak opis aukcji sugeruje, płytki są ceramiczne czy tylko pokryte ceramiką?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Raczkowanie
|
witam
jestem tu po raz pierwszy, przeczytalam prawie wszystko na temat prostownic i nasunęło mi się pytanie... czy moc ma jakies znaczenie? Jedne prostownice tych profesjonalnych firm maja moc powyzej 100W a inne 45-58W... i wy rowniez polecacie prostownice o bardzo zroznicowanej mocy... PS. a co powiecie o tej prostownicy? http://www.allegro.pl/item340846228_...k_moc190w.html prosze o odpowiedz ![]() pozdrawiam Magda |
![]() ![]() |
![]() |
#4080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nisiaq tak jak pisała truskawkowawiosna to blacha nie zejdzie, a to dobry wybór ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.