![]() |
#61 | |
Z deszczem w butach
|
Dot.: Majówki 2016 - część szósta
Cytat:
U chłopca to nie aż taki problem zebrać mocz do badania (są takie specjalne woreczki do kupienia w aptece). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dziękujemy za życzenia póki co gwiazda dnia ma wszystko gdzieś i udała się na drzemkę ;-)
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#65 |
Moderatorka z pazurem
|
Samych wspanialosci dla Emilki 😘😘😘
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak bede. Dokladnie- chlopcu rach ciach i sie pobiera juz kiedys badalismy gdy tak tarmosil siusiaka. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Dziękujemyz Igusia dziewczynki za życzenia 😘 a dziś przesyłamy torcik dla Emilki sto lat !😘🎂
Wojna bratowa: Mia zakończona wynikiem 1:0 dla bratowej. Chociaz skoro mama stanęła za bratowa to ma 2:0 ?! Teraz mam pytanie jak dostać kredyt i postawić dom w miesiąc? Bo dłużej chyba nie wytrzymam ![]() Dziś impreza rodzinna no za☠☠☠iście jak nigdy mam ochotę siedzieć przy stole i się do wszystkich uśmiechać 😐 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co naświrowały ...? ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- A my dziś wykopaliśmy dziurę pod fundamenty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Eh szkoda gadać. Niech się mama cieszy, że ma tak wspaniałą synowa w domu skoro córka to wrzód na dupie.
Ola zmieniając temat szukam prezentu dla męża na urodziny i myślę o jakiś narzędziach lub innym sprzęcie co się przyda na budowę. Możesz mi coś polecić ? bo wiem, że Ty takie prezenty już mężowi robiłaś😊😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Haha kupiliśmy narzędzia ale to muszę go później zapytać o linka bo sam wybierał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Mia jak ja bym chciała też wygrać w totka i się wybudowac/kupić większe mieszkanie.. codziennie wierce o to dziurę w brzuchu mężowi. Ale wiem że bez mojej wypłaty będzie ciężko spłacać kredyt. Tym bardziej że działki takie drogie są ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
mia, współczuję kolejnej akcji, mam nadzieję, że jednak znajdziecie jakiś sposób, żeby iść na swoje
![]() Ten mój chory dzidziuch jest strasznie biedny, boi się podawania leków i czyszczenia nosa i tak okropnie płacze...Ale jakaś tam poprawa jest, więc nie ma wyjścia, musimy jakoś przetrwać. Za to buzia mu się nie zamyka, cały czas nadaje ![]() Ja za to lecę dziś na przegląd, specjalnie umówiłam się do innej przychodni, bo tam moja lekarka przyjmuje w soboty, myślałam, że będę mieć czas żeby się spokojnie ogarnąć i wyjść. Jaaaaasne, znowu z dyndającym laktatorem będę się szykować do wyjścia a pies będzie ze spacerem czekał aż wrócę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Mia, przytulam. Wiem co czujesz..
Ja też bym chciała wygrać w totka. Wtedy bym przekonała męża żeby wynieść się od teściów ![]() Kocie, na spokojnie to my pewnie będziemy wychodzić z domu jak dzieci się wyprowadzą ![]() Zrobiłam sobie czekoladę z karobu i oleju kokosowego. Pyyyycha ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#74 |
Zakorzenienie
|
A mam Was
![]() Meldujemy się. Zmienilyśmy lekarza i przychodnie. Nie podalam zadnego sterydu, z czego jestem zadowolona. Bo jak mozna steryd na katar przepisywać? Tak pozatym to u nas dobrze, gorzej ze spaniem, bo zęby ida jak szalone. Mamy jednego na gorze juz dosc sporego i jednego na dole wyklutego. Nastepne widać, cały szereg. Nie wiem co tam u Was, ale trzymam kciuki aby choroby Was omijały ![]()
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dodalam syrop klonowy i następnym razem dodam go więcej, a karobu trochę mniej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie jestem Olą, ale ostatnio kupowałam mężowi taki sprzęcik laserowy do mierzenia odległości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Kokejny dzien bez drugiej drzemki. Jęczy widac ze zmeczony ale nawet nie daje sie polozyc zeby zjesc mleko co mowic zasnac.
![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- D. wlasnie skonczyl robic tablice manipulacyjną. Jeszcze tylko musi oszlifowac ostre krawedzie. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Mia biedulo wspolczuje Ci... ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
Wcinaj smacznego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
W temacie wózków - czy któraś z was nie planuje kupować spacerówki tylko zamierza korzystać ze spacerówek z zestawu 2w1 czy 3w1, a później ewentualnie dokupić jakąś parasolkę?
Bo widzę, że większość z was obecnie ogarnia temat spacerówek, a mi szczerze mówiąc trochę szkoda kasy. Nie po to wydawałam kasę na gondolę ze spacerówką, żeby praktycznie nie korzystać ze spacerówki z zestawu, tylko kupować nową. Zwłaszcza, że teraz fotelik trzeba kupić. |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupowaliśmy wózek używany i jak gondola super bardzo byliśmy zadowoleni tak spacerka to lipa totalna.Wożąc w niej Emilke bałam się o jej bezpieczeństwo że mi wypadnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie planuje. Jestem bardzo zadowolona z tej z zestawu. (Poki co) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#86 |
Moderatorka z pazurem
|
Ola, kiedy wylewacie fundamenty w takim razie? Gratki 😀
Mia, co znowu te kobiety od ciebie chca? Asiaczek, trzymam kciuki za totka 😉 Ale pamietaj- zeby wygrac trzeba grac 😆 |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#88 |
Moderatorka z pazurem
|
Iwonia, ale czadowa tablica. Brawo.
My jestesmy nad morzem. Pieknie dzis bylo. received_752104231615328.jpeg |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo jaaaa mooorzeeee... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Mia przykro mi
![]() Kaylla ja jestem ze spacerowki zadowolona, ale nie mamy miejsca w aucie. Koniecznie na wakacje potrzebujemy maly,sprytny wozek. Mowie tak jakby Zo jezdzila autem, a nie pociagiem... ![]() ![]() ![]() Iwonia u nas tez bez drugiej drzemki. Ola gratulacje ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.