|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Teksty kobietek
Siedzę przy kompie, mama cichutko pracuje w drugim pokoju i co chwilę jest atakowana moimi salwami śmiechu, to przez was
Już nawet przestała pytac...:PTo ja się dorzucę: Dzwonię do przychodni o nazwie, której nie pamiętam, załóżmy, że Medica Głos z słuchawki: Przychodnia Medica, słucham.... Ja: Dzień dobry, czy ja się dodzwoniłam do przychodzi Medica? Ale mi było głupio... ![]() Wakacje, obóz, koleżanka się rozchorowała, ale właśnie wróciła od lekarza: Ja:No i co Ci powiedzieli? Ona:Że mam zapalenie ucha środkowego Koleżanka2: O kurcze, mój szczur na to umarł!!! To się objawia brakiem równowagi...(chwila namysłu)...przynajmniej u szczurów
|
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
Kolega: Przeciez mowilem ci ze ja o oczyszczalni sciekow pisalem magisterke.
Ja: Co? Pierwsze slysze. Kolega: Przestan, na pewno ci wspominalem. Ja: No wiesz co, taki gówniany temat na pewno bym zapamietala
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
ucze sie do egzaminu o ustawach:
Ja:nie moge juz sie uczyc tych ustaw.... Kumpela:ja tez nie tylko te stosunki !chodizlo o to,ze w tych ustawach bylo o stosunku panstwa do..... i tak ciagle ![]() ale smiesznie to zabrzamilo
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zadomowienie
|
Powrót z imprezy, koleżanka pierwszy raz cos piła i pierwszy raz była wstawiona. Siedzimy w autobusie i nagle mówi do mnie:
"Wiesz co, fajnie dzisiaj było. ja juz rozumiem tych wszystkich alkoholików.." ![]() Prawie się tarzałam ze śmiechu..
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
Ordnung muss sein!
|
siedze,czytam i umieram-a moj stary z pogarda w glosie:
hi hi!ha ha! czy ty sie wogole slyszysz????!!!!!!??????? |
|
|
|
|
#157 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
powalilo mnie to
podsłuchana rozmowa na targu babka: jakie rozmiary tych spódnic pan ma? facio: no od 40 w zwyż zostały babka: no co pan, takie same SŁONIOWE? ![]() od tego czasu co chwilę spoglądam w lustro czy aby mi trąba nie urosła
|
|
|
#159 |
|
Wtajemniczenie
|
rozmowa z kolegą: on ogląda siatę a ja mojego kochanego Boruca
on: ha, Boruc puścił bramkę! ja: nie waż się z niego śmiać! on: a przełączam to, sram na nogę ja: to zdolny jesteś
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
świetny wątek
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś w pracy jedna koleżanka opowiadała o swojej koleżance z poprzedniej pracy.
-...bo wiecie, jej mama ciągle mówiła do niej "kochanie" Druga koleżanka ze współczuciem i zrozumieniem w głosie: - To pewnie teraz ma uraz... Koleżanka ze studiów zdawała na prawo jazdy. Próbowała ruszyć, gazuje i gazuje a samochód stoi. W końcu zdezorientowany egzaminator zagląda jej do samochodu i mówi: - Kontrolka się pani świeci... Ona: Nooo...świeci... Egzaminator: A co to za kontrolka? Ona: Wykrzyknik w nawiasie ![]() Ja na wakacjach. Po wypiciu jednego piwa za dużo, środek nocy, leżymy z tż w łóżku. W pewnym momencie tonem odkrywcy mówię: - Już wiem dlaczego pijacy śpią na ławkach... Tż: Taaak? Dlaczego? Ja: Bo są zmęczeni
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poległam Jeszcze dziewczyny,jeszcze
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
W kościele:
koleżanka: Ej, patrz tego księdza jak się na nas gapi ja: no jak? normalnie... k (z oburzeniem): jakbyśmy były dziewczynami! idę do pracy, wieje wiatr i dzwoni mama, szumi w uszach, samochody jadą wiec krzyczę do słuchawki: M: jestem w sklepie, coś potrzebujesz? ja: tak kup durexy, dużo durexów, wielki rozmiar (drę się na całą ulicę, chodziło o tampaxy )
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem chora, więc siedzę w domku. Piszę smsa do TŻ-a:
"Idę sobie teraz zrobić inhalację, wypłukać gardło szałwią i potem do łóżka Jako że jestem leniem, to piszę używając słownika T9 i napisałam: "Idę sobie teraz zrobić inicjację, wypłukać gardło szałwią i potem do łóżka Kapnęłam się dopiero, jak TŻ odpisał "Jaką inicjację? " |
|
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
Siedzimy z moim TŻ-em i dwoma kumplami na podłodze i powtarzam im zasady gry w Euro Business (coś takiego jak Monopol).
Mój TŻ: A kto wygrywa w tej grze? Ja: Ja. Biedak przez pół godziny się śmiał, a kumple mu współczuli, że ma taką dziewczynę
|
|
|
#167 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#168 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
kumpela: myślał indyk o niedzieli a w sobotę ..(tu zastanawia się co było dalej ale nie przypomniała sobie więc kończy go zaje*ali. i skończyło się rumakowanie!
|
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
Żartowałyśmy z kumpelą. W pewnym momencie ona do mnie :
- Zrobię Ci z d**py historię tysiąclecia ! Śmiechy, chichy. Za chwile cisza, a ja na to : - Hania a nie jesień średniowiecza ?
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Moja romantyczna dusza się czasem ukrywa.
"Kochanie,to,że Ciebie poznałam to taki cud.Wiesz,jak szukać róży w stosie g**na"
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
Idziemy z moją sis chodnikem, centrum miasta, podjeżdzają jacyś kolesie starym fiatem ( nie jesteśmy "blacharami" zaznaczam :d ) i jakieś perfidne teksty leca : " e leseczki, pojedziecie z nami itp... a moja siostra do nich : " pff, na fiata "
![]() pojechała im ;p ![]() ![]() jeszcze coś mi się przypomniało : Ćwiczenia z ekonomii, wchodzi kobieta i moj kolega powiedział coś do niej wrednego a ona na to do niego : " sorry, a ta Twoja koszulka to z biedronki :d " Edytowane przez niewskazanaaaa Czas edycji: 2008-04-07 o 11:48 |
|
|
|
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
W pracy kolega który coś do mnie kręci a mi to nie odpowiada to go zniechęcam:
rozmowa na przerwie przy papierosie: On: tekst coś w stylu "ale romantycznie księżyc świeci, spacer romantyczny by się przydał tylko nie ma z kim na ten spacer iść" i takie maślane oczka Ja: Fajka w gębie jak papaj , siedzę na krawężniku i szybka odpowiedź do niego "ja nie jestem romantyczna, j**** mnie księżyc"
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
TŻ mnie namawia na grę w karty, ja się opieram, bo nie lubię. Ale on, zawsze gentleman:
- w ten sposób dzisiejszy wieczór spędziłbym z pięcioma damami... Palnęłam, zanim zdążyłam pomyśleć: - a ja z pięcioma dupkami! Naprawdę miałam na myśli walety, tak jakoś wyszło... No i drugim razem, pomyliłam tylko jedną literkę, a wyszło -ojej... Chciałam mu powiedzieć komplement, jaki to z niego ekspert w pewnej dziedzinie, że często się odwołuję do jego wypowiedzi itp. I wypaliłam: - jesteś autorytetem, którym w każdej chwili mogę się podetrzeć...
|
|
#175 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#176 |
|
Zadomowienie
|
dzięki
miłe pocieszenie po tym jak coś palnę
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
Brat je kiełbasę, a siostra do niego:
- Tylko nie jedz tej skóry Brat-dlaczego? Siostra- bo Ci stanie
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Idę z moją koleżanką ulicą. Nagle mija Nas taki typowy dres.
Dres: Siemka Laseczki. Ja: Pff. Kaśka: Wal się na suty, wiochmenie ![]() Ja już tam leżałam ze śmiechu. . . ![]()
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Bijatyka z TŻ w pokoju. Zawsze gdy się bijemy i on mnie kopie to ma taki słodki wyraz twarzy, ze ahh ;D I TŻ mnie kopie kopie a ja się patrze na niego i tekst:
Ja: Lubie na Ciebie patrzec jak mnie kopiesz. Jakby ktos stal z boku to by sobie ładnie pomyślał
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.

Już nawet przestała pytac...:P