|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Wysokie czo³o, krêcone w³osy...
Witam
Mam problem, a mianowicie mam (bardzo!) wysokie czo³o i krêcone w³osy, które czêsto siê pusz±. Wiem ¿e grzywka jest niezbêdna, a to siê ³±czy z ci±g³ym prostowaniem jej. Niestety po kilku godzinach grzywka skrêca siê albo co gorsza puszy. Ju¿ nie mam pomys³u co zrobiæ. Pomó¿cie!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wysokie czo³o, krêcone w³osy...
a nie mozesz modelowac jej na gruba szczotke?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Ju¿ próbowa³am. Efekt taki sam;/
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 896
|
te¿ mam taki problem, przed prostowaniem zwykle traktujê j± balsamem do prostowania. A krêcone ¿eby ci siê nie puszy³y po umyciu u¿ywaj jaki¶ specyfików do krêcio³ków i ich nie czesz ewentualnie palcami.
Zreszt± mia³am, bo teraz nareszcie mam króciutkie w³oski ) Prawie ¿adnego problemu, chwilka prostownic± i ju¿ Mam nadzieje, ¿e za bardzo mi siê nie zniszcz±
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 384
|
jak± masz prostownice? dobrze wyprostowane wlosy nie maja prawa sie skrecic znow, chyba, ze zlapie nas deszcz
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 568
|
niestety mam ten sam problem z grzywka i juz sie pogodzilam z tym :/ na kazdej imprezie po kilku godzinach juz mam krecona grzywke napuszona ehh strasznie to wygl±da (wedlug mnie u mnie
zazdroszcze tym co maja proste z natury i w kazdych warunkach.choc generalnie lubilam swoje loczki przed farbowaniem ![]() teraz zastanawiam sie tez nad krotka fryzura nio i prostowanie ;p
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 295
|
A czy musisz mieæ grzywkê?
Ja te¿ mam wysokie czo³o, ale zrezygnowa³am z grzywki bo moja z kolei jest cienka i rzadka i wygl±da to wg mnie po prostu ¶miesznie. Dlatego sobie grzweczke zapuszczam i zaczesuje na boki. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 568
|
mam wysokie czolo i troszke zakola :| na boki zabardzo mi nie pasuje
![]() a do góry hmmm moze to jest kwestia przyzywczajenia ale itak nie wiem czy bym sie odwazyla :P
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

) Prawie ¿adnego problemu, chwilka prostownic± i ju¿
Mam nadzieje, ¿e za bardzo mi siê nie zniszcz±