![]() |
#361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Cytat:
![]() A takich podkładów w szpitalach nie mają? Przecież to ich broszka żeby prześcieradła się nie niszczyly. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#362 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny! Kwietniówki zaczęły się rozpakowywać! Co prawda trojaczki ale jednak. Za dwa miesiące MY ?!
![]() Paula - to zależy od szpitala. Są takie gdzie trzeba wszystko, a są takie gdzie nie trzeba nic. Ja to tak myślę jeszcze, żeby taki podkład podłożyć na końcówce pod prześcieradło na nasze łóżko (wtedy by się przydał ten 170x90 ![]()
![]() Edytowane przez VelaLuca Czas edycji: 2017-03-12 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |
Wtajemniczenie
|
O 4 rano mąż mi przypomniał ze ja dzisiaj do lekarza. To się powiedzmy że ogarnęłam i czekam pod gabinetem. Ale jestem nieprzytomna, zaraz się położę na krzesełkach chyba
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Wtajemniczenie
|
Widze, że dziś wcześnie zaczynamy wizyty. Kciuki trzymam i dawajcie znać po.
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Kciuki za wizyty!
Wiecie, że ja już nie wszystko pamiętam z przygotowań do porodu. Muszę się dłużej zastanowić co miałam i ile. Podkłady między nogi miałam z bella mama i wzięłam 2 opakowania. Po nich przerzuciłam się na podpaski. Podkładów na łóżko do szpitala nie brałam, bo mieli swoje. Wzięłam kilka małych do domu, bo jak tylko mogłam, to wietrzyłam bożenę. |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Wtajemniczenie
|
Ja kupiłam 3 opakowania podkładek, co do podkładów to w szpitalu nie potrzebuje, ale w domu używam do przewijania malucha i wietrzyłam też krocze siedząc na nich. To też super podkładka pod prześcieradło na dziecięce łóżeczko, żeby to co się zasika nie wnikalo w materac. Polecam podkłady bella happy bo są bardziej chłonne.
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Wtajemniczenie
|
Ominęłam juz 3 spotkania ze szkoły rodzenia, nie wiem na co ja czekalam i nie zadzwoniłam. Brawo ja
![]() Ale można to nadrobić to gitara ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem na ile wam się przyda, ale wrzucam wam listę do szpitala, tu wg wymagań tego, gdzie się wybieram, czyli takiego mniejszego.
1489387932785.jpg 1489387951559.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Wtajemniczenie
|
Na krzesełkach obok siedzi para, ona już widoczna ciąża, na moje oko liceum może klasa maturalna.
I mam wrażenie ze on ją zaraz przeleci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Wtajemniczenie
|
Tą wiosnę to chyba już jesienią poczuli
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Mi sie snilo ze paula sie rozpalowala tzn ze na szybko mi miglo miedzy forum a udawadnianiem mezowi zdrady
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle dzień dobry. Kciuki za wizyty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Eh te tesciowe to masakra..po co na co itp..ja jej nie mowie..po co nad morze jedzie na tydzien..z drugiej strony dzis pomyslalam..ze mogli mi wypad nad morze zaproppnowac..zaplacilaby m sobie pobyt..maz i tak bedzie pracował a mi zmiana slaskiego powietrza na nadmorskie by sie przydala no ale trudno..powiedzialam tylko ze super..tez bym chciala i zazdroszcze.. Pokazalam wozel ktory mi sie podoba i pow..ze to tak miedzy 1500 a 2200 .. Jak przyjdzie kolejna rozmowa na ten temat..to powiem..ze na wozek nazbierala moja mama.. Oni nie maja na co dac bo lozeczko bedzie..fotelik chyba dostaniemy ten maxi cosi .. Fajne jakby wtedy mojej mamie zaproponowali polowe na wozek no ale zobaczyny.
Co do pracy ja wracam po roku.. Albo do starej albo nowej..budujemy sie i niema szans.. W domu jest moja mama więc juz zaproponowala ze będzie zostawać jak co. Bo i maz i ja pracujemy na zmiany..tescie pracują ale mam nadzieje..ze np jakis weekend jak bysmy chcieli kino..teatr..wypad calodniowy to wezna malego.. No ale kto tam z nimi wie. Podklady kupie bo i tak chcialam pod przeacieradlo do kolyski czy wozka dac Kciuki za wizyte ![]() Teraz kawka aj i ogarnianie..bo przy mezu porzadek jest 1 dzien Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Rozeznanie
|
Kurczeeeeeee liczylam ze Was nadganiam po powrocie z gor a ja dalej w czarnej bo sie okazalo ze Wy macie juz nowy watek. Chociaz podejrzane bylo dla mnie od dwoch dni ze ilosc postow sie nie zwieksza wiec mialam przeczucie co sie swieci...
Odezwe sie jak androbie a mam jeszcze... 35stron... :/ ale u mnie ok. Zjadlam sniadanie i za chwile ide na paznokcie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#381 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I co się okazało, że dała wnusi ale dla szwagierki, bo napłakała że wiosna idzie a ona nie ma na kurtkę, buty itp :/ sory ale to jest taka zazdrosna i zawistna menda że głowa mała. Mają grube tysiące na koncie, ale nie ruszą tylko od mamusi wszystko ciągną i wiecznie płaczą że są biedni. A teraz jak się dowiedziała, że będziemy mieć dziecko to ją szlag trafił. A najbardziej ją boli że my mieszkamy na miejscu a ona w innym mieście. Jak ja nie lubię tej dziewuchy :/ Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
Ewelinka co za zmija..tez takich nie lubie eh.. No nic pozyjemy zobaczymy.. Jak to bedzie z tymi tesciami..bo na razie to nic nie powiedzieli..ze Cos daja
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozpałowałam się?? :P To masz sny... Dzisiaj mi chyba przyszedł Kosz i ubranka i pomyślałam sobie, że tylko fotelika nie ma i w sumie jestem ready jako tako. Tzn. że poradzilibyśmy sobie z tym co już mamy. Ale wiesz, wolałabym jeszcze poczekać do końca :P Btw ja się urodziłam w 8 miesiącu, ale mam nadzieję, że to kwestia tego że mama miała całe 18 lat jak mnie rodziła. Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Wtajemniczenie
|
Dobra, to ja po badaniu i śniadaniu nareszcie :p
Matylda waży 1217g, w czwartek zaczynamy 30 tc, czyli jest ok Co mógł zmierzyć to jest super, ale oczywiście twarzy nie pokazała. Przeorał mi brzuch totalnie, boli teraz jak nie wiem co, a ta nawet na moment rąk od twarzy nie odjęła, śmiał się że chyba jej przyrosły :p Dodatkowo leży dupką do przodu to sobie przynajmniej poślady pooglądąłam z każdej strony ![]() Ruchów super mocno nie czuję, bo ma jeszcze dużo miejsca i chlapie sobie wodami, a to co czuję to rozpychania dupką i główką z przodu brzucha. Tam na dole też wszystko super długie, pozamykane i czyste ![]() Jutro idę na szkołę rodzenia, opuściłam 3 zajęcia bo nie wpadłam na to żeby zadzownić i zapytać czy już są, ale to nie problem bo w kwietniu ruszają od nowa i wtedy te pierwsze sobie nadrobię ![]() kazali zabrać coś wygodnego, to chyba dres wziąć, no nie? ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- wiesz co, obiecała to powinna dać, ale jeszcze sobie musi kupić lodówkę po drodze bo jej siadła. Niby ok, ale teraz musimy pożyczyć od kogoś bo skoro miała być ta kasa to wydatki inaczej zaplanowaliśmy :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Ja od teściów na nic nie liczę. Teścia jeszcze nie poznałam
![]() Babcia moja hojna zawsze była, ale po ślubie mam wrażenie że mały foch był :P Powoli dopiero wraca wszystko do normy, ale też się nie spodziewam teraz dodatkowego wsparcia. Ale też nie liczę na to. Poradzimy sobie sami. A to, że moi rodzice mi coś tam kupują to super niespodzianka i jestem im za to ogromnie wdzięczna.
#386 |
Zakorzenienie
|
Hej😊 kciuki za wizyty😘
My tez dzisiaj jedziemy do szpitala na usg ale dopiero.ok.21 Ehh te finanse...my na nic od nikogo nie liczymy. Rodzice beda chcieli nam pomoc ale nie lubie brac od nikogo pieniedzy... Damy rade Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co, ja to z tych niecierpliwych jestem. Jak coś wymyślę to już od razu szukam i planuję i muszę zrealizować jak najszybciej. Ciąża pod tym kątem jest mega próbą dla mnie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry poweekendowo
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.