Plotkowy dla porzuconych - część III - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-09, 18:20   #4231
_Jamaica
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część III

Cytat:
Napisane przez Astra24. Pokaż wiadomość
Bry
Kamila, najlepsze życzenia
Dzisiaj czuję się jakby mnie kto przez walca przepuścił. Spac mi się chce, no ale głupio tak za widoku w kokonie się zakamuflować.
Poszłam z psiakami zrobić im jakąś małą sesję na trawce, ale coś nie powychodziły zdjęcia. Muszę w ogóle aparat kupić. Nienawidzę porównywania, wybierania...chyba muszę komuś to zlecić.

Wczoraj nawet udało mi się nie zasnąć na filmie. Był taki sobie, do lejdis mu daleko w każdym razie. Wzruszający trochę był na końcu a momentów śmiesznych praktycznie nie było. Może ze 2 razy ktoś tam się na sali zaśmiał. Nie mogłam się za bardzo skupić, bo niedaleko siedział jakiś koleś w hawajskiej koszulce. Pożarł chyba przez te 90 minut z 5 kilo popcornu i popił 3 litrami coli. Czekałam tylko kiedy zacznie cichacze puszczać i wszyscy zginiemy śmiercią tragiczną. W mało śmiesznych momentach rechotał niczym pewne zwierze hodowlane. Miałam instynkt morderczy.
Jamaica, T jakieś podchody robi, nie daj się

hahaha to się usmiałam prawie tak jak w opowieści o twoim morderczym psiaku

co do t to jedyne co mam zamiar pokazac mu ze niech sobie za dużo nie mysli, pozatym tydzień temu bylismy na urodzinach razem i po paru głębszych powiedzialam mu ze juz go nie kocham
_Jamaica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 19:33   #4232
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez plina Pokaż wiadomość

Dzisiaj podjęłam decyzję, co chcę robić po lo... a przynamniej na której uczelni .
i co to bedzie ?

Cytat:
A wiecie co się okazało z tym, z którym miałam iść na wesele? Po kilku rozmowach wyciągnęłam z niego, że patrzył na mnie bardzo poważnie do czasu, kiedy nie zobaczył trochę ciała i zwariował. Prościej mówiąc po zobaczeniu mnie bez płaszcza uznał mnie za obiekt seksualny, a że nie chciałam mu się wpakować do łóżka to się wycofywał ŻAL

niezly jest ....

shewa

jamaico brawo za postawe wobec T.

bylam po te butki, juz myslalam ze ich nie kupie, bo najmniejsze 37 bylo za duze, ale tak sie uparlam, ze powkladalam 2 wkladki i sa dobre
sa raczej takie zwyczajne ale tak mi sie spodobaly ze musialam je miec
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00513.JPG (17,7 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00514.JPG (19,7 KB, 27 załadowań)
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 21:00   #4233
Veiovis
Zakorzenienie

Camillo, wszystkiego, wszystkiego najlepszego
I tego jedynego...

Jamaico, jestem pod wrażeniem
Ja dzisiaj byłam z eksem na pizzy, czysto towarzysko.
Jestem mile zaskoczona o tym co mówili jego znajomi, a przede wszystkim jego mama, o mnie, po naszym rozstaniu...
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 21:18   #4234
plina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
A mi jakos dzisiaj.. smutno i zle
co się dzieje?

Cytat:
Napisane przez martinka_m Pokaż wiadomość
i co to bedzie ?
Wyższa Szkoła Bankowa
Jeszcze w sumie mam czas... ale już się na nią nakręcam.
Jeszcze się będę zastanawiać, czy system dzienny, czy zaoczny, ale tak czy inaczej będę musiała iść do pracy, bo uczelnia niestety płatna.

Jamaico , jestem z Ciebie dumna

Martinko, ładne ... osobiście to bym im obcasik dodała, ale prezentują się ładnie .

Ostatnio zauważyłam, że mam słabość do butów kobiecych i wygodne adidasy poszły w odstawkę... Może też dlatego, że do płaszczyka nie pasują .

Zaraz zadzwonię do faceta, umówię się na 3 ostatnie godziny jazdy i z głowy będzie. Dostanę w końcu to zaświadczenie i zapiszę się na egzamin...
plina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 21:20   #4235
Camilla
Zakorzenienie

Shewa, Astra, Veiovis dziekuję za życzenia

Astra ale sie uśmiałam z Twoje relacji z kina

Jamaica czyżby T. robił jakieś podchody?

Ja dostałam dzisiaj życzenia od 2 moich byłych (w tym od M.), od T. oczywiście nie Własciwie sie to nie liczyłam, gdyby sie odezwał byłabym bardzo zdziwiona... Kumpela była u mnie, pogadałysmy, wypiłyśmy kawke i musiała juz jechać. Mieszka dośc daleko ode mnie, a okolica nieciekawa, tym bardziej jak jest ciemno

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 21:44   #4236
vikuniaa
Zakorzenienie

ten link o Calineczce wklejony przez Kamile to jakas masakra ;o.
Stary 2008-04-09, 22:26   #4237
Camilla
Zakorzenienie

vikunia ogólnie zauważyłam, że w Indiach sporo dzieci rodzi sie z jakimiś "wadami" (nie wiem jak ogólnie to nazwać). Nie dalje jak tydzien temu tez na portalu o2 przeczytałam o dziewczynce urodzonej w Indiach która miała(ma) dwie twarzy (dziewczynka o dziwo zyje, ma miesiąc). Zdjęcie mnie zaszokowało. A najgorsze jest to, ze ludzie przychodza z pielgrzymkami do tej rodziny wierząc że mała jest wcieleniem jakiegos ich bóstwa. W biednych rejonach nie ma czegos takiego jak usg czy badania prenatalne.
A pamietacie przypadek tej dziewczynki co miała 2 pary rąk i nóżek? Tez sie urodziła w Indiach, rodzice nie zgodziliby sie na operacje gdyby ich nie poinformowano, że dziewczynka długo nie pożyje bez intrwencji chirurgicznej. Tez wtedy ludzie myśleli ze jest wcieleniem jakiejs tam bogini i przychodzili z pielgrzymkami. W sumie potem sprawa o niej przycichła, a nie wiadomo czy operacja (pewnie nawet nie jedna) się udała...

Martinko bardzo ładne buciki, sama mam w planach kupić jakies fioletowe

jesteśmy razem

Stary 2008-04-09, 22:33   #4238
megi_t
Zadomowienie

GG do megi_t

Dostałam zaproszenie od Taty na wieczór autorski i promocje książki Marioli Zaczyńskiej ,, Gonic Króliczka" , ale nie ide sama nie chce a TZ oczywiście pracujeeeee.

Nasze szczęście * Oliwierek 21.IV.2013r.
megi_t jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 22:42   #4239
_Magda
BAN stały

No artykuł o Calineczce niezły

Jamaica,ale mnie zszokowałaś!To dobrze,że mu tak powiedziałąś.A co on na to?
Cytat:
Napisane przez Astra
Wczoraj nawet udało mi się nie zasnąć na filmie. Był taki sobie, do lejdis mu daleko w każdym razie. Wzruszający trochę był na końcu a momentów śmiesznych praktycznie nie było. Może ze 2 razy ktoś tam się na sali zaśmiał. Nie mogłam się za bardzo skupić, bo niedaleko siedział jakiś koleś w hawajskiej koszulce. Pożarł chyba przez te 90 minut z 5 kilo popcornu i popił 3 litrami coli. Czekałam tylko kiedy zacznie cichacze puszczać i wszyscy zginiemy śmiercią tragiczną. W mało śmiesznych momentach rechotał niczym pewne zwierze hodowlane. Miałam instynkt morderczy
,ómarłam

Apropo.To mnie tylko wkurza w zwiezątkach,że smiedząJednak jak się wchodzi do domu kogoś kto ma psa czy kota to czuć ten charakterystyzny zapachBardzo tego nie lubie.

megi,pierwsza sukienka jest absolutnie przecudna
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 22:50   #4240
Astra24.
Rozeznanie

Dużo bliźniąt syjamskich też jest z Indii. Swoją drogą ciekawe czemu tak się dzieje...
Mam chyba uczulanie na chlor, bo ilekroć wyjdę z wanny to wyglądam jak indianiec i mam wrażenie, że obsiadły mnie faraonki jakieś. Chyba muszę zaprzestać tej szkodzacej mi czynności. Natura przede wszystkim.

Znów jutro pewnie nie będe mogła się zwlec z łóżka. Ostatnio budzik kładę na biurku jakieś 12 stóp od łóźka żebym nie mogła ręką zastawić i pójść dalej spać. Przez to chyba każdego ranka jestem na maxa wkurzona, bo jego dźwięk wywołuje u mnie agresję. Złość na budzik przechodzi mi dopiero w pracy, gdy zobaczę podminowane lico szefa. Wtedy to on mnie wkurza. Doszłam do wniosku, że chyba 365 dni w roku jest przed menstruacją.
Magda, moja Puńcia nie śmierdzi. Nie ma uczulenia na chlor i zażywa cotygodniowych kąpieli. Baraszkuje w pełnej piany starej doniczce po paproci, bo tylko w tym nie jest w stanie utonąć.
Dobra, zmykam już spać. Słodkich snów.
Stary 2008-04-09, 22:55   #4241
Camilla
Zakorzenienie

_Magda wszystko zależy od właścicieli. Moja ciotka ma kotkę i wiem, ze jej odchody potrafią śmierdzieć (mimo żwirku pochłaniającego nieprzyjemny zapach) kiedy od razu nie sprzątnie sie kuwety kiedy kot sie załatwi. Ja nie czuje nic, a uwierz mi ze jestem cholernie wyczulona na tego rodzaju zapachy. Tak samo przez jakis czas moja siostrzenica miała psa i tez nic nie było u nich czuć...
Znacznie gorzej potrafia śmierdziec ludzie, o czym przekonałam sie nie raz

jesteśmy razem

Stary 2008-04-09, 23:08   #4242
Camilla
Zakorzenienie

Cóż ja mykam spać

Pewie przed sem poczytam jeszcze ksiązke, którą dzisiaj zaczełam.
Wczoraj łyknełam jedna prawie 300 stronnicową

Branoc

jesteśmy razem

Stary 2008-04-09, 23:19   #4243
shewa
Zakorzenienie

Mam dosyć D. naprawde... moja cierpliwosc sie skonczyła On sie nigdy nie zmieni...
Ide spac... dobranoc...
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 23:27   #4244
megi_t
Zadomowienie

GG do megi_t

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
Mam dosyć D. naprawde... moja cierpliwosc sie skonczyła On sie nigdy nie zmieni...
Ide spac... dobranoc...
Co zrobił??

Stary 2008-04-09, 23:29   #4245
_Magda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Astra24. Pokaż wiadomość
Dużo bliźniąt syjamskich też jest z Indii. Swoją drogą ciekawe czemu tak się dzieje...
A dziewczynka o 2 twarzach to czasem też nie z Indii?
Dziwne...
Cytat:
Napisane przez Astra
Mam chyba uczulanie na chlor, bo ilekroć wyjdę z wanny to wyglądam jak indianiec i mam wrażenie, że obsiadły mnie faraonki jakieś. Chyba muszę zaprzestać tej szkodzacej mi czynności. Natura przede wszystkim.
Nie będziesz się myła?Hehe,żartuje
Cytat:
Napisane przez Astra
Znów jutro pewnie nie będe mogła się zwlec z łóżka. Ostatnio budzik kładę na biurku jakieś 12 stóp od łóźka żebym nie mogła ręką zastawić i pójść dalej spać. Przez to chyba każdego ranka jestem na maxa wkurzona, bo jego dźwięk wywołuje u mnie agresję. Złość na budzik przechodzi mi dopiero w pracy, gdy zobaczę podminowane lico szefa. Wtedy to on mnie wkurza. Doszłam do wniosku, że chyba 365 dni w roku jest przed menstruacją.

Tez mam takie wnioski czasemI tak samo robiłam z budzikiem!Ustawiałam 3 budziki,każdy w innej odległości od łóżka...A i tak zasypiałam do pracy
Cytat:
Magda, moja Puńcia nie śmierdzi. Nie ma uczulenia na chlor i zażywa cotygodniowych kąpieli. Baraszkuje w pełnej piany starej doniczce po paproci, bo tylko w tym nie jest w stanie utonąć.
.
Kąpiel w doniczce.Puńcia rządzi

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
_Magda wszystko zależy od właścicieli. Moja ciotka ma kotkę i wiem, ze jej odchody potrafią śmierdzieć (mimo żwirku pochłaniającego nieprzyjemny zapach) kiedy od razu nie sprzątnie sie kuwety kiedy kot sie załatwi. Ja nie czuje nic, a uwierz mi ze jestem cholernie wyczulona na tego rodzaju zapachy. Tak samo przez jakis czas moja siostrzenica miała psa i tez nic nie było u nich czuć...
Znacznie gorzej potrafia śmierdziec ludzie, o czym przekonałam sie nie raz

Niby tak,ale np moja kumpela ma 2 koty i tez dba o to,zaraz sprząta jak się załatwią,ale i tak troszke czućNo i wszedzie jest sierśc,WSZEDZIE
Stary 2008-04-09, 23:32   #4246
martinka_m
BAN stały

shewo no wlasnie co sie stalo ?
Stary 2008-04-10, 00:13   #4247
_Magda
BAN stały

Zobaczcie to
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/l...ziecko,1090545

Kurcze,się wkurzyłam.Czemu ludzie mają tak małą wyobraxnie i odpowiedzialność?Czemu biora psy należące do groźnych ras tylko dlategi,ze im się taki z wyglądu podoba?
Brrr
Stary 2008-04-10, 00:55   #4248
Rodolphe Lindt
Zadomowienie

No Magda powinni ich tych wlascicieli zamknac w klacie z wyglodnialym lwem.To nie wina pieska tylko wlascicieli!!!! Jezeli psa tej rasy bierze sie na "przytulanke" rodziny to trzeba byc bardzo odwaznym albo doswiadczonym. Nie chce sie madrzyc bo sama dopiero sie ucze ale sa rasy mniej wymagajace socjalizacji ze swiatem dookola i beda jak baranki a sa takie ktore wymagaja duzo pracy. Nie znam sie na pitbulach, ale wydaje mi sie ze one sa bardzo silne mimo malego wzrostu, maja silny uscisk szczeki i nie nadaja sie do tarmoszenia za uszka przez dzieci.
Przyklad z ostatniej chwili: poszlismy do parku gdzie zawsze z naszym psem i co zastalismy: snieg troche popuscil i nagle cala okolica sie zleciala na "impreze", jeden wielki kotlun psow, niektore byly agresywne (pewnie cala zime biedne w bloku siedzialy), jak szybko przyszlismy tak szybko poszlismy bo wlasnie byl tam pitbull ktory atakowal Sasze. A cala zime nasz pies bawil sie z 2 rotwaillerami

Musze zaliczyc dzien do udanych (na razie) bo poszlam do szkoly, udalo nam sie z kolega zrobic ostatni project, wracajac wzbogacilam sie o spodniczke i 2 pary cichobiegow

A teraz zabieram sie za nauke bo egzaminy tuz tuz, mam wakacje do konca kwietnia Chata wolna - TZ poszedl.....hmmmm.... na kawe z EX
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg HPIM1489.JPG (96,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HPIM1490.JPG (64,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HPIM1491.JPG (87,8 KB, 14 załadowań)
Stary 2008-04-10, 01:34   #4249
kasia5558
Wtajemniczenie

Dziewczyny ja tylko na chwilunie. Chciałam złożyć Kamili najserdeczniejsze życzenia, oby każdy rok był tak conajmniej 2 razy lepszy od poprzedniego i oby tak było do setki albo i jeszcze dłużej

Co do tego zwierzęcego zapachu w domu i sierści to taki stety niestety urok, faceci też czasem śmierdzą i jakoś mimo to ciągle jest duże zapotrzebowanie na ten gatunek, nikt ich się też z tego powodu z domu nie pozbywa, więc myślę że z pomocą kąpieli i regularnego szczotkowania wszystko jest do przeżycia

Całuję wszystkie niepocieszone dziś coś niedobry dzień był dzisiaj(właściwie już wczoraj), dlatego zapewniam Was gorąco że jutro (czyli dziś) wstaniecie z uśmiechem
Dobranoc i dzień dobry
Stary 2008-04-10, 06:34   #4250
plina
Zadomowienie

Bry...

Tylko byle do soboty... A póki co idę do szkoły ... Nie wyspałam się.
plina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 10:01   #4251
megi_t
Zadomowienie

GG do megi_t

Bry
Rodo , ale ładna spódniczka czaje sie na taką
Hmmm zaspałam na 8 na wykład... i liste sprwdzał(
To sie naywa lenistwo.. nic nie robie od pon do środe a w czwartek zaspie
No , ale na 14 cw

Stary 2008-04-10, 10:43   #4252
Camilla
Zakorzenienie

Bry!

Poszłam spać o 2:30 tak mnie ksiązka wciągneła Co prawda to jest tzw. romans historyczny, ale z taką dawką humoru, że przez moje podśmiechiwanie sie obudziłam rodziców "Serce wojownika" polecam

Co do psów i właścicieli, to ja myslę, że zawinia tutaj ograniczona wyobraźnia tych drugich. Pies sie zachowa jak go wychowasz, będziesz odpowiednio tresować itd. Słyszałam, że podobno tym psom z rasy agresywniejszych, nie powinno sie dawać do jedzenia surowego mięsa Nie wiem ile w tym prawdy, ale chyba sporo, bo mówił mi to mój poprzedni eks P. a on miał psa i sie troche na nich znał

Shewa a co znowu D. zrobił, lub Ci napisał

Rodo spódniczka boska Ona jest ołówkowa z podwyższonym stanem? Fajne masz bambosze do chodzenia po domu

jesteśmy razem

Stary 2008-04-10, 11:45   #4253
Izaluka
BAN stały

Bry

Kamila bierzesz udział w wizażowym konkursie 'Miejska dżungla'? A z tymi psami to racja. Mam kumpla, który ma pitbulla i typowo podaje mu surowe mięso (takie jeszcze z krwią). To ma na pewno jakiś wpływ na agresję psa.

Magda jak wybielanie zębów? Ja dzisiaj zacznę Do tej pory przez katar wiecznie z otwartą buzią siedziałam A teraz trochę lepiej i mogę zacząć. Trochę się boję skutków ubocznych czyli wrażliwych zębów...

Shewa co jest?

Rodo ale super kieca i cichobiegi Też przymierzałam taką atłasową z podwyższanym stanem, ale rozmiar mniejszy nie chciał mi przez uda przejść, a rozmiar większy zdecydowanie za bardzo odstane mi w talii. I bądź tu mądra

Kasia jak tam Mary Kay się sprawuje? Stosujesz na pyszczek czy tylko na ciało? Pochwal się efektami

Wczoraj dotarło do mnie zamówienie z hurtowni u Radka. Polecam tam zakupy fryzjerskie. Zamówienie w niedziele, dostawa w środę (przesyłka ekonomiczna, nie priorytet). Zamówiłam sobie maseczki, jedwab i nabłyszczacz do włosów. Jestem bardzo zadowolona
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 12:01   #4254
martinka_m
BAN stały

nie lubie was
ciagle kusicie mnie roznymi kosmetykami a ja w tej kwestii jestem bardzo podatna na wplywy...

widze ze maja w tej hurtowni farouka... hmm a ja musze sobie kupic ich farbe i szampon....
Stary 2008-04-10, 12:15   #4255
_Magda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Rodolphe Lindt Pokaż wiadomość
A teraz zabieram sie za nauke bo egzaminy tuz tuz, mam wakacje do konca kwietnia Chata wolna - TZ poszedl.....hmmmm.... na kawe z EX
Co do piesków to wg mnie w ogóle nie powinno to być tak,ze to pozwolenie na posiadanie tych groźnych to formalność.Tylko jakiś mega wywiad i jak np młoda para chce to nie dac pozwolenia,bo wiadomo,ze mogą mieć dziecko
A co do zacytowanego fragmentu to...Ty wiesz co ja o tym sądze.

Aaaa,i boskie buciki

Cytat:
Napisane przez kasia5558 Pokaż wiadomość
Co do tego zwierzęcego zapachu w domu i sierści to taki stety niestety urok, faceci też czasem śmierdzą i jakoś mimo to ciągle jest duże zapotrzebowanie na ten gatunek, nikt ich się też z tego powodu z domu nie pozbywa, więc myślę że z pomocą kąpieli i regularnego szczotkowania wszystko jest do przeżycia

Rozbawiłaś mnie
Co prawda to prawda

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Magda jak wybielanie zębów? Ja dzisiaj zacznę Do tej pory przez katar wiecznie z otwartą buzią siedziałam A teraz trochę lepiej i mogę zacząć. Trochę się boję skutków ubocznych czyli wrażliwych zębów..
Staram się narazie nie gapić w lustro w oczekiwaniu efektów tylko po kuracji dopieroNarazie wydaje mi się,ze widze troche efekt na górnych,a na dolnych nie
No i niestety zęby troche "swędzą",ale chyba tego nie da się uniknąć

A co do książek to za punkty w Plusie będe miała bon do empiku na 100zł i już sobie upatrzyłam kilka książek,ze 3 będe za to miała
Stary 2008-04-10, 12:35   #4256
PazKrolowej
Przyczajenie

Hej dziewuszki!! Jestescie tu dlugo, wiec pewnie macie sporo wiedzy na ten temat Jak to jest z ta miłościa - ja zostałam porzucona dosc dawno. Jestem w "nowym" zwiazku juz 2,5 roku, lecz ciagle sni mi sie byly....:/ Cy to jest normalne? Czy ktoras z Was tez tak miała? Meczy mnie to okrutnie. Chcalabym o nim zapomniec raz na zawsze i znow zyc normalnie... Porsze o pomoc.
PazKrolowej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 12:42   #4257
kasia5558
Wtajemniczenie

Paziu hmmm przecież to tylko sny....chyba ze jakies szczegolne

Co do tego spisu ras niebezpiecznych to w ogóle od postaw funkcjonuje źle, bo najpierw trzeba się zastanowić co to jest rasa? Jeśli to grupa psów, które są zarejestrowane w polskim Związku Kynologicznym, to już ten indeks kuleje, bo np. moskiewski stróżujący który na tej liście jest, NIE jest rasą. Żadne oficjalne stowarzyszenie go nie uznaje.
Tak samo co zrobic z psami nierodowodowymi? Na nie nie trzeba mieć pozwolenia, a często takie psy są howane u różnych cwaniaczków w strasznych warunkach, a tego nie kontroluje nikt, nie trzeba mieć pozwolenia żeby kupić takiego psa, bo zawsze możesz powiedzieć że to kundel, przecież nie ma rodowodu

Surowego mięsa żaden pies nie powinien jeść, teraz jest tyle bakterii że byłoby to niebezpieczne po prostu.

No i niby dlaczego w rodzinie z małym dzieckiem nie można mieć psa wystarczyłoby bardziej kontrolować hodowle, hodowców i właścicieli, a jestem pewna że problem tzw agresywnych ras by nie istniał.

Dla mnie w ogóle temat pozwoleń jest bardzo drażliwy... więc chyba ograniczę się powiedzenia tylko tego co powiedziałam wyżej

Martinko mnie też się najbardziej ta 1 torebka podoba

O jakiej Wy hurtowni fryzjerskiej mówicie? A ja sobie dziś kupiłam sukienkę. Rany uwierzycie że to moja druga sukienka w życiu? podoba się? zastanawiam się czy nie jest za bardzo groszkowa, no ale co tam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg groszki.jpg (87,5 KB, 12 załadowań)
Stary 2008-04-10, 12:50   #4258
Camilla
Zakorzenienie

Kasia boska sukienka A gdzie ją kupiłaś?

Tyle gadacie o tym wybielaniu zębów, ze moze ja tez sie skusze

A mozecie podać mi link do tej hurtowni "U Radka"

Iza, nie wziełam udziału w konkursie, ale sie przymierzałam do niego...Nie byłam poprostu do konca zadowolona z makijażu

jesteśmy razem

Stary 2008-04-10, 13:01   #4259
Izaluka
BAN stały

Fajna kieca Kasia

O kurde, założyłam te paski. Co za uczucie! Masakra! Jakaś folia w buzi. A te paski na dolne zęby jakie krótkie. Jakaś kpina chyba. Z tych resztek wycinam sobie paski na resztę łuku

www.uradka.pl
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 13:02   #4260
PazKrolowej
Przyczajenie

[quote=kasia5558;7184441]Paziu hmmm przecież to tylko sny....chyba ze jakies szczegolne quote]

No..yyyy....ze tak powiem, sni mi sie, że do niego wracam. Ostatnio 3 noce z rzedu mi sie to snilo. Chyba za nim tesknie... Sama nie wiem. Szkoda mi tylko mojego obecnego, bo to dobry czlowiek i mocno mnie kocha. Jak mam mu powiedziec, ze snie o bylym??? To jest problem, bo jak mi sie sni to potem caly dzien o nim mysle. Nie wiem czy to sie kiedys skonczy. Z niecierpliwoscia czekam na ten dzien.
PazKrolowej jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości