![]() |
#421 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Ja bym brala szary albo brazowy...kremowy wozek ale ja chce uniwersalny..z mysla o drugim dziecku
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Zadzwoniła do mnie Diabetolog byłam w lekkim szoku no ale umówiłysmy się na czwartek ,chciała na dzis ale ja nie mam mozliwosci by dojechac do Katowic ,dlatego umówiła się ze mna blizej miejsca zamieszkania przyjezdza specjalnie dla mnie na wizyte do osrodka -super
![]() ![]() podałam jej wyniki przez telefon i ewidentnie cukrzyca :/ -wiec jak najszybciej musi dojsc do wizyty ze wzgledu na zdrowie maluszka- tym mnie nie pocieszyła zabardzo :/ ale wiem ,że będę miec dobrą opiekę - na jedno 3 dni to jakos dam radę a póxniej będę spokojniejsza po wizycie-mam nadzieje ze wszystko mi dobrze wytłumaczy i będę spac spokojnie.
#424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja to przy 1 dziecku zostawiłam tak wszystko na ostatnią chwilę że pakowałam torbę i prasowałam ciuchy ze skurczami ![]() Przynajmniej nie skupiałam się na bólu ![]() Cytat:
![]() Ja też dziś pomidorowa ![]() Ja wózek mam brązowo-beżowy, chciałam takie bardziej uniwersalne kolory właśnie żeby nie było problemu przy drugim dziecku ![]() Z większych zakupów to fotelik samochodowy i wszelakie kosmetyki i apteczne rzeczy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Wtajemniczenie
|
wstępnie wybraliśmy granatowy zestaw
ale myślę też o tej szarej gondoli i do tego spacerówka może z jakims kolorem, najbardziej jestem za fuksją, ale ten żółty też mi się podoba :/ stelaż srebrny na pewno i koła czarne |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Ja szukam wozka szarego. Ewentualnie z mietowym akcentemo. Nie wiem czy Wam pokazywalam wozek ktory skradl moje serce. Wiec pokaze jakby co drugi raz. Pod koniex marca pojade do sklepu i zobacze czy jeszcze jest- watpie ale chyba taki zamowie. Nie wiem tylko czy nie za jasny. Byl jeszcze taki czerwony- tez sliczny! 1489411140125.jpg1489411155597.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#428 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#429 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
i wiecie, może bym sobie jeszcze tym głowy nie zawracała, bo wszystkie są dostępne od ręki, oprócz granatowego zestawu, na który trzeba czekać nawet 6 tygodni.
I jak zostawię to na później a ten mi powie, że jednak granatowy to możemy być bez wózka, to jeszcze przejdzie ale w zestawie jest fotelik samochodowy i to już nie przejdzie ja jestem najbardziej za szarą gondola i szarą + fuksja spacerówką ![]() ale ten żółty też kusi Edytowane przez ewelinka2311 Czas edycji: 2017-03-13 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O to super opieka. Bardzo fajnie/ Cytat:
Ten z żółcią jest bardzo ładny. I uniwersalny. Róż lubię ale jakoś ta wersja mnie nie przekonuje.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Mnie sie podoba polaczenie szarego z rozem albo blekitem/turkusem/mieta❤ i na taki poluje. Raczej nie zostawimy dla drugiego dziecka bo nie mamy miejsca w piwnicy wiec sprzedamy, pozniej sie kupi drugi😊
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Wtajemniczenie
|
Ależ mały dziś mnie dziwnie kopie, cały czas wali w moja miednice na wysokości spojenia lonowego. Aż już mnie to miejsce lekko boli.
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Konto usunięte
|
A mi kolor wózka jest obojętny - ważne by był solidny i nie ważył więcej niż 8 kg. U mnie decydującą rolę odgrywa waga niestety. Robię makaron z sosem śmietanowo-pomidorowym z warzywkami, ciekawe co mi wyjdzie z tego mixa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Ja z kolorem wybrzudzać bardzo nie będę bo jak obserwuję to widzę, że z używkami ciężko. Oby mnie tylko kolor nie irytował i nie był różowy. A irytują mnie np. niektóre odcienie czerwieni. Ale bordo już ok :P
#438 |
Zakorzenienie
|
Mnie w nocy tak dziwnie kopnal..z kazdej strony sie poruszal..jakby sie zatrzasl albp otrzepal haha. Teraz znowu wali w kazda mozliwa strone..czasem mam wrazenie..ze moj syn w ogole nie spi..
Ja mam dzis bulkowy dzien..juz zjadlam byle i bagietke z maslem..mogłabym dzis tylko to jesc. Bulke z maslem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
A mnie cos dzisiaj brzuch boli. Tak mnie ciagnie dziwnie...
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Mi sie stawia a leze i leze .. A boli tez i ciagnie czasem.. Zachwile macica na cyce sie naciagnie
![]() ![]() |
![]() |
#441 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Mam dzisiaj studniówkę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zazdroszczę tej 3 z przodu ![]() U mnie dzisiaj dopiero 25t4d i przez to że Wy tak w przodzie jesteście, a ja na szarym końcu to ta ciąża mi się strasznie dłuży ![]() Dres albo legginsy ![]() ![]() A i wrócę jeszcze do teściów na chwilę. Dlaczego jestem tak rozżalona. A no dlatego że jak ktoś coś mówi i obiecuje to pasowałoby aby się z tego wywiązał. Gdyby od razu powiedzieli że nic nam nie dadzą, albo w ogóle nic nie mówili to przygotowałabym się na wydatki i inaczej to wszystko zaplanowała. Ale jak ktoś od listopada mówi że da na wózek czy tam fotelik to człowiek nie bierze już tego wydatku pod uwagę. I potem zostaje z ręką w nocniku bo teściom się odwidziało ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie martw się o malutką. Glukozę robi się przecież do 28 tygodnia, więc równie dobrze mogłabyś zrobić tą krzywą później i nic by się nie stało ![]() Cytat:
![]() Ale podoba mi się ten żółty dodatek do szarości ![]() Cytat:
![]() Przemyśl sobie to jeszcze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
Kurcze ale sie zdenerwowalam
![]() ![]() ![]()
#443 |
Zakorzenienie
|
A mi ciąży prawy bok. Tak jakbym skurcz cały czas miała.
Znajomi wózek sprzedają. Minus taki, że gondole już sprzedali i trzeba byłoby osobno kupić. Xlander XT. Pompowane ale trójkołowy taki śmieszny. Ale podobno bardzo fajny i opinie ma nawet niezłe. Za 600 zł była by spacerówka. Za ok. 150 zł można dokupić gondolę. Będę musiała z mężem pogadać dzisiaj co robić.
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
A mnie wkurza to ze teście się nie okresla..a co potem nagle daja jak juz wszystko kupione będzie..moze cos się zmieni..jak się dowiedza..ze moja mama wozek kupuje.. I z tym morzem tez sie troche wkurzylam..mogli mnie wsiąść..pokoj bym sobie wynajela..poodychala świeżym powietrzem..ale oni tak maja..lubia sami..tesciowa nie zaproponowala swojej mamie wypadu nad morze rok temu... Tylko moja mama ... Obcej niby dla siebie kobiecie..kuzynki mojego meza tez na moja tesciowa pod tym wzgledem na nia narzekaja..niby jest super itp..fajnie..ze nam dzialke dali..na pol wesela ale cos w niej takiego..ze nie wiem..cos zlego
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ostateczny wybór, tylko fotelik czarny bierzemy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale fakt, dziwne uczucie. ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
A ja przeoczyłam nasza studniówkę, zostało nam 94 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.