![]() |
#1231 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Raczkowanie
|
Dzieki Dziewczyny za kciuki. 😘
Na razie ok, wyniki w normie, szyjka w porzadku. Plci nadal nie znam, ale zapisze sie niedlugo na polowkowe. Od ostatniej wizyty przytylam ok 1-1,5 kg. Jak na moje czeste pozeranie fast foodow to nie jest tak zle. 😉 Oczekalam sie dzis w kolejce u gina jak nigdy. Az zaczelam sie denerwowac na maxa. Na szczescie jest ok. Ja tez uwielbiam kapiele. Nie lubie prysznica bo czuje sie jakbym byla nieumyta. Ostatnio musialam przyspieszyc te kapiele z racji chlodniejszej wody, ale skoro piszecie, ze mozna w cieplejszwj to mnie to bardzo cieszy. 👍 |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1234 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kurde a byłam niedawno w Biedrze i nie widziałam takich cen... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1235 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Raczkowanie
|
Serenely, teraz nam się Twój straszny gif wyświetla jako główne w aplikacji xD
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mobilny przekaz myśli ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mobilny przekaz myśli ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Rozeznanie
|
Kupiłam sobie legginsy w rossmann za 26zł, wydają się całkiem wygodne. Ten szumiś to niezły brzydal. Ciekawe czy wszystkie szumisie są takie pokraczne :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Rozeznanie
|
Kurde, ja to powinnam sypialnię w kuchni urządzić... zjadłam kolacje, później poprawilam, bo dalej byłam glodna. I teraz Co? Znowu ssanie ;D a dziecka nie wolno głodzic
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przez ostatnie 2 dni nie jadłam już drugiej kolacji tuż przed snem i udało mi się dospać do rana. Chyba moje dziecko dorasta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego ja zjadłam dzisiaj dwudaniową kolację ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1244 |
Rozeznanie
|
To moja będzie trzydaniowa
![]() ![]() |
![]() |
#1245 |
Zakorzenienie
|
Boże, widzisz i nie grzmisz. Weszłam na chwilę na ostatnie posty na Wizażu, a tam jeden z moich kiedyś ulubionych wątków - czy mogę być w ciąży. To przechodzi ludzkie pojęcie jakie dzieci się za seks zabierają.
![]() ![]() Mobilny przekaz myśli ;-) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1246 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Widzę, że jak zwykle po północy tylko ja zostałam ![]() W takim razie wyzewnętrznię się z takim oto dylematem. Odmalowałabym chętnie pokój dla dziecka i w ogóle mieszkanie (syndrom wicia gniazda mi się uaktywnił) i najchętniej zrobiłabym to sama, ALE... Internet aż grzmi od przestróg dotyczących remontów w ciąży i kontaktów ciężarnych z farbami. No i teraz pytanie, czy naprawdę warto panikować i unikać nawet teoretycznie bezpiecznych farb lateksowych, czy jednak odłożyć ten cały remont na potem. Chciałabym nad łóżeczkiem przykleić np. dekory i literki z imieniem, a przyklejanie tego na starą farbę nie ma sensu... Martoolka, ty sama malowałaś ściany, czy się wyręczyłaś? Przebywałaś długo w malowanym pomieszczeniu? U mnie trzeba byłoby wygładzić ściany, zagruntować je i pomalować paroma warstwami. ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Kurczę, uwielbiam takie rzemieślnicze zadania i aktywności, ale jeśli ma jakoś tam zaszkodzić, to dam sobie spokój i najwyżej zlecę to komuś na weekend majowy, kiedy mnie nie będzie, ale (1) szkoda mi kasy, (2) wolałabym osobiście to nadzorować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Nadrobiłam was ale wczoraj w ogóle nie miałam humoru. Wszyscy działali mi na nerwy i strasznie jakaś taka zła na cały świat byłam chyba poprostu hormony mnie dopadły albo moze lepiej burza hormonalna ![]() Dzisiaj wstałam juz w dobrym humorze mimo pobudki córki o 5.30. Pięknie u nas słońce wschodzi i zapowiada sie dobry dzień. Pojadę dzisiaj z córką do Zusu i mam nadzieje, że humoru mi tam nie popsują. Zaliczę jakieś zakupy, musze sobie buty kupić. No sporo wczoraj pisałyście ja tez cos tam naskrobałam ale wcześniej bo później to nie miałam nastroju. Alien niezły he he U mnie brzuch z dnia na dzień coraz to większy, trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty bo widzę, że bedzie ich sporo ![]() Narazie leżymy z młodą w łóżku i książeczki odlądamy ![]() Wysłane za pomocą mTalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane za pomocą mTalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1250 |
Zakorzenienie
|
Malenka podobnie wczoraj miałam.... tez mnie jakieś nerwy i hormony dopadły. Dzisiaj znowu z szefem cały dzień wiec o ile mnie nikt nie wnerwi to coś tam naskrobać wieczorem.
Gratuluję wizyt wczorajszych i kciuki za dzisiejsze. Wczoraj tylko ten najmłodszy w brzuchu minie pocieszał - kopie tak mocno ze normalnie 💙💙💙 Mimo tego że szczupła nie jestem już czuję kopniaki jak rękę na brzuch położę. Jak ja kocham to uczucie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#1251 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też dzidziola czuje ale nie aż tak mocno ![]() Miłego dnia ci życzę ![]() Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- Cytat:
![]() Wysłane za pomocą mTalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Raczkowanie
|
Witam z rana i udanych wizyt 😁
A moje dziecko w brzuszku wczoraj zaczęło mnie kopać w pęcherz😎 dobrze znam to uczucie bo córcia bez przerwy na pęcherzu ćwiczyła. Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez magdazar Czas edycji: 2017-03-14 o 06:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki za kciuki wizytowe i sama trzymam mocno ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry,
Pierwszy raz w ciąży przespalam całą noc bez przerw na toalete😉😉 trzymam kciuki za wizyty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Madi
|
Niedzielę i wczorajszy dZień spędziliśmy u rodziców tż i nie miałam za dużo czasu na pisanie, tym bardziej że sama nie wiedziałam czy wam tu pisać i zawracać głowę, mianowice teraz juz chyba jest ok , ale w niedzielę nie było mi wcale do śmiechu, zacznę od tego ze byliśmy na mszy, zrobiło mi się duszno i gorąco, ale wytrzymałam do końca, w drodze powrotnej w brzuchu poczułam bardzo nieprzyjemne uczucie rozciągania (aha podejrzewam że rano zapomniałam, że nie wolno mi sie rozciągać jak kotu ale to już bylo za późno i poczułam że chyba naciagnęlam tam cosik :-/ ) no i po powrocie do domu położyłam się na pół godzinki i wzięłam no spe, pomogło ale bałam się jak chole.ra bałam się że dzieje się cos nie dobrego teściowa już chciała mnie wieźć na ip ale powiedziałam że poleżę i zobaczę czy przejdzie, na szczęście potrzymalo mnie tak do godz czasu jeszcze i puściło....
Taaaa ... dzien następny czyli poniedziałeczek, budzę się i znów czuję że mnie bruch boli tam na dole, tak jak na okres nawet mocniej, no masakra, a już się nie przyciągałam :-P i tak leżałam z godzinę nie chciałam brać nospy, bo tak codZiennie to nie wiem czy można...juz miałam wyciągać tż na ip ale... po chwili poszłam do toalety no i co ??? Mało jej moja petarda nie rozwaliła... syndrom Gunis mnie dopadł ![]() ![]() ![]() ![]()
#1256 |
Zadomowienie
|
Kciuki za dzisiejsze wizyty!
![]() Ja wczoraj tak od niechcenia zalicytowałam dwa stroje, jeden za 35zł - trochę zaszalałam z wzorem ![]() i się zdziwiłam bo myślałam że będzie większe zainteresowanie, no i musiałam powiedzieć mężowi że przez przypadek wygrałam dwie aukcje ![]() mam nadzieję że przynajmniej będą dobre bo w piątek mam zamiar iść na basen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My malowaliśmy jak byłam w pierwszej ciąży i siedziałam u teściowej. Wpadałam tylko raz na jakiś czas ocenić efekty ![]() ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1258 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1259 |
Rozeznanie
|
Hahaha fachowa nazwa
![]() ![]() Ja leżę w łóżku i gnije. Mam taki kaszel że w nocy co chwile się budziłam. Boję się żeby to zapalenie oskrzeli nie było. A kurde nie mam nawet jak do lekarza dojechać bo samochód u mechanika :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1260 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim. 😊
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.