|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam tytułu piosenki - zbiorczy - część II
Cytat:
|
|
#992 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
czy ktos zna tytul tej piosenki??http://www.smog.pl/wideo/17095/skumaj_te_kocie_ruchy/ |
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
już raz pytałam, ale za mało dałam info, ale tydzień temu Pudzian tańczył salse do przerobionego kawałka, którego poszukuję
http://tanieczgwiazdami.plejada.pl/4....html#autoplay słowa "I have a feeling, deep inside of me" "When i hear the beat" Oh nooo Oh nooo edit: znalazłam w komentarzach miami sound machine "Doctor Pressure" ale zanim znajde akurat tą wersję... (taka do aerobiku) |
|
|
|
#995 |
|
Przyczajenie
|
hej znacie może tytuł piosenki ktora wczoraj w big brother show spiewali Rh+ ? chodzi mi o ta druga. bardzo prosze o pomoc z gory dzieki pzdr
![]()
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
a kojarzy ktoras z was tytuł piosenki, teledysk na plazy same laski i jeden czarny facet kurde wiem ze to malo mowi ale on jakby na poczatku tak piszczy takim cienkim głosem hehe
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
NATI a to nie jest z Bobem Sinclairem?Te laseczki nie są na takim niby obozie przetrwania?Jeśli tak to jest "What I want"
|
|
|
|
#998 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Will.I.Am - I Got It From My Mama pzdr ;D![]()
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki wielkie
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
A czy nikt nie wie jaka to piosenka z programu Goka??(ta, o którą pytałam wcześniej)Buuuu a liczyłam na wszechwiedzę wizażanek
|
|
|
|
#1001 |
|
Wtajemniczenie
|
szukam piosenki ktora leci w step up 2 podczas ostatecznego tanca na ulicy andy i reszty - piosenka z takim charakterystycznym oddechem, jakby stekaniem
![]() dokladnie ta: http://www.youtube.com/watch?v=fa1B5_w0xoM juz znalazlam przepraszam za zamettimbaland "bounce"
|
#1002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
timbaland - bounce
|
|
|
#1003 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1004 |
|
La Moderatoiure
|
Witam
![]() O jakiegoś czasu szukam juz pewnej piosenki i nigdzie nie mogę jej znaleść. Jest to duet, kobieta która śpiewa po ang, i mężczyzna który śpiewa w języku zbliżonym do arabskiego Taka wakacyjna lekka piosenka pop. W refrenie pamiętam tylko tyle : an dari dari nej, an dari dar na , aaaa hej aaa" ![]() ![]() ![]() Leciała dzisiaj w rmf fm, ale słyszałam ją tez na maxxxie. Docyć rzadko ją puszczają bo już ma trochę czasu To był chyba hit jakiś wakacyjny z arabskimi/tureckimi (nie odróżniam) rytmami w tle ![]() Dacie radę pomóc Dziewczynki
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z piosenek RH+ znam tylko tą
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1007 |
|
La Moderatoiure
|
Tak to to
![]() Pokłony
|
|
|
|
#1008 |
|
Rozeznanie
|
ja mam troszke inne pytanko. nie wiecie moze dziewczyny skad mozna sciagnac piosenke z reklamy lodow koral z doda? ta "poczuj magie.."
|
|
#1009 |
|
Zadomowienie
|
znalazłam
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Uskow
Ewelina Flinta i Łukasz Zagrobelny - Nie kłam, że kochasz mnie? http://www.youtube.com/watch?v=VxVfj8SI8Q4
|
#1011 |
|
Rozeznanie
|
Witam
. OD dłuższego czasu szukam piosenki, która leci czasem w radiu (szczególnie w radiu zet) no i nie potrafię znaleźć. Jest to stara piosenka. Śpiewa ją facet murzyn najprawdopodobniej, ma ona takie afrykańsko-egipskie rytmy (nie wiem jak to opisać) i jest to bardzo znana piosenka, stara, charakterystyczna, refren chyba każdy zna. Ale problem jest w tym, że nie mogę zrozumieć ani słowa, nie wiem co to za język, taki dziwny jest. JA rozumiem tylko takie coś (proszę się nie śmiać )Andare ane onaaare, andare onaaare..... Andare ane onaaare, andare onaaare Łendesena es aaa seeer, łandesena boka, eeeeeeeee, eeeeeeeeoooo Między zwrotką a refrenem jeszcze jeszcze takie coś Endakafenene, enda da mufesta, nedadamenare nenen eeeooo Wiem, że brzmi śmiesznie i pewnie to inne słowa, ale ja tak to widzę. I druga piosenka, której szukam już ponad rok i też nic, to taka piosenke z melodią tylko w sumie i od czasu do czasu spiewają kilka słów. Teledysk widziałam, wiele razy, ale nie mam pojęcia, kto to śpiewa i co to za tytuł. Mianowicie. Jest dziewczyna, która chodzi z małym sercem, ponieważ chce znaleźć miłość i widzi ją chłopak, spotykają się, jest fajnie i umawiają się na drugi raz. Przed drugim spotkaniem ten chłopak widzi, że dziewczyna niesie takie ogromne serce (zakochała się) i zdaje sobie sprawę, że ona za dużo oczekuje i nie podchodzi do niej tylko ucieka. A dziewczyna z tym wielkim sercem go szuka i jest smutna. Z góry dziękuje .
|
|
|
|
#1012 |
|
Raczkowanie
|
Ta pierwsza to może Neneh Cherry i Youssou N'Dour "7 seconds" ?
Pewności nie mam... |
|
|
|
#1013 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1015 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a wiecie może jak nazywa się piosenka która leci podczas reklamy GRANDE PUNTO???
|
|
|
|
#1017 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, nie wiem czy takie zapytanie już bylo, ale szukam piosenki z reklamy TWIXa !!
tacy ludzie tańczą na schodach, potem na parkingu.. taka hiphopowo - dancehallowa nuta... jeśli ktoś zna piosenkę prszoę napiszcie !!
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
A czy ktos wie jaki tytuł ma piosenka do której wczoraj w You Can Dance tańczył Łukasz (taka żywa ,wesoła dośc znana chyba) niestety nic więcej nie moge podpowiedziec bo przełączyłam w ostatnim momencie jak juz mu sie czas kończył i dużo sie nie zdążyłam wsłuchać
![]() I jeszcze podobała mi się ta piosenka do której tańczył Gieorgij. Tamta juz była taka spokojna bardziej ale wogóle nie mam pojęcia kto to śpiewa. Liczę na wasz 6 zmysł
|
|
|
|
#1019 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
#1020 |
|
Przyczajenie
|
Szukam tytułu piosenki słyszałam ją na radio gra takie troche techno śpiewa kobieta w refrenie "how what you live haw what you love "
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

dzieki wielkie 

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 

, taka balladka, spokojny, chyba akustyczny rock, ciepły głos wokalisty z lekką chrypką, w ref. taki tekst: " chociaż raz, chociaż raz, miej odwagę......" a pod koniec : "... miej odwage powiedzieć nienawidze" - tego nie jestem pewna, ale cos w tym stylu
Niewiele, ale może ktoś skojarzy? Albo macie pomysły co to mógł być za zespół?