|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossman.. cz. II
[1=d5e122ca61e6f552e62c3b0 63bbe18e6104816de_6588c60 1bcce8;7188394]Treść usunięta[/QUOTE]
Całkiem fajne te promocje w Biedronce Jutro lecę po błyszczyk Wibo Dzięki za info
|
|
#3272 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
najlepszy balsam brązujący to nowy dax! do tej pory moim ulubionym był dove ale teraz mam ideał
|
#3273 |
|
Raczkowanie
|
hehe ja byłam w sobotę w R... na mega zakupach Pan przy kasie gdy poprosiłam o jednorazówkę powiedział żE PRZY TAKICH ZAKUPACH REKLAMóWKA SIE NALEżY hehe a kupiłam:
- krem do rąk Kamil zielony ... super aczkolwiek mógłby byś wyciskany bo jets dość niewygodny w tym pudełku - farbę do włosów wella a do tego dostałam lusterko za 1 grosz .....fajne płaskie oczywiście powiększające i normalne kolor metalik - Pallmolive zel do skóry wrażliwej ...mega boski zapach -mleczko do demakijażu aloe vera ... nie polecam do demakijazu oczu.. piecze skóra - aaaaaa no i zestaw Fructis za 7.99 czyli szampon i odżywka CHYBA WSZYSTKO |
|
|
|
#3274 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3275 |
|
Zadomowienie
|
Moze wybiore sie jutro do Rossmanna i uda mi sie zalapac na kilka promocji
![]() A jesli chodzi o balsamy brazujace - Garnier przyjemny, ale efektu zbrazowienia raczej nie bylo (wersja do jasnej karnacji). Polecam za to Dove, na razie uzywalam tylko do jasnej, ale efekt zdecydowanie daje
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Ania@ 1987 - BARDZO DZIEKUJE za polecenie tego antycellulitowego Heana! uzywam 2 dni i jestem baaaaardzo zadowolona
teraz goraco jak nie wiem no i nie wiem dlaczego ale mam przeczucie ze bedzie dzialal
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#3277 |
|
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY bardzo proszę napiszcie jaki żel pod prysznic jest godny uwagi jeśli chodzi o trwałośc zapachu an skórze ..miałam pallmolive ale z zapchem na skózre to tak średnio LIRENE czerwony, jest bardzo dobry pod tym względem ale ten zapach ...fuuuu jak środki czyszczące
już sama nie wiem nie chciałabym kupowac w ciemno ![]() Z GóRY DZIęKUJE ZA ODPOWIEDZI |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- Ziajka płyn do kąpieli +żel do zębów (rewelacja jest ten plyn, zmienia kolor wody) - gryzaki 1+1 gratis - szczoteczka do zębów dla dzieci Oral-B + łyżeczka (rewelacyjna dla dziecka, bo jest taka szersza niż zwykła i nie ma problemu by trafić w maleńkie ząbki, ma krótki włos, więc dobrze myje) - pasta colgate dla dzieci (idealna jak dla mnie) - patyczki higieniczne dla dzieci - płyn & szampon do włosów bobini malinowy - kaszki bobovity - obiadki gerbera - papier nawilżany lilliputz dla mnie: - obrus z pcv (przyda się przy wspólnych posiłkach przy stole - gdy je sama siedzi w foteliku) - zestaw miseczek plastikowych (+ za przechowywanie, jedna w drugiej sie mieści, nawet pokrywki) - deska do krojenia (nowa by się przydała) - odżwieżacz jeśli będzie zapach kwiatowy - termometr elektroniczny - ściereczki do lcd dla psa: - chappi Hehe, dużo tego, ale pewnie jeszcze coś dojdzie w sklepie, bo uwielbiam robic zakupy. Akurat niewiele kosmetyków na mojej liście, ale bardziej praktyczne, domowe rzeczy... |
|
|
|
|
#3279 |
|
Raczkowanie
|
porównałam ofertę rossmana z naturą i okazuje się, że są podobne ceny promocyjne na te same produkty, a resztę szczegółowo opisałam:
- do farby londacolor za 8,99 dodają miniaturkę 75ml lakieru do włosów wellaflex (cena ta sama, a jest dodatkowo gratis) - rimmel tusze mają te same ceny -manhattan błyszczyk + kredka w nautrze droższa o 1,60zł - astor - te same ceny i promocja na pincetę gratis - ziaja kozie mleko kremy do twarzy - te same ceny - dove balsamy i mleczka do ciała - cena ta sama - johnson holiday skin - balsamy po 15,99 ale nie ma gartisu jak w rossmanie (zel można dokupić za 4,99) - soraya kremy do depilacji - ta sama cena - timotei - lakiery do włosów - ta sama cena - farba l'oreal exellence - ta sama cena - farba natural & easy - ta sama cena, ale nie ma gratisu (etui na szminkę) - head & shoulders 400ml taniej o 2zl, czyli 12,99, ale bez gratisu (gazeta uroda) - płatki do demakijażu w rossmanie 2x 50szt + 50 gratis za 6,99zł, a w naturze 2 x 80szt + 50szt gratis za 5,99 (więc taniej i więcej w naturze) |
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Bo w wiekszosci to producenci daja upusty, dlatego tez znizka jest w wiekszosci sklepow z takim asortymentem
.
|
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy zapach potem utrzymuje się długo? Nie wiem, na mojej skórze wszystko się długo trzyma, jest po prostu porządnie nawilżona. A nawet jeśli to zele kosztują grosze. A jesli naprawde chcesz coś BARDZo smakowitego i BARDZo trwałego to Aquolina- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ra-wersja.html Śliczne i trwałe, ale coś za coś- CENA!
|
|
#3282 |
|
Przyczajenie
|
Jak dla mnie to najlepszy jaki mógłby byc to żel pod prysznic z Avonu
. Pachnie niesamowicie i długo. A z tych niepachnących to Palmolive pure cashmire ;].
|
#3283 |
|
Raczkowanie
|
ja też stawiam na Avon
|
|
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na te 'niekosmetyczne' nie zwracam raczej uwagi
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam jeszcze wiekszy metlik co do tych balsamów. Jedno tylko jest pewne Nivea albo Dove. Na pewno nie J&J.
|
|
|
|
#3286 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jak myślicie - lepszy płyn do kapieli On Line (w gazetce w takich innych opakowaniach niz dawniej) za 8,99, czy płyn Apart w Naturze za 4,99? Aparty juz miała chyba wszystkie poza migdałowym i sobie chwale, ale kusi mnie ten nowy On Line. Miała go już któraś z was?
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam w rossmanie i kupiłam tylko tabletki musujące NOVITA o smaku winogronowym (tego smaku jeszcze nie próbowałam)
|
|
#3288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to decyduje sie na Garniera i dzieki za opinie
|
|
|
#3289 |
|
Raczkowanie
|
ze wszystkich brązujących których próbowałam najlepszy jest dove, ma najmniej uciążliwy zapach i daje naturalny kolor opalenizny
|
|
|
|
#3290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3291 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3292 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja używam go tylko na biodra i uda i nigdy nie miałam takich gładkich jak teraz-czyli przy używaniu właśnie tego balsamu-no i skórka pomarańczowa tez mnie widoczna Ostatnio będąc na zakupach w sklepie Carrefour odkryłam że produkowany jest właśnie dla tej sieci prze Hean-opakowanie ma bardzo podobne i dla tego zwróciłam uwage pojemność 250 ml ale kosztuje niecałe 9 zł
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zla na Rossmanna :/ Bylam dzis w 3 i w zadnym nie ma odcienie ktory chce farby Brillance, ktora miala byc w promocji. Coraz gorsze jest moim zdaniem to zaopatrzenie w produkty objete promocja
|
|
|
|
#3294 |
|
Raczkowanie
|
widzialyscie??? http://www.nivea.pl/imported_special...s/show/13778/?
|
|
|
|
#3295 |
|
Konto usunięte
|
Wkurzyłam się. Byłam w Rossmannie po novą Niveę Star Fruit grejpfrutową i oczywiście były wszystkie oprócz niej.
|
|
|
|
#3296 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak, w gazetce.
|
|
|
|
|
#3297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
NIEżLE ! ja widziałam dośc nie wyrażną ulotkę rossmana ale tam włąsnie jest cos gratis przy dwóch nivea tylko właśnie nie weim co jest napisane być moze jest to właśnie bikini a z drugiej strony latem jak sie pójdzie na plaze to od razu będzie widać kto ma niovea |
|
|
|
|
#3298 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3299 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i jeszcze Avon... może czereśnia i gałka muszkatołowa, też się w miarę utrzymuje zapach... pozdrawiam |
|
|
|
|
#3300 |
|
Konto usunięte
|
trwały zapach na skórze pozostaje po użyciu żeli Nivea- Creme Soft, Cashmere Secret, Happy Day (mogłam przekręcić trochę nazwy
)! no i pilingujący żel Arko o zapachu granatu. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

Jutro lecę po błyszczyk Wibo 

nie chciałabym kupowac w ciemno