![]() |
#721 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Właśnie mi się przypomniało, że dziś zaczynam 3 trymestr
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy mi gdzies umknelo czy nie pojawil sie moj wpis ale pisalam co do wozkow.y korzystalismy z wozka 2 w 1 do 2 roku zycia kiedy to Corka po prostu calkiem przestała jeździć w wozku...
Parasolki nie mielismy wcale. Dla mnie spacerowka z tego wozka chociaz wiadomo ze spora i niestety ciezka to jednak byal bardzo stabilna i wygodna. Po prosty chyba wybralismy idealny dla Nas model, bo faktycznie na forum Mamy pisaly w tamtym czasie ze głównie zachwycaly sie gondolami po czym zmienialy dziecku na spacerowke a tam rozczarowanie i inwestowaly w parasolke. My w gondoli wozilismy do 8miesiaca a potem spacerowka. No i Nasz wozek waży 17kg i tez targalam bez windy do domu. I to kilka razy dziennie w dodatku po cc. Ale jak ktos chce to sobie poradzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Leze w lozeczku. Maz poszedl zaprowadzic Corcie a po drodze kupi pieczywo na sniadanie. Na sama mysl burczy mi w brzuszku... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Rozeznanie
|
A jeszcze na dzien dobry pokaze Wam moje paznokcie co robilam w poniedzialek1489562352129.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Rozeznanie
|
1489562375609.jpg
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Ale tesciowie. Dobrze ze w rodzinie nie mam takiego bo agresor mógł by mi się włączyć.
Jestem po cudownym napoju. Jak ostatnio to robiłam to były mniejsze kubki i dla mnie było lepiej. Teraz miałam większy problem żeby wypić i mi smrodek do noska leciał. Ble. Powiedziała że laboratorium twierdzi że cytryna może zanurzyć wynik więc nie dodałam chociaż mam że sobą. To teraz dwie godzinki z głowy 🙄 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#727 |
Zakorzenienie
|
Vela super ,że wyniki masz dobre
![]() ![]() ja jeszcze w głebi serca mam nadzieje,że te moje wyniki to pomyłka albo sfałszowany wynik albo coś - ![]() ![]() jutro dostane recepte pewnie na paseczki glukometr i heja! no ale juz do jutra sie doczekac nie mogę,mam nadzieje,że przez ta diete na oko nie zrobiłam małej nic złego :/ mam totalny metlik w głowie - za duzo mysle za duzo sie martwie- OSIWIEJE do czerwca! jak nie ołysieje bo włosy garsciami wychodzą przy czesaniu :/ dzis brzydki dzień - smetny deszcz siorpa za oknem-w sam raz obraz do depresji... jade sobie zrobic sweetfocie do dowodu bo juz mi się kończy waznosc a tak mi się chce ,że o jejjuu ![]()
#728 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze troche i wszystkie będziemy miały za sobą
![]() Adatka ja bym sobie nie robiła zdjęcia teraz bo moja buzia już wygląda inaczej i nie chciałabym patrzeć potem na nią przez kilka lat. Chociaż ładna pamiątka ![]() Musze z mezem pogadać żeby mi fotki porobil jakieś ładne. Chociaż może jak się ciepło zrobi to będzie na dworze można jakieś ładne zdjęcia zrobić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#730 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#731 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę od rana co chwilę brzuch mi się napina, nie wiem czemu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny. Ale wczoraj padlam zmeczona. Poszlam spac o 22 i dopiero wstalam. Chyba za bardzo przgielam z łażeniem po miescie. Myslalam ze do samochidu nie dojde- szlam jak typowa pokraka z bólu spojenia 😏 no a zaraz jade samochodem na zakupy bo nie dojde 😏
Mi aplikacja pokazuje ze do konca ciazy zostalao 85 dni 😲 ale ten czas leci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem taka na siebie dziś wkurzona. Byłam u prezydenta w sprawie przedszkola i zamiast coś załatwić to weszłam tam i się... Rozpłakałam🙈 powiedział, żeby jutro mój mąż przyszedł z nim porozmawiać , bo ze mną będzie ciężko będzie się dogać 😶😖 i teraz wszystko w rekach mojego Lepaka 😔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zjadłam chyba 8 krówek, mały w brzuchu dostał szału, tak wariuje ze cały brzuch mnie boli, wali w pachwinach, koło łona i koło pępka... Jak on jest ułożony? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Hej. Ja juz po malutkiej grahamce i kawce..nadrobilam
Ja dzis jade po wyniki z posiewu z kanalu szyjki..oby mi tam nic nie wyroslo..bo jak cos to co..szpital i antybiotyk? Pojade tez do urzedu i zobacze czy da sie cos zalatwic w sprawie przelewu podatku na inne konto..niby tez prawidłowe. .z innej dzialki ktorej jestesmy współwłaścicielami no ale.. Bylabym stratna 21 zl ![]() ![]() Koniec marca jest weekend znizek..chcialam jechac..ale chyba sobie podaruje..wszystko idzie w dzialke..i jeszcze remont..wyprawka.. Chcialam ogarnac z wyplat tylko ale na dzialke czas ruszyc z oszczednosci.. W sumie one na to sa przeznaczone ale jakos ciezko mi brac stamtad kase ![]() Jeszcze jakis szybki obiad do 12 musze mezowi ogarnac..ja sobie zjem warzywa z kasza a dla niego mam kurczaka i chyba mu zrobie tez go z kasza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Marika wspolczuje tych wizyt..mam nadzieje..ze maz cos zalatwi.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Sarenka piekne pazurki typowo wiosenne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Tez ogladam agenta..mi Niecika zal czasami bylo..ale ja jakos za kazdym razem czuje ze ktos odpadnie..za duzo wokol niego ostatnio sie dzialo..w ddtvn byl..u kuby.. Jakos to mnie zastanawia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Zreszta..zawsze jak sa te odczyty wyników to u tej osoby ktora odpada dlugo to trwa..i zawsze 2 albo 3 osoba
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Ania, ja kiedyś też pomyliłam konta w Urzędzie Miasta. Napisałam pismo i przeksięgowali.
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś jadę do ginekologa. Czy ktoś prócz mnie tez dziś wizytuje? 😊 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Wtajemniczenie
|
Chociaż do kibelka?
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wczoraj mnie Jerzyk kopał na górze po lewej a dzisiaj już po prawej. W trakcie fikołka jest ewidentnie ![]() Cytat:
A z Niecikiem to trzeba uważać na komentarze, bo jego partnerka (żona?) w czerwcu rodzi, więc może tu jest albo nas podczytuje czerwcowa mamusia ![]()
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
To ja Wam rzucę, bo dzisiaj na grupie o pieluchach pisałam jaki miałam sen. Coraz częściej śni mi się Jerzyk no ale dzisiaj to przegięcie :P
Dziewczyny muszę Wam opowiedzieć co mi się dzisiaj śniło. Generalnie pod koniec czerwca rodzi się Jerzyk. Chcę go wielopieluchlwac i mam kupiona pierwsza wyprawkę. Uwielbiam czytać o pieluchach wielorazowych i NHN. Nie wiem czy będę próbować wysadzac małego ale czytam o tym z zaciekawieniem. Dzisiaj śniło mi się że Jerzyk się urodził i śniła mi się klasyczna opieka nad maluchem. Karmienie i te sprawy. I przyszło do mycia pupy. Stwierdziłam że najwygodniej pod zalewem sama woda i wacikiem. Myje myje a tu młody taka kupę strzelił że hoho. Najpierw byłam szczęśliwa że sam na taki pomysł wpadł. I że bez planowania nam wyszło. A potem się okazało że kupa taka wielka że problem ze splukaniem był ![]() ![]() ![]() ![]() To była taka kupa, że aż się przelewało z umywalki i taka gęsta, że dzieci chyba takich nie robią :P
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe dziś fizjologiczne sny. Z tą żoną Niecika, to też od razu pomyślałam, że też czerwcówka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Zadomowienie
|
A ja dalej borykam sie z infekcja, te apteczne preparaty lagodza na chwile. Do tego nie wiem czy to opuchniecie TAM od infekcji czy pojawiaja mi sie zylaki ;/ czytalam ze czesto sie robia pod koniec II trymestru i przez caly III moga byc. Zwariuje chyba. Wizyta we wtorek ale i tak musze dzwonic do gina, moze przesunie na jutro
![]() Do tego boli mnie glowa ale z tylu jakby w rogu na dole. |
![]() ![]() |
![]() |
#749 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#750 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.