|
|
#2491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
szalowo
Cytat:
![]() dzien dobry, ja juz wstalam,popijam kawke i wizazuje i zaraz sie bede zbierala do pracy. Panie,dzieki Ci ze stworzyles piatki milego dnia Wam zycze.
|
|
#2492 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, mam pytanie malutkie jeszcze do tych co sie znaja na kosmetykach,
![]() kupilam 50+ Avenke filtry ale zle mi sie potem naklada na nie podklad bo skora za malo nawilzona. Dzis zmieszlam troche na palcu z moim kremem na dzien i sie super rozsmarowalo. Moge tak robic? nie zmieni to dzialanie filtrow? Wybaczcie moja niewiedze w tej kwesti ![]() sciskam
|
#2493 |
|
Wtajemniczenie
|
Agolku, ja tez uzywam tej avenki i najczesciejnajpierw nakladam swoj krem, jak sie wsiąknie to avenke i pozniej dopiero makijaz. chyba takjest lepiej, niz wymieszac, bo mozesz wtedy dac za malo avenki (chociaz ja i tak nie wale tyle co przepisowo niby trzeba
). ale moze sprawdz jeszcze w watkach na biochemii czy kosmetyce, bo tam sa prawdziwe znawczynie ![]() u mnie pogoda nadal do kitu, wiec coz by tu dzis porobic...
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, ale chyba im nie pokaże...
Cytat:
![]() Ale tu cisza ![]() mam dziś dzień totalnej rozsypki. Niemiłosiernie chce mi się spać, jest mi zimno, boli mnie głowa i wogóle mam dość i tego dnia i tej podlej pogody ![]() I jestem niesamowicie szczęsliwa, ze wkońcu jestem w domu... Musze zrobic na jutro sciagi bo zapowiada się niezbyt fajny dzien w szkole jutro Ale dam rade, bo... czy kiedys nie dałam... ? (Btw. swoja drogą to innego wyjścia w sumie nie mam )Miłego dnia
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu wcześniej w domu jestem
na jutro na pewno się muszę na coś nauczyć, ale na razie się tym nie martwię powizażuję troszkę Widziałam na kartce swoje oceny, no i wyciągnęłam się już nieźle ![]() LoLciu - Bardzo fajny kolorek Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2496 |
|
♥
|
Witam. dawno mnie tutaj nie było.
dzisiaj znowu mi głowa peka eh. mam nadzieje ze przejdzie... cos czesto ostatnio głowa mnie boli nie wiem do czego... dzsiaj rano autobus mi nie przyjechał ale po 5 min przyjechał nastepny byłam tak zagadana z kolezanka i kumplami ze nawet nie zauzwazylismy ze nie przyjechał dopiero potem sie zorientowalismy . no i wsiadamy i było pełno i obok nas stał gosciu który był w zimowej kurtce takiej puchowatej (było gorąco wiekszosc ludzi w bluzach) był cały z potu i strasznie smierdziało od niego do tego jakby kilka dni nie zmieniał skarpeteki troche ubrania miał brudne... z kumpela i kumplami nie wytrzymalismy i przesiedlismy sie na nastepnym przystanku na inny bus bo przed nami jechał jakis i wsiadamy a tam mało ludzi i był min koles , który cały czas sie na mnie gapił ah nie lubie jak z kims gadam a ktos inny sie na mnie gapi ale naszczescie na nastepnym przystanku duzo ludzi weszło i mnie nie widział ten koles to ja go widze co niedziele w kosciele i tez sie tak patrzy... jakies 2-3 lata temu powiedziałam jego kumplowi ze on mi sie podoba ale kiedy to było tak samo ministrat w kosciele kurde on tez sie gapi na mnei i zawsze ide po tej samej stronie do komuni i on zawsze sie zmienia z kumplami aby byc tam gdzie ja ide do komuni.bo jak zaczyna sie do komuni to on zawsze gada z któryms z kumpli który powinien byc na srodku |
|
|
|
#2497 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapomnialam: Lolcia, kłaczki wyszły bardzo fajnie! :yes:
|
#2498 |
|
Zadomowienie
|
Cześć i czołem ;>
Kutwa,gdzie jest ta wiosna, tylko bym spała i spała. A tu jeszcze czeka mnie praca dodatkowa na angielski (jesli chce mieć 5 na koniec, hyh zawsze jechałam na trójach i dwójach a t taka odmiana )nt. opisania dowolnego święta narodowego. Z innych przedmiotów średniawo ciągnę, zapowiada się średnia 3,7 ==' Oczywiście po raz enty zwolniłam się z ostatnich lekcji i powędrowałam do oddalonego w pobliżu LO szpitala. Ojczulek był łaskaw pójść ze mną na konsultację na laryngologii. Tam zebrało się całe konsylium doktorskie (ordynator całkiem przystojny,coś kopia Al'a Pacino w średnim wieku Na rozładowanie napięcia poszłam z ojcem do meksykańskiej knajpy Pueblo )polecam jak któraś zawita do Gdyni na pszenne tortille z serkiem szynka ,nachosami i sosem salsa żołądek pęka ,ale warto było ,no i jeszcze zakup wymarzonych trampek Converse Poki co zmykam pouczyć sie wosu i geografii... Pa
|
|
|
|
#2499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie, na termometrze 19, 8 stopni ![]() Współczuję tego latania po szpitalach :/ Co do pobytu w meksykańskiej to zazdroszczę
|
|
#2500 | |||||||
|
Zadomowienie
|
cześć kobity
![]() ![]() Cytat:
No jak Lolcia idzie do fryzjera to nie ma bata - musi być pieknie ![]() Cytat:
![]() Nie mozna generalizować, ale m.in. właśnie dlatego delikatnie mówiąc nie przepadam za duchownymi... kurde, moze do mnie tez by łaskawie przyszła? ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też w rozsypce - przemarznięta, łapy czerwone, trzęsie mnie trochę i boli głowa. No i oczywiście strasznie mi się chce spać. pewnie to z winy pogody... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dawaj mi tu zdjęcie razzz dwa i namiary - gdzie i za ile?![]() Właśnie poluje na tramposze ![]() grrrrr, zazzzzzdrosssssćććć mnie bierze U mnie nie ma chyba nawet 9stopni...Oczywiście znów miałam megamęczący dzień i oczywiście znów padam czyli nic nowego Oby do weekendu i oby do słońca bo dłużej tej pogody nie zniosę, grrrrr...![]() Miłego dnia plotkary
|
|
#2501 |
|
Zadomowienie
|
dubellll
|
#2502 | |||||
|
Zakorzenienie
|
im bliżej matura tym bliżej i wakacje
Cytat:
![]() miałabym pewną propozycję ![]() Cytat:
a jutro już piąteczek ![]() Cytat:
wiedziałam ze jesteś zdolna bestia Cytat:
a niech się patrzą, tyle chociaż dla nich ![]() a co do śmierdzących ludzi w busach a w szczególności w tramwajach to mam "przyjemność" spotykać ich co najmniej raz w tygodniu to jakaś plaga chyba w Kato.... Cytat:
gratuluję zakupów i wypasionego obiadku ![]() Niedawno dopiero usiadłam sobie bo po powrocie z uczelni (plus z międzyczasie zakupy) zabrałam się od razu za sprzątanie tego bajzlu na kóółkach który powstał nie wiadomo kiedy i za czyją sprawą w moim mieszkaniu (bo te zajęcia mam na innym wydziale, z inną zupełnie grupą z 2 roku - jacyś nie wprawni w ogóle jakby nie zorientowali się jeszcze że są na studiach ) no i przez nie znowu za tydzień trzeba się uczyć na to samo badziewie ![]() u mnie pogoda dziś wręcz upalna, taka duchota prawdziwa jak w lecie obawiam się ze jakaś burza może z tego nawet wyjść ![]() w każdym razie teraz czas na relaks a później tradycyjny fitnessik ale dziś chyba już jestem za bardzo zmęczona na 3 godziny... pójdę na 2
|
|||||
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
Jeny,ale słabo się czuję ...
to chyba przez to,że się nie wyspałam i dostałam piłką w twarz na w-fie ... przypadkowo,ale tak mocno,że aż mi łzy poleciały ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2504 |
|
Zadomowienie
|
Madame-Fotki dopiero w środę gdy odbiorę cyfrówkę z naprawy
Kupiłam je na Swiętojańskiej w GalaxSport , odcień grafitowo-brązowy, były też inne modele
|
|
|
|
#2505 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Od siaty. Ja szłam po swoją,a koleżanka w międzyczasie chciała zaserwować,niestety zrobiła to bardzo mocno.
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja już po szkole ale jakiś dziwnie "zamulony" dzień mam. zaspałam na wf i wyszłam bez sniadania. a teraz na szkolną dyskotekę nawet nie chciało mi się iść... zupełnie nic mi sie nie chce - siedzę i ziewam agness-
|
|
|
|
#2508 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam doła .nic mi się nie chce,głowa boli,ogólem kiepsko się czuję
![]() Agness ,ale miałaś pecha
|
|
#2509 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uwielbiam trampole ![]() i do mnie, i do mnie!!! ![]() Cytat:
juz ja wiem jaką musze sie pochwalic, ze zaznajomilam sie BARDZO z ksiazka, ktora zostala okrzyknieta biblią dla mojego tematu (przez promotora). jakies postepy są, wiec dzis nie bic ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Laski, ale dzis zrobilam pyszne pierozki z feta i szpinakiem... uwielbiam ten smak
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
zupełnie nie jestem w nastroju
|
|
|
|
#2511 |
|
Wtajemniczenie
|
ach, no to pewnie, nie ma co isc na sile mam nadzieje, ze ten dzionek w takim razie szybko CI zleci, a jutro obudzisz sie w lepszym humorku tez mam czesto takie dni, ze nic mi sie nie chce
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj taki leniuch jestem, że szok
W sensie, ze dopiero za chwilę biorę sie za WOS Matura coraz bliżej i coraz bardziej czuję stres ![]() W ogole to zaniosłam w końcu PIT, popłaciłam mamie rachunki byłam u fotografa ![]() Nic, biore sie za ten WOS... Miłego ;*
|
#2513 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja chciałam długie, ale stwierdziłam, że w sumie po 1. wiosna (taaa...:P), a po 2. mało w tym sezonie jest długich więc niech już będą krótkie dla odmiany. I wyobraź sobie, że też mi się kraciaki bardzo podobają o, na przykład te: http://www.converse.pl/galerie/galer...specialty.htmlNiestety, w sklepie nie widziałam żadnym... Cytat:
coz za postep ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja się muszę pochwalić nie lada wyczynem: dziś nie spałam w dzień! Po 4dniach hibernacji to dla mnie naprawdę COŚ ![]() A jutro piateczek i zostałam zaproszona na babski wieczoreeeeek hurrra, babskie wieczorki od czasu do czasu sa niezastapione ![]() Milego wieczoru moje Drogie, buzi
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście już się lepiej czuję
![]() Jabłuszko - Ja również mam babski wieczorek jutro^^ najpierw kino,a potem ploty u przyjaciółki, u której najprawdopodobniej nocuję
|
|
|
#2515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To się nam szykują udane piątki ![]() Dobrze, że z głowizną lepiej
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#2517 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja to wogole energii ostatnio nie mam na nic jutro chyba sobie kupie jakies witaminki, bo juz nie wiem co mi "dolega" ![]() ja mam takie dlugie, ale z zameczkiem i moge sobie odpiąc gore jesli zechce i wtedy sa takie srednie. ale chyba jeszcze tego nigdy nie zrobilam, bo one mi sie takie dlugie podobaja ![]() te ktore Tobie sie podobaja tez sa super wogole dzieki za linka, bo wlasnie buszuje po tej stronce, trampy sa bossssssssskie Cytat:
masz przykazanie na imprezę: pogrzeszyc sobie i sie nie pilnowac
|
|
#2518 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie zostałam wyśmiana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to niewiarygodne ze są takie różnice temperatur między północą a południem ![]() Cytat:
ale mi smaka narobiłaś oby jutro było lepiej Cytat:
zwłaszcza na wieczorku babskim Cytat:
![]() Cytat:
wróciłam z fitnessu najadłam się i powoli zaczynam myśleć o spaniu... ale najpierw pan Darcy ![]() jutro uczelnia, później praca, później pewnie jakieś spotkanie z kumpelami również ogólnie dzień pełen wrażeń ![]() dobrej nocki życzę Wam |
|||||||
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra pogrzeszę może ^^
![]() Może obejrzę jeszcze jakiś film i położę się,bo jutro pobudka po 6,a więc dobranoc
|
|
|
#2520 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nigdy w życiu! ![]() Cytat:
Zauważyłam, że z reguły na weekend to ja się jakoś umiem rozruszać nawet, a w tygodniu mi nie idzie... hmmm dziwne, nieprawdaż?![]() Cytat:
![]() Idę spać zaraz chyba, z "rozruszywaniem się" nie należy przesadzać ![]() Życzę miłych snów kochane
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

nie wiem do czego... 

a jutro już piąteczek
z feta i szpinakiem... uwielbiam ten smak
coz za postep