|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Cytat:
Sie polozna smiala, bo przystawic ona tez nie mogla jej za nic, az odpuscila.
|
|
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Syno ma po mnie wczesne wstawanie....ale po "urlopie" macierzyńskim i powrocie do pracy no i teraz z racji dwupaku - tego snu mi trochę brakuje :P
|
|
#1653 |
|
Rozeznanie
|
Szukam pomysłu na ciasto urodzinowe.. ale nie chcę tortu bo za dużo ich w ostatnim czasie .
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mnis to nurtuje, ale jak bedzie taki diabelec jak corka to bede plakac to sie jakos okreslalo high need baby chyba. Laska miala z 2 tygodnie a ledwo co w dzien spala. Taka niedopieszczona wiecznie jest tez, potrafi co 10 minut przybiec przytulic sie, dac buziaka i tak non stop. W miejscu usiedziec tez problem. Szalone dziecko
|
|
|
|
|
#1655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny dostałam maila, że Zara ruszyła z midseason sale. Nie ma rzeczy dla takich bąbli jak nasze, ale macie tez starsze dzieci wiec piszę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak byla mała to super mi noce spała ale za to w dzień od małego niemowlaka po kilka minut, no czasami nie zdążyłam wody na kawę wstawić,a ta juz oczy jak 5 złotych. Mam nadzieje, że to będzie śpioszkiem ![]() Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
|
#1657 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzień dobry! Trzymajcie kciuki - rozmawiam dziś z prawnikiem o 10:00 i dowiem się, jakie są szanse na wygraną z diabelskim pracodawcą!
|
|
|
|
|
#1658 | |
|
Madi
|
Taka ta pogoda że już sama nie wiem czy ubierać się w zimową kurtkę czy płaszczyk wiosenny wystarczy
![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
powodzenia
|
|
#1659 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1661 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie sie nie chce nic kupować na ciąże juz, rwentualnie rajstopy do kiecek, czy jak bede musiala to stanik. Zrobi sie cieplo to zawsze sie cos zarzuci, spodrnki mam, a bluzki to wiekszosc normalnych zaloze.
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj też miałam poranna rozmowę z szefem hmm powiem szczerze, że spodziewałam sie, że pieniędzy za pierwsze 33 dni zwolnienia mi nie wypłaci. Nasze kontakty kiedyś koleżeńskie na pewno juz takie nie zostaną. Miałam nadzieje, że jednak mi zapłaci ale on stwierdził, że od państwa mogę sobie pieniądze ciągnąć ale nie od niego wiec za cały styczeń i dwa dni lutego nic nie dostane. Ja uniosłam sie honorem do sadu nie pójdę bo nie mam na to siły ale wiem,że do pracy juz nie wrócę... Powiedział, że mimo jego sympatii do mnie ma swoje zasady i będzie mu źle jeżeli zmienię o nim zdanie i nasze kontakty ulęgną zmianie to nic mu nie odpowiedziałam bo poprostu ręce mi opadły... Powiedział, że jeśli chce to mogę go sądzić bo on mi nie wypłaci pieniędzy. Smutne, że człowiek tyle lat pracuje na kogoś, a tu taka świnia... Mam tylko nadzieje, że kiedyś to wszystko obróci sie przeciw niemu... Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1666 |
|
Zadomowienie
|
My właśnie wróciliśmy ze spacerku, trochę wieje
teraz mały usnął mi na kolanie a chciałam iść po czekoladę, teraz szkoda mi go obudzić
|
|
|
|
#1667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jedne spodnie typowo ciążowe i z ciążowych ubrań tyle mi wystarczy Cytat:
|
||
|
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1669 | |
|
Madi
|
Cytat:
|
|
#1670 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk |
||
|
|
|
#1671 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bluzki niestety za krótkie się robią na mnie albo nie dopinam się w biuście. Cytat:
Cytat:
Cytat:
||||
|
|
|
#1672 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dobrze, przynajmniej będzie uchachane dziecko, bo w moim mężu to właśnie to mnie uwiodło z miejsca. ![]() Ja mam do Was pytanie na gruncie zarobkowym - czy kolejny pracodawca będzie wiedział, że siedziałam (i ile) na ciążowym L4? Wiem, że w papierach idzie mój wniosek o macierzyński, ale głupio mi o takie rzeczy pytać swoje kadry, a może któraś z Was akurat wie. ... czemu sukienki w H&M są takie drogie?! Chyba będę musiała coś na Allegro wyhaczyć na maj. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja dzisiaj jak się obudziłam na siku o 5, to już nie mogłam zasnąć dopóki mąż nie wstał godzinę później. :-/ Bezsenność wraca. Potem znowu pobudka o 7 i to samo. Masakra. Na szczęście moje dziecko w nocy śpi ze mną. Ale za to myślałam, że nie zasnę o północy, bo się położyliśmy, a mi Ada tak w pęcherz zaczęła kopać, że aż odruchy miałam. Zaczęłam sobie brzuch lekko gnieść, żeby ją zmusić do zmiany pozycji i chyba poskutkowało. Niedobra ze mnie mama. Cytat:
Co za świnia... Nie możesz tego zgłosić do PUPu? Oni mu zrobią najazd.<nie da się Wam wszystkim odpisać po 6 stronach czytania >
|
||||
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1674 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moje dzieci jak się położą we dwójkę obok mnie to przekręcić na drugi bok mi żal, żeby ich nie budzić. |
||
|
|
|
#1675 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co! Trzeba wychowywać od małego ale dobrze też działa na uspokojenie ręka mojego męża, ledwo przyłoży i już spokój też tak mam, po sikaniu nie mogę zasnąć długo. Dziecko się wtedy też zawsze budzi, kotka przychodzi na przytulanie i mruczenie przy buzi i tak co noc mam z godzinę bez spania ;/ a rano też nie pośpię dłużej bo kotka głodna i przychodzi i wkłada mi wąsy do nosa, żeby dawać jej jeść
|
|
|
|
|
#1678 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja już po. Ogólnie prawnik potwierdził, żesytuacja jest banalna i na 100% dostanę zwrot, ale pewnie dopiero w okolicach czerwca malenka, ale jak to Ci nie wypłaci???? Nie ma wyjścia. Nie musisz się z nim sądzić, wystarczy donos do PIP. Ja też miałam koleżeńskie relacje z przełożonym - żarciki, wspólne imprezy integracyjne, etc. A kiedy przychodzi co do czego i zaczyna chodzić o pieniądz, od razu widać, jak jednak merkantylna była ta relacja ![]() A przełożony nie chce Ci wypłacić pieniędzy w ogóle czy jakiejś dodatkowej kwoty? Nie pamiętam szczegółów. Naślij na niego kontrolę z PIP i ZUS - jak zabuli 30 tys. w ramach odszkodowania, to oduczy się takiego zachowania. Nie musisz nawet iść do sądu. |
|
|
|
|
#1679 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było i przyznaję się bez bicia nie mam czasu na czytanie, w pracy sie wali, z rodziną sie skłóciłam bo siostra z ojcem urządzają mi jakieś jazdy. Wiecie że nawet nie wiedzą że jestem w ciązy, mieszkamy 300 km od siebie i chciałam im powiedziec osobiście ale chyba nie doczekam bo prędzej urodzę haha . W pracy już wiedzą, znajomi tez rodzina też tylko moi nic. Jets mi smutno i źle, jestem rozżalona, zeby o tym nie myślec to prawie chodze z corką spać. pozdrawiam was wszystkie brzuchatki. Mam nadzieje że chociaż u was lepiej
|
|
|
|
#1680 |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieje, że uszy go pieką i będzie wstydził się sam za siebie... Tyle złej energii co ode mnie i od was dostanie na pewno nie pojdzie bokiem.
Wysłane za pomocą mTalk |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

Tez mnis to nurtuje, ale jak bedzie taki diabelec jak corka to bede plakac
to sie jakos okreslalo high need baby chyba. Laska miala z 2 tygodnie a ledwo co w dzien spala. Taka niedopieszczona wiecznie jest tez, potrafi co 10 minut przybiec przytulic sie, dac buziaka i tak non stop. W miejscu usiedziec tez problem. Szalone dziecko
Dziś mam lepsiejszy humor, słoneczka nadal nie ma ale jakoś tak mi lżej.

Chyba będę musiała coś na Allegro wyhaczyć na maj. 
Co za świnia... Nie możesz tego zgłosić do PUPu? Oni mu zrobią najazd.
>