![]() |
#4771 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 II
Wiśnio
![]() ![]() Konrad ostanio próbwał wejść do pralki, ale mu się nie udało bo nie miał jak nóżki oprzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Wtajemniczenie
|
Czarinko
To chyba taki okres z tym włażeniem . Miś próbuje wdrapać się na oparcie kanapy, na krzesełko. Frajdę sprawia mu wchodzenie i schodzenie z walizki. Już praaawie wchodzi na fotele ![]() Dużo zdrowia dla Kondziaczka ![]() Wisienko Jak już będziesz wyjmowała szczebelki to zrób to tak aby Witto nie zobaczył "zasady działania" bo tak jak Czarinka napisała nie zamkniesz Go więcej. Skubaniec szybko załapie jak to wyjąć ![]()
#4773 |
BAN stały
|
nestety tylko na pytanie
szczebelki czasami wyjmujemy - wtedy Fifi sobie wchodzi i wychodzi. Ale jak śpi to zawsze ma włożone, bo gdy obudzi się to jest często jeszcze zakręcony i mógłby pocałować pogłogę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Wtajemniczenie
|
Wisienko ja chyba w ogole te szczebelki zostawie tak jak są... Kuba w dzien i noca spi tylko w łóżeczku i nie chcialabym zeby wiedzial ze moze z niego wyjsc... bylyby pozniej protesty jakby go zamknela... Niech lepiej zostanie tak jak jest bo jest dobrze.
Hadzi co do kosiarki, to powiem Ci ze nie pamietam firmy... Bylam kupiona w Niemczech po znajomosci... wybulilismy prawie 800 zł... Nowka ze sklepu, powystawowa. Ale zbieralismy od wrzesnia... co miesiac kazdy wrzucal do skrzynki, wiec nie odczulismy duzego ubytku w portfelu, a za to sie uzbieralo na porzadna kosiare! W sumie jeszcze jej nawet nie widzialam ![]() ![]() ![]() Przyszedl wozek... Tztet stwierdzil, ze Jest taki sobie ![]() Angie to szybko rob ten test i daj tu nam znac... ok wracam do pracy
Edytowane przez freddy296 Czas edycji: 2008-04-10 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Wtajemniczenie
|
Angie widzę Cię - gadaj szybko...test zrobiony?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
wisnia
![]() ![]() freddy - no my do koszenia tez mamy grubo ponad 100m2, ale rok temu kupilismy kosiarke na prad, tez nową powystawową z niemiec kosztowala cos kolo 140zl, ale daje rade ![]()
#4777 |
Zadomowienie
|
Dziękujemy wszystkim za miłe słowa
![]() esti Julcia jest przeprzeprześliczna!!!:cm ok: ![]() ![]() ![]() Marta, rzeczywiście mamy gdzie na spacerki chodzić, w ogóle świętokrzyskie to same lasy ![]() ![]() Ana nie obrażam się, większość osób mi mówi, że w blondzie było mi lepiej. Ja też się trochę nieswojo czuję, więc na lato znów "blondi" ![]() freddy nie zazdroszczę śniegu ![]() dysiu ja nie daję Krystiankowi sosów, bo on i tak dobrze wygląda. Ma apetyt i zje wszystko, więc wolę mu dawać owoce i warzywa w większości Angie jeszcze Ci nie gratuluję. Poczekam aż sobie test zrobisz ![]() ![]() Czarinko całuski dla Konradka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
achhhhh wiecie co, nie ma nic przyjemniejszego jak widziec swoje dziecko stawiajace kroczki
![]() ![]() ![]() ![]() witek padl i zasnal juz o 19.45 ![]() czy zauwazylyscie u swoich dzieci ze jak wiecej czasu spedzają na nogach, w sensie chodzą po domu, czy bawia sie na dworze, to szybciej są zmeczone i chca spac, ja zauwazylam taką prawidlowosc u mego syna, odkad uczy sie chodzic, i dluzej jest w pionie to szybciej jest wieczorem zmeczony i predzej zasypia, widac po tym ze nauka chodzenia dla dzieci to wielki wysilek, tak sobie mysle ![]() a ja siedze sama, irek poszedl na posiedzenie zarządu swoich strazy pozarnych, wito spi, a ja juz po kolacji i kąpieli odpoczywam
#4779 |
Wtajemniczenie
|
Marta gratulacje pierwszych kroczków! Ja też zawsze się wzruszam jak coś nowego zauważę u Wikusi, więc Cie doskonale rozumiem.
Niestety z tym zasypianiem szybszym u nas tak nie jest, owszem czasami się zdarzy, ale jednak zawsze swoje musi odtańczyć w łóżeczku. A ja Wam coś zapodam. To znaczy zdjęcia. To pierwsze jest z kwietnia zeszłego roku, a te dwa następne - dzisiejsze. To samo drzewo, ta sama mama i ta sama Wiktoria. Ta sama, ale trochę "wyrośnięta": |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Wtajemniczenie
|
Kasia333 Krystianek śliczny
![]() ![]() ![]() Jakie zmiany wprowadzacie w projekcie? Czarinka duuużo zdrówka dla Was wsiech ![]() Esti Julcia jaka dumna ważniara ![]() ![]() ![]() Ania jak Ty tyyyle czasu bez Julka wytrzymasz ![]() Ikola jak tam niania? Podziwiam Twoją dyplomację, cierpliwość i wyrozumiałość ![]() ![]() Misiek już coraz dłuższe dystanse pokonuje sam na nóżkach ![]() Wczoraj 4,5 godziny spędziłam z moim tatą u prawnika w związku z tą jego sprawą o podział mieszkania. Do domu dotarłam tuż po 22. Jak Wam pisałam kiedyś, tata wziął tą swoją drugą żonę do swojego mieszkania po ślubie (ona wcześniej mieszkała na stancji). Później po kilku latach zamienili to mieszkanie na M-4 i po kilku latach wspólnego życia się rozwiedli. Są po rozwodzie już z 15 lat i razem mieszkają w tym mieszkaniu, o podział którego jest sprawa. I wiecie co..... najgorszy scenariusz jest taki, że tej **** mogą przyznać trochę ponad 3/4 wartości mieszkania a mojemu tacie mniej niż 1/4 ![]() ![]() Ręce i nóżki opadają. Bierzesz do domu bezdomną a kończysz związek jako bezdomny ![]()
![]() |
#4781 |
Zadomowienie
|
Julitko,bardzo mi przykro,ze tak zle wyglada sprawa tego mieszkania
![]() ![]() ![]() Glowa do gory Kochana ![]() ![]() Aga,doskonale pamietam to zdjecie z zeszlego roku (ogladalam na styczniowkach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 |
Wtajemniczenie
|
U nas zagościło lato ponad 20stopni a teraz jest 15
![]() Byliśmy dziś w derfurze i kupiliśmy Bartulowi buciki ze skórką w środku ![]() ![]() U nas też kroczki się mnożą ![]() ![]() Ana w takim razie trzymamy kciuki za interes ![]() Esti Julcia to modelka zawodowa ![]() Kasiu Krystianek superowy i duuuży ![]() ![]() Aguś boskie foty ![]() ![]() Czarinko super ze z Kondziem ok :jupi Julita historia taty koszmarna ![]() ![]() Idę lulu bo mam dość po tym upale ![]()
#4783 |
Zadomowienie
|
Witojcie.
Nie czytałam, bo jestem wykończona. Zaraz po pracy pojechaliśmy do lekarza ze mną, bo coś mi się stało w mały paluszek u nózki i nie mogę chodzić w niektórych butach, bo tak boli. Jakby paznokieć pękł czy co...Śmiałam się w pracy, że wezmę zwolnienie na mały palec u nogi ![]() ![]() Potem pędzilismy do domu bo Ula już nam przysypiała w aucie. W domku jedzonko, drzemka. Na 18 na budowę. Tam zadyma bo dwóch fachmenów na raz. Z jednym ja, z drugim TZ, potem oboje z jednym. Ula nam jęczała...Mnie szlag trafiał, bo dodatkowo okazało się, że mamy krótko mówiąc s*******one kafelki w łazienkach i pralnio-suszarni. Historię kafelkarza giganta już znacie, więc nie będę się powtarzać, bo ![]() ![]() Głowę mam już kwadratową.... Dodatkowo TZ zachorował, łamie go, ma gorączkę. ![]() Jula niania hmmm....no stara się, ale ZAPOMINA co jej mówię. Będę jej pisać!!! Dziś zauważyłam, że ma stracha gdy przychodzę z pracy i boi się, że na coś zwróce jej uwagę. A ja naprawdę delikatnie to robię.... esti Julka to artystka ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item344161136_...acz_6_36m.html I bardzo się jej podoba chodzenie przy tym. ![]() Angie jak tam? Wiadomo cosik? ![]() Marta Ula też nie umie schodzić z kanapy i w łożeczku tez nie ma wyjętych szczebelków. Jeszcze dla niej za wcześnie. Nie wiem co jeszcze miałam... A! Nie wali głową w ściane, ani inne sprzęta. Czasem tylko bije się rączkami po główce ![]() Buziaki Spokojnej nocki |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Kupiliśmy dzisiaj w końcu rowerek dla Emilki ![]() Marta fajny ten pchacz, który kupiłaś i za przystępną cenę ![]() Angie przykro mi, ze rozmowa z teściową wyprowadziła Cię z równowagi i w sumie nie pomogła za bardzo. Zdjęcia z urodziń sliczne, a raczej śliczna Milenka ![]() Madziu gratulacje dla Rafała za zdanie prawa jazdy ![]() Emilka też do niedawna "wędrowała" w nocy do naszego łóżka. Ale już od jakiegoś tygodnia, albo i lepiej już śpi całą noc w łóżeczku i nawet tak często się nie przebudza po smoka. Moze z raz na noc. Ale wstaje po 7. Hmmm, ciekawe czy nie zapeszyłam? Dysiu już pewnie znalazłaś na stronce z bucikami Gucio, ze mają swój sklep u Ciebie w Ełku ![]() Emilka nosi rozmiar adidasków 22, ale są chyba troszkę za duże. Chciaż z drugiej strony zimowe miala 21 i na nóżkę już nie chciały wchodzić zbyt dobrze ![]() Julitko Emilka nie miała żadnych złych objawów po szczepionce. Przykro mi, ze sprawa w sądzie wygląda tak a nie inaczej. Mam nadzieję, ze Twojemu Tacie uda się chociaz połowę mieszkania odzyskać. KasiuL przykro mi, ze TZ oblał egzamin ![]() Ana dobrze, ze wyniki Julka wyszły w porzadku ![]() fajnie, ze ze sklepem macie już blizej niż dalej. Trzymam kciuki za powodzenie interesu ![]() Soczewki wczesniej miałam -2,0, ale trochę pogorszyl mi się wzrok i mam teraz -2,25 i takie mam szkła w okularach. Juz dzisiaj jest trochę lepiej. Byłam dzisiaj u tego optyka, u którego kupiłam okulary, zeby jeszcze raz mi sprawdzili moc i odległość między źrenicami. No i wszystko się zgadza z receptą. Moze to po prostu przez to, ze juz 2,5 roku nosiłam soczewki i od okularów się odzwyczaiłam? Synta gratki dla chdzącego Piotrusia ![]() Ewa współczuję przygody ze smoczkiem. Ale dobrze, ze w końcu sie znalazł ![]() golabku to super, ze wyniki moczu ok ![]() Kasiu zdjęcia super ![]() esti no Julka to prawdziwa mama z wózeczkiem sobie chodzi ![]() Czarinko buziaczki dla Konradka, zeby szybko zdrowiał ![]() Marta aż mi sie jesć zachciało, jak przeczytałam jakie sosy i mięsko robisz, a juz północ Emilka na razie nie ma wyciagnietych szczebelków w łóżeczku i tak naprawdę jeszcze nie myślałam, zeby je wyciągać, bo Miśka tak się wierci w nocy, ze pewnie wypadłaby z lóżeczka ![]() Emisia moze chodzić i cały dzień i w sumie to prawie cały dzień robi, ale wieczorem i tak zawsze cieżko z usypianiem, bo ona to mogłaby sie bawić chyba calą dobę. Dzisiaj np. zasnęła o 21.30. A tak wogóle gratuluję kroczkow dla Witusia. AgaG bardzo ładnie wyglądasz. Widać, ze ciaża Ci służy ![]() ikola ![]() No tak, już po północy i pewnie wszyscy śpicie. Ja zaraz lecę rozwiesić pranie i się wykąpać. Poza tym Karol chce usiąść do kompa. Takze spokojnej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zadomowienie
|
Witam z rana
![]() Chociaż wolałabym jeszcze spać ![]() ![]() ![]() Krystianek i Julcia miodzio, ale będzie z nich dobrana para ![]() My wczoraj sie wycieczkowaliśmy, byłam u fryca, troszkę skróciłam włosy i odmalowałam ![]() ![]() Jestem wściekła, bo przyszło nam rozliczenie ogrzewania - 750 niedopłaty. normalnie takie zimne mamy mieszkanie mimo ogrzewania a tu dopłacaj tyle kasy, poza tym zima była taka lekka. No to sie poskarżyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() KasiuL pokaż się w nowej fryzurze ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Wtajemniczenie
|
Eloł
Wisienko Potwierdzam Twoje spostrzeżenia. Miś łatwiej znaczy szybciej zasypia po spacerkach. Dzieciaczek dotleniony lepiej je i czas zasypiania jakiś taki krótszy. Troszkę gorzej jest gdy jesteśmy cały dzień w domu. Niby malec już padnięty a usypianie trwa nawet godzinę. Pewnie bardziej nóżki wtedy chcą „spać” niż reszta ![]() Agag Troszkę schudłaś na buzi ale ogólnie wyglądasz bardzo ładnie ![]() Patrząc na aktualne fotki odnoszę wrażenie że dopiero co skończyłaś liceum ![]() ![]() Tylko Wiktoria jest świadkiem upływającego czasu . ![]() Golobku Zazdroszczę pogody. My siedzieliśmy w domu. Mokro, wilgotno, niby ciepło ale zgnilizna u nas straszna. Dziś od rana też lało. Mam nadzieję że po południu wreszcie wyjdzie słonko. Trawa rośnie na potęgę a mokrej nie da rady zgolić. Ikola Wiem że zadaję drażliwe pytanie ale co jest spaprane z tą glazurą ?? Hmm... może faktycznie wytyczne dla Niani na kartkach załatwią sprawę. Ty będziesz mniej "mówić" ![]() ![]() Karteczki będą wisiały sobie w całym domu, wszędzie ![]() ![]() ![]() Tż-ta pozdrów ! KasiaL Co to znaczy „nakręca” ![]() Ty nie pisz nic o opłatach ![]() Fakt że dwa rachunki mieliśmy zaległe z naszej, mojej winy ![]() Kuźwa a buty sobie miałem kupić ![]() ![]() ![]()
#4788 |
Zadomowienie
|
Powitac
![]() Ikola,co tez sie do Ciebie znowu przpaletalo? Jak nie urok to sraczka,wiecznie cos.Mam nadzieje,ze obejdzie sie bez zabiegow chirurgicznych i wyleczysz ten palec jakimis masciami. Co do kafelkarza to bardzo dobrze robicie,ze go scigacie.Taka kase biora za robocizne,a efekty czesto,ze pozaluj sie Boze ![]() Super ten pchacz Uli ![]() Basiu,calkiem mozliwe,ze odzwyczailas sie od okularow i stad te zawroty glowy itd.Najwazniejsze,ze okularki masz dobrze dobrane,wkrotce sie przyzwyczaisz ![]() Jak bedziesz miala chwilke to zrob fotki Emilkowego stroju i rowerka i pochwal sie nam tutaj,bo wiesz,ze my ciekawscy jestesmy ![]() golabku,Bartulowe butki i Twoja torebke tez musimy zobaczyc ![]() KasiuL,ale przegiecie z tym ogrzewaniem ![]() Ciekawe co tam u Angie??? ![]() U nas wreszcie sie wypogodzilo wiec idziemy zaraz na dluuugi spacer.Piore wlasnie biale ciuchy,rozwiesze i spadamy. Na koniec troche moich chlopakow: 1-maly ogrodnik ![]() 2-afro ![]() 3-tak sie smieje... 4-...a tak zloszcze ![]() 5-moje synki ![]() ![]() 6-slodziak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Angie i jak test? Robiłaś?? Można już gratulować?? Ana postaram się dzisiaj zrobić zdjecia. Wogóle ostatnio coraz mniej zdjęć robię Emilce ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Wtajemniczenie
|
,No Murzyni w biednych krajach takie noszą. Na lato jak znalazł. Trwałe, przewiewne i jakie tanie.
Ana Fajne Chuopaki ![]() ![]() ![]() Zazdroszczę pogody. Możesz cyknąć chociaż widok sklepiku z ulicy ?? Ikola Może paznokieć źle przycięty z boku zaczyna wrastać w opuszkę.?? Wystarczy że założysz ciaśniejsze bootki (węższe w palcach) i paluszek się odzywa natychmiast.
#4793 |
Zadomowienie
|
Martuś - na moją Milenę niestety nie za bardzo działają spacery i świeże powietrze, zasypia jak chce i zwykle musi torszkę pomarudzić w łóżeczku zanim padnie, ale i tak nie mogę narzekać, poza tym że kilka razy muszę do niej zajrzeć, pogłaskać po główce, pomruczeć w cisnąć smoczka to zasypia sama.
No a pierwsze kroczki naszych malców i w ogóle coraz to nowsze osiągnięcia to niesamowite wzruszający widok, uwielbiam patrzeć na Milkę jak sama chodzi albo sobie coś tam sama wymyśli i zrobi nowego, uwielbiam ją!!! ![]() AgaG - świetne te zdjęcia, widać jak bardzo Wikusia urosła, matko aż wierzyć się nie chce że jeszcze rok temu nasze szkraby były takie maluśkie!! ![]() ![]() Julita - współczuję, sytuacja beznadziejna, trzymam tylko kciuki żebyście chociaż to 5/5 wygrali. KasiaL - o kurde, 700zł droga nie chodzi, współczuję, tyle kasy na raz wyłożyć to nie w kij dmuchał... ![]() Ana - Isio za równo uśmiechnięty i ten złoszczący się jest słodziutki, ślicznych masz synalków, słodko razem wyglądają - takie kochające się braciszki ![]() U nas dziś też świeci słonko, chociaż tyle już się nie mogę tego prawdziwego ciepełka doczekać, tak żeby już codziennie było po te 18 stopni, a nie tak w kratkę ciągle... ![]() Co do testu to lipa, wyskoczyła mi jedna grubalaśna krecha!! ![]() A tak już się nastawiłam, już widziałam u siebie wszystkie możliwe objawy... poznałam siłę autosugestii ![]() Szkoda, no ale jest i plus, zostałam zmotywowana do tego żeby wreszcie iść do gina, zrobić przegląd wyleczyć tą ewentualną nadżerkę i zabierzemy się do roboty, nie ma na co czekać!! Za rok też chce zrobić zdjęcie na którym będzie nas już czworo!! ![]() Gratulacje które już otrzymałam przemieniam sobie w kciuki żeby szybko poszło z ginem i żebyśmy mogli się zabrać za konkrety ![]() Buzialki, zabieram się za robotę. A zgrałam dziś filmiki z telefonu, są krótsze niż te na aparacie, może uda mi się je tu lub gdzieś tam wrzucić. Mam pytanko do tych co zamieszczali już coś na wrzucie czy gdzieś tam: Czy można tam za jakiś czas usunąć swój filmik?
#4794 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie... pisze z domu...
rano sie obudzialam i probowalam co kolwiek powiedziec... Koszmar... nie moglam slowa wyksztusic... ma ostre zapalenie krtani... do tego "gruźliczy" kaczel, okropny katar i cholernie bolące nerki.... najgorsza jest krtan, bo kompletnie nie moge mowic... jak cos wydusze to pieje jak pisklę... Polecialam od razu z rana do lekarza. dostalam reklamówke leków, w tym antybiotyk na nerki i na zapalenie gornych i dolnych drog oddechowych... Mowie Wam czuje sie okropnie. Tzte zabral Kube do siebie... Zaraz ide sie polozyc... Aha co do wozka.... wozek mnie sie podoba, ma cieple okrycie na nozki, Kuba bez problemu sie w Nim miesci, prowadzi się wygodnie i jest bardzo lekki. Foty zapodam jak bede sie lepiej czuc... Jutro mam szkole i nie wiem czy jechac... Troche mi szkoda opuszczac zajęcia ale znow nie chce zarazic innych i nawet nie pogadam z Nikim... Chyba lepiej jak sobote wyleże jeszcze a w niedziele moze pojade... Aga sliczne porowananie zdjec... naprawde sliczne. Slodko wyglądacie... Ana tez sliczne fotki... Chlopaki są do siebie podobni... ![]() gołąbku ale zazdroszcze pogody.... u nas wczoraj snieg padal.. a dzis ziiimno i deszczowo... Lece do wyra...
![]() |
#4795 |
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj znowu mam lenia
![]() ![]() Angie przykro mi, ze wyszła tylko 1 kreska. Ale trzymam kciuki, zeby udało się Wam wtedy jak juz sobie zaplanujecie i załatwisz wszystko u gina ![]() Niestety nie pomogę Ci w sprawie filmików na necie ![]() ![]() Ewa dużo zdrówka Ci życzę ![]() ![]() Fajnie, ze wózeczek jest OK ![]() Odpusć sobie szkołę i sie najpierw wylecz. szkoła nie zająć, nie ucieknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Wtajemniczenie
|
Angie
Nie łam się ![]() ![]() freddy Daruj sobie szkołę. Im szybciej się wykurujesz tym lepiej dla Ciebie a i mniejsze będzie ryzyko zarażenia Kubeczka. W takim stanie jakim jesteś teraz to pewnie i tak nic byś z wykładów nie skorzystała. Pozdrawiam
#4798 |
Wtajemniczenie
|
Basia
![]() ![]() Czyżbyś nie widziała tej fotki. ?! To zdjęcie z imprezy "roczkowej" ![]() Zobacz całość :
#4799 |
Zadomowienie
|
Hadżi widziałam zdjęcie wczesniej. Ale tak ogólnie napisałam, bo bardzo fajne zdjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
BAN stały
|
Freddy - no niestety dorobiłaś chyba sobie nerki i resztę przez basen. Kuruj się i zdrowia życzę
Co do Wrzuty - nie wiem - trzeba sprawdzić - wrzucić cokolwiek i spróbować wyrzucić z Doradzania w sprawach budowlanych też chętnie skorzystam ![]() chociaż raczej tylko z tych we wnętrzu, bo tata Michała miał firmę budowlaną więc się orentuje mam nowy - fajny patent na szybkie kanapki dla malucha indyk w słoiczkach to wspaniały pasztet - Filip uwielbia z pomidorkiem uciekam, bo wspaniała pogoda - jeszcze obiad, sprzątanko, pranie i takie tam. Michał chory, ale pojechał w teren - biedny - w nocy nim telepało dzieciaczki przecudne - uwielbiam oglądać Jak gotujecie zupki to jakich ważyw używacie - mrożonek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.