|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dior HydrAction, Fekkai, Vichy, Kryolan - dokładki::..
Pomyślałaś moze nad tym Britem,lub sprawdziłaś zapach?
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Czym byłabyś jeszcze zainteresowana?Żelu pod prysznic już nie mam bo zaczęłam go sama używać,ale może coś innego Cię interesuje?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któreś z tych interesują Cię,bo próbki niszowców chciałabym wymienić na inne niszowce?
Laura Biagiotti Roma robiona z atomizerkiem,połowa z 1.2ml -Reflection Amouage for woman ,firmowa z atomizerkiem i kartonikiem,ok 3\4 dużej fiolki -Brit Red robiona ok 2ml -Estee Lauder Pleeasures delight firmowa atomizer i kartonik,prawie cała 1.5ml -Dior Hypnotic Poison robiona z sephory ok połowy fiolki -Shalimar robiona z sephory ok połowy fiolki -Givenchy Amarige Mariage,z sephory ok połowy fiolki -Python robiona niecałe 0.5ml -Ispahan robiona -Innocent robiona z sephory,trochę mniejsza połowa fiolki. Czy za odlewkę serum nabłyszczającego chciałabyś odlewkę odżywki mikrokrystalicznej do spłukiwania Semi di Lino Alfaparf?Mam pojemnik 30 ml po odżywce Kerastase i taki z Galerii Centrum słoiczek 5ml. Zastanawiam się jeszcze czy ewentualnie za próbki niszowców(oprócz L'Artisan i Lutensów) chciałabyś oddać krem pod oczy?Mam końcówkę RoC pod oczy na wypróbowanie.. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-04-06 o 09:58 |
|
|
|
|
#35 | ||
|
Zakorzenienie
|
buzichocho - fotka Diora w pierwszym poście
![]() Cytat:
Cytat:
![]() hmm, a które próbki mogłabyś mi oddać za krem pod oczy? |
||
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mauboussin ok 3ml odlewka Mauboussin Historie d'Eau Amethyste firmowa,ok 3\4 z 1.2ml z torebką -Mandorlo di Sicilia AdP robiona ok 2ml -Laura Biagiotti Roma robiona z atomizerkiem,połowa z 1.2ml -Reflection Amouage for woman ,firmowa z atomizerkiem i kartonikiem,ok 3\4 dużej fiolki -Brit Red robiona ok 2ml -Estee Lauder Pleeasures delight firmowa atomizer i kartonik,prawie cała 1.5ml --Dior Hypnotic Poison robiona z sephory ok połowy fiolki -Shalimar robiona z sephory ok połowy fiolki -Givenchy Amarige Mariage,z sephory ok połowy fiolki -Python robiona niecałe 0.5ml -Ispahan robiona -Le Tigre Kenzo 4ml robiona -Lutens Miel de Bois,firmowa z atomizerkiem,opakowanie nieprzezroczyste więc nie wiem, ile zostało,ale coś chlupie więc na test wystarczy napewno; -Parfum D'Empire Equistius,firmowa z atomizerkiem,około3\4 dużej fiolki; -Les Nereides Musk de Samarkand,robiona za tomizerkiem,ponad centymetr perfum w dużej fiolce; -K.Mecheri White Pelaes,robiona z atomizerkiem,ok centymetr perfum w dużej fiolce; -Tsukini robiona troszkę ponad o,5ml. -Trouble około niecałego centymetra w szerokiej fiolce,robiona. Innocent |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
No więc tak - zapachów i tak nie znam, więc bym wybierała na czuja
![]() Może złóż jakiś zestawik z próbek (na pewno chciałabym tygrysa), który mogłabyś oddać za kremik Clinique, a które mogłabyś dołożyć, gdybysmy się tylko wymieniały za Brita
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko będzie mi ułozyć zestaw.Masz wolną rękę w wyborze.Tygrys ,Brit jest Twój i co jeszcze?Doszła mi jeszcze firmowa DKNY Donna Karan z atomizerkiem i kartonikiem,ok 3\4 jak nie więcej fiolki.Na fotkach próbki Flowerbomb i Tygrysa.
Ja jestem chętna na Diora i krem pod oczy. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-04-21 o 09:17 |
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy możesz je jakoś wycenić? |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie mam ten sam problem.Tak patrząc na Allegro próbka ok 1-2 ml kosztuje ok 10zł tych trudniej dostępnych trochę więcej,nie mam porównania ile jest warty wg Allegro ten krem Diora bo go nie ma.Napisz może które chciałabyś ?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, to jeszcze pomyślę i napiszę. A czy któreś z tych perfum są podobne do tygrysa, bądź jakieś kadzidlane?
Kremu nie kupowałam na allegro, tylko za granicą w perfumerii. W Polsce cena jest wyższa (jest w linku w pierwszym moim poście), ale wiem, że za tyle to na pewno nikt się nie będzie wymieniać
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Takich bardzo podobnych do Tygrysa to nie ma.Ale typowych świeżuchów tez nie ma,więc warto wypróbować te bardziej nieznane,bo może akurat cos Ci się spodoba bardziej od Tygryska.Ja wolałabym wybrać te które raczej nie sa dostępne w zwykłych perfumeriach bo takie zawsze możesz sobie sprawdzić.Jak podejmiesz decyzję to napisz,
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Czy za GUERLAIN TOUCHE DE ROSE - 4 cienie w kolorach różu, zużycie na zdjęciu, niewielkie, znalazłabyś coś u mnie ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=245818 Edytowane przez asia3000 Czas edycji: 2008-04-10 o 14:34 Powód: korekta |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
cos za: * GUERLAIN TOUCHE DE ROSE - 4 cienie w kolorach różu, zużycie na zdjęciu, niewielkie ?
![]() |
|
|
|
|
#45 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A masz coś poza wątkiem? Cytat:
|
||
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
byłam zainteresowana czarnym diorkiem, ale od niedawna gosci u mnie czarny shiseido więc czarnego cienia juz nie potrzebuje...a czego szukasz za cienie guerlain?
|
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
GIVENCHY PRISMISSIME CACHE CACHE - paletka 9 cieni, kilka razy testowana, jak nowa, zeszłoroczna limitowanka
* GUERLAIN TOUCHE DE ROSE - 4 cienie w kolorach różu, zużycie na zdjęciu, niewielkie Kryolan Dermacolor sypki puder cos u mnie? |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Te mogę oddać razem z Britem:
-Laura Biagiotti Roma robiona z atomizerkiem,połowa z 1.2ml -Reflection Amouage for woman ,firmowa z atomizerkiem i kartonikiem,ok 3\4 dużej fiolki -Brit Red robiona ok 2ml -Estee Lauder Pleeasures delight firmowa atomizer i kartonik,prawie cała 1.5ml --Dior Hypnotic Poison robiona z sephory ok połowy fiolki -Shalimar robiona z sephory ok połowy fiolki -Givenchy Amarige Mariage,z sephory ok połowy fiolki -Python robiona niecałe 0.5ml -Ispahan robiona -Le Tigre Kenzo 4ml robiona -Lutens Miel de Bois,firmowa z atomizerkiem,opakowanie nieprzezroczyste więc nie wiem, ile zostało,ale coś chlupie więc na test wystarczy napewno; -Les Nereides Musk de Samarkand,robiona za tomizerkiem,ponad centymetr perfum w dużej fiolce; -K.Mecheri White Pelaes,robiona z atomizerkiem,ok centymetr perfum w dużej fiolce; -Tsukini robiona troszkę ponad o,5ml. -Innocent robiona z sephory,trochę mniejsza połowa fiolki. -Trouble około niecałego centymetra w szerokiej fiolce,robiona. |
|
|
|
|
#49 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problem w tym, że nie szukam niczego konkretnego - na pewno chcę coś, co zużyję i nie będzie mi leżeć ![]() Ewentualnie coś, co jest nowe, zapakowane i może leżeć ![]() Cytat:
Jeszcze przeglądnę ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli Brit i te wymienione próbki?Mi pasuje jak najbardziej,jak Tobie też to poproszę o adres na pw,bo być może jutro bedę mogła juz wysłać paczuszke.
-Laura Biagiotti Roma robiona z atomizerkiem,połowa z 1.2ml -Dior Hypnotic Poison robiona z sephory ok połowy fiolki -Python robiona niecałe 0.5ml -Ispahan robiona -Le Tigre Kenzo 4ml robiona -Lutens Miel de Bois,firmowa z atomizerkiem,opakowanie nieprzezroczyste więc nie wiem, ile zostało,ale coś chlupie więc na test wystarczy napewno; -Les Nereides Musk de Samarkand,robiona za tomizerkiem,ponad centymetr perfum w dużej fiolce; -K.Mecheri White Pelaes,robiona z atomizerkiem,ok centymetr perfum w dużej fiolce; -Tsukini robiona troszkę ponad o,5ml. -Trouble około niecałego centymetra w szerokiej fiolce,robiona. |
|
|
|
|
#52 |
|
Piers do przodu
|
Gothic_Daisy - może znajdziesz coś u mnie za którąś z paletek?
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
Może coś znajdziesz za: korektor Inglot w ołówku jasnobeżowy, z wymianki * CLINIQUE - All about eyes, kremik w tubce 15 ml, używany dwa razy zapraszam
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Gothic_Daisy;706611 4]Nowy wiosenny wątek
![]() Zasady: * FEKKAI - serum nabłyszczające, oferuję odlewkę 50ml - prawie połowa opakowania. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21700 Serum bardzo wydajne i wystarczy na długo * Christian Dior HydrAction Serum Radical Ultra Hydratant - serum nawilżające, opakowanie higieniczne z pompką, użyte dwa razy, więc ubytek praktycznie żaden, mam kartonik. Produkt pełnowymiarowy taki jak tu: http://www.lumiere.pl/product_info.p...ydrAction.html Znajdziesz cos u mnie ?
|
|
|
|
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na początek bardzo przepraszam za tak późne odpowiedzi, ale mam sporo rzeczy na głowie ostatnio
![]() niestety nic. niestety nic. Cytat:
Cytat:
niestety nic. Jeżeli teraz u Was nic nie znalazłam, to nie znaczy, że nie będę zaglądać do Waszych wątków i śledzić dokładek
|
||
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
hej interesuje mnie * Thicker Fuller Hair - serum pogrubiające do włosów |
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Zapewne nie mam szans
, ale zapytam – coś u mnie za GIVENCHY PRISMISSIME CACHE CACHE /GUERLAIN TOUCHE DE ROSE? Ps. Glany nadal do wzięcia. |
|
|
|
|
#59 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym nic nie widzisz? Cytat:
A nawet jeśli, to i tak nie wiem, czy tak bym chciala - musiałabym pomyśleć
|
||
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za FEKKAI - serum nabłyszczające, oferuję odlewkę 50ml - prawie połowa opakowaniaa
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.