|
|
#2341 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Dzień dobry
![]() Fuuj okropne to o czym piszecie, na pewno nic nie wdroże w życie 😀 Jedyne co to obiad po mężu zjem a on po mnie. Wstaje i biorę się za sprzątanie, pogoda za oknem nie rozpieszcza pada deszcz i jest ponuro.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2342 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój tż też chrapie, raz go nagrałam i po chwili przystawiłam do ucha nagranie, obudził się zdezorientowany "co to???!!!" a jak się zorientował to miał ubaw Trzymam kciuki za ogarnięcie tż Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
Margolcia - co Ty wcinasz, kobieto?
jak widzę takie wagi to czuję jak już blisko naszych porodów
|
|
|
|
#2344 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2345 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki wielkie!
najwięcej jem owoców, warzyw, słodkości rzadko, bo mam zgage po nich, ogólnie przytylam równe 10kg, pani doktor powiedziała, że ja wyglądam ok, a ona po prostu jest duża mój tz ma 2m, więc to po nim![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- I u mnie nic nie wskazuje na wcześniejszy poród, ale jej wymiary mówią, że stanie się to 26kwietnia a miało być 11majaWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Margolcia - same modelki na wątku
to chłopaki nasze takie knypki? z czym tu do takich lasek startować
|
|
|
|
#2347 |
|
Zadomowienie
|
Decorail wszystko się później może zmienić
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2348 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Się pochwalę 😁 mężu z tatą łóżeczko składają 😍😍
Decorail, ja spie tak prawie codziennie. Dla mnie nie wyspanie jest wtedy gdy mąż budzi mnie gdy idzie do pracy i zasnąć nie mogę 😉 1489831980687.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2349 |
|
Zadomowienie
|
Blee ale piszecie o obrzydliwosciach...
Ja będę korzystać z 500+ na drugie dziecko, chociaż uwazam, że ten program jest nieprzemyslany mocno. Ale skoro daja, to biorę 😊 na inne się niestety nie łapie... Kliknelam kultowa czarną koszulę do karmienia w Bonprix, przy okazji jeszcze znalazłam piękna granatowa sukienkę. Miałam już nic nie kupować sobie, ale rozgrzeszylam się, bo ma ona zakładki do karmienia, a uwielbiam chodzić w sukienkach, więc przyda mi się 😀 a fason bardzo w moim typie. na stronce jest jakiś kod dla nowych klientów na darmową dostawę i mimo że mam tam konto to przeszło 😀 Dziś synek nocował u babci, mieliśmy w planach z Tztem spać do 11, a wstalismy przed 9 😀 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Kiwaczka - no pięknie już prawie stoi łóżeczko
my skręciliśmy komodę i regał i jutro łóżeczko - wrzucę wtedy fotki
|
|
|
|
#2351 |
|
Zadomowienie
|
Kiwaczka - łóżeczko już prawie gotowe 😍 mój stwierdził, że jeszcze za wcześnie na składanie
że z początkiem kwietnia ale może też chodzi mu o to, że łóżeczko będzie stało w Naszym pokoju a po co ma wcześniej zajmować miejsce hmm. Mnie też codziennie mąż budzi po 7 rano, żeby mi dać buziaka przed wyjściem do pracy i wtedy zasnąć nie mogę 😀 Wcinam kanapeczki, popijam kawką z mlekiem muszę nabrać siły przed sprzątaniem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2352 |
|
Zadomowienie
|
Kiwaczka śliczne łóżeczko
Ja dziś kupuję koszule i inne rzeczy do szpitala, bo jak urodze wcześniej, to co ja zrobię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2353 |
|
Zadomowienie
|
Co do książek - też bardzo lubię Jodi Picoult, ale jej książki raczej nie są relaksujące, ale wciągają polecam.
Ja w 1 ciąży przeczytałam cała sagę o ludziach lodu Margit Sandemo (chyba jest 47 tomów, ale szybko się czyta), nie jest to jakaś ambitna literatura, ale polecam, bo mega wciąga 😀 polecam też książki Diane Chamberlain, najbardziej mi się podobała "Tajemnica Noelle", historie są bardzo ciekawe, zazwyczaj jest wątek macierzyństwa, czasem smutne. Teraz czytam serie z ani z zielonego wzgórza, ale mam mało czasu i wolno mi idzie, czasem w przerwie wpadnie jakiś kryminał. Karmiac synka czytałam też sporo na czytniku. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a czy ktoras z Was bedzie sie starac o kosiniakowe? Jakie sa wymogi?
Ja do torby szpitalnej mam wszystko, brakuje tylko wody, krówek i biszkoptów.
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja sie pochwale lozeczkoem
jeszcze bez materacyka. Malutka dostawka 80x40. Orientujecie sie, do ktorego miesiaca mniej wiecej bede mogla tego uzywac? Myslalyscie moze, czym najlepiej umyc lozeczko? Myslalam o wodzie z octem, a TZ powiedzial, ze moze farba zaczac schodzic i juz nie wiem. A nie chce jakas chemia... IMG_1489832739.480631.jpgIMG_1489832771.566589.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2356 |
|
Zadomowienie
|
Vikunia - świetna ta dostawka
![]() Ja bym pewnie umyła woda z mydełkiem albo płynem do naczyń a później jeszcze samą wodą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze z książek - Lisy Genovy - polecam "Lewa strona życia" Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2358 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale modelka bedzie! Cytat:
Cytat:
Piękne łóżeczka dziewczyny ![]() Przysnęlo mi sie na godzinkę Jakies erotyczne sny miałam i śniło mi sie ze nudziło mi sie w domu wiec śmiesznie sie pomalowałam... Zrobiłam sobie jedna brew, pomarańczowa twarz, różowe polski wtf Ahahah ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2359 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na pewno przysługuje bezrobotnym, rodzicom na umowie zlecenie, studentom, a więcej się dowiem w poniedziałek to Wam napiszę wszystko czego się dowiedziałam.
|
|
|
#2360 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Vikunia, ja umylam wodą + płyn do naczyń
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pyszne sniadanko zjadlam 😍 jogurt naturalny z miodem, pokrojonym bananem i orzechami wloskimi 😍
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2362 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2363 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny ale mamy gust 😁😍😍😍 Cytat:
Czekam na te laysy zielona cebulka 😂😂😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie udawalam, ze kombinezonik to dzidzia i probowalam sobie uzmyslowic, jakie to bedzie malenstwo
![]() . Kolezanka mi napisala, ze jest z miesiecznym synkiem w szpitalu. Bardzo wymiotowal (ulewalo mu sie) i ciagle plakal i okazalo sie, ze ma przestac karmic piersia, bo jest zestresowana i dzidzia to czuje i dlatego jest niespokojny. Ona mowila, ze jej ciagle wisial na piersi, ze nawet do toalety go na rekach brala i faktycznie juz dostawala swira. Odbyla rozmowe z psychologiem i od wczoraj dostaje mm i pozniej mi napisze co dalej .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2365 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaa znów te mdłości!!!
|
|
#2366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo to musze sprawdzic bo moje jest z odzysku od kuzynki i trzymala je w piwnicy. Dzieki za wszystkie rady ![]() Kiwaczka, lozexzko piekne! Jaki to wymiar? Ja niedlugo musze sie przyjrzec lozeczkom wiekszym, zeby pokoik urzadzic .Dzisiaj mam dzien, w ktorym nie moge sie doczekac dzidzi. Takie uczucie tesknoty, a przeciez jest ze mna najblizej jak sie. I dziwne tesknic za kims, kogo sie nawet nie widzialo. Matczyna milosc ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2369 |
|
Zadomowienie
|
Felliciti to piateczka
takie okazałe kruszyny Mohnka, jak tak dalej pójdzie, to nie wiem, jak ją urodze Wróciłam do domu, jestem wykończona...a jeszcze tyle mam dziś do zrobienia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2370 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Vikunia 120x70 jest materac więc będzie tak 130x80
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Kiwaczka Czas edycji: 2017-03-18 o 14:45 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

pada deszcz i jest ponuro.

że z początkiem kwietnia ale może też chodzi mu o to, że łóżeczko będzie stało w Naszym pokoju a po co ma wcześniej zajmować miejsce hmm. 
jeszcze bez materacyka. Malutka dostawka 80x40. Orientujecie sie, do ktorego miesiaca mniej wiecej bede mogla tego uzywac?
mężu z tatą łóżeczko składają