![]() |
#631 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LXI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ide gotowac . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#632 | ||
Zakorzenienie
|
Macham znad braku zmian
![]() Cytat:
![]() ![]() Współczuję zarazy i życzę szybkiego pozbycia się ![]() U mnie też conudro ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jadę dziś na urodziny teściowej i też liczę, że zjem jakieś dobre ciacho ![]()
![]() |
#633 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() ![]() ![]()
#634 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale najlepsza była właścicielka pubu, 80-letnia siwiutka irlandka o wzroście 1,5m w kapeluszu ![]() ![]() a dziś beltaine akustycznie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja nawet słowa po Śląsku nie znam
![]()
#637 |
Zakorzenienie
|
Agnysko nie przestawam czymac kciukow za pozytywny final.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
To ja :)
|
Byliśmy dzisiaj w indonezyjskiej knajpie, piłam młody kokos, ależ mi się na Bali zachciało...
Ale podobno w Biedrze są młode kokosy, to jutro pójdę się pocieszyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#639 |
Zakorzenienie
|
My z małżem właśnie skończyliśmy dokument serial the Jinx o Robercie Drurscie. Baaardzo dobra rzecz, zaskakująco swieża. Jeśli ktoś tak jak my, nie znał tej historii, to niech najpierw sobie obejrzy dokument a na koniec poczyta newsy.
Anyway, dawno nie widzieliśmy tak fajnie zrobionego dokumentu true crime. Bo O.J. simpson to była holyłudzka słabizna. Chyba tylko aspekt kardashiana fajnie pokazali. A reszta to zabawa w oscary. Ten dokument ogląda sie z zapartym tchem. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-03-18 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
![]() moja zielona kiecka i włosy wygrały płytę, a naszyjnik z labradorytami zielone shoty na wystawie wpadł mi w oko grzybowy świecznik z korzenia jabłoni i krzemienia i nietopszowy naszyjnik - tylko duży trochę był ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- o, ja mam jakiś proszek z baobabu przywieziony z kornwalii parę lat temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
Witajcie w barze, poproszę o kule... dalej nie ma odpowiedzi w tej ważnej sprawie, co się tak wlecze... normalnie zawału mało nie dostaliśmy, jak przyszedł polecony - a to był podatek od nieruchomości
![]() Gdzie te czasy, kiedy turkot kółeczek listonoszowego wózka budził radość a do tego we czw mam termin aukcji Ciało / Płeć / Gender i nie wiem, dlaczego, ale nie mogę się opędzić od wizji nagiej kobiety w puszce - takiej, jak od szprotek. Wojtek zapytał "Pandora?" No i czekam na odp z galerii nt obrazów, które już im wysłałam I w ogóle ostatnio zdechnięta jestem, przez notoryczne niewyspanie i to czekanie Agnysko ![]()
#643 | |||
Zakorzenienie
|
Znad niezidentyfikowanego niepokoju
![]() I wizawi ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No z OJ to szkoda, bo ja polecałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Kobieta a la szprotka to mogłoby być coś! ![]() Dziękować ![]() TŻ już rozpoczął produkcję tych lasów ![]()
![]() |
#644 |
Mother of Cats
|
Znad oczekiwania na ugotowanie fasolki szparagowej i myślenia, co by tu do niej
![]() Mursz, doczytałam - bosz ![]() ![]() ![]() Od ponad roku, co schudłam, to potem przybierałam więcej, niż zrzuciłam. I teraz mam wagę, jakiej jeszcze w życiu nie miałam ![]() Wczoraj mieliśmy pierwszą burzę w tym roku. Z gradem. Bardzo się cieszę, że zdążyłam wrócić do domu, kiedy jeszcze tylko wiało i padał deszcz. ZapiszZapisz
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poka! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ![]() 3. Heh słowo człowiek nabiera innego znaczenia. Dokument jest o synie multimiliarderow NY. Delikatnie mowiac ekscentrycznym. Nue chce nic zdradzac. Jest bardzo kryminalnue i prawie nie ma aktorow. Tylko pare migawek zeby zobrazowac sytuacje z przeszlosci. Reszta total dokument krecony przez rezysera andrew jareckiego. Nie radze zglebiac bardziej bo psuje sie efekt ogladania. Ale przyznam ze poczatek jest hardcorem potem juz z gorki. Calosc jest dosyc creepy takze moze Ty sobie Aga zostaw to na lepszy moment choc ja przyznam ze takie wstrzasajace historie skytecznie skupiaja noja uwage. No i nie caly czas chodzi o masakre tylko raczej psychologiczne napiecie. Nie chce zdradzac. Dobry dokument. O.j. sami planowalismy ale o.j. to po prostu film na faktach odegrany przez travolte i reszte. holywoood i tyle. Uwazam ze kompletnie nieodwazny. Zbyt correct. To jest calkiem co innego. Powtarzam prawie nie ma aktorow. Mrrrr. Jeszcze dlugo z malzem gadalismy o tym przed zasnieciem. 4. Twoj mąż zaiste ma szczęście do małżonki. Ja bym już z taką hodowlą wywaliła dziada do szopy. Niech se tam hoduje. ![]() Justyno - ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-03-19 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 | ||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() W Carrefourze ostatnio widziałam. A w Biedrze odkryłam mrożonkę - zupę z dyni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ZapiszZapiszZapiszZapisz
Zapisz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Piers do przodu
|
![]() ![]() Ju ![]()
#649 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ZapiszZapisz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
To ja :)
|
Ju, trzymam kciuki!!
Macham snad maślanki ![]() Pogoda do bani, nie chce mi się do tej biedry po kokos...
#651 | |
Zakorzenienie
|
Ju
![]() Cytat:
![]() tyle to ja tylko w ciąży ważyłam, a uda takiego to nigdy u siebie nie widziałam. wszystko mi się poszerzyło ![]() ![]() co Cię ugryzło? ![]() labradoryt (Small).jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#653 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Macham znad wielkich porządków. Przedwczoraj odgruzowywałam wynajmowane mieszkanie bo lokator się wyprowadził, wczoraj szafy i szafeczki na miejscu. Znowu kilka siat gratów poleciało do śmieci. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
|
koth-pacjent
Pierwszy raz mi się zdarzyło, że potrzebowałam interwencji lekarza po ugryzieniu, kciuk nabrał wygladu nadmuchanego od lateksowej rękawiczki plus pojawiła się czerwona pręga po samą pachę, bolesna ![]() Zaszczepili mnie przeciw tężcowi, i wscieklizna też chyba będzie, koth nieszczepiony Wisiorek piękny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może ją zrobię - ![]() Przykro z tą raną ![]() Cytat:
![]() kochana, Ty zawsze oglądasz takie ciekawe rzeczy... skąd to wziać? Czy po polsku jest? brzmi genialnie ![]() ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() dziękuję za kule! Wszystkim dziękuję...
![]() |
#656 | ||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() ![]() ZapiszZapisz ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ZapiszZapisz
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#657 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No ale powiedz, że Sarah Paulson i Sterling K. Brown nie byli w dechę ![]() ![]() Och mniam, co ja maślanki i kefiru wypiłam w ciągu ostatniego roku to przez całe moje życie nie poszło ![]() Cytat:
![]() ![]() Menżu też się niepokój udzielił - postanowił, że już teraz zaraz musi zamontować lampę pająka hołmejd ![]() ![]()
![]() |
#658 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() The Jinx oficjalnie idzie na HBO GO. Akurat było też na efilmy.tv Są polskie napisy. Trochę to upierdliwe gdy pojawiają się angielskie i momentami się zlewają. Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. Hmmmm będzie poka? ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-03-19 o 17:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Nindżopesz
|
O, w takiej wersji jeszcze nie jadłam ciekawe. A jakby ugotować w wodzie? Bo bulion brzmi zbyt zupowo. Ja bym tam cała jakiś cynamon jeszcze, rodzynki... bo ser pleśniowy chyba nie pasuje? A może? Zazwyczaj robiłam z serem, chili, rodzynkami, cynamonem, imbirem, ino bez pomarańczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.