Panny Młode 2009 cz.II - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-11, 22:36   #2851
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
dziekuje bardzo a kisiel nie moze wziac urlopu na dwie zmiany chyba haker mu da do jasnej pi.......... nie bede sie wyrazac bo chlopcy dopiero praktycznie na maj biora na komunie jak sie postara to mu da glowa do gory ide zjesc zupke od mamusi boze jak ja sie stesknilam za jej zupkami ja nie umiem takich robic zawsze brakuje mi "mamusinej" reki w tej zupie dziewczyny jak mieszkacie z rodzicami kozystajcie ile w lezie bo poznie bedziecie na swoim i bedziecie plakac za jedzonkiem mamusi. Gadam jak lizuska co
no kochana ty tez dobrze gotujesz pierozki byly super

no kisiel nie moze teraz wziasc zmiane on w srode mial nocke....w ogole nic nie spal i poszedl na nocke w czwartek dzis spal 4 godz po tych 2 nockach byl ze mna poszedl spac na 7 godz idzie na 24 godz do pracy wraca idzie do szkoly spotyka sie ze mna idzie spac na 2 godz idzie na nocke na 12godz i wraca i bedzie spal 20 godz w koncu u wwstanie i pojdzie do roboty na 24 godz...w koncu sie wyspi te dni... bo masakra..
ehh nie chce jechac sama po prostu do tego Krakowa ojjjj
Stary 2008-04-12, 00:57   #2852
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
ciesze sie ze zauwazylas moje fotki jako jedynaale nie widzialas strony tylko ulotke

tez ogladalam slicznie zdjecia
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 00:58   #2853
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sabcia-myszka Pokaż wiadomość
dziekuje raz jeszcze rowniez wyslalam pw zapytaj szfagierki bede wdzieczna

sprawdzilam na mapie odleglosci i wyszlo 96km to chyba nie jest strasznie duzo tylko chcialabym poznac wiecej szczegolow i cene za 1 dzien moze jutro zadzwonie dzikeuje raz jeszcze

zapytam jak tylko bedzie dostapna na gg
Stary 2008-04-12, 08:43   #2854
sabcia-myszka
Zadomowienie

GG do sabcia-myszka

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
zapytam jak tylko bedzie dostapna na gg
super
sabcia-myszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 08:50   #2855
martucha84
Zakorzenienie

Samba i Madzia, grunt zeby razem... czy tam czy tu... reszta sie pouklada, i pamietajcie ze jak tam niepojdzie zawsze mozecie wrocic..

anula jaki on szarmancki a jesli chodzi o praktyki to ja sie bardzo nudzilam w szkole, siedzenie w lawkach, wypelnianie z dziecmi ksiazek i realizacja strikte okreslonego planu to nie dla mnie.. owszem mozna czasem zrobic jakies inne zajecia, ale przeciez musza sie czegos nauczyc wiec niezbyt sie tak odlalazlam.. ale przedszkole... mrrr to inna bajka.. mimo ze jest plan nieczuje sie tak mocno od niego uzalezniona, moge go dostosowac dowolnie do dzieci itd.. a przedewszytkim nieczuje sie skrepowana dzwonkami itd (bo niby nie ma dzownkow i nauczyciel robi przerwy jak chce ale to nie u nas...)
wiec moze i ty popatrz w innych miejscach..

Cytat:
ale wszyscy sa dziwni jakby im nie zalezalo normalnie o utwory sie doprosic nie mozna a ci mi anpsiali dokladnie tak

Max Band to profesjonalny zespół złożony z zawodowych muzyków, nie
wodzirejów... wolimy bawić muzyką niż odpustowymi zabawami, ograniczamy je
do minimum lub proponujemy skorzystać z usług zawodowego wodzireja.
ojej.. jacy dziwni ludzie.... my zdecydowalismy sie wczoraj na zespol 4 facetow - gorali, graja na perkusji, gitarach, akordeonie, skrzypcach i puzonie, a co najwazniejsze graja bez podkladow muzycznych (czyli niepuszcza organow i niesciemniaja ze to oni..) prowadza zabawy oczepiny i podziekowania - ale my decydujemy jakie.. i do tego robia goralskie wyprowadzenie z domu... za 2 dni biora 2500 wiec jest dobrze...

strippi gratuluje pracy... umbro? a nie hause? hmm a czemu taka zmiana?
Stary 2008-04-12, 09:13   #2856
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Samba i Madzia, grunt zeby razem... czy tam czy tu... reszta sie pouklada, i pamietajcie ze jak tam niepojdzie zawsze mozecie wrocic..
no własnie, masz racje grunt to razem

a ja dzis na wesele ide ale dopiero na 18 jest slub w kosciele.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 10:38   #2857
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
strippi gratuluje pracy... umbro? a nie hause? hmm a czemu taka zmiana?
no bo house tez nalezy do tego wlasciciela ale otwiera jeszcze UMBRO no i jade na szkolenie niestety do Krakowa na 5 dni
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a ja dzis na wesele ide ale dopiero na 18 jest slub w kosciele.
opiszesz pozniej jak bylo
milej zabawy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-12, 12:05   #2858
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
czesc dziewczynki witam rowniez nowa panne mloda ja ostatnio jak pisalam szukalismy tego fotografa i chyba zdecydujemy sie na tego
www.fotovideotz.com
co myslicie??
Ładne zdjęcia

Cytat:
my jestesmy na etapie szukania orkiestry i powiem wam ze strasznie ciezko sie z nimi dogadac nawet umowic na rozmowe nie wiem nie zalezy im na potencjalnych klientach a jak pisze im pytania na maila czy prowadza zabawy( bo chcialabym kilka ) to pisza ze to wiesniackie i oni zabawiaja luidzi muzyka a nie zabawami zebym sobie wodzireja zamowila tyle kasy biora i jeszcze takie hasla normalnie mnie z rwonowagi wyprowadzaja a jedni sobie zazyczyli 4000zl graja do 3 a p[ozniej za kazda godzine 200zl, chyba z jakiejs filharmonii sa trez macie takie problemy ? jak znalezc fajna orkiestre kulturalna i zeby za dlugich przerw nie robila jesesmy w kropce!;(
No nas jeden zespół potraktował tak samo, uważali się za wielkich profesjonalistów, nie robili nic żeby nas przekonać, że to prawda, mało tego powiedzieli,że młodzi wymyślają różne zabawy itd do których goście bawić się nie chcą, i że to oni najlepiej wiedzą jak i co zrobić. Do tego wszystkiego na gwałt podpisywać umowę chcieli, choć nie byliśmy zdecydowani. Na szczęście znaleźliśmy fajniejszy zespół, no może trochę droższy ale zdecydowanie lepszy i przede wszystkim właściciel okazał się bardzo fajnym człowiekiem, nic nie narzuca, mamy wpływ na to jak będzie wyglądała oprawa muzyczna naszego wesela. No i udało nam się wynegocjować, że grają godzinę dłużej niż zwykle na weselach.

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no wlasnie a ja musze jechac na 5 dni do krakowa od poniedzialku (5:00 rano ) do piątku na sobotę .... bez mojego kochanego ( jak ja wytrzymam...muszę jechać na szkolenie bo dostałam się do nowej pracy

dostałam nową pracę ...w sklepie piłkarskim UMBRO i muszę w poniedziałek jechać na szkolenie 5 dniowe ( ubolewam nad tym (
Gratuluje szkolenie szybko minie i wrócisz do domu
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 12:11   #2859
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
opiszesz pozniej jak bylo
milej zabawy
dzieki opisze napewno. ja juz po fryzjerze i mam super fryzurkę chyba cos w tym stylu na wsłany slub bym chciała

Stary 2008-04-12, 12:17   #2860
martucha84
Zakorzenienie

a tu fotki mojej sali, tak jak pisalam ona wowczas gdy ja ogladalismy dopiero sie budowala (juz jest wykonczona, byly na niej wesela..) wiec chcialam tylko pokazac jak bedzie wygladac tak mniejwiecej...
P5080001.JPG

P5080002.JPG

P5080007.JPG

aha i stoly beda na plytkach (pod sciana i oknami) a na panelach na srodku sie tanczy... wyglada na mala ale w rzeczywistosci jest na 120-130 osob (my mamy wesele na 100) te stoly stoja tam tyulko dlatego zeby pokazac jakie sa krzesla i obrust itd.. aaa te wieksze to dla mlodej par i oczywiscie scena tez jest inaczej ozdobiona - wiecie jak wyglada swiat w czasie remontu - budowania
na zewnatrz sa lawki i stoliki i ogromny gril (na 2 dzien jedna kolacja to bedzie wlansie gril) no i zielen, figury drewniane itd...
i co otym myslicie..
mi sie wydaje ze nietrzeba jej dodatkowo ozdabiac bo piekna jest sama w sobie.. co najwyzej kwiatami...
(a i na sale wchodzi sie do takiego przedsionka gdzie jest sofa i stolik jakby chcial ktos musial usiasc.. ale jak ogladalismy ja w trakcie trwania weslee to satly tam owooce i slodycze i male dzieciaczki sie tam poprostu bawily.. ) oo i co mi sie jeszcze podoba to taka wirtualna ramka ze zdjeciami - co jakis czas zmienia sie fotka, par ktore sie tam bawily.. wiec widac ze pan niesciemnia tylko ostro pracuje

i jak? co myslicie?
Stary 2008-04-12, 12:22   #2861
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bardzo ładna sale

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-12, 12:25   #2862
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Samba nie wiem co ci poradzić, ciężki wybór przed Wami, nie wiem może poczekajcie jeszcze z ostateczną decyzją, jeśli faktycznie Tż będzie coraz mniej zarabiał za granicą to zjedzie do domu. Rozumiem, że nie chcesz mieszkać u teścia, ale czy takie rozwiązanie na sam początek nie było by dobre? Jakbyście dostali prace i w miarę dobrze zarabiali to wtedy może moglibyście wynająć mieszkanie, gdybyś dalej źle czuła się u teścia. Może jednak nie będzie tak źle, czas pokaże. Czasem trzeba zaryzykować
Noo nie ma co rozmyslac na zapas, czas i tak pokaze swoje i jakos to bedzie mysle ze te wszystkie nasze przemyslenia to wynikaja z tego ze jestesmy z dala od siebie, Tż jest tam sam, strasznie teskni i dlatego sie doluje i rozne mysli chodza mu po glowie, czy to byla dobra decyzja itd Ale przynajmniej przekonal sie jak bardzo mnie kocha i jak mu mnie brakuje, bo do tej pory to podobno nawet nie wiedzial ze tak bardzo hehe Ale jestem happy bo wczoraj wieczor Tż mi napisal ze odpisali mu z jednej fabryki gdzie skladal CV na inzyniera i zaprosili go na rozmowe w poniedzialek takze super, jakby go przyjeli to raz ze bedzie wiecej zarabial, a dwa ze bedzie mial bardziej satysfakcjonujaca prace bo w swoim zawodzie kurde super by bylo, trzymajcie kciuki A co do mieszkania z przyszlym tesciem to na prawde nie bardzo usmiecha mi sie ta propozycja, tesc owszem mily jest i zbytnio sie nie wtraca, no ale ja po prostu nie mam z nim o czym rozmawiac. Tesciu mysli ze ja jestem ciuchutka i niesmiala ale wynika to z tego ze jak tylko zostane z nim sam na sam (kiedys bylam u Tżta na pare dnia ale Tż i jego tata normalnie chodzili do pracy i Tż wracal o 16 a tata o 14 wiec 2h spedzalam z tesciem) to on mi zaczyna opowiadac o hutnictwie na slasku i ja mu mowie tylko aha tak tak bo ja sie poprostu na tym nie znam i nawet nie bardzo wiem o jakiej hucie on mowi bo pierwsze o takiej slysze, a on sie zachwyca ze ja zlikwidowali Jakby Tż mial dom to by nie bylo problemu, ale tak to ja sie krepuje

Cytat:
my jestesmy na etapie szukania orkiestry i powiem wam ze strasznie ciezko sie z nimi dogadac nawet umowic na rozmowe nie wiem nie zalezy im na potencjalnych klientach a jak pisze im pytania na maila czy prowadza zabawy( bo chcialabym kilka ) to pisza ze to wiesniackie i oni zabawiaja luidzi muzyka a nie zabawami zebym sobie wodzireja zamowila tyle kasy biora i jeszcze takie hasla normalnie mnie z rwonowagi wyprowadzaja a jedni sobie zazyczyli 4000zl graja do 3 a p[ozniej za kazda godzine 200zl, chyba z jakiejs filharmonii sa trez macie takie problemy ? jak znalezc fajna orkiestre kulturalna i zeby za dlugich przerw nie robila jesesmy w kropce!;(
oj rozumiem Cie niestety tez doswiadczylam tego ze orkiestry nie dbaja zbytnio o klientow ;/ my jak szukalismy orkiestry to obdzwonilismy chyba z 20 zespolow i chcielismy sie z nimi spotkac, posluchac jak graja czy zobaczyc kasete, to chyba tylko 3 zespoly byly gotowe sie z nami spotkac ;/ a reszta nam powiedziala ze mozemy sie z nimi umowic i zobaczyc ich na jakims weselu jak graja kolo czerwca ;/ no ale to nas nie urzadzalo bo po pierwsze obawialismy sie ze w czerwcu to moze byc juz za pozno, a po 2 Tż koncem lutego wyjezdzal do UK a ja nie chcialam zeby szukanie zespolu zostalo na mojej glowie w koncu wybralismy takiego faceta, jest jeden ale super spiewa i gra na organkach podobal nam sie bardziej niz 2 zespoly ktore laskawie sie z nami spotkaly, no i stwierdzilismy ze trudno ze jest jeden ale przynajmniej jest super i sprawdzony (dobre opinie ma w okolicy) no i do tego tani a my robimy raczej skromne wesele na 60 osob wiec jest ok

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Już nie mogę doczekać się jutra. Rano jadę z mamą i bratową na rundkę po salonach sukien ślubnych Bratowa ma ślub pod koniec lipca tego roku, więc skorzystam z okazji i będziemy razem mierzyć suknie. Sama jestem ciekawa, czy sprawdzi się to co niektóre dziewczyny pisały, że na żywo podobają się całkiem inne suknie. Biorę aparat i jak uda mi się zrobić jakieś foty, to na pewno wkleję tu
super czekamy na fotki

Cytat:
dostałam nową pracę ...w sklepie piłkarskim UMBRO i muszę w poniedziałek jechać na szkolenie 5 dniowe ( ubolewam nad tym (
gratuluje nowej pracy na pewno dasz rade na tym szkoleniu i fajnie bedzie, nie martw sie

Cytat:
dziekuje bardzo a kisiel nie moze wziac urlopu na dwie zmiany chyba haker mu da do jasnej pi.......... nie bede sie wyrazac bo chlopcy dopiero praktycznie na maj biora na komunie jak sie postara to mu da glowa do gory ide zjesc zupke od mamusi boze jak ja sie stesknilam za jej zupkami ja nie umiem takich robic zawsze brakuje mi "mamusinej" reki w tej zupie dziewczyny jak mieszkacie z rodzicami kozystajcie ile w lezie bo poznie bedziecie na swoim i bedziecie plakac za jedzonkiem mamusi. Gadam jak lizuska co
heheh a ja sie nie moge doczekac az wreszcie bede sobie mieszkac sama z mezulkiem i bedziemy sobie razem pichcic no ale pewnie nie raz bede tesknic za obiadkami mamusi potem hehe

Cytat:
no wiem ze mozemy wrocic na pewno nie bedziemy siedziec gdzies gdzie jest nam zle i sie meczyc Tż uzaleznia to jak dlugo zostaniemy w Anglii od tego jak mi sie tam spodoba bo jemu sie podoba (no aktualnie teraz nie bardzo mu sie podoba bo beze mnie tam siedzi ) a ja tam nigdy nie bylam wiec na razie nie wiem jak mi tam bedzie boje sie ze bede tesknic za mamusia hehe
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 12:27   #2863
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładna sale
dziekuje.. a myslisz ze trzeba ja dodatkowo upiekszac? czy wystarcza kwiaty?
zrob zdjecie fryzurki i sie pokaz chce zobaczyc jaka chcialas fryzure na swoj slub
Stary 2008-04-12, 12:30   #2864
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje.. a myslisz ze trzeba ja dodatkowo upiekszac? czy wystarcza kwiaty?
zrob zdjecie fryzurki i sie pokaz chce zobaczyc jaka chcialas fryzure na swoj slub
zdjęcie zrobie, ale jak rodzice wróca bo skubance wzięli aparat i pojechali na działke

a co do sali. mysle ze upiekszac jej nie trzeba, sale kwiety chyba by wystarczyły, onansama w sobie jaest bardzo elegancka poza tym przez rok, mysle ze ten facet jeszcze cos tam wymysli, bedzie super

Stary 2008-04-12, 12:54   #2865
anuulaa
Wtajemniczenie

Wróciłam z rundki po salonach i jestem rozczarowana, bo nie znalazłam nic dla siebie Wszystko nie w moim typie, za to moja bratowa znalazła tą jedyną i wpłaciła już zaliczkę. Przymierzyłam chyba kilka sukien w pierwszym salonie, ale nie było nic z tiulowym dołem Następne też nie miały, tego czego szukam. W innych źle wyglądałam, albo góra ładna, a dół brzydki, żadna mnie nie powaliła na kolana. Zrobiłam kilka fotek, ale już wyrzuciłam, bo wyglądałam w nich bardzo źle:/

Strippi, gratuluję nowej pracy Nie przejmuj się, że jedziesz na szkolenie, 5 dni szybko minie i na pewno nie będzie ta źle.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 13:09   #2866
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam z rundki po salonach i jestem rozczarowana, bo nie znalazłam nic dla siebie Wszystko nie w moim typie, za to moja bratowa znalazła tą jedyną i wpłaciła już zaliczkę. Przymierzyłam chyba kilka sukien w pierwszym salonie, ale nie było nic z tiulowym dołem Następne też nie miały, tego czego szukam. W innych źle wyglądałam, albo góra ładna, a dół brzydki, żadna mnie nie powaliła na kolana. Zrobiłam kilka fotek, ale już wyrzuciłam, bo wyglądałam w nich bardzo źle:/
szkoda, że nic nie znalazłaś dla siebie, no ale nie martw się, do ślubu wyjdzie jeszcze całkiem nowa kolekcja, będzie więc może coś w twoim stylu. Żałuje, że te zdjęcia usunęłaś, może nie wyglądałaś tak fatalnie jak mówisz, zwykle patrzymy na siebie bardziej krytycznym wzrokiem

Madzialenka też czekam na zdjęcia fryzurki

Martucha sala piękna, nic nie trzeba specjalnie dodawać, jakieś kwiaty, tak jak mówisz starczą.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 13:44   #2867
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Gratuluje szkolenie szybko minie i wrócisz do domu
mam nadzieje

Cytat:
dzieki opisze napewno. ja juz po fryzjerze i mam super fryzurkę chyba cos w tym stylu na wsłany slub bym chciała
ojj zrob fotke i pochwal nam sie

Cytat:
Bardzo ładna sale
tez tak sadze

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
gratuluje nowej pracy na pewno dasz rade na tym szkoleniu i fajnie bedzie, nie martw sie
najgorsza ta tesknota za tż
Cytat:
Strippi, gratuluję nowej pracy Nie przejmuj się, że jedziesz na szkolenie, 5 dni szybko minie i na pewno nie będzie ta źle.
anuuulka szkoda ze wyrzucilas fotki

no wiem ze szybko minie ale wiesz jak jest 5 dni bez mojego kochanego to normalnie cala wiecznosc
Stary 2008-04-12, 13:57   #2868
kalinka77
Raczkowanie

Martucha powtórze za Dziewczynami-sala bardzo ładna i myślę,że dodatkowy wystrój jest niepotrzebny.Wystarczą kwiaty,według mnie jakieś balony tylko popsułyby efekt!
kalinka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 14:00   #2869
jaga_2001
Zakorzenienie

Witam

Kurcze, jestem niewyspana. :/ Dzis zalatwialam sprawy rano z TZ i jeszcze mialam zajecia na uczelni... Ja chce spaaaac...

Ale jestem happy, bo w koncu moj misiak odbierze dyplom technika Maturke tez juz ma, wiec chlopina zastanawia sie nad studiami

Mala, ladne zdjecia

matrucha, ladna sala. Zastanawiam sie jak moja bedzie wygladac

Ktoras pisala o zespole. Niezli... Ja tez natrafilam na ludzi z fiharmonii, co prawda cene zaspiewali ladna ale przynajmniej organizowali zabawy. Ten zespol, ktory mamy zamowiony to w nim tez graja muzycy po szkolach. I jakie super zabawy organizuja... Tamci to "zenula"...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-12, 14:07   #2870
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
no kochana ty tez dobrze gotujesz pierozki byly super

no kisiel nie moze teraz wziasc zmiane on w srode mial nocke....w ogole nic nie spal i poszedl na nocke w czwartek dzis spal 4 godz po tych 2 nockach byl ze mna poszedl spac na 7 godz idzie na 24 godz do pracy wraca idzie do szkoly spotyka sie ze mna idzie spac na 2 godz idzie na nocke na 12godz i wraca i bedzie spal 20 godz w koncu u wwstanie i pojdzie do roboty na 24 godz...w koncu sie wyspi te dni... bo masakra..
ehh nie chce jechac sama po prostu do tego Krakowa ojjjj
dziekuje ale to chyba jedyne co dobrze robie bo non stop na praktykach robilam tylko tego mnie nauczyli kucharka z zawodu od siedmiu bolesci

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
tez ogladalam slicznie zdjecia
dziekuje ci bardzo kochanie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

heheh a ja sie nie moge doczekac az wreszcie bede sobie mieszkac sama z mezulkiem i bedziemy sobie razem pichcic no ale pewnie nie raz bede tesknic za obiadkami mamusi potem hehe
oj na pewno bedziesz tesknic ja juz z moim mieszkam 10 miesiecy i strasznie tesknie za jedzeniem mamusi
Cytat:
Ładne zdjęcia
dziekuje bardzo

Cytat:
a tu fotki mojej sali, tak jak pisalam ona wowczas gdy ja ogladalismy dopiero sie budowala (juz jest wykonczona, byly na niej wesela..) wiec chcialam tylko pokazac jak bedzie wygladac tak mniejwiecej...
Załącznik 1423409

Załącznik 1423410

Załącznik 1423411

aha i stoly beda na plytkach (pod sciana i oknami) a na panelach na srodku sie tanczy... wyglada na mala ale w rzeczywistosci jest na 120-130 osob (my mamy wesele na 100) te stoly stoja tam tyulko dlatego zeby pokazac jakie sa krzesla i obrust itd.. aaa te wieksze to dla mlodej par i oczywiscie scena tez jest inaczej ozdobiona - wiecie jak wyglada swiat w czasie remontu - budowania
na zewnatrz sa lawki i stoliki i ogromny gril (na 2 dzien jedna kolacja to bedzie wlansie gril) no i zielen, figury drewniane itd...
i co otym myslicie..
mi sie wydaje ze nietrzeba jej dodatkowo ozdabiac bo piekna jest sama w sobie.. co najwyzej kwiatami...
(a i na sale wchodzi sie do takiego przedsionka gdzie jest sofa i stolik jakby chcial ktos musial usiasc.. ale jak ogladalismy ja w trakcie trwania weslee to satly tam owooce i slodycze i male dzieciaczki sie tam poprostu bawily.. ) oo i co mi sie jeszcze podoba to taka wirtualna ramka ze zdjeciami - co jakis czas zmienia sie fotka, par ktore sie tam bawily.. wiec widac ze pan niesciemnia tylko ostro pracuje

i jak? co myslicie?
sliczna moja jest bardziej skromna twoja jest piekna gratuluje wyboru nawet ci troche zazdroszcze
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 14:11   #2871
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Witam

Kurcze, jestem niewyspana. :/ Dzis zalatwialam sprawy rano z TZ i jeszcze mialam zajecia na uczelni... Ja chce spaaaac...

Ale jestem happy, bo w koncu moj misiak odbierze dyplom technika Maturke tez juz ma, wiec chlopina zastanawia sie nad studiami

Mala, ladne zdjecia

matrucha, ladna sala. Zastanawiam sie jak moja bedzie wygladac

Ktoras pisala o zespole. Niezli... Ja tez natrafilam na ludzi z fiharmonii, co prawda cene zaspiewali ladna ale przynajmniej organizowali zabawy. Ten zespol, ktory mamy zamowiony to w nim tez graja muzycy po szkolach. I jakie super zabawy organizuja... Tamci to "zenula"...

ja tez dopiero wrocilam z pracy i mi sie spac chce zaraz ide przytulic sie do mojego tz i ide lulu ciesze sie ze ci sie podobalay
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-04-12, 14:13   #2872
jaga_2001
Zakorzenienie

No ja na razie nie mam sie do kogo przytulic, chybaze do psa,bo TZ w pracy

AV by jaga_2001
Stary 2008-04-12, 14:17   #2873
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
dziekuje ale to chyba jedyne co dobrze robie bo non stop na praktykach robilam tylko tego mnie nauczyli kucharka z zawodu od siedmiu bolesci
ojj kochana na pewno wszystko super ci wychodzi

co dzis robisz ??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-12, 14:18   #2874
mala2241
Raczkowanie

Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
No ja na razie nie mam sie do kogo przytulic, chybaze do psa,bo TZ w pracy
ja tak wczoraj mialam jak moj byl w pracy ale dzisiaj rano wrocil i spi wiec zaraz zrobie nura do niego

Cytat:
ojj kochana na pewno wszystko super ci wychodzi

co dzis robisz ??
oj zaraz ide spac a moze poznie namowie tomka to pojedziemy do mojego kuzyna bo jego dziewczyna syna urodzila i chcialabym go zobaczyc
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-04-12 o 15:02 Powód: post pod postem
Stary 2008-04-12, 14:47   #2875
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja jestem wkurzona. caly dzien była ładna pogoda a teraz ciemno i tak leje ze hoho buuu . fryzurka mi sie zepsuje

Stary 2008-04-12, 14:52   #2876
jaga_2001
Zakorzenienie

a u mnie jak na razie ladnie, cieplutko, chociaz troche pochmurno
Wczoraj w nocy byla burza...

AV by jaga_2001
Stary 2008-04-12, 14:53   #2877
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

bez sensu ta pogoda buuuu

Stary 2008-04-12, 15:13   #2878
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
oj zaraz ide spac a moze poznie namowie tomka to pojedziemy do mojego kuzyna bo jego dziewczyna syna urodzila i chcialabym go zobaczyc
ahaa no moj w pracy...jutro schodzi ale idzie do szkoly pozniej spac na 3 godz i do pracy na 12 godz na nocke...ehh wiec sie nie spotkamy az do soobty...czyli 8 dni
Stary 2008-04-12, 16:06   #2879
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 1423409

Załącznik 1423410

Załącznik 1423411

i co otym myslicie..

i jak? co myslicie?
bardzo ladna sala
nie potrzebujesz duzo do dekoracji
wystarcza jakies delikatne kwiatki
Stary 2008-04-12, 16:36   #2880
Kama24
Raczkowanie

Cytat:
Załącznik 1423409

Załącznik 1423410

Załącznik 1423411

i co otym myslicie..

i jak? co myslicie?
Sala śliczna myślę zę jakieś fajne kwiaty tylko i nic więcej nie potrzeba
Kama24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości