|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
![]() ![]() no kisiel nie moze teraz wziasc zmiane on w srode mial nocke....w ogole nic nie spal i poszedl na nocke w czwartek dzis spal 4 godz po tych 2 nockach byl ze mna poszedl spac na 7 godz idzie na 24 godz do pracy wraca idzie do szkoly spotyka sie ze mna idzie spac na 2 godz idzie na nocke na 12godz i wraca i bedzie spal 20 godz w koncu u wwstanie i pojdzie do roboty na 24 godz...w koncu sie wyspi te dni... bo masakra.. ehh nie chce jechac sama po prostu do tego Krakowa ojjjj
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapytam jak tylko bedzie dostapna na gg
|
|
|
|
|
#2854 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Samba i Madzia, grunt zeby razem... czy tam czy tu... reszta sie pouklada, i pamietajcie ze jak tam niepojdzie zawsze mozecie wrocic..
anula jaki on szarmancki a jesli chodzi o praktyki to ja sie bardzo nudzilam w szkole, siedzenie w lawkach, wypelnianie z dziecmi ksiazek i realizacja strikte okreslonego planu to nie dla mnie.. owszem mozna czasem zrobic jakies inne zajecia, ale przeciez musza sie czegos nauczyc wiec niezbyt sie tak odlalazlam.. ale przedszkole... mrrr to inna bajka.. mimo ze jest plan nieczuje sie tak mocno od niego uzalezniona, moge go dostosowac dowolnie do dzieci itd.. a przedewszytkim nieczuje sie skrepowana dzwonkami itd (bo niby nie ma dzownkow i nauczyciel robi przerwy jak chce ale to nie u nas...)wiec moze i ty popatrz w innych miejscach.. Cytat:
strippi gratuluje pracy... umbro? a nie hause? hmm a czemu taka zmiana?
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grunt to razem![]() a ja dzis na wesele ide ale dopiero na 18 jest slub w kosciele.
|
|
|
|
|
#2857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() milej zabawy
|
|
|
#2858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
szkolenie szybko minie i wrócisz do domu
|
|||
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
opisze napewno. ja juz po fryzjerze i mam super fryzurkę chyba cos w tym stylu na wsłany slub bym chciała
|
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
a tu fotki mojej sali, tak jak pisalam ona wowczas gdy ja ogladalismy dopiero sie budowala (juz jest wykonczona, byly na niej wesela..) wiec chcialam tylko pokazac jak bedzie wygladac tak mniejwiecej...
P5080001.JPG P5080002.JPG P5080007.JPG aha i stoly beda na plytkach (pod sciana i oknami) a na panelach na srodku sie tanczy... wyglada na mala ale w rzeczywistosci jest na 120-130 osob (my mamy wesele na 100) te stoly stoja tam tyulko dlatego zeby pokazac jakie sa krzesla i obrust itd.. aaa te wieksze to dla mlodej par i oczywiscie scena tez jest inaczej ozdobiona - wiecie jak wyglada swiat w czasie remontu - budowania![]() na zewnatrz sa lawki i stoliki i ogromny gril (na 2 dzien jedna kolacja to bedzie wlansie gril) no i zielen, figury drewniane itd... i co otym myslicie.. mi sie wydaje ze nietrzeba jej dodatkowo ozdabiac bo piekna jest sama w sobie.. co najwyzej kwiatami... (a i na sale wchodzi sie do takiego przedsionka gdzie jest sofa i stolik jakby chcial ktos musial usiasc.. ale jak ogladalismy ja w trakcie trwania weslee to satly tam owooce i slodycze i male dzieciaczki sie tam poprostu bawily.. ) oo i co mi sie jeszcze podoba to taka wirtualna ramka ze zdjeciami - co jakis czas zmienia sie fotka, par ktore sie tam bawily.. wiec widac ze pan niesciemnia tylko ostro pracuje![]() i jak? co myslicie?
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna sale
|
|
|
|
#2862 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle ze te wszystkie nasze przemyslenia to wynikaja z tego ze jestesmy z dala od siebie, Tż jest tam sam, strasznie teskni i dlatego sie doluje i rozne mysli chodza mu po glowie, czy to byla dobra decyzja itd Ale przynajmniej przekonal sie jak bardzo mnie kocha i jak mu mnie brakuje, bo do tej pory to podobno nawet nie wiedzial ze tak bardzo hehe Ale jestem happy bo wczoraj wieczor Tż mi napisal ze odpisali mu z jednej fabryki gdzie skladal CV na inzyniera i zaprosili go na rozmowe w poniedzialek takze super, jakby go przyjeli to raz ze bedzie wiecej zarabial, a dwa ze bedzie mial bardziej satysfakcjonujaca prace bo w swoim zawodzie kurde super by bylo, trzymajcie kciuki A co do mieszkania z przyszlym tesciem to na prawde nie bardzo usmiecha mi sie ta propozycja, tesc owszem mily jest i zbytnio sie nie wtraca, no ale ja po prostu nie mam z nim o czym rozmawiac. Tesciu mysli ze ja jestem ciuchutka i niesmiala ale wynika to z tego ze jak tylko zostane z nim sam na sam (kiedys bylam u Tżta na pare dnia ale Tż i jego tata normalnie chodzili do pracy i Tż wracal o 16 a tata o 14 wiec 2h spedzalam z tesciem) to on mi zaczyna opowiadac o hutnictwie na slasku i ja mu mowie tylko aha tak tak bo ja sie poprostu na tym nie znam i nawet nie bardzo wiem o jakiej hucie on mowi bo pierwsze o takiej slysze, a on sie zachwyca ze ja zlikwidowali Jakby Tż mial dom to by nie bylo problemu, ale tak to ja sie krepuje ![]() Cytat:
niestety tez doswiadczylam tego ze orkiestry nie dbaja zbytnio o klientow ;/ my jak szukalismy orkiestry to obdzwonilismy chyba z 20 zespolow i chcielismy sie z nimi spotkac, posluchac jak graja czy zobaczyc kasete, to chyba tylko 3 zespoly byly gotowe sie z nami spotkac ;/ a reszta nam powiedziala ze mozemy sie z nimi umowic i zobaczyc ich na jakims weselu jak graja kolo czerwca ;/ no ale to nas nie urzadzalo bo po pierwsze obawialismy sie ze w czerwcu to moze byc juz za pozno, a po 2 Tż koncem lutego wyjezdzal do UK a ja nie chcialam zeby szukanie zespolu zostalo na mojej glowie w koncu wybralismy takiego faceta, jest jeden ale super spiewa i gra na organkach podobal nam sie bardziej niz 2 zespoly ktore laskawie sie z nami spotkaly, no i stwierdzilismy ze trudno ze jest jeden ale przynajmniej jest super i sprawdzony (dobre opinie ma w okolicy) no i do tego tani a my robimy raczej skromne wesele na 60 osob wiec jest okCytat:
czekamy na fotki ![]() Cytat:
na pewno dasz rade na tym szkoleniu i fajnie bedzie, nie martw sie Cytat:
no ale pewnie nie raz bede tesknic za obiadkami mamusi potem heheCytat:
na pewno nie bedziemy siedziec gdzies gdzie jest nam zle i sie meczyc Tż uzaleznia to jak dlugo zostaniemy w Anglii od tego jak mi sie tam spodoba bo jemu sie podoba (no aktualnie teraz nie bardzo mu sie podoba bo beze mnie tam siedzi ) a ja tam nigdy nie bylam wiec na razie nie wiem jak mi tam bedzie boje sie ze bede tesknic za mamusia hehe
|
||||||
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje.. a myslisz ze trzeba ja dodatkowo upiekszac? czy wystarcza kwiaty?
zrob zdjecie fryzurki i sie pokaz chce zobaczyc jaka chcialas fryzure na swoj slub
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do sali. mysle ze upiekszac jej nie trzeba, sale kwiety chyba by wystarczyły, onansama w sobie jaest bardzo elegancka poza tym przez rok, mysle ze ten facet jeszcze cos tam wymysli, bedzie super
|
|
|
|
|
#2865 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z rundki po salonach i jestem rozczarowana, bo nie znalazłam nic dla siebie
Wszystko nie w moim typie, za to moja bratowa znalazła tą jedyną i wpłaciła już zaliczkę. Przymierzyłam chyba kilka sukien w pierwszym salonie, ale nie było nic z tiulowym dołem Następne też nie miały, tego czego szukam. W innych źle wyglądałam, albo góra ładna, a dół brzydki, żadna mnie nie powaliła na kolana. Zrobiłam kilka fotek, ale już wyrzuciłam, bo wyglądałam w nich bardzo źle:/Strippi, gratuluję nowej pracy Nie przejmuj się, że jedziesz na szkolenie, 5 dni szybko minie i na pewno nie będzie ta źle.
|
|
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzialenka też czekam na zdjęcia fryzurki Martucha sala piękna, nic nie trzeba specjalnie dodawać, jakieś kwiaty, tak jak mówisz starczą. |
|
|
|
|
#2867 | |||
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje
Cytat:
![]() tez tak sadze ![]() Cytat:
Cytat:
no wiem ze szybko minie ale wiesz jak jest 5 dni bez mojego kochanego to normalnie cala wiecznosc
|
|
|
#2868 |
|
Raczkowanie
|
Martucha powtórze za Dziewczynami-sala bardzo ładna i myślę,że dodatkowy wystrój jest niepotrzebny.Wystarczą kwiaty,według mnie jakieś balony tylko popsułyby efekt!
|
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Kurcze, jestem niewyspana. :/ Dzis zalatwialam sprawy rano z TZ i jeszcze mialam zajecia na uczelni... Ja chce spaaaac... ![]() Ale jestem happy, bo w koncu moj misiak odbierze dyplom technika Mala, ladne zdjecia matrucha, ladna sala. Zastanawiam sie jak moja bedzie wygladac ![]() Ktoras pisala o zespole. Niezli... Ja tez natrafilam na ludzi z fiharmonii, co prawda cene zaspiewali ladna ale przynajmniej organizowali zabawy. Tamci to "zenula"...
|
#2870 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko tego mnie nauczyli kucharka z zawodu od siedmiu bolesci![]() dziekuje ci bardzo kochanie Cytat:
dziekuje bardzo Cytat:
|
|
#2871 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez dopiero wrocilam z pracy i mi sie spac chce zaraz ide przytulic sie do mojego tz i ide lulu ciesze sie ze ci sie podobalay
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
No ja na razie nie mam sie do kogo przytulic, chybaze do psa,bo TZ w pracy
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co dzis robisz ??
|
|
|
#2874 | |
|
Raczkowanie
|
Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
![]() oj zaraz ide spac a moze poznie namowie tomka to pojedziemy do mojego kuzyna bo jego dziewczyna syna urodzila i chcialabym go zobaczyc
Nasz ślub http://www.suwaczek.pl/cache/10af007a41.png Nasze zaręczyny: 31.03.2008r Jesteśmy razem: 31.03.2005r Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-04-12 o 16:02 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem wkurzona. caly dzien była ładna pogoda a teraz ciemno i tak leje ze hoho
buuu . fryzurka mi sie zepsuje
|
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie jak na razie ladnie, cieplutko, chociaz troche pochmurno
![]() Wczoraj w nocy byla burza...
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
bez sensu ta pogoda
buuuu
|
|
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie potrzebujesz duzo do dekoracji wystarcza jakies delikatne kwiatki
|
|
|
|
|
#2880 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:01.

ide zjesc zupke od mamusi boze jak ja sie stesknilam za jej zupkami ja nie umiem takich robic zawsze brakuje mi "mamusinej" reki w tej zupie
dziewczyny jak mieszkacie z rodzicami kozystajcie ile w lezie bo poznie bedziecie na swoim i bedziecie plakac za jedzonkiem mamusi. Gadam jak lizuska co

, chyba z jakiejs filharmonii sa 

mysle ze te wszystkie nasze przemyslenia to wynikaja z tego ze jestesmy z dala od siebie, Tż jest tam sam, strasznie teskni i dlatego sie doluje i rozne mysli chodza mu po glowie, czy to byla dobra decyzja itd