|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LXI
Cytat:
|
|
|
|
|
#662 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Z dynią w ogóle mam nieliczne doświadczenia, bo nie znoszę obróbki wstępnej: krojenia i obierania. A tu bach: dynia już obrobiona
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Aileenn, spróbuj, ja lubię na słodko-ostro |
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dajesz ile chcesz, ile Ci pasi. Do kremów oczywista, mniej wody. Masło wiele nie pomoże jak wody będzie dużo Mnie masło w zasadzie nadaje smak. I jak robię z mrożonki czy ze świezych warzyw to je na tej oliwie i maśle przesmażam - smak - i potem zalewam wodą. Wiadomo dodaję zioła, przyprawy co tam chcę. Ja lubę zupy kwaśne i przeważnie dorzucam do smażenia pomidorca. Jak nie to zakwaszam sokiem z cytryny. Wody u mnie zawsze mało bo wolę breję niż wodę. Ostatnio nawet małżon przyznał jakie zaâ☠â☠â☠iste zupy tak wychodzą, nawet ogórkowa, nie wierzył, że bez mięsnego wywaru. Sam się nauczył i kręci. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-03-19 o 20:45 |
|
|
|
|
#665 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, aaaachaaa, dzięki, zupełnie się na tym nie znam. Zrobię sobie na masełku
|
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc ok. Ja preferuję przewagę oliwy, zwłaszcza smakowej, bo mam wytrawność Ale ja nawet bagietę jem z oliwą
|
|
|
|
|
#667 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
Abstrachując od zup, szukam właśnie jakiegoś seriala na już, do oglądania samej, kiedy małż śpi etc. żeby nie musieć czekać na niego.
Hand of God sezon 2 dopiero 1 odcinek wyszedł. Łyknę, ale znam ten ból czekania na następny. |
|
|
|
#669 |
|
Wpisz tu zomzing
|
'Taboo' może?
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Thnx, but noł
Wszędzie trąbią, a ja ostatnio nie lubię fabuł osadzonych historycznie. Plus Hardiego nie zdzierżam. Za 20 minut kończy się Hand of God i będę szukać dalej. Znalazłam australijski Deep Water. Miniserial. Zobaczymy. Liche. Całkowicie o gejach. Nie lubię takiej monotematyczności. Nuda. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-03-20 o 12:31 |
|
|
|
#671 |
|
Mother of Cats
|
Dzień dobry, Baru!
Właśnie wyczytałam, że dziś jest Międzynarodowy Dzień Szczęścia ![]() Macham znad zakwasów, których nie uszanowałam, więc wieczorem/jutro będę ich mieć jeszcze więcej Można coś zrobić z zakwasami, żeby były mniejsze albo szybciej zeszły? Wiem tylko o piciu jogurtu/kefiru, ale wolałabym tego nie robić, bo mi nie służą.ZapiszZapiszZapisz
|
|
|
|
#672 |
|
To ja :)
|
Warzywniak. Taki wielki na półtora metra długości od drzwi do kasy. Drzwi otwarte, żeby się trzy osoby z kolejce zmieściły. Na to wchodzi młoda kobieta Z WÓZKIEM do środka "a bo ja nie lubię zostawiać na zewnątrz, tyle się teraz słyszy o porwaniach"... No na hesusa, serio?? I trzy pozostałe osoby są uwięzione w sklepie, bo panna jeszcze nie wie, co kupi, a zablokowała przejście dokładnie...
Jeszcze później kopniakiem bramę otworzyła... Już sobie wyobrażam jej potomka w jej wieku... Ech... Kiedy ostatnio słyszałyście coś o porwaniu sprzed sklepu?? Półtora metra od kasy, drzwi otwarte, no żesz cholera... Niech weźmie dziecko na ręce, a wózek zostawi pod sklepem, albo poczeka, aż ludzie wyjdą... Ludzkość jest skazana na zagładę...
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
No ja nie wiem jak tam u Ciebie w okolicy Wiecie co to kaniełomom? I skubaniec ani razu się w tej pomyłce nie pomyli Łeeee, jakaś nocka do kitu, znowu paranoiczne sny i jeszcze księżna Halina uwaliła mi się na kołdrze i warczała, że jak to tak śmiem się przewracać na drugi bok i jej sen zakłócać Chyba czuje pismo swoim kocim nosem, bo od trzech dni pilnuje mnie w nocy.Ale za to fiosna Choć może tego jeszcze nie widać.
|
#674 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Nie, ale serio, jestem przerażona... Czyli obie jesteście niespokojne?? U mnie walka o szklankę z kotami. Co sobie naleję wody i na chwilę odejdę, woda jest przechwytywana przez koty. Herbata też...Zapisz
|
|
#675 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A ja z kolejnym płaszczem z sale wróciłam
No cóz, to czesc garderoby która kupuje tylko i wyłacznie na % W normalnej cenie w zyciu bym nie wydała tyle na odzienia ![]() I jeszcze przyplatały sie do mjenja czarne lakierowane szpile
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-03-20 o 14:05 |
|
|
|
#676 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Zwłaszcza szpile Zapisz
|
|
|
|
|
#677 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Płaszcz ten https://static.zara.net/photos///201...=1485437710681
szpile te https://static.zara.net/photos///201...=1487860222784 Wziełam jednak rozmair wieksze, bo swój by mnie pił szybko.
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie miałam pisać to samo
Cytat:
![]() Szpile też Super zakupy. A ja tak pragnę skórzanej ramoneski w jakimś kolorze, że mi się przyśniło, iż kupiłam sobie skórzaną sukienkę mini, kolor czerwień malinowa, z gołymi plecami, za 62.95 zł. No piękna była, seksowna. Ach i och. No i się obudziłam ![]()
|
|
|
|
|
#679 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
He he, moze to proroczy sen i coś takiego znajdziesz niebawem Bo brzmi bardzo ciekawie ![]() Ja mam skórzanka ramoneske w kolorze taupe, brazu, czerwieni ceglastej i oczywiscie czerni. A chciałabym w kolorze wina i czarna z cwiekami. Z Cwiekami niby w zarowni jest, ale niestety mam prócz owych ćwieków i naszywki i cene ponad 6 stów poczekam do letniej wyprze, az stanieje
|
|
#680 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Gratki ![]() Chyba się jednak przejdę do zarowni, bo takie zakupy kuszą
|
|
|
|
|
#681 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja juz tam wolę nie wchodzic, bo co i rusz coś mi w oko wpada
|
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
TŻa kolega prowadzi rodzinny dom dziecka i właśnie niedawno mieli zmianę składu wychowanków - o poprzednich nagle upomnieli się rodzice
W tej okolicy to nie jedyny taki przypadek, że nagle zaczynają wojować o powrót dzieci czy to z rodziny zastępczej czy rodzinnego domu dziecka Cytat:
Macham znad skrojenia batatów na fryty Ale to twarde ![]() A jeszcze kulinarnie - otwarłam dziś zakupione w ramach eksperymentu mleko ryżowo-migdałowo-orzechowe (o. laskowe). O jesuuuuuu, najpyszniejsze jakie piłam I byłam dziś na zakupach online w Douglasie, bo mi się przypomniało, że na urodziny (w lipcu ) dostałam bon ![]() A to moje małe ma skierowanie do laryngologa i podejrzenie, że migdałek gardłowy, który miał rok temu usunięty mógł odrosnąć
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2017-03-20 o 17:25 |
|
|
|
|
#683 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Z batatów zrobiłam fryty raz i ostatni - niejak mi nie smakowały a tak sie na nie napaliłam
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze robię pół na pół z ziemniakami skrapiam oliwą, posypuję przyprawą do grzanek kamisa i do piekarnika na 25 min są twarde, ale pieką się szybciej od ziemniaków więc bataty kroję grubiej chuop jest ekspertem od frytek, ale zaczął mnie kopiować z batatami didki też się zajadają fajne wyszło też curry z batata i kurczaka z mlekiem kokosowym fat burner wybrany i zamówiony, teraz stoję przed wyborem steppera
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2017-03-20 o 17:46 |
|
|
|
|
#686 |
|
Nindżopesz
|
Słuchajta, warto kupować dywan do wynajmowanego mieszkania? W sensie, że my wynajmujemy komuś? Czy i tak ludzie się brzydzą "cudzych" dywanów i mają alergie?
|
|
|
|
#687 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
jestem fanem ziemniaka forever
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle tez ze istnieje powszechne przekonanie ze mieszkanie czystsze bez dywanow etc. Chyba ze mowa o malym modnym i funkiel nowka co robi szalowy efekt. Z drugiej strony zalezy od ludzi. Sa tacy co wola z dywsnem bo ciszej, bo cieplej takze zalezy jaka klientela ci sie trafi. |
|
|
|
|
#689 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Ad. 2. Agnysko, skąd to mleko? Gugiel mówi coś o Lidlu, ale pewności nie mam A narobiłaś mi smaka Ad. 3. Migdałek może odrosnąć? ![]() Cytat:
Wczoraj na kolację wtrząchłam talerz batatów pieczonych w prodiżu (z blaszki w piekarniku to nie to samo Ad. 2. Jaki? Cytat:
Zapisz
|
|||
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z ryżowo-kokosowego robię pysznościowy puding chia ![]() 3. Może, dziad ![]() Jestem z frakcji, że szkoda dywanu.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

No cóz, to czesc garderoby która kupuje tylko i wyłacznie na %
W normalnej cenie w zyciu bym nie wydała tyle na odzienia
Zwłaszcza szpile

Bo brzmi bardzo ciekawie
poczekam do letniej wyprze, az stanieje
Ale to twarde