![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: .:: Zelixa::.
Własnie zerknelam na ta diete, ale ona jest troche czasochlonna z tego co widze, a ja mam czas robic cos do jedzenia tylko po 15, a nie zawsze mi sie chce, takze wole cos na bardzo szybko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do tabletek to musisz uważać lepiej zabezpieczać się podwójnie przeczytaj wypowiedz 140, i dalej. pozdrawiam Witam nowe panie, trzymam kciuki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
CześWitam nowe panie
![]() Zastanowcie sie czy dla 8 kg warto zatruwac swoj organizm!!!!!!!!!!!!!!!!! ! wiem co mowie nie jest latwo zrzucic zbedne kg mam nadzieje, ze sie nei zloscicie |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
BAN stały
|
Masz racje
![]() ![]() Pozdrawiam, dzieki za troske. |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
[quote=kamus23;7193986]CześWitam nowe panie
![]() Zastanowcie sie czy dla 8 kg warto zatruwac swoj organizm!!!!!!!!!!!!!!!!! ! wiem co mowie nie jest latwo zrzucic zbedne kg mam nadzieje, ze sie nei zloscicie[/quote Hej kobietki ![]() kamus23, ja nie złoszczę sie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
BAN stały
|
[quote=Edyta31;7195885]
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() dzisiaj wzielam pierwsza tabletke i fajnie sie czuje, zero bolu glowy, zero suchosci w ustach ![]() ![]() pozdrawiam trzymajcie sie dziewuchy trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny waga na razie zatrzymała się, i ani drgnie, jutro dzień białkowy więc musi ulec. Dzisiaj się zmierzyłam centymetrem i
pośladki 5 cm mniej brzuch 9 łydka i ręka 1 biust 6 ![]() ![]() ![]() ![]() Mój mąż jest zachwycony ![]() Pozdrawiam i życzę aby wasze życie zmieniło sie tak jak moje na lepsze |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
BAN stały
|
Dzisiaj drugi dzień z Zeli
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Przyczajenie
|
witam drogie panie!!!
dzisiaj jest 6 dzień z zelixą i musze wam powiedzieć ze ja nie wiedze żadnych zmian ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
witam was serdecznie,ja tez zastanawiam sie nad tym czy brac zelixa.Bardzo chciałabym stracic pare kilogramów,stosowałam juz diete i schudłam 6 kg,ale to wszystko mało,dalej mam obwisły brzuch,oponke i ogromne uda.Mam 158cm wzrostu i teraz waze 60 kg,poradzcie co robic,troche sie boje brac zelixe bo ma tyle ubocznych skutków ze boje sie ze moge sie przekrecic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak ładnie schudłaś na dietce, ja proponuję abyś dalej ją prowadziła. Zeliksa nie jest cudem i po niej się nie chudnie od tak sobie też trzeba prowadzić jakąś dietę, albo zmniejszyć posiłki. Ona jest dla ludzi którzy są uzależnieni od jedzenia i powoduje że nie myślisz o nim. Nie sądzę żeby jakikolwiek lekarz ci ją przepisał.Ona jest dla ludzi naprawdę otyłych którzy mają do zrzucenia minimum 20 kg tak jak ja. Więc szkoda zdrowia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Przyczajenie
|
chodzi o to ze diete stosowałam i po miesiacu straciłam te 6 kg,stosowałam dalej przez 3 miesiace i nic na wadze nie ubywało i do tej pory nie ubywa,wiecznie jestem głodna,a jak widze słodycze to sie trzęse,no i pomyslałam ze zelixa mogłaby mi pomóc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a co do Zeli to ja biore drugi dzien i jak narazie zero skutkow ubocznch, ale wydaje mi sie ze na kazdy organizm ona inaczej dziala, wiec nie mozna powiedziec tak do konca co sie po niej czuje. Ja oprocz chwilowego pobudzenia i braku laknienia nic wiecej niemam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
BAN stały
|
A no i mam jeszcze teki pytanko czy jak biorę Zeli to moge pic do tego takie herbatki FitTime Turbo System? to są chyba takie trojfazowe spalanie oczyszczanie spalanie, wydaje mi sie ze moge to pic?
Fio, napisz mi co to za dietka że schudlas przy niej 6 kg w miesiąc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
witam stale bywalczynie i nowe kobietki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
BAN stały
|
No witam, biore drugi dzien Zelixe i dzisiaj czulam sie niezle podkreslam niezle jestem pobudzona i w sumie nie mam apetytu ale nie czuje sie w szczytowej formie.Wczoraj bylo lepiej. Ale poczatki sa zawsze trudne. Wogole to zmierzylam swoje BMI i wyszlo 25 ale sprawdzialm takze ile powinnam wazyc przy moim wzroscie wyszlo ze 45 kg a waze 58 cholera
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
![]()
witaj kludii99
z tą dietką to było tak ze nie jadłam wcale chleba,ziemniaków,makaron ów,ryżu tylko gotowane piersi z kurczaka,gotowane warzywa,owoce,naturalne jogurty.Wszystko bez soli i bez cukru okropnosc ale dało sie wytrzymac,no i oczywiscie duzo niegazowanej wody i zielona herbatka i to tyle ![]() Edytowane przez fio Czas edycji: 2008-04-13 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
BAN stały
|
Dzięki Fio za dietkę
![]() ![]() co do Zeli to dzisiaj już trzeci dzień i super się czuje ![]() ![]() Kondycja świetna, samopoczucie dobre ![]() ![]() pozdrawiam i trzymam za wszystkich kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
BAN stały
|
Witam ponownie
![]() Mam takie pytanko: od dzisiaj pije herbatki (wspominalam juz o tym w wczesniejszych postach) no i wlasnie jedna z nich posiada winian L-karnityny 11 % no i wlasnie niewiem czy moge ja pic skoro biore Zelixe? Jezeli jest ktos kto rozwieje moje watpliwosci to czekam na odpowiedz ![]() pozdrawai ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Witam,mam doła i to strasznego, po 11 dniach schudłam 1 kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
BAN stały
|
Hej dziewczeta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja na twoim miejscu odstawilabym te tabletki na jeden dzien. Poszlabym gdzies na piwko,na spacer tak zeby sie odstresowac, moze jestes za bardzo przejeta i zestresowana dlatego waga nie chce spadac poza tym to dopiero 11 tabletka a juz 1kg ![]() ![]() p.s ja jestem przy piatej tabletce i nic ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Przyczajenie
|
dzień dobry wszystkim pięknym panią!
dzisiaj jest moj 9dzień i ja nadal nie widzę żadnej róznicy! nie wziełamdzisiaj rano zelixy ponieważ zauważyłam ze po jej przyjeciu nie chce mi sie jesc kilka godziń a wieczorem to jestem głodna jak wilk! za chwilkę sobie wezme i zobacze na ile ona na mnie działa! w sumie to nie wiem czy tak wolno bo lekarz kazał mi brac ja rano, ale musze cos ze sobą zrobic no i z tym moim wieczornym apetytem! jeżeli chodzi o zaparcia to moja pani endokrynolog mówiła żebym piła NORMOSAN lub FIGURE ale w mowiła to juz dawno i mam takie pytanie mogę to pic teraz przy zelixie??? jeżeli ktoś bedzie coś wiedział to prosze o odpowiedz! Milena3 spróbuj walczyc ze z,łym stanem samopoczucia,ja raz na jakis czs płacze bez powodu wykrzycze sobie wszystko co mnie męczy i pózniej pomaga! a co do tego 1kg to ja i tak ci gratuluje, zawsze to 1kg mniej! zobaczysz będzie dobrze i z samopoczuciem i z tymi kilogramami, narazie 1 ale niedługo bedzie wiecej,zobaczysz i trzymaj się! no i wy wszystkie laski sie trzymajcie bo przecież walczymy o te kilogramy razem i razem napewno damy rade! buziaki dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Będzie dobrze, a ten kilogram to też jest bardzo dużo. Niektórzy żeby zgubić kilo katują się ostrymi (niszczącymi organizm) dietami przez miesiąc a i to nie zawsze pomaga. Trzymamy kciuki za Ciebie ![]() ![]() ![]() Najważniejsze to się nie poddać!
![]() |
#210 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jestem po drugiej pigule i stwierdzam...apetyt mam nadal,ale jak zjem to mdli mnie,po łyknieciu Zeli przez pierwsze 3-4 godziny jest mi zimno. Mam leka suchośc w gardle i pragnienie.No i najlepsze...hehehe łykam tabletke ok 11 a ok 19 mam źrenice zakrywajace prawie cała teczówke i lekki "zakret" w głowie (jak po dwóch dobrych drinach ![]() Oprócz Zeli biore Clarinol C.L.A. i karnityne...nie wiem czy nie za duzo tego dobrego, ale co tam...zobaczymy. Pod koniec tygodnia stane na wage. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.