.:: Zelixa::. - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-11, 08:31   #181
joannao14
Przyczajenie

Dot.: .:: Zelixa::.

Własnie zerknelam na ta diete, ale ona jest troche czasochlonna z tego co widze, a ja mam czas robic cos do jedzenia tylko po 15, a nie zawsze mi sie chce, takze wole cos na bardzo szybko ale dziekuje
joannao14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 09:33   #182
siwka85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kludii99 Pokaż wiadomość
Właśnie wstałam nakarmiłam moją Zuzię (córeczka;p) no i wysłałam męża po bułeczki na śniadanko hehe
Zaraz sobie zrobie i połknę [pierwszą tabletkę Zeli
i mam jeszcze jedno pytanko: słyszałam że zażywanie tych tabletek może powodować osłabienie działania tabletek antykoncepcyjnych. czy to prawda? bo ja biore no i wlasnie niewiem czy to ich dzialanie nie ulegnie zmanie.

trzymajcie kciuki odezwe sie pozniej papa

Co do tabletek to musisz uważać lepiej zabezpieczać się podwójnie przeczytaj wypowiedz 140, i dalej. pozdrawiam

Witam nowe panie, trzymam kciuki
siwka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 09:58   #183
kamus23
Raczkowanie

CześWitam nowe panie Troszkę przeraża mnie ilośc( tak mała dodam) kilogramów ktore chcecie zrzucic.Zelixa jest lekiem ktory ma skutki uboczne, działa na ośrodkowy układ mózgu i nie przepisuje się go aby zrzucic 8 czy 10 kg .Sorka ale dla mnie to glupota dziewczyny.Ja mam do zrzucenia 25-30 kg to jest problem a nie 8 kg.Schudlam 15 kg biegając i jedząc mniej.Ale w moim przypadku 15 kg to kropla w morzu dlatego lekarz przepisał mi zelixe, bo groziły mi inne doleglości związane z nadwagą a raczej otyłościa. Przed świętami jak się ważyląm to waga wskazała 88 kg a w najgorszym moim okresie wazylam ponad 100kg.Udalo mi sie samej zrzucic 15 ale to bylo malo i dlatego zdecydowalam sie na zelixe!!!!!!!!!!!!!!

Zastanowcie sie czy dla 8 kg warto zatruwac swoj organizm!!!!!!!!!!!!!!!!! !
wiem co mowie nie jest latwo zrzucic zbedne kg

mam nadzieje, ze sie nei zloscicie
kamus23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 12:35   #184
martines1981
BAN stały

Masz racje. Ale na mnie nie dzialaja zadne diety oczywiscie polaczone z wysilkiem fizycznym, no moze 1 kg na dwa miesiace,ale to jest męczące. Jestem swiadoma tego jakie ten lek ma skutki uboczne gdybym nie byla to bym sie nie zdecydowala na to zeby je brac. Ale mam takie pytanko do Ciebie ile juz stosujesz zelixe i jak długo jeszcze bedziesz musiala ja brac zeby osiagnac upragnione rezultaty i czy zastanawialas sie jak na twoj organizm one wpłyna po podejrzewam dlugim stosowaniu, ja mysle ze nie bede musiala brac ich dlugo, a jak wogole nie pomoga po miesiacu to skonczy sie przygoda

Pozdrawiam, dzieki za troske.
martines1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 13:16   #185
Edyta31
Przyczajenie

[quote=kamus23;7193986]CześWitam nowe panie Troszkę przeraża mnie ilośc( tak mała dodam) kilogramów ktore chcecie zrzucic.Zelixa jest lekiem ktory ma skutki uboczne, działa na ośrodkowy układ mózgu i nie przepisuje się go aby zrzucic 8 czy 10 kg .Sorka ale dla mnie to glupota dziewczyny.Ja mam do zrzucenia 25-30 kg to jest problem a nie 8 kg.Schudlam 15 kg biegając i jedząc mniej.Ale w moim przypadku 15 kg to kropla w morzu dlatego lekarz przepisał mi zelixe, bo groziły mi inne doleglości związane z nadwagą a raczej otyłościa. Przed świętami jak się ważyląm to waga wskazała 88 kg a w najgorszym moim okresie wazylam ponad 100kg.Udalo mi sie samej zrzucic 15 ale to bylo malo i dlatego zdecydowalam sie na zelixe!!!!!!!!!!!!!!

mam nadzieje, ze sie nei zloscicie[/quote

Hej kobietki
kamus23, ja nie złoszczę sie Masz zupełna racje. Odchudzanie typu dieta i cwiczenia jest ok,ale powiem szczerze...brak mi po prostu czasu na wszystko. Śniadanie jem w pracy,a obiadokolacje często o 22.A gdy ostatnio ogladając jakiś katalog z butami usłyszałam od partnera "no fajne,ale takie buty sa dla extra lasek" to myslałam ,że szlag mnie trafi!!! Dlatego chce spróbowac tych tabletek i mam nadzieje,że pomoga
Edyta31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 13:28   #186
martines1981
BAN stały

[quote=Edyta31;7195885]
Cytat:
Napisane przez kamus23 Pokaż wiadomość
CześWitam nowe panie Troszkę przeraża mnie ilośc( tak mała dodam) kilogramów ktore chcecie zrzucic.Zelixa jest lekiem ktory ma skutki uboczne, działa na ośrodkowy układ mózgu i nie przepisuje się go aby zrzucic 8 czy 10 kg .Sorka ale dla mnie to glupota dziewczyny.Ja mam do zrzucenia 25-30 kg to jest problem a nie 8 kg.Schudlam 15 kg biegając i jedząc mniej.Ale w moim przypadku 15 kg to kropla w morzu dlatego lekarz przepisał mi zelixe, bo groziły mi inne doleglości związane z nadwagą a raczej otyłościa. Przed świętami jak się ważyląm to waga wskazała 88 kg a w najgorszym moim okresie wazylam ponad 100kg.Udalo mi sie samej zrzucic 15 ale to bylo malo i dlatego zdecydowalam sie na zelixe!!!!!!!!!!!!!!

mam nadzieje, ze sie nei zloscicie[/quote

Hej kobietki
kamus23, ja nie złoszczę sie Masz zupełna racje. Odchudzanie typu dieta i cwiczenia jest ok,ale powiem szczerze...brak mi po prostu czasu na wszystko. Śniadanie jem w pracy,a obiadokolacje często o 22.A gdy ostatnio ogladając jakiś katalog z butami usłyszałam od partnera "no fajne,ale takie buty sa dla extra lasek" to myslałam ,że szlag mnie trafi!!! Dlatego chce spróbowac tych tabletek i mam nadzieje,że pomoga

, trzymam za Ciebie kciuki a twoj chlopak to grubo przesadzil,gdyby moj maz tak do mnie powiedzial to ojojoj. Ale co tam mezczyzni maja to do siebie ze nie wiedzą co mówią. Powodzenia.
Stary 2008-04-11, 16:24   #187
kludii99
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kamus23 Pokaż wiadomość

mam nadzieje, ze sie nei zloscicie
nie no spoko ja się nie złoszczę, a co do Zeli to wiem bardzo dobrze jakie sa skutki uboczne jej zażywania, ale podobnie jak martines81 już próbowalam wszystkiego i nic. Ja chce schudnąc te 10 kilo, wiesz moze dla Ciebie to jest mało ale dla mnie wystarczajaco i gdy to osiagne bede z siebie dumna
dzisiaj wzielam pierwsza tabletke i fajnie sie czuje, zero bolu glowy, zero suchosci w ustach a co do jedzenia to jak narazie tylko sniadanko i obiadek zjadlam troche mniejszy niz zwykle
pozdrawiam trzymajcie sie dziewuchy trzymam kciuki
kludii99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 16:28   #188
Edyta31
Przyczajenie

Dzięki heheheh a jak Z nie pomoże to...może faceta zmienię? Więc od poniedziałku zaczynam łykać(jutro mam grila ze znajomymi,wiec pewnie jakies procenty będą,a chyba lepiej nie mieszac. Aaaaa...mam pytanko,jak ma sie Z do anemii?? (moja pani doktor nic nie wspomniala na ten temat,wiec chyba nie ma przeciwwskazań?) Zaznaczam,że jest to anemia spowodowana niewytwarzaniem przez organizm jakiegos enzymu który ułatwia wchłanianie żelaza(tak mniej więcej wytłumaczono mi to).
Stary 2008-04-11, 18:54   #189
siwka85
Raczkowanie

Cześć dziewczyny waga na razie zatrzymała się, i ani drgnie, jutro dzień białkowy więc musi ulec. Dzisiaj się zmierzyłam centymetrem i
pośladki 5 cm mniej
brzuch 9
łydka i ręka 1
biust 6

Mój mąż jest zachwycony

Pozdrawiam i życzę aby wasze życie zmieniło sie tak jak moje na lepsze
Stary 2008-04-11, 18:58   #190
martines1981
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Edyta31 Pokaż wiadomość
Dzięki heheheh a jak Z nie pomoże to...może faceta zmienię? Więc od poniedziałku zaczynam łykać(jutro mam grila ze znajomymi,wiec pewnie jakies procenty będą,a chyba lepiej nie mieszac. Aaaaa...mam pytanko,jak ma sie Z do anemii?? (moja pani doktor nic nie wspomniala na ten temat,wiec chyba nie ma przeciwwskazań?) Zaznaczam,że jest to anemia spowodowana niewytwarzaniem przez organizm jakiegos enzymu który ułatwia wchłanianie żelaza(tak mniej więcej wytłumaczono mi to).
A to juz kochana musisz zapytac specjaliste bo ja nie mam pojecia. wiesz lepiej najpierw zapytac niz gdyby mialo ci sie cos stac. A tak wogole to jedz duzo buraków, hehe. No i nie mieszaj z trunkami bo z tego co tu czytalam to niezle loty tu coponiektore kolezanki mialy jak pomieszaly. Ja jestem dzisiaj po pierwszej tabsie i powiem ze calkiem niezle, lekkie pobudzenie i jesc sie tez bardzo niechce tzn jem ale malo bo mi to wystarcza, takze jestem zadowolona
Stary 2008-04-12, 08:12   #191
kludii99
BAN stały

Dzisiaj drugi dzień z Zeli jak bede sie czula tak dobrze jak wczoraj to super od poniedziałku zaczynamy aerobik z martines1981 kurcze juz nie umie sie doczekac rezultatów pozdrawiam serdecznie buziaki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-12, 11:17   #192
dziunia05
Przyczajenie

witam drogie panie!!!
dzisiaj jest 6 dzień z zelixą i musze wam powiedzieć ze ja nie wiedze żadnych zmian nie mam wagi ani nawet centymetra wiec nie wiem czy cos mi ubyło a poza tym to ja chyba nadal jem tyle co przed tem no moze troszke mniej!!! oj jakos mi smutno bo zelixa to była moja ostatnia nadzieja!!!
dziunia05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 11:57   #193
fio
Przyczajenie

witam was serdecznie,ja tez zastanawiam sie nad tym czy brac zelixa.Bardzo chciałabym stracic pare kilogramów,stosowałam juz diete i schudłam 6 kg,ale to wszystko mało,dalej mam obwisły brzuch,oponke i ogromne uda.Mam 158cm wzrostu i teraz waze 60 kg,poradzcie co robic,troche sie boje brac zelixe bo ma tyle ubocznych skutków ze boje sie ze moge sie przekrecic co robic?chcaiłabym wazyc 50-53kg
fio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 12:05   #194
fio
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez fio Pokaż wiadomość
witam was serdecznie,ja tez zastanawiam sie nad tym czy brac zelixa.Bardzo chciałabym stracic pare kilogramów,stosowałam juz diete i schudłam 6 kg,ale to wszystko mało,dalej mam obwisły brzuch,oponke i ogromne uda.Mam 158cm wzrostu i teraz waze 60 kg,poradzcie co robic,troche sie boje brac zelixe bo ma tyle ubocznych skutków ze boje sie ze moge sie przekrecic co robic?chcaiłabym wazyc 50-53kg
Stary 2008-04-12, 13:14   #195
siwka85
Raczkowanie

Cytat:

Tak ładnie schudłaś na dietce, ja proponuję abyś dalej ją prowadziła. Zeliksa nie jest cudem i po niej się nie chudnie od tak sobie też trzeba prowadzić jakąś dietę, albo zmniejszyć posiłki. Ona jest dla ludzi którzy są uzależnieni od jedzenia i powoduje że nie myślisz o nim. Nie sądzę żeby jakikolwiek lekarz ci ją przepisał.Ona jest dla ludzi naprawdę otyłych którzy mają do zrzucenia minimum 20 kg tak jak ja. Więc szkoda zdrowia
Stary 2008-04-12, 13:27   #196
fio
Przyczajenie

chodzi o to ze diete stosowałam i po miesiacu straciłam te 6 kg,stosowałam dalej przez 3 miesiace i nic na wadze nie ubywało i do tej pory nie ubywa,wiecznie jestem głodna,a jak widze słodycze to sie trzęse,no i pomyslałam ze zelixa mogłaby mi pomóc
Stary 2008-04-12, 13:57   #197
siwka85
Raczkowanie

Cytat:
chodzi o to ze diete stosowałam i po miesiacu straciłam te 6 kg,stosowałam dalej przez 3 miesiace i nic na wadze nie ubywało i do tej pory nie ubywa,wiecznie jestem głodna,a jak widze słodycze to sie trzęse,no i pomyslałam ze zelixa mogłaby mi pomóc
Ja na twoim miejscu zaczęłabym jakąś fajną dietkę taką na całe życie poczytaj sobie wątek plaż południa na niej się chudnie zdrowo. I może olimp TL II , (czy jakoś tak )to działa dosyć podobnie. A zeliksa to lek z górnej półki, dosyć mocny i musi ci wypisać go lekarz po zrobieniu badań. W sumie to nikt nie wie jak będzie się czuł po odstawieniu zeli.
Stary 2008-04-12, 15:59   #198
kludii99
BAN stały

Cytat:
na dietce 6kg? no to super gratuluje a jaka to byla dieta?
a co do Zeli to ja biore drugi dzien i jak narazie zero skutkow ubocznch, ale wydaje mi sie ze na kazdy organizm ona inaczej dziala, wiec nie mozna powiedziec tak do konca co sie po niej czuje. Ja oprocz chwilowego pobudzenia i braku laknienia nic wiecej niemam
Stary 2008-04-12, 17:31   #199
kludii99
BAN stały

A no i mam jeszcze teki pytanko czy jak biorę Zeli to moge pic do tego takie herbatki FitTime Turbo System? to są chyba takie trojfazowe spalanie oczyszczanie spalanie, wydaje mi sie ze moge to pic?

Fio, napisz mi co to za dietka że schudlas przy niej 6 kg w miesiąc jestem bardzo ciekawa buziaki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-12, 18:12   #200
BackBlack
Przyczajenie

witam stale bywalczynie i nowe kobietki dlugo mnie tu nie bylo i prosze ile nas przybylo Ja dzis 13 tabletke łyknęłam i ta cyfra bynajmniej nie jest pechowa obecnie waże 73,5 kg więc efekty są widoczne. i jestem bardzo zadowolona.wszystkie skutki uboczne gdzies się zdematerializowały Co do waszych pytań nowicjuszki to owszem można pić herbatki pod warunkiem że w składzie maja tylko naturalne składniki- zioła.Inne "dopalacze" nie polecam bo to tylko spoteguje działania uboczne Zeli. Aha.Dziewczyny jak tak czytam wasze wypowiedzi to naprawde niektóre przesadzacie. Mówię to bez złośliwości. Nie warto kobiecie która waży 60 kg brać Zelixy bo już nie chodzi o to że niezdrowa,bla bla pewnie słyszałaś to już nie raz Ale przy normalnej wadze- (bo nie masz nawet nadwagi) Zelixa po prostu mija się z celem. Co z tego że osłabi w mózgu ośrodek głodu, że oszuka oragnizm że jest syty, jeśli w gruncie rzeczy nie ma z czego spalać,brak jest zapasów na które ma działać.Bo Zelixa to także a może przedewszystkim zwiększona termogeneza.Dziewczyny zrobicie sobie krzywde! Oragnizm potraktuje to jak chwilowy deficyt i tylko odłóżcie Zeli i zobaczycie że nawet zielony ogórek was utuczy błyskawicznie.Rozpieprzyc ie sobie cały metabolizm.To nie jakieś tam cyferki które można zbagatelizować, jeśli BMI nie przekracza 27 to Zelixa działa tylko na waszą szkodę.Sibutramina jest bardzo zdradliwa. Ale każda z Was robi to na własną odpowiedzialność. Chciałam tylko żebyście wiedziały.Pozdrawiam.Buzi aczki
BackBlack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-12, 19:57   #201
martines1981
BAN stały

No witam, biore drugi dzien Zelixe i dzisiaj czulam sie niezle podkreslam niezle jestem pobudzona i w sumie nie mam apetytu ale nie czuje sie w szczytowej formie.Wczoraj bylo lepiej. Ale poczatki sa zawsze trudne. Wogole to zmierzylam swoje BMI i wyszlo 25 ale sprawdzialm takze ile powinnam wazyc przy moim wzroscie wyszlo ze 45 kg a waze 58 cholera. Ale to nic Zelixe zamierzam stosowac tylko przez miesiac a potem caly czas dietka, moze ktoras z was stosuje jakas fajna ale wlasnie taka na cale zycie, jak zancie napiszcie. Chetnie sprobuje. Moze uda mi sie tez namowic meza. Pozdrawiam.
Stary 2008-04-13, 08:42   #202
fio
Przyczajenie

Smile Dot.: .:: Zelixa::.

witaj kludii99
z tą dietką to było tak ze nie jadłam wcale chleba,ziemniaków,makaron ów,ryżu tylko gotowane piersi z kurczaka,gotowane warzywa,owoce,naturalne jogurty.Wszystko bez soli i bez cukru okropnosc ale dało sie wytrzymac,no i oczywiscie duzo niegazowanej wody i zielona herbatka i to tyle aaa zapomniałam dodac,ze odwiedzałam siłownie 3 razy w tygodniu

Edytowane przez fio
Czas edycji: 2008-04-13 o 12:52
Stary 2008-04-13, 19:54   #203
kludii99
BAN stały

Dzięki Fio za dietkę w sumie to ja też taka podobną stosuje, tylko że ja jem chlebek ale ciemny
co do Zeli to dzisiaj już trzeci dzień i super się czuje w zasadzie to cały dzisiejszy dzień spędziliśmy na dworku z córeczką

Kondycja świetna, samopoczucie dobre a jutro jeszcze aerobik

pozdrawiam i trzymam za wszystkich kciuki powodzenia dziewczyny
Stary 2008-04-14, 15:48   #204
kludii99
BAN stały

Witam ponownie
Mam takie pytanko: od dzisiaj pije herbatki (wspominalam juz o tym w wczesniejszych postach) no i wlasnie jedna z nich posiada winian L-karnityny 11 % no i wlasnie niewiem czy moge ja pic skoro biore Zelixe?
Jezeli jest ktos kto rozwieje moje watpliwosci to czekam na odpowiedz

pozdrawai ;d
Stary 2008-04-14, 19:28   #205
Milena3
Raczkowanie

Witam,mam doła i to strasznego, po 11 dniach schudłam 1 kg ((( do tego depresje tak straszną ze nawet to ze kupiłam auto mnie nie cieszy ((, nie wiem co robic
Milena3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 12:21   #206
martines1981
BAN stały

Hej dziewczeta. Piaty dzien zazywania tabletek cud. No i powiem ze nic sie nie dzieje procz tego ze mam zaparcia i jestem na maksa nerwowa. Apetyt jest, jem normalne sniadania i obiady ,moze troszke mniej niz zwykle, nie jem kolacji. Od wczoraj z kludii chodzimy na aerobik, niezly wycisk. Zobaczymy za pare dni, czy cos sie wydarzy. Pozdrawiam i trzymam kciuki.
Stary 2008-04-15, 12:31   #207
martines1981
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Milena3 Pokaż wiadomość
Witam,mam doła i to strasznego, po 11 dniach schudłam 1 kg ((( do tego depresje tak straszną ze nawet to ze kupiłam auto mnie nie cieszy ((, nie wiem co robic

Ja na twoim miejscu odstawilabym te tabletki na jeden dzien. Poszlabym gdzies na piwko,na spacer tak zeby sie odstresowac, moze jestes za bardzo przejeta i zestresowana dlatego waga nie chce spadac poza tym to dopiero 11 tabletka a juz 1kg. Ciesz sie ze chociaz kilo. Ja zeby zrzucic kilo bez zelixy oczywiscie, musialam sie wysilac przez miesiac albo i dluzej takze napewno dziala. Wiec nie lam sie,bedzie dobrze. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Ciebie.
p.s ja jestem przy piatej tabletce i nic. Buzka.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-15, 14:18   #208
dziunia05
Przyczajenie

dzień dobry wszystkim pięknym panią!
dzisiaj jest moj 9dzień i ja nadal nie widzę żadnej róznicy! nie wziełamdzisiaj rano zelixy ponieważ zauważyłam ze po jej przyjeciu nie chce mi sie jesc kilka godziń a wieczorem to jestem głodna jak wilk! za chwilkę sobie wezme i zobacze na ile ona na mnie działa! w sumie to nie wiem czy tak wolno bo lekarz kazał mi brac ja rano, ale musze cos ze sobą zrobic no i z tym moim wieczornym apetytem!
jeżeli chodzi o zaparcia to moja pani endokrynolog mówiła żebym piła NORMOSAN lub FIGURE ale w mowiła to juz dawno i mam takie pytanie mogę to pic teraz przy zelixie??? jeżeli ktoś bedzie coś wiedział to prosze o odpowiedz!
Milena3 spróbuj walczyc ze z,łym stanem samopoczucia,ja raz na jakis czs płacze bez powodu wykrzycze sobie wszystko co mnie męczy i pózniej pomaga! a co do tego 1kg to ja i tak ci gratuluje, zawsze to 1kg mniej! zobaczysz będzie dobrze i z samopoczuciem i z tymi kilogramami, narazie 1 ale niedługo bedzie wiecej,zobaczysz i trzymaj się! no i wy wszystkie laski sie trzymajcie bo przecież walczymy o te kilogramy razem i razem napewno damy rade!
buziaki dla wszystkich no a kilogramy niech spadają!!!!
dziunia05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 18:12   #209
HAKUNA 78 MA TATA
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Milena3 Pokaż wiadomość
Musisz zmienić nastawienie. Jeżeli będziesz tylko tym myśleć i się zamartwiać nawet zela Ci nie pomoże ważna jest psychika. podejdź do tego na luzie. Zmień dietkę np. na wysoko białkową, jakiś sport lub po prostu wysiłek fizyczny. Duuuużo spacerów teraz jest taka ładna pogoda. Jeżeli wyjdziesz na powietrze to i nastrój się poprawi. Ja staram się przebywać na słoneczku najdłużej jak się da.

Będzie dobrze, a ten kilogram to też jest bardzo dużo. Niektórzy żeby zgubić kilo katują się ostrymi (niszczącymi organizm) dietami przez miesiąc a i to nie zawsze pomaga.
Trzymamy kciuki za Ciebie
Najważniejsze to się nie poddać!

Moja waga
03.04.2008 - 75 kg
.....
17.06.2008 - 61 kg

Mój cel to 55 kg
HAKUNA 78 MA TATA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 23:34   #210
Edyta31
Przyczajenie

Cześć dziewczyny
Jestem po drugiej pigule i stwierdzam...apetyt mam nadal,ale jak zjem to mdli mnie,po łyknieciu Zeli przez pierwsze 3-4 godziny jest mi zimno. Mam leka suchośc w gardle i pragnienie.No i najlepsze...hehehe łykam tabletke ok 11 a ok 19 mam źrenice zakrywajace prawie cała teczówke i lekki "zakret" w głowie (jak po dwóch dobrych drinach
Oprócz Zeli biore Clarinol C.L.A. i karnityne...nie wiem czy nie za duzo tego dobrego, ale co tam...zobaczymy.
Pod koniec tygodnia stane na wage.
Pozdrawiam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości