|
|
#1441 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
1490035475877.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem kochana, ze mozna przemalowac ale mysle, ze nie beda jakos razic w oczy .. juz i tak mama mi nie pozwolila drzwi przemalowac , beda brazowe .. a sciany takie pastelowe szare..blekitne.. plus te poleczki dwie turkusowe na ktorych beda biale koszyczki a na drugiej ksiazki .. w ogole chce jak cos dawac dodatki turkusowe.. musztardowe, żólte.. te kolory jakos mi pasuja ze soba .. zobaczymy .. poki co sciany beda pastelowe a dodatki beda mocniejsze..jutro ostatni dzien wiercenia .. pomyłam juz wiklinowy regal z koszyczkami .. plus zrobiłam w nich porzadek, pomyłam wszystkie kosmetyki .. powyrzucałam stare, nieużywane rzeczy, nawet pedzle do makijazu umyłam teraz juz wszystko schnie .. jutro umyje kolejny koszyk z kosmetykami, zrobie tam porzadek..ogarne tez te turkusowe półki .. tym sposobem zostanie mi tylko szafa jak juz sie pokoj pomaluje..podłogi..okna mysle, ze w 2 tyg to ogarniemy .. jeszcze musze kogos do prania tapczanow zamowic .. pozniej juz same przyjemnosci |
|
|
|
|
#1444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1445 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale taki leżaczek też fajna opcja. A jest gdzieś podane jakie to ma wymiary, żebyś sobie mogła porównać? Cytat:
Cytat:
Cytat:
No ale każda przecież zrobi po swojemu. Zwłaszcza, że jak się nie używa jako pieluszki, której chłonność zrobi dużą różnicę to myślę, że do takiego używania na co dzień to nie robi dużej różnicy a jak się będziecie lepiej czuły z wyprasowanymi to rozwiązanie jest jedno :P Ja myślę, że prasować nie będę. Jakoś nie mam zapędów do sterylnego wychowania. I zawsze trochę roboty mniej :P Sarenka fajnie jak już więcej niż kilogram waży. ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
|
|
#1446 |
|
Konto usunięte
|
Te ubranka fajnie posegregowane - ciekawe na jak długo w takim porządku będą.
|
|
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez kupie tetrowe te białe .. kupowałas te "lux" ? mam jedna flanelowa, moze dokupie jeszcze dwie i te muslinowe a tetre biała zwykła tylko nie wiem ktora .. Sarenka .. ekstra, syn juz spory Daga, az sobie zapisałam, ciekawe czy uda m isie tak poukładac, juz to widzialam kilka razy .. |
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
1490036351236.jpg1490036356441.jpg
Widze..ze te kolory o ktorych mysle..graja ze soba więc powinno byc ok ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1449 |
|
Konto usunięte
|
Super zestawienie kolorów dla chłopczyków
|
|
|
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą ja lubię mieć porządek w szafach, moja mama się dziwi że np.swoje bluzki, swetry itp.mam powieszone na wieszakach kolorystycznie - jak się otwiera moją szafę jest tęcza
|
|
|
|
|
#1451 |
|
Konto usunięte
|
Fajnie, bo musisz mieć dużą szafę - zazdroszczę. Ja w swojej mam też kolorystycznie powieszone tylko ciuchów kilka, bo na więcej nie mam miejsca - marzę o wielkiej garderobie... ale nie ma gdzie jej zrobić.
|
|
|
|
#1452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Malutkannienwiem ile wazy. Ja mialam ost usg w 22 tyg i teraz czekam dopiero na ostatniebusg juz w tej ciazy. Na poczatku kwietnia mam to sie dowiem ile Kruszyna wazy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja zelazo juz ponad miesiac biore bo hematokryt mi polecial.. i juz do konca brac bede
|
|
#1453 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1454 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem czy się sprawdzi ale ja lubię takie pierdoły Co do leżaczka/kołyski ja mam Tiny love bo w domu gondoli nie będzie tylko w piwnicy. A łóżeczko w pokoiku to znami w dużym będzie sobie spala w leżaczku. No i też trochę dla tego je kupiłam bo się zakochałam u mojej koleżanki w nim a ze mieliśmy mega zniżkę to sobie nie żałowałam![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Co do ciuszkow, ja juz popralam, pukladalam w szafie i czekaja na nowa wlascicielke
![]() Nie prasowalam tym razem bo nie mam jak. Poza tym dowiedzialam sie ze para z zelazka moze przyspieszyc porod i wyowalc skurcze a tych wiexej niebpotrzebuje.
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka a dobrze pamiętam..twoja dzidzia miala powiększony pecherz? Cos z tym wiadomo?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Tak wiec moj kocyk musztardowo brazowy..granatowy..scian y pastelowe..polki turkusowe..beda ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
![]() U nas z pecherzem itd wszystko ok bylo i mam nadzieje ze nadal jesy
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Hm to dobrze..to cos mi sie osóbki pomylily
starość ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Sarenka super ze wszystko ok!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
Chyba tez tak bede ukladac w szufladach ciuszki aby mężowi było łatwiej 😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
W przyszlym tygodniu bede chyba zamawiac materialy i biore sie za wszelakie szycie. Juz nie moge sie doczekac! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- A ktora z Was byla na warsztatach mamo to ja? Warto jechac? Zapisalam sie a warsztaty sa 17.30- 20.30 wiec troche pozno i sie zastanawiam czy jechac 😏 w koncu ponad 30 km mam, gdybym miala na miejscu to bym sie nie zastanawiala... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam komody z szufladami i wszystko tak układam, tylko nie podpisuje. Ostatnio nawet swoje gatki poskładałam w kosteczkę i wielkie wow, bo połowę mniej miejsca zajmują. |
|
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
Monika ja mam kocyl brazowo musztardowy
pasuje do blekitu i szarosci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1463 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
My w srode jedziemy. . ale bezpieczny maluch..50 km..tez od 17 do 20.30..
Zastanawiam sie jak tak poskladam i poukladam obok siebie nie na siebie to sie nie przewroca..nie ugna pod soba? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1465 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Nad tym minky się waham, bo to ma być właśnie na później trochę. Dla Leona mam na jesien wiosnę minky ale zupełnie bez wypełnienia stąd moje pytanie 🤔 nie wiem, jak gruby jest ten grubszy kocyk 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
|||||
|
|
|
#1466 |
|
Rozeznanie
|
Cały dzień w Warszawie spędziliśmy- nogi mi dosłownie w doopę wchodzą. Na szczęście kupilśmy większość rzeczy wiec wyprawkę już domykam do końca. Kupiłam nawet kapcie do szpitala i koszulę w razie w - do karmienia jeszcze nie przyszły.
Dorota ❤ większość metamorfoz mi się podoba, ale ona ma takie szalone pomysły- np. Płytki w salonie - ja bym się chyba nie zdecydowała na jej pomoc, ale bardzo ją szanuje. Kupiłam w IKEA te pudełka do komody i planuje spróbować tez tak ładnie poukladać ubranka- zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Migotek- super wyszła ta komoda. Vela- piękne te kocyki i pieluszki ❤ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kiedyś jeszcze fasonami i kolorami ale się nie sprawdziło. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1469 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). To się zawsze przyda na wyjazdach, wiec zakup będzie z głowy. Jak jedzie się do hotelu to z reguły mają na wyposazeniu, ale już jadąc do rodziny czy na kwatery prywatne to niekoniecznie 🙁 my łóżeczko turystyczne tez mamy i często z niego korzystamy. Obecnie stoi u tesciow i jak jedziemy w niedziele na obiad to Leon ma gdzie drzemkę walnąć 😉Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
duży facet Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- [1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7206890 1]Fajne te leżaczki bujaczki ale wszystko zależy od tego czy się daną rzecz wykorzysta. Jak na górze sypialnia to faktycznie bieganie co chwila dół-góra nie wchodzi w grę. Całe szczęście że my nie mamy schodów w mieszkaniu. Na pewno ci się przyda takie coś. My będziemy mieć wózek i nic po za tym. Będzie musiał zastąpić bujaczki i inne gadżety - bo kasy na więcej nie mamy. Też sobie nie wyobrażam takich wygniecionych... ostatnio nawet ścierki zaczełam do kuchni prasować, co wcześniej mi się nie zdarzało.[/QUOTE] Ja tez prasuje ściereczki kuchenne. I prasuje wszystkie pieluchy 😉 takie zboczenie 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
#1470 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a reszcie zrobię zdjęcia jutro , bo dziś już nie mam siły. Weszłam do domu i mówię do męża, że ja dziś z łóżka już nie wstaje 😁 Byłam dziś w Annapol Factory i tam w Smyku jest taki leżaczek Tiny Love- nie pamiętam w jakiej cenie , ale na pewno mniej niż 400. Kupiłam sobie też nową torebkę i poduszkę , ale Amelia ją przechwyciła i chyba zamówię taką samą na allegro. Pokaże jutro wszystko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

Fajne to, taki remont za free 😀 z tego co pamiętam to za nic się nie płaci, przynajmniej w regulaminie nie było nic o tym napisane...
, beda brazowe .. a sciany takie pastelowe szare..blekitne.. plus te poleczki dwie turkusowe na ktorych beda biale koszyczki a na drugiej ksiazki .. w ogole chce jak cos dawac dodatki turkusowe.. musztardowe, żólte.. te kolory jakos mi pasuja ze soba .. zobaczymy .. poki co sciany beda pastelowe
a dodatki beda mocniejsze..

chciałam zabic bakterie no i było strasznie zmiete po praniu. Wcześniej nie słyszałam aby to wpływało na chłonnosc takze i teraz raczej będę prasowala 

Do odkażania pranie w min. 60 stopniach i dodatek takiego specjalnego proszku do odkażania dla dzieci. A żeby były proste to strzepnąć porządnie. 
duży facet