|
|
#2581 |
|
♥
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
eh smutno mi
od tz cały czas słysze za chwile sie odezwe , nie dzisiaj , przepraszam mam hiszpanski karate ,sks , jakies spotkanie rodzinne i tak w kółko... i tak od tygodnia słysze. myslałam ze chociaz w sobote znajdzie czas ale oczywiscie nie... dzisiaj napisał ze to ostatni taki dzien yhy jutro pewnie usłysze to samo... nawet jak jutro znajdzie czas to dlaczego ja mam zawsze sie poswiecac a on nie... coraz bardziej w to wszystko wątpie...asiek miłego bierzmowania ja na 3 imie dałam sobie Katarzyna ![]() baby hm coz za ludzie... ewusia wczoraj było tak cieplutko a dzisiaj zimno brr... idez przyjaciółkami i kumpelami na spacer szkoda nerwów na rozmyslanie
|
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dostałam lekkiego zawału
Miałam właczony komputer i nagle prąd sie wyłaczył i praktycznie odrazu się właczył, niestety komputer... nie chciał wogóle 'odpalic' ! Monitor tak, ale komp nic, a nic ! Mogiła normalnie Myślałam, że się spalił ! Załamałam się wołam tate, ten próbuje i nic Wkońcu cos tam zrobił, że jakimś cudem ten komputer się włączył, a ja przez te 20 minut prawie się poryczalam i wogóle załamałam na samą myśl, ze mogłoby go nie być ![]() Ahh to uzależnienie ![]() Aniu miłego spaceru i masz racje, nie przejmuj się Ewuś udanych zakupów
|
|
#2583 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miłego zakupowania ![]() A w ogóle Ewuś i wegetarianki Szanowne oraz inne dziewczyny, które coś takiego jadły: kupiłam ostatnio pasztet sojowy bo stwierdziłam, że strasznie chcę spróbować. No, ale pasztet stoi i stoi, a ja nie mam odwagi go otworzyc, glupek Powiedzcie mi,ze jest pyszny, moze wtedy sie zmobilizuje^^Cytat:
Aniu może on naprawdę jest bardzo zajęty teraz? Nie wątp w dwuletni związek na podstawie jednego tygodnia... Mam nadzieję, że jutro znajdzie dla Ciebie czas a pewnie, miłego spacerowania ![]() Cytat:
ale w sumie... nie dziwię się, też bym szału dostała z zepsutym kompem. Co innego kiedy ograniczam go z własnej woli, a co innego z przymusu. I w ogóle dziewczyny - to mój 1000post (oczywiście MUSIAŁAM napisać go w tym wątku )![]() Pijeeeemyyyyy!!! ![]()
|
|
#2584 |
|
Zadomowienie
|
Jabłuszko-Gratulejszyns
Asiek-Heh,kilka lat temu,gdy miałam bierzmowanie,znajomy wybrał sobie imię :Juda,zaś Ja 'zdecydowałam' się na Faustynę ![]() Baby-Echh,masakra z tymi porwaniami :| Osoby w to zamieszane powinny być na żywca wykastrowane lub gorzej... Tamo-rozumiem twój ból,rok temu przez lenistwo wyłączyłam kompa poprzez listwę z okablowaniem i wykasowałam cały dysk. Tydzień,gdy był w naprawie,był jednym z najcięższych w życiu... ![]() Klasycznie mam lenia-giganta Tyle o ile poczytałam notatki i testy maturalne,resztę czasu spędziłam na tzw. 'odpoczynku po ciężkim tygodniu' .Jutro również odpuszczę,udając się na trip na szeroko pojęte 3miejskie rewiry ![]() Sympatycznego weekendu życzę |
|
|
|
#2585 | ||
|
♥
|
Cytat:
Cytat:
gratuluje 1000 posta
|
||
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - na Twoim miejscu mia łabym do TZ-a teraz torchę olewczy sotsunek. Nie facet się skapnie, ze coś jest nie tak...
Kochane padma na pyszczek A chcialam ejszcze dzisiaj nad polskim posiedzieć, ale ileż można ;(Przez to biodro to nawte poćwiczyć nie mogę. Czuję się jak ocięzała kulka ;(
|
#2587 | |
|
♥
|
Cytat:
ale kurde przez 2 lata nie moge mu tego wtłuc do głowy ze ma pisac ze gdzies idzie i wie ze nie bedzie mógł dłuzej pisac uu a co masz z biodrem. ja rok temu na treningu z recznej źle sie rozgrzałam i potem duzo rzucałam i wiadomo jak sie rzuca i potem chodzic nie umiałam bo tak mnie biodro bolało... po jakis kilku dniach dobry przeszło... wiec niech szybko mija ból
|
|
|
|
|
#2588 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z własnej woli ok, ale... żeby z przymusu ![]() ![]() ![]() Cytat:
no to... ![]() ![]() Cytat:
Tak jakby się spalił, dopiero tata zdjął przykrywę z niego i coś zrobił, że zadziałał A poza tym na mnie by nie mogli zgonić, bo to światło w calym domu zgasło ![]() Schism Kochana cieszę się, że mnie rozumiesz Jeśli miałabym żyć bez kompa to napewno też byłby najcięższy okres w moim życiu Nefruś Ty odpocznij troche, a nie ciągle nauka i nauka A co Ci w nóżke jest ? A wiecie, że dziś obudziłam się o 6.55, wstałam z łózka, właczyłam komputer, telewizor i... zaczęłam się ubierać do szkoły ! I jeszcze martwiłam się czy zdąze i myslałam nad tym, że wkońcu piątek więc mam na 9 dopiero po fakcie skanęłam się, że jest sobota
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tamuś a wiesz co - a propos komputera, mi się kiedyś zaczął palić to było straszne, ale miałam nauczkę, bo był włączony jakoś tak strasznie długo ![]() Baby... Boże, to było straszne z tymi porwaniami. Ty znałaś te dziewczyny? ile ich szukali? Boże...
|
|
|
#2590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale właściwie to fajnie było ![]() gratuluję 1000 posta ![]() Cytat:
strasznie mnie boli głowa i jeszcze przed chwilą sie popłakałam, bo w poniedziałek rano tata jedzie i nawet nie będę mogła go odwieźć na dworzec... innymi slowami - nie jest najciekawiej
|
||
|
|
|
#2591 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja miałam kiedyś analogiczną sytuację, acz trochę inną. Obudziłam się w nocy i nie spojrzałam na zegarek. Nie wiadomo czemu wydawało mi się, że już jest 5.45 i muszę wstawać do szkoły. Poćwiczyłam, wzięłam prysznic i poszłam do kuchni robić śniadanie. Dopiero wtedy moja mama się obudziła i uświadomiła mi, że jest... 2 w nocy! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymaj się kochana i kładź się spać - może jutro będziesz w lepszym nastroju i samopoczuciu Ja już się zbieram chyba... Poćwiczę troszkę, a później położę się już przed telewizorkiem. Dziś na Discovery Travel&Living jest moje ulubione pasmo podróży kulinarnych ![]() Uwielbiam spokojne domowe sobotnie wieczorki... ![]() Buźka i dobrej nocy życzę
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, ponownie
![]() Aniu - mam nadzieję,że z TŻ sobie wszsystko wyjaśnicie Ja też się zaraz zbieram,umyję głowę,coś porobię i spać,bo zmęczona trochę jestem .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2593 |
|
Raczkowanie
|
Macie racje,dzień dobroci dzisiaj sobie zrobiłam
![]() Jestem juz po wizycie u moich znajomych,zjadłam kawałeczek placka i dużo chipsów ![]() Ale życie stało się dużo przyjemniejsze ![]() A od jutra od nowa dietka
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym wstawaniem to miałam podobnie ;D
Wstaję, myję włosy, robię sobie śnidanie , ubrana już i w ogole, załaczam kompa patrzę.. co tyle ludzi an gadu i w ogole.. się okazało, ze jest godzina.. 24
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2596 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też bym panikowała jakby komp mi się mógł zepsuć uzależnienie jest ciężkie ![]() a dziękuję kupiłam sobie 2 bluzeczki, siostra bluzę (na mnie za mała ) i trochę bielizny w atlanticu ![]() Cytat:
naprawdę, dla mnie milion razy lepszy od "prawdziwego" ![]() Cytat:
Cytat:
a ja sobie dałam Barbara, tak dla hecy, żeby dziwnie wyglądać wśród tych wszystkich Wiktorii ![]() Cytat:
dziś było 7 stopni ![]() Cytat:
oni mają jakiś mały, inaczej skonstruowany mózg mam nadzieję ze już Ci TŻ nie będzie robił takich numerów z brakiem czasu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jesteście niesamowite ![]() ja na szczęście tak nigdy nie miałam bo zawsze jak wstaję to badam dokładnie zegarek w komórce czy aby na pewno koniecznie muszę już wstawać ja już się do spania zbieram, bo winko piłam i mnie trochę uśpiło dobrej nocki |
|||||||||||
|
|
|
#2597 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Piękny dziś dzień mamy
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Taaak, piekny dzień a ja co? a ja uczyć się musze A tak bym poszła na spacer.... Coś mi się wydaje, ze oleje naukę i .. spacer będzie zaliczony ;DIdę jakieś sniadanie machnąć i zaczynam dzień ha ca!
|
#2599 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hello dziewczyny! ale piekna pogoda!! wlasnie sie obudzilam, kaca nie stwierdzono wiec chce TZ wyciagnac w gory pochodzic ale czuje,ze mnie czeka ciezka praca bo on jeszcze wczorajszy..Moze chociaz spacer..udanego dnia wam zycze!
|
|
#2600 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Komputer zaczął się palić ?!! Umarłabym z wrażenia Ale nie strasz mnie, bo u mnie to komp czasem pół dni chodzi ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Dziewuszki Wy też niezłe jeteście ![]() Cytat:
Już mnie ściskało w gardle na płacz ![]() Cytat:
Pochwal się zakupami to tak szkoła, bynajmniej na mnie tak działa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Nefruś Ty idż Kobieto na spacer dotlenić się ![]() Rodzice pojechali do Babci, a ja zostałam w domu bo ostatnio wizyty u niej kończą się awanturami z rodzicami (temat wiadomy), więc wole sobie tego oszczędzić. Idę umyć głowe, wypić kawe, zjeść sniadanie, odrobie lekcje i laba ![]() Miłego dnia
|
|
|
#2601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
spacer zalicz obowiązkowo Cytat:
![]() owocnej pracy nad TŻ-em a pochwalę się, ale jak już do Katowic wrócę, bo nie mam tu aparatu (czyli dziś po południu )całe szczęście wiosna dziś wróciła chciałabym aby na stałe, bo w tym tygodniu 3 dni ulotkuję, a ulotkowanie w deszczu jakoś mi się nie uśmiecha nie wzięłam ze sobą nic naukowego, więc nie mam co robić pomogę mamie w obiedzie, może "pojeżdżę" na rowerku póki mam go w zasięgu... BTW marzy mi się prawdziwa jazda na prawdziwym rowerze... chyba muszę nad tym pomyśleć, a nuż widelec już mi kolana pozwolą na jakąś krótką wycieczkę ale to jeszcze nie dziś ![]() miłej niedzieli Słoneczka
|
||
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ale dziwna pogoda dzisiaj u mnie,na chwilę wyjrzy słońce,a po chwili się chmurzy i wieje straszny wiatr nie znoszę wiatru,bo zawsze mi wtedy włosy się rozwalają![]() Muszę zobaczyć jak tam z nauką stoję no a po obiedzie widzę się z TŻ-tem![]() Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2603 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja sobie dałam Beata z dziwnych imion to pamiętam, że kumpela dała sobie "Afra"![]() Cytat:
Jaki czad, co ja bym dała, żeby móc sobie ot tak w weekend iść pochodzić po górach... A nie, że muszę całą wyprawę urządzać na drugi koniec Polski![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oby wiosna przyszła na stałe (u mnie też słoneczniej dziś choć gorąco to to nie jest ) - w końcu już połowa kwietnia prawie- czas nawyższy ![]() Ja dziś zdecydowałam się na lenistwo - na jutro nic nie mam, a to co mam na wtorek zrobię jutro więc... Miłego niedzielowania Plotkary
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę na obiad
|
|
|
|
|
#2605 |
|
♥
|
Witam .
z tz nie rozmawiałam jeszcze. Nefre eh ja tez bede dzisiaj z nauka siedziec : biologia, matma , polski choc moze nie bedzie tak źle ? tiaaa jestescie boskie z tym wstawianiem ja tam zawsze spie jak najdłuzej
|
|
|
|
#2606 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
troche sie zdziwilam ze zamknieta,,,patrze na zegarek a tu 05:10![]() Iza komp to mi sie nie palil ale zelazko tak ![]()
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
enda
![]() też tak kiedyś miałam. Biegłam do szkoły jak szalona a się okazało, ze jest dopiero 6:00 Sprzataczki dziwnie się później na mnie patrzały ![]() Pouczyłam się WOSu, ogarnęłam historię współczesną i trochę polskiego. Teraz relaaaks i pozniej chyba trochę angielskiego lub polskiego sobie machnę (: Udało mi się pójśc na spacer , jak tam jest cudna pogoda A co tutaj taka cisza?;> Wszystkie w teren wyruszyły?;D
|
#2608 |
|
Raczkowanie
|
Cicho sza
A ja po kolacji i tak się z moim TŻ lenimy przed telewizorkiem,odpoczywamy po wczorajszej imprezce
|
|
#2609 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i ksiadz fartownie <?> sie zgodził ![]() Cytat:
Cytat:
nadgorliwe uczennice z Was ![]() no właśnie ![]() Ja wyruszyłam dziś w teren Byłam na krótkim spacerku nad morzem i na zakuuupach W perfumerii wywąchałam wszystko co się dało i teraz mam kilka zapachowych obsesji, a skąd ja na to kasę wezmę, echhh...![]() kasik, Ty po KOLACJI już? łojezu, ja dopiero co po obiedzie^^ Miłego niedzielowania ;*
|
|
#2610 |
|
Raczkowanie
|
[kasik, Ty po KOLACJI już? łojezu, ja dopiero co po obiedzie^^]
Tak już po kolacji bo staram się aby kolacje zawsze zjeść przed 18 00
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

od tz cały czas słysze za chwile sie odezwe , nie dzisiaj , przepraszam mam hiszpanski karate ,sks , jakies spotkanie rodzinne i tak w kółko... i tak od tygodnia słysze. myslałam ze chociaz w sobote znajdzie czas ale oczywiscie nie... dzisiaj napisał ze to ostatni taki dzien yhy jutro pewnie usłysze to samo... nawet jak jutro znajdzie czas to dlaczego ja mam zawsze sie poswiecac a on nie... coraz bardziej w to wszystko wątpie...
ja na 3 imie dałam sobie Katarzyna 
hm coz za ludzie... 

Myślałam, że się spalił ! Załamałam się
Wkońcu cos tam zrobił, że jakimś cudem ten komputer się włączył, a ja przez te 20 minut prawie się poryczalam i wogóle załamałam na samą myśl, ze mogłoby go nie być 
Ahh to uzależnienie 

Aniu może on naprawdę jest bardzo zajęty teraz? Nie wątp w dwuletni związek na podstawie jednego tygodnia... Mam nadzieję, że jutro znajdzie dla Ciebie czas

A chcialam ejszcze dzisiaj nad polskim posiedzieć, ale ileż można ;(
Tamuś