|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seriale cz. III
Zaczęłam Riverdale.
Chociaż nastolatką już nie jestem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo lubię "The Fall". Gillian jest tutaj obłędna! Im starsza, tym lepsza.
Spoko, powiedziałabym, że to wcale nie musi być serial tylko dla nastolatków
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam Big Little Lies, pierwszy odcinek był za darmo ma HBO go online. Wciągnęłam się bardzo, świetna obsada. Teraz nic innego mi nie pozostaje, jak poczekać z pół miesiąca na napisy 2-4 EP
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim. Dawno mnie nie było na wątku, ale jakoś czasu nie było.
Mój ostatni zachwyt serialowy to Legion A w innych klimatach to podobał mi się serial Victoria i 4 sezon Endeavour - szkoda, że tak mało odcinków. Obejrzałam też Taboo i mam mieszane uczucia co do tego serialu. Pod względem wizualnym - reżyseria, scenografia i gra aktorska to majstersztyk, ale sama fabuła -tu mam trochę zastrzeżeń, nie wszystko mi się podobało. Podobał mi się też czeski mini serial produkcji HBO Pustina - surowy, z ciekawym śledztwem kryminalnym. Aktualnie oglądam Big Little Lies i szału nie ma. Nie jest to zły serial, ale po szumnych zapowiedziach spodziewałam się chyba czegoś więcej. Gra aktorska, w szczególności Whiterspoon i Kidman rewelacyjne , ale sama opowieść nie porywa Oglądam jeszcze 2 sezon Fortitude i podoba mi się nawet bardziej niż pierwszy sezon oraz 2 sezon The Missing i tu podobnie historia ciekawsza niż w pierwszym sezonie. I zaczęłam też najnowszy sezon Sherlocka - pierwszy odcinek mi się nie podobał, za to drugi tak. Zobaczymy jak będzie dalej.
|
|
#4416 |
|
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Cześć. Podczytuję Was, ale nie bardzo się wypowiadam, bo ostatnio nie oglądam zbyt dużo seriali. Niedawno z chłopakiem skończyliśmy (można powiedzieć stary serial) Gran Hotel i pokochałam. Nie wiem czemu tak późno się za niego zabrałam, ale wiem co mnie podkusiło - oglądam skoki narciarskie, a to któregoś dnia leci na TVP1 przed skokami, jak zobaczyłam, że transmitują, że miałam kiedyś obejrzeć to w końcu siadłam i pochłonęło mnie to totalnie. Już odczuwam brak, nie wiem czy też tak czasem macie.
Akurat znalazłam tam wszystko co lubię. Teraz zaczęłam Downton Abbey z nadzieją, że chociaż trochę ten serial zastąpi mi GH, ale jednak kraj produkcji też spowodował, że dałam dodatkowe plusy. Jeżeli chodzi o DA jestem po pierwszy odcinku, na razie nie mam konkretnego zdania, pewnie któraś z Was widziała, warto obejrzeć? Macie może coś do polecenia w klimacie Gran Hotelu, albo coś wartego uwagi, co produkowane jest przez Hiszpanów? (coś co można bez problemu znaleźć w internecie)
|
|
#4417 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
All I Have To Do Is Dream... Edytowane przez agniesiaa Czas edycji: 2017-03-17 o 20:19 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4418 | |
|
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Cytat:
A orientujesz się gdzie można obejrzeć Sin Identidad i El Internado?Jeszcze mi wpadł w oko ,,Sekret'' również z Megan Montaner, ale nigdzie tego znaleźć nie mogę. Doczytałam się, że kiedyś puls emitował, ale coś zaprzestał i ludzie się burzyli, myślałam, że może w czeluściach internetu będzie, ale nie mogę znaleźć, albo nie umiem. Gran Hotel oglądałam na netflixie, ale tylko GH i Velvet tam ugościli.
|
|
|
#4419 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#4420 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4421 | |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4422 |
|
|
Wczoraj skończyłam Sneaky Pete i generalnie fajny serial. Po zakończeniu liczę na II sezon. Dziś obejrzałam Deep water i fani Rudej z Wentworth powinni być zadowoleni
Teraz biorę się za Modus.
|
|
#4423 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Totalnie nie mogę sobie jego postaci zgrać z typem, który pojawia się w "50 twarzach Greya"
|
|
|
#4425 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4426 | |
|
|
Cytat:
Mam tylko I i II.
|
|
|
#4427 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś oglądał może Iron Fist (i czy lubi takie seriale)? Wiem, że wyszedł w piątek, ale zastanawiam się czy już ktoś obejrzał i chce się podzielić wrażeniami.
Callitus: też uwielbiam Beth i Jacka, skradli moje serce po prostu. I wiem, że scenarzyści trochę z nami pogrywają, ale This is Us bije takim ciepłem, że również wiernie oglądam co tydzień
|
|
|
|
|
#4428 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Ależ mi się podoba Cardinal
Do obejrznia cały pierwszy sezon TUTAJ - ja obejrzałam od razu ciągiem cały Świetny klimat, muzyka, aktorzy no i ja kocham dobre, mocne kryminały. Chyba przez wieczny śnieg przypomina mi te skandynawskie. |
|
|
|
|
#4429 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#4430 |
|
|
Coś dla fanów American Crime Story http://www.serialowa.pl/147066/ameri...tella-versace/
|
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4433 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Wiem, wyłapałam ten serial jak komuś polecałaś kilka dni temu
![]() Dziś od rana za to oglądam This Is Us - nie wiem dlaczego myślałam, że to jakiś sitcom Jestem przy 9 odcinku, pójdę chyba spać nad ranem Tyle razy tu czytałam zachwyty a miałam jakiś opór Cudowny serial - kilka razy już łzy mi leciały ale generalnie ŁAŁ
|
|
|
|
|
#4434 | |
|
|
Cytat:
![]() Co do This is us, na początku bardziej mi się podobał, na końcu...mniej.
|
|
|
#4435 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Witam się. Przyszłam do was bo odkryłam super serial i chce się tym podzielić. O ile jeszcze nie znacie. Sense8. Ktoś oglądał?
wysłane telepatycznie
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Najnowszy odcinek Big Little Lies jest rewelacyjny,siedziałam jak na szpilkach i tylko czekałam aż stanie się cos strasznego. Muza zrobiła pół roboty
Skarsgård mnie przeraża w tej swojej roli
|
|
|
|
|
#4437 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że This Is Us w drugim sezonie nie będzie się bawił z widzem aż tak, jak pod koniec pierwszego. Ale będę dalej oglądać, bo uwielbiam po prostu
Ta ciepła atmosfera jest naprawdę przeurocza i idealnie spędzam z nimi czas zazwyczaj w niedzielne popołudnie Ja dam Iron Fist szansę w ten weekend. Uwielbiam Daredevila (chociaż bardzo się wzbraniałam) i inne kolaboracje Netflix-Marvel, więc myślę, że temu też warto dać szansę. |
|
|
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Whiterspoon. Jeśli chodzi o Skarsgarda to moim zdaniem nie jest to jego najlepsza rola, przy Kidman wypada blado.
|
|
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kidman jest jedną z moich ulubionych aktorek ever,więc u mnie zawsze wygrywa Myślicie,ze chodzi o zabójstwo tego goscia,co zgwałcił Shailene Woodley? |
|
|
|
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba przyznać, że przemoc małżeńska jest w serialu oddana bardzo wiarygodnie i przekonywująca, podobnie jak reakcja ofiary. Tu duży plus dla twórców.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58
, ale sama opowieść nie porywa
Akurat znalazłam tam wszystko co lubię. Teraz zaczęłam Downton Abbey z nadzieją, że chociaż trochę ten serial zastąpi mi GH, ale jednak kraj produkcji też spowodował, że dałam dodatkowe plusy. Jeżeli chodzi o DA jestem po pierwszy odcinku, na razie nie mam konkretnego zdania, pewnie któraś z Was widziała, warto obejrzeć? 

Totalnie nie mogę sobie jego postaci zgrać z typem, który pojawia się w "50 twarzach Greya"
Mam tylko I i II.
ale generalnie ŁAŁ