|
|
#1471 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1472 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1473 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1474 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
materaca prała nie będę a przepranie pokrowaca nic nie da. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1475 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Materac to nie jest dobry pomysł, pani mówiła o mebranie cokolwiek to jest
|
|
|
|
|
#1476 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Świetne wieści Cytat:
Głównie to o męża chodzi bo zanim mu wytłumaczę jak wygląda body czy rampres to wieki miną Cytat:
Ja cały czas myślę o tym Tiny Love, on ma długość 75 cm z tą rozłożoną budką. Myślę o takim, żeby własnie miał tą budkę aby można było wystawić ją na taras i osłonić od wiatru albo zarzucić moskitierę. Cytat:
![]() Cytat:
Pozostałość po pracy w sklepie odzieżowym. Nawet u męża jest tęcza Koszulki w szafie też mam poskładane kolorystycznie, każda kupka inny kolor, akurat w ciuchach lubię mieć porządek. Aż dziw bierze ![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy pamiętasz ale wrzucałam niedawno ten kocyk Minky z wypełnieniem 0,8mm. Możesz sobie porównać jeśli zdjęcie Ci coś pomoże ![]() Cytat:
Jeśli chcą żebyśmy ich odwiedzali to niech się trochę wykażą i przygotują...U nas w sumie takie łóżeczko też zdałoby egzamin, choć zajmuje znacznie więcej miejsca niż ten leżaczek no i tego łóżeczka nie wyniosę i nie przeniosę w każde miejsce. A z tym leżaczkiem będę mogła podróżować po całym domu i ogrodzie, takie bardziej mobilne mi się to wydaje Pewnie kupimy ten Tiny Love ale na samym końcu, zobaczymy jak będziemy stać z finansami ![]() Cytat:
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam miejsca na takie ukladanki..ciesze sie jak wepchne wszystkie ciuchy do szafy..na styk leza..niema mozliwosci pofantazjowac 😂 teraz bede myc cala..na nowo ukladac..pewnie znowu kilku rzeczy sie pozbede.. Po porodzie czas na nowe ciuszki
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Musze lekarzowi w pon powiedzieć o tym kroczu..moze cos sie rozchodzi az za..przez to jeszcze bardziej spina sie brzuch..a wczoraj jeszcze na dole tak mnie maly skopal.. Mam nadzieje..ze dzis da pospac mamusi bo jutro intensywny Dzien. Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1478 |
|
Wtajemniczenie
|
Słyszałyście w weekend o wygranej w totka 37 mln? To u nas
W sklepie w którym robimy codziennie zakupy...Ale gościu miał farta Oczywiście plotki się szybko rozniosły i mówiono że to jakiś facet który wracał z pracy do domu, robił jak zwykle zakupy i puścił totka. My z mamą złapałyśmy od razu za telefon, ja do męża, ona do taty bo oni tam robią zakupy jak z pracy wracają i od razu pytanie czy lotka puścili
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Vela to co..odpalilabys nam chociaz z 10 tys na wyprawke 😂
|
|
|
#1480 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fundamenty bym Ci fundnęła
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Jestes kochana.. Byloby cudownie..musisz zacząć grac 😂
|
|
|
#1482 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak tam humor z rana? U mnie od rana wicie gniazda dalej
robię miejsce dla ubranek znowu hehe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogoda dopisuje, a słońce dziś rozpieszcza ☀ Dziś planuje przegląd swojej szafy 👗👠👠👒💄 Muszę ją trochę wyszczuplić przed przeprowadzka 🚗💨 |
|
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do pracy jadę. Znowu czeka mnie długa podróż. Pociąg jedzie minute wcześniej dosłownie ale autobusy niestety nie. Wcześniejszy mi uciekł a kolejny przyjechał już za późno dosłownie o minute. A mi się w autobusie spanie załącza
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1485 | ||
|
Rozeznanie
|
Nie mogłam się dziś obudzić. Spóźniłyśmy się do przedszkola 30 minut 🙈🙈😁 pierwszy dzień kalendarzowej wiosny więc dzieci miały ubrać się na zielono . Nie przepadam za tym kolorem więc Amelia poszła ubrana na miętowo 😉.
Nie mam pomysłu na obiad i jeszcze tyle sprzątania przed mną. Miłego dnia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
już czuć tą wiosnę ❤😊Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie humor jakiś średni
w nocy kiepsko spałam, od 5.30 jyz W ogóle nie mogłam spać. Pogoda do d..py... szaro buro i ponuro, gdzie ta wiosna ja sie pytam????Ale pranie już wstawione i kapuśniak ugotowany. Więc teraz czas na kawkę, ciasteczka i bajki z córką Ostatnio stwierdziłam że moje dziecko je za dużo słodkiego. Ja ciapie coś co chwilę i ona razem ze mną. Tylko jak jej ograniczyć? Przecież nie będę się przed nią zamykac w łazience żeby spałaszować tabliczkę czekolady. A mały jak kopie, już prawie po żebrach
|
|
|
|
#1487 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W poprzedniej ciazy bralam Tardyferon i tu faktycznie problem z zaparciami byl. Teraz tylk oczasami. Ale moze to orzez to ze kawe codziennie pije a kawa dziala na mnie dobroczynnie w tym sensie ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
Jak bedziemy donoszone to juz odetchne troche Cytat:
Podobno wdychanie tej pary powoduje wlasnie skurcze czy cos i nalezy uwazac.. Cytat:
![]() W turystyku mam pianke i tez jest ok. Cytat:
Brzuch mi opadl i juz mniebznow stres bierze..
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
dawno nie zaglądałam.u mnie po staremu nie zaglądam zeby za bardzoe nie marudzic jedynie co mogę się pochwalic ,że rwa się wyciszyła i chodzę normalnie robię liste zakupów aptecznych ,dzis może zamówie w końcu koszule i szlafrok zazdroszcze Wam ,że juz macie wszystko praktycznie zrobione poukładane,ja dopiero końcem maja bede mogła cos działac bo remont nadal trwa a jak pytałam do kiedy mniej wiecej to do końca Maja no nic jakos to bedzie ,obym wczesniej nie urodziła bo bedzie klapa! no nareszcie zawiatała wiosna jade pózniej z córą po buty na Komunie juz chce miec to z głowy.
|
#1489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety w tym przypadku spóźnienie się minute na pociąg oznacza że jestem w pracy o ok 40 minut później. No ale moja wina bo na styk wychodzę. Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc. Ja juz po sniadaniu, chyba zaraz kawe sobie zrobie.
Dzis jedziemy ogladac wozki i jak bedzie fajny to zamowimy od razu! Ale sie ciesze! Potem mąż pojedzie do pracy a ja chyba skocze do biedry i pepco😃 o ile bede sie dobrze czula. Co do zelaza to ja biore Szelazo SR. Ostatnio wyszlo ze mam delikatna anemie i moja gin to mi przepisala i zobaczymy czy jest lepiej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- No Adatka super ze chociaz rwa Ci jako tako przeszla i mozesz chodzic. A jak sie w ogole czujesz? Jak tam dieta? Juz sie w miare przyzwyczailas czy jeszcze nie? Mnie pod wieczor wczoraj bolal brzuch- jak na okres. Chciałam jechac na IP.......poczekalam i dzis juz jest duzo lepiej. Poki co nic mnie nie boli. Wydaje mi sie ze wczoraj troche przegielam. Bylam na cmentarzu a Mamy, potem na zakupach, w domu zrobilam porzadki i jeszcze mega pranie. Mowila mi abym sobie takie rzeczy odpuscila, zadnego dzwigania, chodzenianza duzo.....a ja glupia sie zapedzilam. Wizyta w srode za tydzien i juz sie nie moge doczekać 😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak wiec juz wylaczam chec pomocy i mieszkania posprzatanego.. Wlaczylam wczorsj jeszcze magnez oprocz no spy i odliczam dalej. Na kanapie i podlodze spedzajac dzien.
|
|
#1492 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
Ja coś dalej przeziębiona, już myślałam że mi przechodzi ale dalej zaczęłam kaszleć i mam katar więc zapisałam się do lekarza niech mnie przynajmniej osłucha. Wczoraj trochę przegiełam z porzadkami bo wieczorem nie mogłam się ruszyć tak mnie wszystko bolało dziś tylko odkurzylam a już mnie wszystko ciągnie na dole![]() Widziałam że pisałyście o materacu, moja córka ma lateksowy z Ikei i mogę go polecić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodatkowo przez ta diete cud nie chodze do toalety przez dwa tyg byłam dwa razy i juz mam hemoroidy zmora z pierwszej ciazy a własciwie po ciazy tez wlecze mi się czas teraz okropnie wszystko się kręci dookoła zastrzyków pomiarów pilnowania jedzenia o stałych porach -uciążliwe to , juz mnie palce bolą od strzelania ta igłą.No pomarudziłam sobie brzuszek mój troche sie uspokoił twardnie ale rzadko na szczescie ,no i juz zaczyna sie to głupie uczucie braku oddechu przy skurczu :/ nie lubiłam tego uczucia w pierwszej ciąży i teraz tez mam ale przezyjemy jakos - jeszcze dwa miesiace niech to zleci szybko... biore dalej luteine dupka i magnez moze dlatego mi pusciło troche,od czasu do czasu jak juz czuje ze cos gorzej sie dzieje biore no-spe a tak to daje rade
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Adatka 2 miesiące? a nie 3? Już Ci miałam pisać, że spokojnie jeszcze tylko 3 miesiące zleci jak z bicza strzelił ale już mi się poplątało. :P
A co do wizyt w toalecie to nie wiem jak dokładnie jesz teraz ale dbaj o to, żeby były warzywa i owoce, płatki owsiane czy siemie lniane do tego jogurtu i może będzie trochę lepiej. I herbatę bym ograniczyła do minimum. Chociaż teraz zaczyna się już taki okres ciązy, że pewnie będzie z tym coraz gorzej. Dzisiaj gadałam z moją dobrą znajomą. Jest w 15 tc. Nie dość, że ma uczulenie na salicylany i aspirynę. I przez to nie powinna jeść nabiału i większości owoców. To do tego ma mięsowstręt. Plus problemy jelistowe przez które unika pszenicy. Przy zachciankach ciążowych współczuję jej tej wszystkich ograniczeń. Także, dziewczyny- może być gorzej :P
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
licze dwa bo później to juz jakos poleci z górki
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Hej..ja juz po jajecznicy z pieczarkami..kawka i nadrobilam..u nas remontu ciag dalszy..maz cos tam dziala..ma przyjść tesc popoludniu pomoc i czekamy jeszcze na tego stolarza..
Jestem cala polamana ale dam rade. . jeszcze mnie maz wkurzyl rano i nie chce mi sie z nim gadac Jutro bezpieczny maluch..ciekawe jak to będzie wygladalo..no i jade kumpele odwiedzić ktora urodzila koniec stycznia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1497 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1498 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
My mamy przymusowe leżenie Szyjka nam się bardzo zmniejszyła, brzuch twardy jak skala i boli nawet jak dotykam Daje mi popalić córka bo ciagle psikusy nam robi, całymi dniami leżę i się zamartwiam |
|
|
|
#1499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Avilka wspolczuje..ale niby ciagle lezenie tez nie jest wskazane..jakie leki bierzesz..masz szew lub pessar?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Arletka ja zazdroszcze..ze na czas remontu sie wyprowadzasz nienawidze remontow..efekt po juz tak ale musze to znieść Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.

pasuje do blekitu i szarosci 
materaca prała nie będę a przepranie pokrowaca nic nie da.
Świetne wieści
Koszulki w szafie też mam poskładane kolorystycznie, każda kupka inny kolor, akurat w ciuchach lubię mieć porządek. Aż dziw bierze 
W sklepie w którym robimy codziennie zakupy...Ale gościu miał farta
Oczywiście plotki się szybko rozniosły i mówiono że to jakiś facet który wracał z pracy do domu, robił jak zwykle zakupy i puścił totka. My z mamą złapałyśmy od razu za telefon, ja do męża, ona do taty bo oni tam robią zakupy jak z pracy wracają i od razu pytanie czy lotka puścili 

robię miejsce dla ubranek znowu hehe
w nocy kiepsko spałam, od 5.30 jyz W ogóle nie mogłam spać. Pogoda do d..py... szaro buro i ponuro, gdzie ta wiosna ja sie pytam????
duży facet
niech to zleci szybko... biore dalej luteine dupka i magnez moze dlatego mi pusciło troche,od czasu do czasu jak juz czuje ze cos gorzej sie dzieje biore no-spe a tak to daje rade