|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Jelonek ..dobrze..ze jestes pozamykana.
Ja dzis ostatnia dawke antybiotyku...mam nadzieje..ze wyplewilam ta bakterie ![]() Ja biore slowmag Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Velaaa cudownosci.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Przepisuje sie z tego samego powodu ale luteina ma lepsze dzialanie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh mnie tez jakas niemoc ogarnela. Poszlabym spac najchetniej. Cos mi sie poprzestawialo i zasypiam ok 2 a budze sie ok 6.
Wstawilam zupke warzywna i oczywiscie odpoczywam😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robie spaghetti ze szpinakiem i kurczakiem z mozarella
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Luteina i duphaston to po prostu progesteron, luteina ma naturalny, a dup ma syntetyczny . Brałam oba i nie widziałam różnicy poza tym, że po luteinie miałam gorzko w buzi, a po dupku większe mdłości.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
Daga ja biore docipnie
😂 to tez ponoc silniej dziala..tak tlumaczyl lek i farmaceutka bo mezowi nie zawsze wierze 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1537 |
|
Wtajemniczenie
|
Vela piękności
ja wylicytowałam na allegro 10 szt bodów, z przesyłką wyjdzie mnie jakieś 2,40 za sztukę i kończę z ubrankami. Chyba.... :p |
|
|
|
#1538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1539 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas też dziś spaghetti
W sumie wczoraj też było - takie prawdziwe bolognese. Teściowa zrobiła więc żremy W sobotę jak chłopaki wytapetuja pokój i skręca łóżeczko to wywale wszystkie ciuszki na łóżko i zobaczycie ile tego mam. Mam nadzieję że powierzchnia łóżka wystarczy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Makaronowy dzien u mamusiek 😂 my optymistycznie malowanie skonczymy do konca tyg. . potem profesjonalne pranie tapczana.. I bedziemy czekac na ta zabudowę. . w tym czasie mycie i porzadkowanie szafy..półek .. 💪
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Potem komoda..i moge brać sie za ciuszki... na koncu kolyska.. Bujaczek mam odkupic za 50 zl nie wiem jaki..bedzie w salonieWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1541 |
|
Wtajemniczenie
|
Czizys ale mam bałagan teraz, wszystko powyrzucalam z szaf
teraz to mam dopiero roboty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Daga powodzenia
|
|
|
#1543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1544 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja czekam do wypłaty i też w końcu zacznę coś zamawiać dla drugiej córeczki![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
Ja tez biore magbe b6 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1546 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Piłeczki Wy Moje
Gratuluję zakupów. Czytam was codziennie. Jutro wracam do Wrocławia. Po świętach znów tu przyjadę. Przykro mi, że macie takie problemy z brzuezkami i szyjki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
http://www.myspace.com/szczerbatazuzia ![]() MOJA WIELKA MIŁOŚĆ, MOJE SPEŁNIONE MARZENIE Będzie druga dzidzia - czerwiec 2017 Edytowane przez SzczerbataZuzia Czas edycji: 2017-03-21 o 15:59 |
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
Wiola
a jak twoje krocze bo moje zaczyna szankowac..Ale pojadlam.wykarmilam wszystkich lacznie z tesciem..od rana cos robie .. Teraz ide lezec Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
No a tak w ogole to musze sie Wam pochwalic:
1. Jestem w mc i wcinam pysznego l loda a wczesniej byl mcdouble ( chyba jeszcze cos wrzme- tak zadko tu jestem 😃 ![]() 2. Zamowilismy wózek!!!# bedzie za ok 2- 3 tygodnie. Jest cudowny! 😍Bynajmniej dla nas😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj trochę biegałam po podwórku, bo mnie Kacper w autko gonił, to gdy tylko zabolało, to przestałam biegać. Tyle, że tu moje wyjścia ograniczyły się do wizyty u lekarza i po 2 dniach w aptece gdy zimno mi wyskoczyło, a tak to siedzę w domu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1551 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie mam, wręcz przeciwnie czuję jakby tam było bardzo luźno 😨
|
|
|
#1552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1553 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania dostałaś w końcu maila z bezpieczny maluch? U nas jest w czwartek i na mailu cisza.
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
Napisalam na fb i odszukalam w spamie..a dzis przyszedł sms. Ale na fb odpisali..ze to tylko przypomnienie i mam sie nie stresowac i zapraszaaja
|
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1556 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Dawno mnie tu nie było.Nie jestem w stanie nadrobić co tu napisalyscie.Dokladnie dziś wkraczam w trzeci trymestr Fajnie już coraz bliżej końca ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak Maciek będzie grzeczny to tez go wezmę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1558 |
|
Konto usunięte
|
Cześć
wróciłam od siostry z kolejną paką ciuchów dla dziewczynki (ciuszki od siostry koleżanki) - za darmo wszystko. Rozmiar większy - sporo spodenek i sukienek. Oraz z maxi cosi - do oddania co prawda , ale kolejny wydatek mniej. No i jutro dalsza część ogarniania tego wszystkiego. Ubranek już nie kupuję - musi wystarczyć to co mamy. Dzidzia rusza się jak szalona ostatnio coraz aktywniejsza Więc wózek będzie szukany dwa w jednym. Bez fotelika - bo ten mamy na rok. |
|
|
|
#1559 |
|
Rozeznanie
|
Vela piękne ubranka
Wiola, wczoraj myślałam o Tobie ![]() Ja też jestem tam taka opuchnięta i mam ciągle nawracającą infekcję- od razu jak zaczyna się coś dziać to smaruje się clotrimazolem. Ja dziś gotowałam sobie ryż do obiadu, a że brązowy to aż 40 minut. Pomyślałam na spokojnie ugotuje, ogarne się, wyjdę z psem i pojadę na wizytę u endokrynologa. Pani endo powiedziała mi, że zostawi mi dawkę 100 Euthyroxu, więc ja jej na to, że mi puls i ciśnienie wali itd. No to ona, że zmierzy. Nie wiem ile wyszło, ale od razu powiedziała, że zmniejszy jednak tę dawkę na ile może i teraz mam brać jednego dnia 100, drugiego 88 i tak na zmianę, ale dodała, że jak mi się będzie myliło to żebym brała to 88. Tak zrobię, nie zamierzam brać 100, bo z tsh 4,78 spadło mi do 0,206 więc za mało wg mnie i wydaje mi się, że przez to mi to serce zapierdziela ![]() No ale ok, wyszłam z wizyty, a że placówka jest w galerii to myślę sobie- dobrze się czuję, połażę po sklepach. Hmmmmm, a może bym coś zjadła? Ale nie, przecież mam w domu klopsiki z ryżem, chwila konsternacji i "O Ku*wa ryż!!!!!!!" Wyobraźcie sobie, że zapomniałam go wyłączyć i tak już się gotował od 2h. Biegłam jak poparzona na autobus i modliłam, się żeby nie było korków Bałam się, że się spali! A jeszcze jak nigdy zamknęłam sypialnię, żeby nie właził na łóżko! Matko boska, ile ja się strachu najadłam... Wysiadłam z autobusu i tylko patrzyłam czy nie dymi mi się z mieszkania. Na szczęście wszystko ok, w garnku nawet woda nie wyparowała Kalafior ciążowy jest straszny ![]() Teraz zjadłam obiadek- klopsiki (Aniu, może wpadniesz? ) z ryżem i sałatką
|
|
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wazne ze ryz sie ugotowal😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.

04.10.2014 

W sumie wczoraj też było - takie prawdziwe bolognese. Teściowa zrobiła więc żremy
teraz to mam dopiero roboty 

Mąż by mnie zabił chyba jakby się dowiedział, więc mu nawet nic nie wspominam.

a jak twoje krocze bo moje zaczyna szankowac..
Bałam się, że się spali! A jeszcze jak nigdy zamknęłam sypialnię, żeby nie właził na łóżko! Matko boska, ile ja się strachu najadłam... Wysiadłam z autobusu i tylko patrzyłam czy nie dymi mi się z mieszkania.