![]() |
#2911 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
no 3majcie kciuki aby nie bylo...bo na tych wykladach nie chce mi sie siedziec ale w czartek i piatek bedziemy mieli praktyke w UMBRO w Krakowie
![]() |
#2914 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
my 170zł z poprawinami
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
My za to jeszcze nie wiemy ile będziemy płacić, bo nie mamy podpisanej umowy (mieszkam w małym mieście i tutaj nie trzeba wszystkiego tak szybko załatwiać), ale jak byliśmy rezerwować salę to ceny są 100-140 zł za osobę. Z tym, że w tym menu za 140 zł było tyle jedzenia, że nie wiem kto by to miał zjeść.
A w ogóle to jestem wściekła. Mamy zamówionego organistę ze skrzypaczką na ślub. To jest znajomy tż, a organista w mojej parafii jest po prostu beznadziejny i dlatego zdecydowaliśmy się na tego znajomego. A tu dowiedziałam się, że jak nie chcę żeby parafialny organista grał na moim ślubie to muszę mu zapłacić za to ![]() I jestem w kropce szczerze mówiąc, bo jestem cięta na niego i wkurzają mnie takie zasady, że mam komuś płacić za "nicnierobienie". A jak on mi powie na przykład 200-300 zł to go wyśmieję chyba. A podobno on sobie niemało liczy. I teraz nie wiem czy nie skończy się tym, że nie wezmę ślubu w swojej parafii, bo naprawdę aż tak jestem wkurzona. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jedzenia nie ma tak duzo
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z jakiego jesteś miasta? Ja też z wlkp, dlatego jestem ciekawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzieki i wiesz wzsystko jest do zrobienia i szczerze nawet moze to troche sztucznie wyglada?? ![]() wiem co czujesz mam tak samo ja tez mialam dwa pogrzeby jeden przyjaciolki tata zmarl (tak bylam roztrzesiona ze co malo na swiatlach w goscia nie wjechalam bo mi nagle samochod na biegu zgasl i szarpnal do przodu) a drugi to kolezanki z pracy (maz ja zamordowal ![]() ![]()
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
zaaaabcia, baja_86 wiem, że to brzmi paradoksalnie ale naprawdę tak jest
![]() Rodzice rozmawiali z księdzem i to on im tak powiedział. W takich małych parafiach jak moja organiści nie są zatrudnieni na etat, tylko kasę mają z tego co dostaną właśnie za śluby, pogrzeby etc. No i w tym momencie on jest stratny, bo w parafii będzie ślub ale on za niego kasy by nie zarobił. Tata zna tego gościa i obiecał, że z nim pogada, ale wątpię, czy to coś da. Także sytuacja bez wyjścia po porstu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe to ty przyjedz kochanie
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Raczkowanie
|
niom biedna basia
![]() ![]() a gdzie tam mi dadza urlop ![]()
#2927 |
Zakorzenienie
|
z toba by mi nie bylo tak straszno jechac
![]() |
#2928 |
Raczkowanie
|
milo mi bardzo bo bysmy sie nie nudzily
![]()
#2929 |
Zakorzenienie
|
co do cen to my wstepnie mamy 145 + 30 za poprawiny no ale to jest cena na ten rok a na przyszly mzoe sie troche zmienic ale nieznacznie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Zadomowienie
|
Panny Młode 2009 cz.II
dziewczyny my płacimy....najpierw miało być 140 zł za osobę ale gdy za 5 min przyjechaliśmy z zaliczka to okazało się że 145zł...mój facet już się zdenerwował i chciał się wycofać z tego lokalu ale mi się tak bardzo tam podoba że uległ hehe
oczywiście jest to cena bez poprawin Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-04-13 o 00:38 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ten nasz organizator powiedzial jeszcze ze mimo ze to promocja to i tak (dla ludzi podpisujacych pozniej umowy) cena wzrosnie niewiele bo on juz tak dlugo to robi ze ma stale umowy z hurtowniami itd... Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
oj a na moje urodziny nie przyjedziecie?? chociaz na 2 dni...bo mam 19 czerwca i robimy chyba w stadninie naszej
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny padam ze zmeczenia. tylko 3 godzinki snu miałam bo po 5 wróciłam z tego wesele. wieci ze juz od 17.30 (a na 18 slub) juz nie padało
![]() ![]() I znowu mam maseeee rzeczy, których nie robic u siebie na weselu hehe. jak to dobrze miec tyle wesel przed slubem ![]() a wogóle to z tesciowa jaki super kontakt mialam, gadałysmy, winko piłysmi, razem tez tanczylysmy no super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
to opowiadaj czego nie chcesz
![]() ciesze sie ze sie swietnbie bawilas z tesciowa.. to dobrze... a nawet bardzo dobrze ![]()
![]() |
#2936 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
wiecie co tylko myslalam, ze mojego TZ utluke, bo sie zagapił i mi wylał całą szklanke soku pomaranczowego na sukienkę
![]() ![]() mloda rzuciła welon praiwe ze na mnie, ale ja zrobiłam unik hehe i TZ siostre puscilam (ona ma 17 lat) hehe bo ja nie chciałam ![]() oj wiecie na tym weselu było maaaaaasaaaaa rzeczy negatywnych wraz z orkiestra, ktora po 20 minutach grania robiła sobie dosłownie 40 minutowe przerwy .. nie było wręcz co robic brak winietek, brak karteczek na alkohole, na poczatku dali rosół w wazie ![]() ![]() ![]() powiem wam, ze z orkiestra to trzeba wczensiej omówic wszytsko i zabawy na oczepinach (które były tu do dupy wręcz) i przerwy i generalnie wsyztsko jak dla mnie to było najgorsze wesele. bo o 23 orkiestra wyszła, i robila beznadziejne przygrywki, potem miała odpoczynek o 24.30 dopieor wjechal tort, ale nawet orkiestra nic nie mówiła, ze młodzi kroja itp. wiec nawet sie tegio nie zauwazyło,potem była przerwa aby zjesc tort i aby orkiestra nie wiem po czym odpoczeła ![]() ale za to slub był w parafii TZ czyli tam gdzie my bedziemy mieli i mnie pozytywnie zaksoczyli. bo ksiądz powiedział krótka no doslownie 10 min homilie o miłosci a potem juz była przysiega az wszytscy w szoku byli i na koniec ksiądz zyczył młodym wsyztskiego naj a gosciom szampanskiej zabawy na imoprezie ![]() ![]() i wiecie jak młodzi wyszli na dziedziniec to obsypywali ich róznokolorowymi płatakim róz - rewelacyjnie, ja tez tak bede chciała ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-13 o 19:52 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i opowiadaj jak bylo ![]() ja dzis w nocy wyjezdzam do tego krakowa
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj wiem jak to jest rozstwac sie z TZ na tyle(choc dla mnie akurat 5 dni to juz norma, ale i tak sie tęskni) edit: i wiecie bardzo miło mi sie zrobiła jak TZ mama powiedziała, ze ona na nasz slub to bez makijarzu przyjdzie i musi wziąc ze soba miske na lzy i knebel aby za głosno nie płakala ze wzruszenia ![]() a potem wdrodze na sale weselna pytala mnie jka bym chciała aby moja suknie wyglądała itp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zadomowienie
|
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jaka porazka faktycznie .Nie życzę nikomu takiego wesela:/ a tą orkiestrę to bym własnymi rękoma udusiła...beznadzieja.Ja byłam na jednym takim weselu gdzie w rosole pływały dwie kluseczki,panna młoda była w 8mieś ciąży i tort był tak paskudny że poszły tylko 2 tależyki a reszta gości pochowała się żeby nikt im nie wcisnął talezyka z tortem.Także nie ma co oszczędzać.Jak robić wesele to pożadne albo wcale.Takie jest moje zdanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.