Rozstanie z facetem XXXVII - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-03-23, 17:45   #1801
maria1112
Przyczajenie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXVII

Jak minął dzień dziewczyny? Jak humory?

Ja dzisiaj zastanawiałam się czy tylko ja mam tak, że czuje sie teraz "samotna"? Czasem mam wrażenie, że przyjaciół nie wszystko obchodzi. Wiadomo, wysłuchają, przytakną, ale to nie jest to samo co dzielenie z kimś życia. Pomimo tego, że teoretycznie radze sobie dobrze z rostaniem to jednak ten aspekt troche mnie dobija (a to nie jest tak, że nie wychodze, nie rozmawiam z ludzmi itd). Chciałam dowiedzieć się jak to u Was wygląda.
maria1112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-23, 17:51   #1802
mayla
Rozeznanie

Maria, ja Cie rozumiem!

Dziewczyny ide dzisiaj Na mega spontaniczna randke! Totalnie nieplanowane, zero oczekiwan, mam tylko nadzieje, ze bedzie milo

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-03-23, 17:55   #1803
maria1112
Przyczajenie

Mayla, nie wiem czy doszlo ale pisałam do Ciebie kiedys na priv

Trzymam kciuki zeby wyszło! A jak to sie stało, ze taka randka Ci wypadła?
maria1112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-23, 18:02   #1804
qayqa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mayla Pokaż wiadomość
Maria, ja Cie rozumiem!

Dziewczyny ide dzisiaj Na mega spontaniczna randke! Totalnie nieplanowane, zero oczekiwan, mam tylko nadzieje, ze bedzie milo

3mam kciuki!!!

qayqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-23, 19:05   #1805
lipnylogin
Raczkowanie

mayla, życzę udanego wieczoru! )

Co do przyjaciół- ja sama, gdy ktoś opowiada mi o swoich problemach, nie zawsze wszystko rozumiem i nie potrafię do końca się wczuć. Może to dlatego, że mnie to nie dotyczy bezpośrednio albo dlatego, że nie znam dobrze sytuacji? Co innego coś przeżyć samemu, a co innego znać tylko z opowieści. Może to wynika z tego, że niektóre uczucia są mi po prostu obce, bo nigdy mi się to nie przytrafiło? Np. sytuacje związane z dziećmi- nie mam dzieci, w ogóle nie znam tego uczucia z nimi związanych..

Też często miałam wrażenie, że gdy z kolei ja coś opowiadałam przyjaciółce, to też tylko przytaknęła, powiedziała "nie martw się" i tyle. Brak porozumienia w temacie.
lipnylogin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-23, 19:15   #1806
mineralnaxy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magda2291 Pokaż wiadomość
Dzisiaj miałam spokój, bo gościa nie było w pracy. Ale jakieś takie dziwne poczucie winy i wyrzuty sumienia mnie dopadają... wyczuwam kłopoty..

Myślicie, że mogę sama wybrać się do kina czy będą na mnie dziwnie patrzeć?

Nie masz miec powodu do wyrzutów sumienia. Gościu jest debilem, ktory widzi w każdym winie tylko nie w sobie. Tacy sa najgorsi. Ja tez często żyłam w poczuciu winy. Teraz juz wiem, ze to była czysta manipulacja.
Ja byłam w kinie sama i jakos nikt na mnie dziwnie nie patrzył wiec śmiało!

Ja w tygodniu nie mam nawet czasu na myślenie. Na uczelni mam tyle zajęc, ze nie wiem w co ręce włożyć. Po uczelni zwykle siłka i na wieczór czytam sobie ksiazke. Zaczęłam z grubej rury samorealizację :p co ma byc to bedzie. Moze wiosna cos fajnego przyniesie. Grunt to nie stać w miejscu, szukać sobie ciagle zajęcia, otworzyć sie jakos na ludzi i nawet sie nie zauważy, ze go nie ma

Pozdrawiam Was serdecznie! Trzymajcie sie!

mineralnaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-23, 19:33   #1807
beznamietna
Raczkowanie

Cytat:
Beznamietna, zgadzam sie! I jak u Ciebie kochana?

Lepiej znacznie, bardzo dużo pracuje i moje myśli są zajęte. Nie powiem, że o nim nie myślę, bo myślę, ale już ten mariański rów niskiego nastroju z weekendu dzięki Bogu minął. Dla mnie to dupek, ale i tak za nim tęsknie mimo wszystko...
beznamietna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-23, 19:35   #1808
lipnylogin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beznamietna Pokaż wiadomość
Lepiej znacznie, bardzo dużo pracuje i moje myśli są zajęte. Nie powiem, że o nim nie myślę, bo myślę, ale już ten mariański rów niskiego nastroju z weekendu dzięki Bogu minął. Dla mnie to dupek, ale i tak za nim tęsknie mimo wszystko...
super miło to słyszeć
Stary 2017-03-23, 19:45   #1809
beznamietna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magda2291 Pokaż wiadomość
Dzisiaj miałam spokój, bo gościa nie było w pracy. Ale jakieś takie dziwne poczucie winy i wyrzuty sumienia mnie dopadają... wyczuwam kłopoty..

Myślicie, że mogę sama wybrać się do kina czy będą na mnie dziwnie patrzeć?
Idź magda, bo czemu nie? Ja też chodzę sama. Rób to na co masz ochotę
Jestem super hero, bo poszłam na komedię romantyczną, więc dookoła same skowroneczki i sikoreczki oraz gruchające gołąbki .. wcale mi nie było przykro

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Maria, ja Cie rozumiem!

Baw się dobrze! ;*

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez lipnylogin Pokaż wiadomość
super miło to słyszeć
Dzięki lipna ;* , a jak u Ciebie dziś? Lepiej niż w weekend?

W ogóle nie tylko my rozstaniowe tutaj miałyśmy kiepski nastrój, ale też Ci bardziej beztroscy też. Z kim nie rozmawiał nikt, nie miał vigoru w weekend tylko doły, doliska i dołeczki.

Edytowane przez beznamietna
Czas edycji: 2017-03-23 o 19:47
Stary 2017-03-23, 19:52   #1810
lipnylogin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beznamietna Pokaż wiadomość

Dzięki lipna ;* , a jak u Ciebie dziś? Lepiej niż w weekend?

W ogóle nie tylko my rozstaniowe tutaj miałyśmy kiepski nastrój, ale też Ci bardziej beztroscy też. Z kim nie rozmawiał nikt, nie miał vigoru w weekend tylko doły, doliska i dołeczki.
Raz lepiej, raz gorzej, ale staram się iść do przodu Czasem kroczek w tył, ale potem staram się zrobić większy krok w przód

Przykładowo teraz planuję wyjazd. Chciałabym jakoś w maju/czerwcu pojechać odwiedzić bardzo dobrą znajomą za granicą. Myślę, że dobrze by mi to zrobiło, wiec mam nadzieję, że się uda Szukam biletów lotniczych! Miałabym taki mały cel na bliską przyszłość.
Stary 2017-03-23, 21:00   #1811
just_wlosy
Zadomowienie

Dziewczyny zaskoczę Was. Wracając dziś pociągiem z pracy pomyślałam, że chciałabym odezwać się do eksa. Po co? Na prawdę przez chwilę pomyślałam, że jestem ciekawa co u niego słychać, ale tak...po kumpelsku i z sentymentu. Ogólnie jak zaczęłam pracować, to poczułam się lepiej, poczułam się bardziej wartościowa, silniejsza. Stąd pewnie ten pomysł o kontakcie z nim. Ale jeszcze odczekam, bo przecież dopiero co się podnioslam, jeszcze nie jestem pewna czy grunt po którym teraz stapam jest stabilny. Co Wy o tym sądzicie??

just_wlosy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-23, 21:16   #1812
qayqa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez just_wlosy Pokaż wiadomość
Dziewczyny zaskoczę Was. Wracając dziś pociągiem z pracy pomyślałam, że chciałabym odezwać się do eksa. Po co? Na prawdę przez chwilę pomyślałam, że jestem ciekawa co u niego słychać, ale tak...po kumpelsku i z sentymentu. Ogólnie jak zaczęłam pracować, to poczułam się lepiej, poczułam się bardziej wartościowa, silniejsza. Stąd pewnie ten pomysł o kontakcie z nim. Ale jeszcze odczekam, bo przecież dopiero co się podnioslam, jeszcze nie jestem pewna czy grunt po którym teraz stapam jest stabilny. Co Wy o tym sądzicie??

Wiesz Just kumpelski kontakt mozna miec z kims kto do konca nas szanowal wykazal empatie i inne ludzkie uczucia. A chyba na ostatnim spotkaniu z nim przekonalas sie sama ze jest inaczej. Nie wiem moze ze mna jest cos nie tak ale ja nie potrafie i nie potrzebuje miec kontaktu z kims, kto potraktowal mnie jak przedmiot. A kazdy, kazdy ma uczucia i zasluguje na szacunek. Absolutnie nic noe doradzam bo zrobisz jak chcesz ale mysle, ze kontakt z nim to ostatnia rzecz jakiej Ci trzeba.

qayqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-23, 21:51   #1813
beznamietna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez qayqa Pokaż wiadomość
Wiesz Just kumpelski kontakt mozna miec z kims kto do konca nas szanowal wykazal empatie i inne ludzkie uczucia. A chyba na ostatnim spotkaniu z nim przekonalas sie sama ze jest inaczej. Nie wiem moze ze mna jest cos nie tak ale ja nie potrafie i nie potrzebuje miec kontaktu z kims, kto potraktowal mnie jak przedmiot. A kazdy, kazdy ma uczucia i zasluguje na szacunek. Absolutnie nic noe doradzam bo zrobisz jak chcesz ale mysle, ze kontakt z nim to ostatnia rzecz jakiej Ci trzeba.

Zgadzam się w tym temacie z qayqa. Nie potrzeba Ci tego kontaktu. Żyjesz stabilinie, jest Ci fajnie, po co to ewentualnie psuć przez kontakt? Ciesz się chwilą obecną i doceniaj,że jest lepiej.

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez lipnylogin Pokaż wiadomość
Raz lepiej, raz gorzej, ale staram się iść do przodu Czasem kroczek w tył, ale potem staram się zrobić większy krok w przód

Przykładowo teraz planuję wyjazd. Chciałabym jakoś w maju/czerwcu pojechać odwiedzić bardzo dobrą znajomą za granicą. Myślę, że dobrze by mi to zrobiło, wiec mam nadzieję, że się uda Szukam biletów lotniczych! Miałabym taki mały cel na bliską przyszłość.
Bardzo dobrze! Małymi krokami znowu zaczną cieszyć małe rzeczy. Jeszcze będzie pięknie a właściwie to najpiękniej!
Stary 2017-03-24, 00:11   #1814
xxsven
Raczkowanie

Ja dzisiaj bylam na spontanicznej randce wiec piateczke Mayla haha tylko, ze moja to niewypal wiec mam nadzieje, ze u Ciebie bylo fajnie chociaz. Na poczatku ideal, bardzo w moim typie, tak samo przystojny jak na zdjeciach, wyzszy, wyluzowany. Powiem nawet, ze jeden z najlepiej wygladajacych facetow jakich widzialam. A potem jakos juz tylko gorzej, nie byla to randka z piekla ale bylo jakos tak nijak po prostu. I mysle, ze z obu stron, a z reguly trafiaja mi sie takie randki ze faceci potem chca sie kolejny raz spotkac i ja czesto tez, a tu taka lipa
xxsven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-24, 04:31   #1815
michalova
Wtajemniczenie

Mariola, qayqa, dzięki że pytacie. U mnie psychicznie nawet spoko, leki chyba dobrze dobrane i działają. Nie wiem jeszcze co dalej z rozwodem, czekam na uzasadnienie sądu nadal.
Qayqa zdrowiej.
Mayla, jak randka?
Just, ja myślę dokładnie to samo co qayqa na temat Twojego kontaktu z eks. Po cholerę Ci "kumpel" który Cię nie szanował gdy byliście razem? Myślisz że teraz będzie Cię szanował? Poza tym boję się, że on wcale nie będzie chciał tego kontaktu, po co Ci to rozczarowanie?
Stary 2017-03-24, 05:43   #1816
Esia_90
Wtajemniczenie

Ja się do exów nie odzywam. Nie po tym wszystkim co przeszłam. Nie potrzebne mi to.

Stary 2017-03-24, 06:05   #1817
lipnylogin
Raczkowanie

Jak przestać myśleć o przykrych słowach, które powiedział eks? Nieważne czy dzień dobry czy zły, to zawsze parę razy w ciągu dnia to do mnie wraca i bardzo boli

Przy czym część słów jest tak skrajnie chamska i okrutna, że nawet tak nie mógł myśleć, ale to nie pomaga Możliwe, że wszystko jest kłamstwem, ale wciąż- to niczego nie zmienia..

Edytowane przez lipnylogin
Czas edycji: 2017-03-24 o 06:20
Stary 2017-03-24, 07:22   #1818
magbeth
Dzik

Cytat:

A ja Ci dam zadanie W ramach sentymentu wyszukaj i przeczytaj, najlepiej na głos, wszystkie swoje posty porozstaniowe z naszego wątku. Jeśli mimo to nadal będziesz chciała leciec prezentowac się misiowi, to przypomnij sobie proszę ciocie Mag z siekierą
Brutalniej: on Cię nie chciał i nie chce w swoim życiu. To, że stajesz teraz na nogi i jesteś coraz silniejsza i powoli ukladasz siebie od nowa, nie znaczy jeszcze, że jesteś tak silna, żeby unieść jego ewentualną niefajna reakcję lub fajną, jeśli podtekstowo wlaczylby Ci się jednak kawałek nadziei.
Przyjazn z eks jest możliwa tylko wtedy, gdy obie strony maja stabilnie w emocjach względem siebie i tylko gdy obie strony tego chcą.
Dobrego dnia.

Sent fra min HUAWEI GRA-L09 via Tapatalk
magbeth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-24, 07:25   #1819
nyana89
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze nie jestem pewna czy grunt po którym teraz stapam jest stabilny. Co Wy o tym sądzicie??
Ten grunt nigdy nie będzie stabilny. A jeśli się takowy stanie to uwierz, że to jest czas mierzony w latach, nie w miesiącach. Przykre, że nadal Cię do niego ciągnie i zaklinasz rzeczywistość, jakoby się przecież 'nic nie działo', wszystko 'czysto kumpelskie'. A dobrze wiesz i my też to wiemy, że tak nie jest i to tak nie działa. Nie skazuj siebie na cierpienie, nie po raz kolejny. Lepiej Ci ze sobą? Cudownie, to chcemy słyszeć! Ale nie burz sobie tego spokoju, bo naprawdę nie warto

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-24, 09:23   #1820
Zalamana121
Raczkowanie

Just dziewczyny maja racje, daj sobie spokoj. Tez mnie ciagnie, tez chce wiedzidc co u niego nawet jesli tylko informacyjnie ze wzgledu na przeszlosc, ale jak bym go zobaczyla to bym wrocila do punktu wyjscia, a nie chce sobie tego robic znowu.
Zalamana121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-24, 09:31   #1821
mayla
Rozeznanie

Just, Nie pisz do niego!!! Zalamiesz sie, a on Cie ma gdzies. Eh.

Wczoraj randka z facetem moich marzen nie sadzilam, ze moze mi sie jeszcze ktos podobac. Wow. Jeszcze sie po randce nie odezwal i na samej randce tez nie widzialam jakichs jasnych znakow,
ze jest bardzo zainteresowany, wiec moze tym razem dla odmiany to wlasnie facet nie bedzie chetny jeszcze tego nigdy nie doswiadczylam, ale wszystko przede mna eh!

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Maria; nie, nie widzialam twojej wiadomosci prywatnej, aplikacja wizazowa czasem nie wysyla mi notyfikacji! Zaraz sprawdze

Stary 2017-03-24, 09:33   #1822
patisia123
Zakorzenienie

Just, dziewczyny mają rację. Super, że czujesz się silniejsza, stajesz na nogi...Szkoda tylko, że z tyłu głowy masz ciągle jego. Czy ten kontakt jest Ci potrzebny, skoro on go nie chce i do niego nie dąży? Tak jak nie chciał Cię już w swoim życiu, miał i ma kogoś innego. Nie szanował Cię. Tak nie wygląda kumpelstwo Poza tym to mogłoby wzbudzić w Tobie cień nadziei, lub zdołować Cię, gdy on tego kontaktu nie będzie chciał. Zastanów się
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-24, 09:36   #1823
emmenems
Raczkowanie

Przyznalam się do zaangażowania komuś. Oczywiście dostałam odpowiedź negatywną. Przeczuwałam to. Żal mi kończyć tą znajomosć, nie chcę tego ale czy ja pójdę do przodu jeśli tego nie zakonczę?
W pracy jestem tak zestresowana, że się mylę. dodatkowo to co się dzieje "wewnątrz" towarzystwa jest dla mnie patologią.
emmenems jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-03-24, 10:43   #1824
lipnylogin
Raczkowanie

Cytat:

Wczoraj randka z facetem moich marzen nie sadzilam, ze moze mi sie jeszcze ktos podobac. Wow. Jeszcze sie po randce nie odezwal i na samej randce tez nie widzialam jakichs jasnych znakow,
ze jest bardzo zainteresowany, wiec moze tym razem dla odmiany to wlasnie facet nie bedzie chetny jeszcze tego nigdy nie doswiadczylam, ale wszystko przede mna eh!

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Maria; nie, nie widzialam twojej wiadomosci prywatnej, aplikacja wizazowa czasem nie wysyla mi notyfikacji! Zaraz sprawdze

mayla, trzymasz w niepewności! Ty niedobra dziewczyno :P co? jak? gdzie? czemu? Czy on spadł z nieba?
Stary 2017-03-24, 12:17   #1825
cziki
Zakorzenienie

Mayla super najważniejsze że się dobrze bawiłas, teraz oczekuj na jego ruch, ale bez stresa )
cziki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-24, 15:05   #1826
Esia_90
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale super!!!! Trzymam kciuki.

Stary 2017-03-24, 15:07   #1827
nyana89
Zakorzenienie

mayla, świetnie, cudownie! Trzymam kciuki za kolejne spotkania Daj nam wiarę, że da się jeszcze spotkać prawdziwych, NORMALNYCH facetów
Stary 2017-03-24, 15:08   #1828
mayla
Rozeznanie

Kochane, Tak jak pisalam czulam, ze chyba Nie jest zainteresowany no I chyba mialam racje bo Juz 15-sta I dalej cisza z jego strony!

Stary 2017-03-24, 15:10   #1829
nyana89
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane, Tak jak pisalam czulam, ze chyba Nie jest zainteresowany no I chyba mialam racje bo Juz 15-sta I dalej cisza z jego strony!
... Nawet nie chcę o tym słyszeć, że go przechwaliłam...
Stary 2017-03-24, 15:12   #1830
mayla
Rozeznanie

No niby spotkanie wczoraj o 22:30 sie skonczylo wiec jakos dlugo Nie minelo, ale mam cos zle przeczucie ;p

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości