|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame
myslalam, ze w nowym katalogu popadne w długi, ale jak zwykle czas zredukował moją liste
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lubię ich podkłady szczególnie ze względu na kolory... Light Ivory tego adaptacyjnego jest IDEALNY dla mojej cery. Chyba jeszcze w żadnym innym podkladzie nie trafiłam na tak dopasowany odcień.. Ja z katalogu nr 6 zamówiła: - 2 szt balsamu LipSpa (mama uważa że jest rewelacyjny) - nowy tusz do rzęs - 2 szt balsamu (błyszczyki do ust) Visions Peach i Pink - lakier do paznocki Harmony - perłowy krem do ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Raczkowanie
|
Jula84 napisala:
Czekam z niecierpliwością na jakieś nowości Oriflame jezeli chodzi o podkłady ![]() Podklady beda , beda - niedlugo wejdzie nowy Skin Perfect Foundation, ponoc dobrze kryjacy, lekko nawilzajacy, 8 godzin trzymajacy sie na buzi, dla wszystkich typow cery. Podklad z witamina C i extraktem z imbiru.... Z nowych rzeczy w katalogu nr 6 a Anglii waznym od 10maja do 6 czerwca jest tez kilka super nowosci, wiec w Polsce tez to szybko wejdzie ![]() - dwia blyszczyki Maxi LipGloss powiekszajace usta , w kolorze perlowym i delkatnym rozu, - Sun Stylo, dwie kredki zlota i srebrna uniwerslane do malowania policzkow, ust, oczu..... - cien opalajacy na policzki Sun Glow Powder, - kilka nowych metalicznych kolorkow pomadek z serii Colour Attraction Metallic Lipstick, - nowe lakiery do paznokci ( pomarancz, fiolet, roz, niebieski) z serii Vision, nawet ladne ![]() - nowe Skindividual Extra Serum, stosowane pod kremy z tej serii, ponoc lepiej dzialaja. Dla mnie to ta seria jest bardzo dobra, krem na dzien , na noc sa superowe ! Kupilam Ecolagen , ale go oddalam bo to nie dla mnie, zaraz duzo pryszczy mi sie porobilo na twarzy, a te sa jakies lekkie czy co ? ![]() ![]() ![]() No i to by bylo tyle z nowosci u nas, wiec dziewczyny glowa do gory pewnie z kolejnym waszym katalogu zobaczycie te cacka na wlasne oczy ![]() Pozdrawiam cieplo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zadomowienie
|
No, ja lubilam podklad Matt Perfect, w granatowej tubce. Wycofali ta serie zanim wprowadzili takie w niebieskich tubkach w granatowymi nakretkami, ktore jeszcze pozniej zostaly zastapione przez korekcyjny, normalizujacy i nawilzajacy, ale to juz nie dla mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zadomowienie
|
Ja w koncu po wielkim problemie ktory ktos rzyczliwy mi zgotowal zrealizowalam w koncu zamowienie z katalogu 5. w tym miedzy innymi wspaniale pachnace zestawy MILK&HONEY GOLD i wode FIRE.
krem z zestawu jest jak dla mnie naj, naj, naj mniodzio ![]() woda FIRE jest nawet przyjemna. bardziej mi przypadaly do gustu kosmetyki ORIFLAME niz AVONU. ORIFLAME jest bardziej korzystniejszy dla konsultantki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
ja zastanawiam sie nad sportowymi akcesoriami..
kusi mnie koleczko i skakanka ![]()
#4627 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie pamiętam żebym coś wypełniała a na pewno nie podawałam mojego peselu.Poczekam jednak jeszcze z tydzień może dostane jednak jakieś kosmetyki. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja przy pierwszej ciazy przytylam prawie 30 kg, udalo mi sie zgubic tylko polowe. bo znowu zaciazylam ![]() szlag mnie trafial gdy patrzylam na ciuchy w szafie ktore mi wchodzily do wpol ud dalej nie bylo mowy ich wcisnac. ( "dzis" wyladowaly na strychu). kiedy moj maluch jeszcze nie potrzebowal takiego pilnowania jak teraz, robilam wszystko zeby stracic brzuszysko. mialam rower stacjonarny, steper, ciezarki, motylek, i w glowie wymyslilam sobie kolko. na ktore mialam wielka chetke ale nie kupilam. krecilam na boki biodrami sztywno trzymajac nogi gdy wsmarowywalam sobie kremy w brzuch, prasowalam, i jak tylko mialam na to czas ale najlepeij gdy sie prasuje i wciera krem w brzuch. wierzcie lub nie ale w ciagu miesiaca stracilam kilka cm w biodrach i w talii. brzuszysko naprawde robi sie jedrne gdy to wszystko sie polaczy. dlatego WARTO zainwestowac w to kolko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bo do mojego brzucha nic nie mam ale uda moze przydały by sie szczuplejsze i jestem ciekawa czy w tym pomógł by ten dysk ?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
na nogi to ja proponuje rower, steper, |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4632 |
Zadomowienie
|
A skakanka na uda pomoże?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem. Przy skakance mięśnie ud nie są aż tak bardzo zaangażowane. Efektywniejsze będą stepper, rolki, bieganie (po schodach
![]() Skusił się już może ktoś na to serum antycellulitowe? ![]()
#4634 |
Zakorzenienie
|
ja się skuszę
![]() co moge powiedziec na tą chwilę: Dominika Zaborowska testowała serum i powiedziała, ze jest bardzo wydajne tj posmarowała uda, pupę, brzuch i została prawie połowa ampułki PRZY CZYM nie wolno jej zostawiac na całą dobę otwartej - lepiej podzielic się z kimś lub ewentualnie zuzyc nad ranem. serum pozostawia niewielki film na skórze (dlatego miedzy innymi jest na noc). co do efektów... zobaczymy za 2 tygodnie ![]()
#4635 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Rozeznanie
|
Jak radzicie sobie z temperowaniem intensywnych kredek do powiek i tych nowych z brokatem?
Jak tak dalej pojdzie to mi sie cala kredka wykruszy.... poradzcie |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziś strona Oriflame ruszyła już po 8:20 wiec można już składać zamówienia
![]()
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zadomowienie
|
Ja zaryzykowalam i zamowilam sobie z tej nowej serii dezodorant w kulce i balsam opozniajacy odrost wlosow - mam nadzieje, ze chociaz beda ladnie pachniec, bo w dzialanie to tak srednio wierze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą to chyba pierwszy raz, kiedy tak wcześnie odblokowali stronę, ciekawe dlaczego?
![]() |
#4642 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Też nie mam cienia - nie ma nawet 4 odcieni tego cienia (jak zwykle nie przygotowani do kampanii ![]() Pytałam też o Stylo - podobno jest całkowicie wyprzedany i już go nie będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
Anetko ja uwazam, ze dlatego aby osoby, ktore zostaly poinformowane o tym ( a jak widac, malo kto) mogly zamowic wczesniej przyrzady do cwiczen, ktore sa tylko w malej ilosci sztuk..
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 |
Zadomowienie
|
No właśnie, ja miałam kilka przyrządów do ćwiczeń zamówionych i dlatego zrobiła sobie nawet wolne na uczelni żeby móc spokojnie złożyć zamówienie. A skąd masz info, że była informacja o wcześniejszej możliwości składania zamówień?
#4645 |
Wtajemniczenie
|
Ja przez przypadek zaglądnęłam na stronę o 9.45 i już można było składać zamówienia. zamówiłam sobie ten skakankę i ten dysk do ćwiczeń. A teraz patrze a dysk już w brakach - masakra....
![]()
#4646 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
ANetko no wlasnie chodzi mi o to, ze zwykly konsultant nie wiedzial, wiec wniosek z tego taki, ze tylko gora miala taka wiadomosc..
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Więc nawet chyba dziś nie zamawiam, skoro tyle braków ![]() edit: a nie, nie, u mnie jest dostępny Grey Lights, więc wybór dokonał się sam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Raczkowanie
|
Jak myślicie, kiedy zaksięgują mi wpłatę za fakturę jeśli zrobiłam przelew w sobotę? Ciągle jest niezapłacona i nie mogę przez to złożyć zamówienia!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Rozeznanie
|
Sprawdziłabym po południu - powinnaś już mieć zaksięgowane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.