|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Shoe addict :)
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LV
Cytat:
nie mogę wstawić linka, bo net mi zamula w tel ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1772 | |
|
Lady Pudernica
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LV
Dzień dobry
Cytat:
Zamówienie z hm mam "w realizacji". ![]() za zakupy poranne
|
|
|
|
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1774 | |
|
|
Cytat:
PKO nie znoszę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1775 |
|
Guerlain Lover
|
mi się jedne spodobały, ale kwota to 260 zł ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Ja muszę wydać kartą chyba 500 zł, żeby mieć zwrot za posiadanie karty
|
|
|
|
#1776 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
i brawo dla Ciebie za hm a w City jak założysz kk i wydasz nią 1000 zł to dostajesz bona na 400 zl do D
|
|
|
|
|
#1777 |
|
Lady Pudernica
|
Eeee, ja dostałam przed chwilą lepszą ofertę z City. 3.000 na wydatki mają mi dać
A oto warunki: "Stylowa Oferta na Powitanie w Citigold. Edycja II" dostępna dla pierwszych 500 Klientów, którzy w okresie od 3 stycznia 2017 do 31 marca 2017 r. otworzą Konto Citigold lub Citigold Private Client, zasilą je kwotą minimum 330 000 zł w przypadku Konta Citigold najpóźniej do końca pierwszego miesiąca kalendarzowego następującego po miesiącu otwarcia Konta, podpiszą regulamin oferty w ciągu 10 dni od otwarcia Konta (jednak nie później niż 31 marca 2017 r.), złożą dyspozycję otwarcia lokaty terminowej w złotych na okres 6 miesięcy o kwocie kapitału 2500 zł dla Konta Citigold, zobowiążą się do utrzymania w Banku przez 6 miesięcy średniomiesięcznego salda środków w wysokości co najmniej 300 000 zł dla Konta Citigold oraz w miesiącu otwarcia Konta posiadają ważny Profil Klienta określony przez Bank zgodnie z Regulaminem Produktów Inwestycyjnych. Brać??? ![]()
|
|
|
|
#1778 | |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana
papuga sąsiadów mnie obudziła Zrobiłam zamówienie w H&M mam nadzieję, że wyślą. Chyba tak do końca nie ogarnęli tych kodów bo nadal 2 się łączą i wychodzi 30% zniżki![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1779 | |||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ja mam w millenium konto i musze zrobić tylko jedną transakcję kartą w miesiącu (nawet na 2 zł) i konto i wszystko inne za darmo Cytat:
ostatnio dostałam 2 ml serum Abeile royale tez niexle heh taka dieta najskuteczniejsza Cytat:
|
|||
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak jestem zacofana 😁 W ogole ostatnio mielismy kilka szczeniakow Shih Tzu do adopcji... Znalazly domy w moment. Jednego dalej mam u siebie, maz chcial go zostawic u nas, ale dzis po niego przyjada jego nowi wlasciciele. 😁 jest rozkoszny. 😍 ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Lenka bierz 😁 |
|
|
|
|
#1781 |
|
Szanelowa Madżesti
|
Dzień dobry
Gratuluje wszystkich zakupów boxowych, haemowych, butowych i douglasowych
|
|
|
|
#1782 | |
|
|
Cytat:
To super masz może się kiedyś zdecyduje na zmianę choć lubię ten mój bank - przywiązałam się Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1783 | ||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
:d Cytat:
|
||
|
|
|
#1784 | |||
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To chyba w przyszłym wcieleniu ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() Zawsze w paletach zużywały mi się najszybciej jasne odcienie i zostawałam z prawie nienaruszonymi ciemnymi brązami, głębokimi fioletami, granatami itp co mnie niezmiernie wk...nerwowało. A tera uwaga, będzie bigmamowe odkrycie roku sposób na ekspresowe denkowanie ciemniejszych cieni : kupujecie TOTO i używacie do robienia kresek cieniami. Ponieważ cień trzeba zeskrobać i ten pyłek wymieszać z kropelką płynu, to denkuje się ekspresowo. Nakłada się superzasto, do tego jest bardzo trwała - w kąt poszły wszystkie kredki i linery (w sumie sztuk dwie, a i tak na wykończeniu). Obawę mam tylko jedną, że zdenkuję w ten sposób wszystkie ciemne cienie i zostanę z niemal pełną butelką duraline'u ![]() Ja nie urok, to sraczka
|
|
#1786 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Mam jak byk, że obowiązuje od 24 do 26 marca.
|
|
#1787 |
|
|
Zagadujecie człowieka, a robota leży i kwiczy
uciekam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
To ten kremik Martusia??
cena całkowita Dr Irena Eris "Face Zone" Krem do twarzy, 30 ml Do produktu 1 szt. za 95,00 zł Cena podstawowa 316,67 zł / 100 ml 95,00 zł Bon 25zł na zakupy w wybranej perfumerii stacjonarnej 1 szt. 0,00 zł Face Zone - Tonujący Krem Antyrodnikowy SPF 50+ (10 ml)100 ml 0,00 zł Calvin Klein Eternity Intense For Men EdT (1,2 ml)1,2 ml 0,00 zł Calvin Klein Euphoria Deep EdP (1,2 ml)30 ml 0,00 zł Guerlain Próbka niespodzianka pielęgnacyjna1 szt. 0,00 zł Suma pośrednia 95,00 zł Edytowane przez korinka3 Czas edycji: 2017-03-24 o 08:34 |
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
|
|
|
|
#1790 |
|
Lady Pudernica
|
|
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zamówień
![]() Mnie naszły wyrzuty sumienia po wczorajszym boxie, wzięłam krem do twarzy Biotherm, z przeceny (chociaż w D. i tak 20 zł taniej), szminkę i 3 mleczka (dwa kokosowe, jedno jagodowe). Wszystko z przeceny. Mleczko jedno dla mnie, drugie dla mamy, trzecie dorzucę koleżance do prezentu, a krem wzięłam z myślą o używaniu go na noc. W sumie mam mnóstwo kremów, no ale trzymam się regulaminu wątku więc musiałam wziąć boxa |
|
|
|
#1792 | ||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() no i elegancko
|
||
|
|
|
#1793 |
|
|
Korinka
to ten kremik oby przypasował Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opłacę po wypłacie |
|
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wystraszyłyście mnie, że anulują zamówienia w hm, ale moje m już status 'w realizacji' więc może jednak wyślą... |
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
za brawa, ale niestety muszą trochę poczekać na płatność |
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Amyzku, taki maluch to sama slodycz. Ale jak zgubisz go z oczu to bedziesz szukac przez nastepne dwa tygodnie 😁
|
|
|
|
#1798 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
piątek wczoraj leżąc pod lampą tak sobie wymyśliłam, że jeśli ma być box to tylko dziś dziękuję Irminie za sms boxa wzięłam, moim zdaniem nie był zły, szkoda tylko że mini perfum nie było żadnych byłam wczoraj na wybielaniu i jestem mega zadowolona a jeszcze odbiorę nakładki i będę kontynuować wybielanie przez 7 nocy w domu minusem jest biała dieta, bez kawy i herbaty ale dam radę ![]() aaa i gratuluję zakupów ![]() piekne buty wstawiacie ![]() kuszą ale ja musze mieć przede wszystkim wygodne.
|
#1799 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dobrze, że już piątek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawe jak rozmiarówka butów, bo kliknęłam 2 pary ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Lena i Neath chwalcie się jakie buty kliknęłyście
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

ja ostatnio używam podkładu z oriflame... najlepiej leży....
dzisiaj też użyłam perfum z oriflame
wczoraj kilka rzeczy zdenkowałam
nie mogę wstawić linka, bo net mi zamula w tel 

myślałam, że mój bank jest spoko 

Do produktu
Bon 25zł na zakupy w wybranej perfumerii stacjonarnej
Face Zone - Tonujący Krem Antyrodnikowy SPF 50+ (10 ml)
Calvin Klein Eternity Intense For Men EdT (1,2 ml)
Calvin Klein Euphoria Deep EdP (1,2 ml)
Guerlain Próbka niespodzianka pielęgnacyjna

Dobrze, że już piątek