|
|
#3001 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Hanala Generalnie to ślicznie wygląda!
Zazdroszczę mega pomysłowości i porządku Ale pracy przy remoncie mieliście dużo. Musicie być mega zorganizowani, żeby to na raz zrobić w jeden weekend! ![]() Mnie też powoli nachodzi na remont, ale pokój malowaliśmy niecały rok temu i zmieniliśmy całe umeblowanie, więc chyba nie ma szans :P Jedyne co to muszę trochę przemeblować, żeby wcisnąć gdzieś przewijak i łóżeczko |
|
|
|
#3002 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3003 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dziś ambitnie wyczyściłam buty zimowe, pochowałam i powynosiłam. Ponadto jadłam, jadłam, jadłam, byłam na spacerze, jadłam, usmażyłam naleśniki bo nie było już co jeść i dalej jadłam. No i wstępnie wybrałam komodę z przewijakiem z tych dostępnych na allegro. A teraz dalej jem. Aleee waga w końcu prawie stoi w miejscu, więc jeść dalej będę
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Rozeznanie
|
Masakra.. nie wierzę
1490385037377.jpg Dobrze, że ktoś zareagował... http://tvitv.pl/blog/poparzone-dziec...-w-internecie/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3005 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Upolowalam w Agata Meble, bo jednak na wymiar to aktualnie za duży wydatek ![]() Półek będzie miała sporo więc jestem zadowolona. Ale patrząc na ilość rzeczy jakie mamy ( nawet nie wiedziałam że aż tyle tego jest) to boję się gdzie ja to wszystko pochowam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koszmar... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
|
#3007 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja z psem lecę na gwałt do weterynarza, kiedy się lekko skaleczy w łapę na spacerze. Ostatnio byłam, bo mu się skóra zaczęła łuszczyć na pięcie... Szok.
|
|
|
|
|
#3008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie się zastanawiałam gdzie się dzisiaj podziewasz😀 to już wiadomo po co byky narzędzia kupione wczoraj 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3009 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no w pokoju jeszcze pare rzeczy zostalo do ogarniecia, ale mamy nadal duzo pracy w ktorej aktywnie uczestnicze, wiec nasze lokum schodzi na dalszy plan. Oby nie za dlugo ![]() Cytat:
mam tylko luz na swoim drążkuPrzymierzalam sie tez z ubrankami 50-62 do szuflady, zeby zobaczyc jak ilosciowo to wchodzi: 1490387289247.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3010 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Będziemy Cię za rękę przez wizaż trzymać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zdrówka dla wszystkich chorujących! Fajnie że już czujecie tak intensywnie kopniaczki Ja czuję częściej smyranie a kopniaczki takie mega delikatne. Czekam aż je będzie widać żeby tatuś też miał frajdę
|
|
#3011 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my tez mamy pare rzeczy z fabryk, ale generalnie im mniejsze mieszkanie tym lepiej zrobic wiecej rzeczy 'na styk'. Teraz robie projekt mieszkania naszych przyjaciół i juz nie moge sie doczekac realizacji kuchnie i lazienke bedziemy stawiac jeszcze przed wyjazdem na Maltę![]() Cytat:
nie starczylo rąk na obsluge wizazu i fejsa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#3012 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czwórka mi się kliknęła Gdzie kupiłaś takie fajne organizerki? Też muszę nad takimi pomyśleć.
|
|
|
|
|
#3013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3015 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja mam dzisiaj dość. najpierw okazało się, że ważna sprawa, którą załatwiałam w Bydgoszczy we wtorek jest niemożliwa do wykonania i szkoda mojego czasu i nerwów. później miałam wizytę i byłam z mężem i najstarszą córką. tutaj wszystko ok, synek wygląda zdrowo facet tirem wymusił pierwszeństwo i wjechał mi w bok. bardzo się zdenerwowałam, córka też. przyjechała policja i karetka. dojechał mąż. mnie zabrali do szpitala na kontrolę. najważniejsze, że nic się nikomu nie stało.poźniej szybko biegiem na konkurs córki. niestety nie udało się jej zająć żadnego miejsca, ale zaśpiewała pięknie więc jestem z niej dumna. za to dwie młodsze w swoich kategoriach zajęły w środę 3 miejsca. jestem tak wypruta, że nawet nie mogę zasnąć. buuu
|
|
#3016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troche kojarzy sie mi z porodami domowymi bez zadnej asysty o ktorych czytalam, świat oszalał, wszyscy z opieki zdrowotnej sa zli, natura najlepsza, a my najmadrzejsze, ehhh szkoda gadac, pewnie jakby kobita sie sama poparzyla to by od razu leciala do spitala... Cytat:
Boje sie, ze stresu cos sie mi stanie, albo krwotoku dostane, schizy łapie teraz
Edytowane przez judkama Czas edycji: 2017-03-24 o 22:17 |
||
|
|
|
#3017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi dzis jakas 100-letnia rowerzystka wyjechala przed maske, nie wiem o czym ona myslala, starość czy co... jechala poboczem i chcialam ja delikatnie minac a ta nagle jedzie srodkiem przed moja maska, gdzie akurat jakas wywrotka z przeciwnego kierunku byla na mojej wysokosci. Musialam bardzo mocno hamowac do zera i juz to mnie zdenerwowało.. a u Ciebie taka kolizja :/ tak sie ciesze, ze nic sie Wam nie stalo!!! A dziewczynkom serdecznie gratuluje tez spiewalam za młodu![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wyciagi z roslin plus troche witamin z grupy B, niby w moich tabsach tez jest zelazo, ale juz na poczatku ciazy mialam slabe wyniki, niby w normie, ale wiadomo. Jeszcze niedawno czulam sie fatalnie, moglam spac caly dzien, nie mialam checi do zycia normalnie, a po tym mam sporo energii, wiec cos w tym musi byc, mniej zawrotow glowy mam, zawsze w ciazy mi spadalo zelazo, ale teraz startowalam z nizszego pulapu, wiec trza sie bylo ratowac Wspolczuje stłuczki i reeszty, ale z tego to chyba najgorsze bylo Gratulacje dla dziewczynek!!! |
|
|
|
|
#3020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze mną wszystko ok, absolutnie nic nie uderzyłam ani nic. samochód się wyklepie. tylko się bardzo zdenerwowałamCytat:
|
|
#3021 |
|
Zadomowienie
|
Dobrej nocy wszystkim..
|
|
|
#3022 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy wam dretwieja dłonie? Ja od około tygodnia mam ciągle z lewa dłonią to samo, nie wiadomo skąd nagle mrowienie i dretwienie. Zapytam w pon ginekologa,bo spokoju mi to nie daje.
|
|
|
#3023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3024 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3026 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Okazało się za to że mam takie zmiany zwyrodnieniowe kręgosłupa piersiowego, że robi się tam taki ucisk na rdzeń że doprowadza to do tego drętwienia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3027 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Jeśli chodzi o cierpniecie rąk to ja tak miałam dość często w poprzedniej ciąży. To nawet dość częsta przypadłość u ciężarówek 😂😂😂 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dosłownie ryczałam .. szczególnie w nocy.
|
|
#3030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
współczuję!! Ja w poprzedniej ciazy mialam rwe kulszowa. Ciekawe czy bedzie powtorka z rozrywki..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.

Zazdroszczę mega pomysłowości i porządku
Ale pracy przy remoncie mieliście dużo. Musicie być mega zorganizowani, żeby to na raz zrobić w jeden weekend! 

jaki bedziesz brala rozmiar?

Ja z psem lecę na gwałt do weterynarza, kiedy się lekko skaleczy w łapę na spacerze. Ostatnio byłam, bo mu się skóra zaczęła łuszczyć na pięcie... Szok.

Jedyne co to muszę trochę przemeblować, żeby wcisnąć gdzieś przewijak i łóżeczko
Ale ma ogromną wiedzę i zawsze wyczerpująco odpowiada mi na wszystkie pytania, więc zdecydowałam się na niego. Twierdzi, że wystarczy mu USG. Hmm.