|
|
#2611 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
Ja jeszcze tylko wlasnie dolacze sie do zyczen
Olenko spoznione ale najserdeczniejsze zyczenia Dla Klauduni i Daruni rowniez wszystkiego naj... |
|
|
|
#2612 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za Blankę i za Jasia, aby w łagodny sposób wyszli z pogaństwa i oby obyło się bez żadnych wpadek Cytat:
Cytat:
Ja obejrzałam kolejny odcinek "Dumy i uprzedzenia" na TVN Style i jeszcze na kawałek "Mumia powraca" się załapałam Cytat:
), a dwa, że chcę też żeby Ola różne pokarmy przyjmowała i była po woli przyzwyczajana do mleka mod.Cytat:
Ja wybrałam kaszkę kukurydzianą, ponieważ po ryżowej Ola miała potworne zatwardzenia (jak się potem okazało ziemniak w zupce + kaszka ryżowa= bobki zamiast normalnej kupy). Pierwszym podejrzanym była kaszka, więc ona pierwsza poszła na odstrzał, a po tygodniu ziemniaki i teraz jest ok. Teraz na wieczór daję jej kaszkę kukurydzianą z 2-3 łyżeczkami owoców (banany, morele). Cytat:
Cytat:
), ale próbowałam wczoraj jej podać wodę z kubeczka i o dziwo troszkę wypiła.Cytat:
Cytat:
Berbeaa najmocniej Ciebie przepraszam, ale i tak wiem, że życzycie Oli dobrze, więc Najserdeczniejsze życzenia dla Klauduni |
|||||||||
|
|
|
#2613 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
za życzonka dziekujemy i najlepsze życzonka dla Darii ja krmię cały czas mlekiem modyfikowanym i z takim podawałam kaszke. wybierałam różne smaki-takie jakie mi odpowiadały( tylko na poczatku te po 4 miesiącu)a soczek to na poczatki jabłkowy a teraz to juz wszystkie ale głównie te gęste. no i udałao mi sie wczoraj iść na spotkanie klasowe- było super. troszkę odreagowałam, potanczyłam i wysmiałam się. a dzieciatko spokojnie spało i szwagier czuwał.
|
#2614 |
|
Wtajemniczenie
|
no jeszcze kilka fotek bo dawno nie wrzucałam
|
#2615 |
|
Rozeznanie
|
KLAUDUNIU, DARUNIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, żEBY WAS CHORóSKA OMIJAłY, MAMUSIE BYłY WYSPANE I MIAłY DLA WAS DUUUżO CZASU
Hej. Piękna pogoda, słoneczko, zaraz idziemy powolutku spacerkiem do teściowej na obiad. Życzę Blaneczce i Jasiowi równie pięknej niedzieli. Napewno ceremonie będą udane, a przyjęcia bardzo sympatyczne. Anetko nie przejmuj się, ja też nie mam pojęcia o karmieniu kaszkami, powoli zastanawiam się nad podawaniem np wieczorem. Poissy Ty jesteśdoskonale zorientowana. . Tatuś nakarmił córcię zupką, ale i tak marudzi (Pucka) jak wychodzę z pokoju. Za bardzo się do mnie przyzwyczaiła PS Klaudfka urocza. |
|
|
|
#2616 |
|
Rozeznanie
|
Czesc,
mam podle dni od wczoraj kloce sie z Tz. Juz nie mam sily on mi zarzuca ze o wszystko sie czepiam ale jak wczoraj zobaczylam jak podnosi malego z podlogi to malo serce mi nie wyskoczylo. D..y mu sie nie chcialo podniesc z sofy i zamiast pod pachy to zlapal malego za ramiona , ja akurat wtedy rozmawialam przez telefon z moja mama i jak to zobaczylam to az rzucilam sluchwke .Mogl przeciez dziecku krzywde zrobic ![]() Teraz tez ubralam malego i poszli do mojej tesciowej. Oczywiscie musze o wszystkim myslec on tylko laskawie wezmie Maxa . Nawet o piciu czy pieluchach na zmiane nie pomyslal. Najwazniejsze zeby on byl ubrany i wyszykowany i czeka jak pies pod drzwiami zeby mu wszystko podac. Dorka ale laska z ciebie. Swietnie wygladasz 100 lat dla Klaudi Sliczna dziewczynka i ma takie madre oczka.Wyglada na wieksza. Dorka jak ogladalam zdjecia to rzucilo mi sie w oczy, ze Klaudia chyba ma za wysoko poziom lozeczka. Widze ,ze ona sama pieknie siedzi i pewnie niedlugo bedzie chciala sie wspinac po drabinkach . Ja radzilabym obnizyc lozeczko o 1 poziom zeby niunia byla bezpieczniejsza. Brawa dla Werci ,ze sama zaczela usypiac w lozeczku.Wszystkiego Naj dla Dari!!! Juz dawno nie bylo jej zdjec na watku. |
|
|
|
#2617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli chcesz na mleku modyfikowanym, to tak normalnie jak w przepisie, musisz zrobić mleko i wsypywać bezmleczną kaszkę. Ja dodaję porcjami, żeby kontrolować konsystencję, zawsze zostawiam sobie trochę mleka, żeby rozcieńczyć, jakby wyszła za gęsta (Olcia woli raczej rzadszą). A potem dodaję owoce. Ale możesz też zrobić na swoim mleku i procedura jest podobna, ściągasz mleko z piersi i dodajesz bezmleczną kaszkę. Tyle. Konsystencja powinna być taka, żeby można było nabrać z łyżeczki Superowo Kalaudia wygląda w piżamce. Śliczną masz Dorka córeczkę, no i Ty jesteś laska Cytat:
|
||
|
|
|
#2618 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, dzieukje za rady.
Ivy bede Cie traktowac jak "przewodnik po karmieniu niemowlat" Nie obraz sie ale jakas taka strasznie zorientowana sie w tym temacie wydajesz i wzbudzasz moje zaufanie ![]() Mam jedank jeszcze do Ciebie pytanie, z tym odciaganiem u mnie to juz nie jest tak lekko jak kiedys, jesli chcialabym zrobic tez na modyfikowanym ta kaszke to na jakim powninnam. W sumie kiedys dawalam Bebilon HA 1, teraz powinna byc 2 i nie wiem czy tez ten Bebilon HA 2 kupic czy cos innego. Po tamtym bylo wsyztsko ok i nie wiem czy to moze jakas roznice robic? Orientujesz sie w tym temacie? Tam na opakowaniu jest jeszcze napisane, zeby nie mieszac z niczym innym i nie wiem czy na kazdym jest tak napisane czy wyjatkowo na tym z HA. Oszaleje... jeszcze sie z TZ poklocilam o te kaszki i inne. Najprosciej jest krytykowac
|
|
|
|
#2619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli Bebilon był ok, to nie ma co zmieniać, radzę jednak zakupić już 2, czyli następne, jeżeli HA nie można mieszać, to może spróbuj zwykły Bebilon? A o co dokładnie, może jakieś argumenty wymyślimy wspólnie, aby go przekonać? |
||
|
|
|
#2620 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękujemy wam za życzonka i komplementy.
wiem ze łożeczko za wysoko i od wczoraj ma juz inne. bo tamto to jakies dziwne było- albo tak wysoko albo na sam dól. ale juz ma i teraz jest super bo w tamtym to tez troche sie bałam. motylku- współczuje- jak nie tesciowa to tz.
|
#2621 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego dobrego dla Klauduni i Darii
Dziękujemy wszystkim mamą za troskę, dziś mniejszy katar i kaszel, ale za to czasem jest gorączka. Na pewno znacznie lepiej Maja się czuje niż wczoraj. Ivy Olunia słodko wygląda, śliczna dziewczynka i jak smacznie sobie śpi. U nas też jest gorąc niesamowity, przeważnie 27 stopni i też nie mogę zaniżyć tej temperatury, chyba, że jest zimno i okno otworze, to wtedy robi się chłodniej, w słoneczne dni do tego słońce jeszcze wali mi po szybach. Maja śpi przeważnie w body i skarpetkach Bianko, Demoniku powodzenia na chrzcinach, dzieciaczki na pewno spiszą się wzorowo. Berbeaa świetnie, że Weronisia postanowiła sama zasypiać, oby tak dalej. Majunia przeważnie jak wstaje nie śpi na swoim miejscy, a odkryta jest obowiązkowo, tyle że przy temperaturze jaką mam w pokoju to całkiem ją rozumiem. Anetko dla mnie to nie są głupie pytania Też chętnie przeczytam, co dziewczyny mają na ten temat do powiedzenia-napisania. Ja osobiście używam tylko Sinlac, Majunia ma podejrzenie skazy.Dorka super, że udało cię się spotkać z klasą, ja już dawno nie byłam na takim spotkaniu. Klaudia śliczności, włoski cudne. Czy ona tak ładnie i grzecznie siedzi w gondolce? Maja za nic by pewnie nie usiedziała, a ja bałabym się w nią włożyć, bo tak się wierci, że pewnie wywaliłaby się razem z nią. Motylku Motylku u mnie to samo, Mój mąż uważa, że o wszystko mam pretensje, co prawda nie zrobił nigdy jeszcze nic tak bezmyślnego, ale z wyszykowaniem małej jest to samo, chyba, że mu powiem zrób to i to, to zrobi, ale sam się nie domyśli. Lea całkiem możliwe, że tak właśnie będzie, niewszystkie dzieci raczkują, lub raczkują, ale chyba bardziej dla zabawy już wtedy, gdy potrafią chodzić. ......................... . Mój Tż miał dziś debiut karmieniowy . W tygodniu nie ma jak, a w weekend jakoś tak zawsze było, że ja karmiłam. Dziś postanowiłam to zmienić i stwierdziłam, że w soboty i niedziel będzie karmił tatuś. Co prawda Maja nie ma ochoty na jedzenie zupek, kaszek czy deserów, ale troszkę tam coś zupki dziabnęła. Soków moja mycha nie chce pić, nawet teraz jej się woda odwidziała, o herbatkach nie wspomnę.
|
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2623 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Odnośnie kaszki i mleka to nie pomogę bo Weroniczka odmawia i na moim i na modyfikowanym kaszki i też mam dylemat co dalej? [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7216939] Oli od kiedy nauczyl sie siedziec nic innego nie chce robic Chyba bedzie tak jak Maatra napisala, ze predzej zacznie chodzic niz raczkowac [/quote]Świetny Avatorek! Nauczy się nauczy a czy raczkowania to nie można tak poprostu ominąć? Pięknie Oli siedzi -jestem pod wrazeniem Maciuś wygrał w tej edycji konkursu "faceci w rajtuzach" ![]() Dorka super i Ty i Klaudynka wyglądacie Pioss ja poprostu tylko nie chciałam żebyś pomyślała ze ja nie życzyłam nie masz za co przepraszać ani dziękować tylko tak napisałam no Teraz znów zasnęła bez mojej ingerencji ale z kaszkami i mlekiem modyfikowanym dalej d..a |
||
|
|
|
#2624 |
|
Wtajemniczenie
|
82anusia-ona uwoelbia siedzieć- w łóżeczku i w tej gondolce.to jest gondola od starego wózka mojej najstarszej siostry, jest całkem duża i moja Klaudia w niej śpi obok naszego łóżeczka i ta gondolka stoi na podłodze to sie nie boję.ma takie malutkie nóżeczki, w środku materacyk i jeszcze takie całe obszycie i mała bardzo lubi w niej spać no siedziec tez.
dobranoc
|
#2625 |
|
Rozeznanie
|
Kochane dzieki za zrozumienie
Tz byl az 4 godziny na spacerze z tesciowa to sie w tym czasie zrelaksowalam i zrobilam tiramisu Humor od razu mi sie poprawil.Nie moglam czekac az postoi w lodowce i zaraz po godzinie pochlonelam pierwsza porcje. Teraz zabieram sie za szybkie robienie pizzy z pieczarkami i salami wegierskim. Chociaz dalej jestem zla na Tz to niech i on zje cos dobrego. Barbeaa przykro mi ,ze wlasnie tak sentymentalny prezeny ulegl zniszczeniu. Tez bym sie wsciekla i to ostro. Ja dostalam od rodzicow na 18 zloty pierscionek i trzymam go w pudeleczku.Jest strasznie delikatny a ja lubie wielkie pierscienie Moze kiedys go podaruje mojej wnuczce jak takowej sie doczekam![]() Jestem dumna z Werci ze zaczela zasypiac sama . To wielki moment Jej Macko cudny w tych kolorowych rajtuzkach. Az pozazdroscilismy mu z Maxem i jutro sesja z warkoczami ![]() Anusiu i prawidlowo....ja tez dzisiaj dalam mezowi aby nakarmil Maxa desrekiem. I korona mu z glowy nie spadla. Az przyszedl sie pochwalic na ogrod ,ze synek zjadl wszystko.Meska solidarnosc ![]() Zmykam szybciochem robic pizze. I nici z pizzy...drozdze, ktore kupilam wczoraj w sklepie okazaly sie przeterminowane. Palaszuje kanapke z salami i tez dobre Pizza przeniesiona na jutro.Maly juz od godziny spi wiec sciagnelam dzisiejsze zdjecia z aparatu i wkleje kilka. Dzisiejsza kapiel i po spacerku. Na tym w ubranku siedzial ale jak tylko zobaczyl apartat to chyc padl...i znow nie udalo mi sie pstryknac pozy w siedzeniu. Edytowane przez motylek78 Czas edycji: 2008-04-13 o 21:09 |
|
|
|
#2626 |
|
Rozeznanie
|
Maxiu no pięknie. Elegancki facet !!!Niektórzy piękno rozumieją inaczej . Ale Maciuś jest taki słodki, że nawet pomysły matki tego nie zepsują Motylku z facetami tak już jest. Mój mądrala tez się popisał po byku. Poszłam do kuchni szykować śniadanie, a on pilnował Pucki. Wracam a tu mężuś chrapie, a dziecko w poprzek łóżka sobie leży. Wystraszyłam się bardzo, bo moment i spadłaby z tapczanu na podłogę Potem ją karmił zupką, gdy zapytałam dlaczego jest brudna na nóżce , zdziwiony odpowiedział "nie wiem nie widziałem tego wcześniej?!" Itd można opowiadać do północy.... Też oczywiście nie wie w co ubrać, torbę z jej rzeczami też ja muszę szykować i na spacer też poszłam sama, bo miał coś pilnego
|
|
|
|
#2627 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
Wpadam tylko na chwilke bo jestem padnieta po dniu pelnym wrazen ![]() Chrzciny zaliczamy do udanej imprezki - Blanka w kosciele z zaciekawieniem rozgladala sie na okolo, plakala tylko przez moment jak chciala spac, a ludzie spiewali. Moment polewania glowki tez nie przypadl jej do gustu ale w rewanzu pociagnela ksiedza za szate i nie chciala- puscic moja diabliczka kochana ![]() Po mszy byly zyczenia - gora grosza i prezentow - dostala sliczne ubranka i az dwie wielkie ksiegi bajek bedziemy razem czytac - sa slicznie wydane, zawieraja bajecznie kolorowe ilustracje Moim najmilszym wspomnieniem dziecinstwa jest wlasnie czytanie i opowiadanie bajek wieczorem przez rodzicow. Chcialabym kontynuowac ta tradycje u nas w domu![]() Przyjecie udalo sie takze, byl uroczysty obiad, wino, kawa i ciacho - co najwazniejsze pogoda, dzieki czemu czesc imprezy pzreniosla sie w plener. Hotel znajduje sie na wybrzezu odry i bylo to naprawde bardzo przyjemne popoludnie ![]() Po powrocie do domu Blanka chwile sie pobawila, zjadla spora kolacje i zasnela snem kamiennym Mam nadzieje ze pzrezd nami spokojna nocka![]() Wrzucam kilka obiecanych fotek - poki co tylko z naszego aparatu
|
|
|
|
#2628 |
|
Rozeznanie
|
Joli przypominam ,ze Max jest do wziecia i jak Agatka wolna to my bardzo chetnie zrobimy zapoznanie.
![]() Ja to samo mam z mezem czasem zeby mu dopiec to jak przyjedzie z delegacji to ja mowie do Maxa " Maxiu poznajesz kto to jest ten pan".Wiem, wiem jestem wredna ale czasami juz nie mam sil do tej calej sytuacji i ciezko tak byc samej.Moj Tz czesto tez ma takie zachowanie jak by spadl z choinki. Ja nazywam to tak: jem , pije i nic nie rozumiem. Biankaaa wlasnie przeczytalam posta i zobaczylam zdjecia. Blaneczka cudnie sie prezentowala. Ta czapeczka sliczna. Sama bym chetnie taka kupila.I brawo ,ze taka grzeczna byla w dniu swojego swieta . Ciesze sie ,ze imprezka sie udala bedzie co wspominac.Z mezem tworzycie piekna pare,az milo popatrzec. Ja tez chcialabym kontynulowac tradycje czytania. Moj tato zawsze mi czytal przed spaniem i wspominam to bardzo milo. |
|
|
|
#2629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasz maluch je to jako mleko i na jego bazie kaszki, ostatnio kupiłam też kaszki od 4 miesiaca nestle, do których nie dodaje się mleka tylko samą wodę...i taką mozesz podać Patryczkowi. A co do soków to my zaczeliśmy od jablkowe i stopniowo inne smaki, i mały pił z butli Dr. Browns, bo i taką ma do mleka anty kolkowa, a aktualnie to tak jak widziałaś z niekapka ciągnie ![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7216939]Pysiu: u mnie dzis na stole kotlety wg Twojego przepisu Troche zmodyfikowalam przepis dodajac pieczarki i bazylie [/quote]Mam nadzieję że smakowały ?Śliczny Avek Moda rastopkowa trwa ![]() Cytat:
![]() ************************* ********************** Hey Ja dziś dopiero teraz, bo o 20 dopiero wyszliśmy od znajomych... Maluch nie mial kompana do zabawy, ale za to były 2 duże koty, które były w centrum jego zainteresowania ![]() Byliśmy też wczoraj na basenie...Kuba był zdziwiony że tyle wodyyyy i bacznie obserwował dziewczynkę pływającą obok...(dopiero ma 6 miesięcy, a już ogląda sięza dziewczynkami) ![]() Jutro dam jakieś fotki... Teraz idę lulu Papa
|
|
#2630 |
|
Rozeznanie
|
Pysiu koniecznie wklej fotki z basenu. Mam pytanie czy przed pojsciem na basen kapalas Kubusia w wannie? Bo u mnie sa organizowane zajecia dla maluchow co sobota ale boje sie troche sc z Maxem po tym jak miesiac temu zareagowal histerycznym placzem jak go gcialam wsadic do wody w naszej wannie. ie wiem czego sie tak przestraszyl bo weszlam razem z im i jeszce go nie zdzlam zmoczyc a juz byl placz.
|
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A malutka wyglądała jak aniołek, zwłaszcza w tej czapeczce...tylko skrzydełka się schowały
|
|
#2632 |
|
Rozeznanie
|
Suuuuper. Bardzo się cieszymy Bianeczko, że imprezka się udała, zresztą widać na ślicznych fotkach. Blaneczka zaczepiała księdza, bo co to za zwyczaje facet w sukience polewa wodą
Sliczna czapeczka zresztą cała ubrana bardzo ładnie. Moja Agatka jest "duża" Maxiu też kawał chłopa to przynajmniej proprcje będą zachowane. Jestem na tak, podoba mi sie taki zięciunio. Jutro pokażę córci. Polega na moim zdaniu to będzie zachwycona. TŻ nie okazał entuzjazmu, ale dla jego królewny żaden facet nie będzie wystarczająco przystojny. Ale po zastanowieniu stwierdził " no fajny chłopczyk" Oli w avatrku prześliczny, pięknie siedzi. Idę spac. Spokojnej nocy. Do jutra |
|
|
|
#2633 | ||||
|
Zadomowienie
|
Maciuś tak subtelnie się uśmiecha Sezon na rajtuzy trwa.Cytat:
Też bym się wnerwiła na Twoim miejscu, szkoda takiej pamiątki. Cytat:
Świetny chłopczyk z Maxa, co go widzę to wydaje mi się doroślejszy. Podobny jest do Ciebie Motylku. Cytat:
Blaneczka wie co robiła, co ją będzie jakiś gość w sukience po głowie wodą lał, jak na śmieszka przystało zrobiła kawał księdzu ![]() Blanka wyglądała cudownie, bardzo ładnie mamusia ją wystroiła. Cytat:
Proszę, proszę to mamy lowelasa na wątku, taki mały, a już za spódniczkami się ogląda
|
||||
|
|
|
#2634 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry ciotki wizazowe
![]() Widze ,ze nie tylko my mamy pobudki poranne. Max mial nawet fajna noc bo spal od 20 do 2. O 2 bylo jedzonko i od 2 do 7. O 7 juz byl przesikany. Wlasnie Tz go przebiera.Jak bym poszla spac o 20 to pewnie bym byla mega wyspana a tak ledwo co zaspalam o 24 i teraz kawa za kawa. Joli jak maz sie naslucha jaki to Max grzeczny sie zrobil i spokojny to bedzie za Poki co nie spoczniemy na laurach i przesylamy wirtualnego buziaka i roze dla PuckiLea wg mnie to na bank zeby. Oby krotko Oli sie meczyl z tym zabkowaniem. |
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Pysiu pieknie Kubuś babuje
|
|
|
|
#2636 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No tak Kubuś taki przystojny, uroczy. Teraz się sie przyglada, a niedługo bedzie podrywał na całego Cytat:
Agatka jest zachwycona swoim chłopakiem ach jakie to romantyczne Dzień dobry. U nas noc spokojna, jak zawsze, jedna pobudka na karmienie o 4.44. Taka porę sobie dziś wybrała do jedzenia ![]() Najpiekniejsze życzenia miesięcznicowe dla Laury Teraz idę do dziecka, bo śpiaca jest i marudzi. Pa |
||
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motylku ja nigdy nie kąpałam małego w samej wannie... zawsze w wanience, ale że bardzo lubi się chlapać, postanowilismy spróbować... Ale tam było gorąco 32 stopnie...bo woda dla maluchów w małym basenie jest specjalnie podgrzewana, normalnie tego nie grali by spocić sie na basenie hehe ![]() P.S. Kubuś wypłyną na wielką wodę...
|
|
#2638 |
|
Rozeznanie
|
Boszzz dopiero teraz przejrzalam na oczy i zobaczylam moj post do ciebie Pysiu. Ty musisz byc poliglotka skoro zrozumialas o co mi chodzi
Teraz zalapalam ,ze baterie w klawiaturze mi sie wyladowywuja i klawiatura wystukuje co 2 litere.Prosze o wybaczenie.Kubus boski i ile radosci na jego buzce. Slicznosci. Te zajecia to byly organizowane czy tak sami sobie poszliscie na basen? Bo moj maz mi zasugerowal ,ze bedziemy mogli isc z malym i bez spotkan z instruktorka tak tylko po prostu sie pochlapac. Joli to pierwsze zapoznanie mamy za soba . Tam od razu Wloch... slowianska krew tez w nim plynie .Wlasnie sie narzeczony Agatki zbudzil i domaga sie wyciagniecia z lozeczka. Zaczynamy dzien.
|
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2640 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oli ale mama to chyba mało szczęśliwa? ale co tam...takiemu boskiemu chłopczykowi wszystko należy wybaczać Pysiu ten basen super sprawa bo Kubuś przeszczęśliwy szczerze zazdroszczę bo u nas nie ma basenu dla dzieci, bo tylko jeden kryty Laurka 100 lat! Miłego dnia u nas piękny dzień się zapowiada więc zmykamy do parku |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.

za Blankę i za Jasia, aby w łagodny sposób wyszli z pogaństwa i oby obyło się bez żadnych wpadek
)) Blanka najbardziej poci sie wlasnie w tych waleczkach, nawet jak ma krotki rekawek

), a dwa, że chcę też żeby Ola różne pokarmy przyjmowała i była po woli przyzwyczajana do mleka mod.
dla Oleńki i Maciusia
dla Werci ,ze sama zaczela usypiac w lozeczku.

Chyba bedzie tak jak Maatra napisala, ze predzej zacznie chodzic niz raczkowac
[/quote]
Maxiu no pięknie. Elegancki facet !!!
mężuś chrapie, a dziecko w poprzek łóżka sobie leży. Wystraszyłam się bardzo, bo moment i spadłaby z tapczanu na podłogę