Mamy majowe 2017 cz.V - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-03-25, 11:35   #3781
Martirybka
Rozeznanie

Mamy majowe 2017 cz.V

Nie mogę Was nadrobić, mam 10 stron
Poczytam w takim razie w wolnej chwili, choć idzie mi kiepsko, bo humor mam okropny od trzech dni ryczę ciagle.

Wczoraj miałam wizytę mały wazy 1900g i obrócił sie główka w dół. To jest jedyna trzymająca mnie na nogach wiadomość.

Za to ja mam za wysokie ciśnienie i trochę spadła hemoglobina także włączyłam żelazo, no i ciśnienie chyba ze stresu, bo normalnie mam bardzo niskie, sytuacja ze sprzedawca z Allegro mnie dobiła, baba straszy mnie prokuratura a pieniędzy mi nie oddaje. Lekarz stwierdził ze jak się nie uspokoję i ciśnienie nie zleci to będzie mnie musiał wysłać do szpitala....

Dostałam tez w piątek zasiłek za luty uwaga 200zl..... W poniedziałek dzwonię co jest grane

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez Martirybka
Czas edycji: 2017-03-25 o 11:41
Martirybka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 12:01   #3782
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V

Martirybka, a co się stało? Bo chyba nie widziałam?
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 12:06   #3783
decorail
Zakorzenienie

Martirybka - może warto jakiegoś prawnika się poradzić? I niech Tż się tym zajmie, bo szkoda Twojego zdrowia Co za bezczelna baba - zgłosiliście to gdzieś?
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 12:26   #3784
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Mohnka, 100 lat i łatwego oraz szybkiego rozwiązania 😘☺

U mnie dzisiaj pękło równe 10kg na wadze. Ani grama mniej czy wiecej. 10kg w 34tyg.

Zaćmienie mnie dopadło. Boże, broń! :/ byłam w polo markecie i przez Mohnke zachciało mi się arbuza. Byl za 5.99zl/kg. No i byl albo cały albo połówka. No i na moje rozumowanie (w tamtym momencie) jak biore połówkę to zapłacę 3.99zl/kg 😰 przy kasie też się nie skapnełam. Dopiero w domu patrze na paragon a tak 12zł(!!!) za pół arbuza 😑😑

Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 12:38   #3785
talusiax33
Zadomowienie

Kiwaczka - haha, rozumowanie kobiety w ciąży 😅 dobrze, że nie wzielas całego!

talusiax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 12:39   #3786
misja0181
Rozeznanie

Mohnka 100 lat w zdrowiu i szczęściu
Lekkiego porodu w terminie
Cytat:
Napisane przez Martirybka Pokaż wiadomość
Nie mogę Was nadrobić, mam 10 stron
Poczytam w takim razie w wolnej chwili, choć idzie mi kiepsko, bo humor mam okropny od trzech dni ryczę ciagle.

Wczoraj miałam wizytę mały wazy 1900g i obrócił sie główka w dół. To jest jedyna trzymająca mnie na nogach wiadomość.

Za to ja mam za wysokie ciśnienie i trochę spadła hemoglobina także włączyłam żelazo, no i ciśnienie chyba ze stresu, bo normalnie mam bardzo niskie, sytuacja ze sprzedawca z Allegro mnie dobiła, baba straszy mnie prokuratura a pieniędzy mi nie oddaje. Lekarz stwierdził ze jak się nie uspokoję i ciśnienie nie zleci to będzie mnie musiał wysłać do szpitala....

Dostałam tez w piątek zasiłek za luty uwaga 200zl..... W poniedziałek dzwonię co jest grane

Ojejku
Cytat:
Napisane przez Kiwaczka Pokaż wiadomość
Mohnka, 100 lat i łatwego oraz szybkiego rozwiązania 😘☺

U mnie dzisiaj pękło równe 10kg na wadze. Ani grama mniej czy wiecej. 10kg w 34tyg.

Zaćmienie mnie dopadło. Boże, broń! :/ byłam w polo markecie i przez Mohnke zachciało mi się arbuza. Byl za 5.99zl/kg. No i byl albo cały albo połówka. No i na moje rozumowanie (w tamtym momencie) jak biore połówkę to zapłacę 3.99zl/kg 😰 przy kasie też się nie skapnełam. Dopiero w domu patrze na paragon a tak 12zł(!!!) za pół arbuza 😑😑

Hehe zdarza się a 10 kg to nie dużo.

Dziewczyny nie straszcie mnie, że to tak może wyjść jak z tą tasiemką, bo ja nie urodzę takiego klocuszka... urodzenie 3800 kiepsko się dla mnie skończyło a co dopiero większego ... Zobaczymy jeszcze to usg jak wyjdzie.

Robię obiadek ... gulasz ziemniaczki i mizerię. Tak mnie naszło ostatnio aż w końcu się wzięłam

misja0181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 12:40   #3787
Martirybka
Rozeznanie

Blac zamówiłam w styczniu łóżeczko, miało byc do 5 tygodni. Do tej pory ani łóżeczka ani kasy. Kupiliśmy stacjonarnie w końcu. Kobieta mi obiecywała zwrot do 13 marca bo rozwiązała współpracę z producentem. Sama o nr konta mnie prosiła. W międzyczasie obiecywała wysyłkę itp. Zwrotu nie było, poprosiłam Allegro o pomoc, to się chwilowo wystraszyła, znowu obiecywała zwrot. Allegro radziło zgłosić to na policję jeśli nie zwróci pieniędzy, Napisałam jej ze jeśli nie zrobi mi zwrotu to zgłaszam sprawę policji no i się zaczęło. Baba dostała furii, od tego czasu oskarża mnie o zastraszanie, zaczęła się zastawiać ze ma 14 dni na zwrot, wiec ja się zgodziłam i miała czas do 20.03. W końcu nie wytrzymałam i zgłosiłam to policji, bo słowa znowu nie dotrzymała, a jej wystawiłam negatyw, no wiec ona jak zobaczyła negatyw to oczywiście ze działam na niekorzyść jej firmy, publicznie ja szkaluje, ze juz zgłosiła do radcy prawnego moje działami i ze prokurator sie tym zajmie. Pomijam fakt ze ma konto zablokowane bo nie mnie jedna naciągnęła. Wczoraj mi wysłała ze mam jej wypełnić formularz zwrotu oczywiście jest w nim kolejne 14 dni na zwrot kasy i ze bedą ze mną rozmawiać instytucje zajmujące sie przestepstwami bo działam na niekorzyść jej firmy...

Decorail byłam u prawnika wczoraj, powiedział ze mam sie jej groźbami nie przejmować bo sa bezpodstawne i bzdurne i zeby zgłosić to do prokuratury i sadu cywilnego. Pozew mialam napisany wiec tylko go przejrzał i skorygował.
Nie widział tego jej ostatniego maila i formularza, wysłałam mu i czekam co mi poradzi bo najchętniej bym to odesłała zeby mi zrobiła przelew ale nie wiem jakie to bedzie miało konsekwencje, w tej chwili bo prawnik mi powiedział ze ponieważ towaru nigdy nie dostałam to ta forma odstąpienia od umowy kupna mnie nie obowiązuje, tym bardziej ze deklarowala sama dwa razy zwrot pieniędzy i tego nie zrobiła, kupując sobie tylko mój czas.

No mam dość. Ludzie są bezczelni.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-03-25, 12:47   #3788
gornek
Zakorzenienie

Mohnka wszystkiego najlepszego, spokojnego i szybkiego porodu w czasie oczywiście :P
Ja dzisiaj robię schabowego, sos pieczarkowy i ryż i myśle czy nie zrobic mizerii.
Zdecydowaliśmy z Tz, ze pojedziemy do tej Pragi. Bedzie to nasz ostatni wspólny wyjazd, ruszymy koło 4 rano wiec na spokojnie można zrobic przystanki. Psica juz ma na jutro załatwiona opiekę, bo sąsiadka chetnie ja weźmie a moja sunia uwielbia jej psa

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 12:50   #3789
ania9o
Zakorzenienie

Martirybka głowa do góry. Na pewno odzyskasz swoje pieniądze, nie martw się. A ta kobieta nic nie może. Nie wywiązała się z umowy, miałaś prawo wystawić jej negatywny komentarz (takie prawo allegro), a to że do niej pisałaś to miałaś prawo dowiadywać się o zwrot pieniędzy bądź wysyłkę towaru. Wiem przez co przechodzisz, my rok temu zakończyliśmy szarpanie się z gościem od okien. Przez to remont przesunął nam się o minimum 3 miesiące. Na szczęście facet przestraszył się pozwu z sądu i oddal wszystkie pieniądze. U Ciebie też sprawa zakończy się dobrze.

Wysłane za pomocą mTalk
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 12:54   #3790
milutek
Wtajemniczenie

Mohnka wszystkiego NAJ

Martrybika pamiętam tą sytuację i szczerze współczuję że trafiłaś na taką psycholkę. Nie ma racji, a robi dużą gębę za przeproszeniem, nie cierpię takich ludzi. Nie pozostaje nic jak nie wdawać się z nią w żadne gierki i robić swoje w celu odzyskania kasy, tak jak to właśnie robisz
Stary 2017-03-25, 13:05   #3791
Martirybka
Rozeznanie

Milutek Ania dziękuje za słowa otuchy. Z jednej strony wiem ze nic nie moze i a z drugiej mnie to stresuje, bo takie cyrki o kase która nie jest jej to sie w głowie nie mieści. Tym bardziej ze to dla dziecka a nie np. Krem na d..pę.

Mohnka wszystkiego najlepszego!!!

Stary 2017-03-25, 13:07   #3792
BlackSanctum
Zakorzenienie

Martirybka, oczywiście racją jest, że ona Ci NIC nie może zrobić, za to ewidentnie Cię okradła i musi Ci oddać pieniądze co do grosza. Dobrze, że zgłosiłaś już sprawę na policję.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 13:27   #3793
happiness__
Rozeznanie

Mohnka, wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń! 😚

Martirybka, przecież to ona sama działa na szkodę swojej firmy, co za bezczelna baba... nie przejmuj się tymi bzdurami, które wypisuje, bo to ona będzie mieć problemy z tego tytułu, a nie Ty 😙

Dziewczyny, doradźcie! Robimy pokój małego i wyszedł nam taki kolor - zostawiać, zmieniać? Boję się, że jak tż pomaluje drugi raz to bedzie bardziej niebieski, a chciałam miętowy... I nie wiem, czy nie za ciemny jak na malutki pokoik. Z drugiej strony już raz pomalował i szkoda mi też jego pracy, sama nie wiem, co robić.

1490448430060.jpg

happiness__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 13:36   #3794
decorail
Zakorzenienie

happiness - a pokryło dobrze po 1 razie?
Stary 2017-03-25, 13:38   #3795
esor
Mamusia Luty 2016

Cześć dziewczyny!

Jak zawsze duzo naskrobalyscie

Mohnka - wszystkiego najlepszego!

Martirybka - strasznie współczuje, ze akurat teraz na końcówce ciazy takie niemile przeboje ... jedno jest pewne - nieważne jaka droga, prawda jest po Waszej stronie i na pewno pieniądze dostaniecie z powrotem. Szkoda tylko, ze tyle nerwów i czasu musisz na to stracić staraj sie nie denerwowac, durna baba i zapłaci za to - jak sprawa trafi faktycznie do sądu to nie tylko za łóżeczko, ale i koszty sądowe i ja bym sie zastanowiła nad wniesieniem o straty moralne. Bo kobieta w ciazy i tak sie musi nastresowac!!!!

Pisałam tu wcześniej, ze i nam sie niefajna sytuacja z wózkiem przytrafiła, ze zostaliśmy oszukani i dostaliśmy wózek zgodny z opisem, ale dale dodatkowe siedzisko dla drugiego dziecka ze startego modelu niezgodne z opisem (siedzisko notabene warte nowe 1000 zł wiec nie mówimy tu o drobnej kwocie) i tez ile było kłótni, chodzenia do Rzecznika Praw Konsumenta itp. Na szczęście w końcu sie wystraszyli, ze nie ustępujemy (tez byliśmy gotowi iść do sądu) i wymienili na dobre siedzisko zanim wlasnie sprawa poszła do sądu. I tego Wam tez życzę.

Happiness - mi sie podoba i kolor nie jest za ciemny wg mnie, ale to wszystko kwestia gustu jesli nie ma smug to bym nie malowała drugiej warstwy, jesli sa to bym malowała

22.02.2016 Hania
36/40 Agatka

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 13:39   #3796
happiness__
Rozeznanie

No właśnie nie, trzeba koniecznie pomalować jeszcze raz, bo przebija, to było na żółtym malowane (dlatego też się boję niebieskiego efektu po 2 razie)

Stary 2017-03-25, 13:42   #3797
esor
Mamusia Luty 2016

Co u nas... wg usg dziś 36t0d wg owulacji i tego co mam sie trzymać z tego co mi lekarze mówili 35t3d. Niestety odkąd sie obudziłam czuje lekkie skurcze i co gorsza nerwobóle krzyża, czyli znowu to co przed porodem Hani Leżenie nie pomaga, Nospa nie pomaga. No, ale zobaczymy, moze po prostu tak mam i tyle. A moze Agatka zaraz sie urodzi. Oby jeszcze 11 dni wytrwała

22.02.2016 Hania
36/40 Agatka

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
Stary 2017-03-25, 13:42   #3798
decorail
Zakorzenienie

happiness - malujcie jeszcze raz jak wyjdzie coś nie tak to będziecie myśleć, ale powinno być ok
Stary 2017-03-25, 13:43   #3799
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
Napisane przez happiness__ Pokaż wiadomość
No właśnie nie, trzeba koniecznie pomalować jeszcze raz, bo przebija, to było na żółtym malowane (dlatego też się boję niebieskiego efektu po 2 razie)

To jak Ci zależy to moze kup inna farbę na druga warstwę (bardziej miętowa)? Albo do starej kup barwnik jakiś, to taniej wyjdzie zeby zmienić odcień?

22.02.2016 Hania
36/40 Agatka

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
Stary 2017-03-25, 13:43   #3800
decorail
Zakorzenienie

esor - będziemy odliczać razem z Tobą
Stary 2017-03-25, 13:50   #3801
misja0181
Rozeznanie

Hapiness myślę że za ciemny nie będzie tylko taki faktycznie niebieski a nie miętowy. Ale ładny

Esor czyżbyś miała być pierwsza?

Stary 2017-03-25, 13:53   #3802
Melka88
Zakorzenienie

Mohnka, ja rowniez zycze Ci wszystkiego, co najwspanialsze. Zdrowka dla Ciebie i malucha, pogody ducha i pomyslnego rozwiazania.

Ja swietuje jutro, pierwszy raz robie bibe z tesciowa ma urodziny dzien po mnie. Dwa ciasta upiekla sasiadka, ja wlasnie skonczylam 3bita. I jestem zdechla ! Czas na relaks w wannie. Jeszcze mnie czeka wyprawa na cmentarz, bo dzis rocznica smierci babci

Martirybko, wiem, co czujesz, bo sama mialam przeboje z oszolomami z allegro. Zamowilam niemieckie plyny do prania, jeden sie po drodze rozlal. Paczka nawet do mnie nie dotarla, tylko wrocila do nadawcy. Chcieli, zebym zaplacila za nowy plyn, powrot do nich i kolejna wysylke do mnie. Zglosilam na allegro spor, dostali bana, i zaczeli wygrazac, ze podaja mnie do sadu za kazdy dzien bez obrotow na allegro. Sprawa wyladowala u Rzecznika, jeszcze troche poszaleli, ale ostatecznie dokonali zwrotu pieniedzy. Kwota nie byla duza, ale byli tak bezczelni, ze stwierdzilam, ze nie odpuszcze. Wezwania do sadu nie dostalam do dzis

Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 14:06   #3803
esor
Mamusia Luty 2016

Decorail dziękuje

Misja - oby nikt mnie nie uprzedził, w końcu mam tu pierwsza termin. Jak liczyłam wg owulacji na początku ciazy to wychodziło mi 26.04/01.05. z naciskiem na to pierwsze, ale zapisałam się i na ten watek bo mam tu dwie koleżanki no i w ogole taka MamaSmerfuni czy Glassball mogą urodzić tak jak ja bo co to te 4 dni różnicy w TP teraz sie tez trzymam terminu 26.04, cc wyznaczone na 19.04 ale nie zależy mi by dotrwać - zależy mi by dotrwać do ciazy donoszonej czyli 5 kwietnia Mam nadzieje, ze organizm mnie tylko straszy i wymusza, ze mam leżeć i spokojnie dotrwamy do 5go. Wiem, ze Agatka by dała sobie rade, jutro bedzie tydzien jak dostała w szpitalu sterydy na płucka, ale jednak taki wcześniaczek to trochę wiecej kontroli lekarskich, wiecej "zabawy" z nauka ssania itp, a wole tego uniknąć tylko i wyłącznie ze względu na 13to-miesięczna Hanię

22.02.2016 Hania
36/40 Agatka

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-03-25, 14:10   #3804
decorail
Zakorzenienie

Melka - same biby na wątku Ja stawiam w przyszły piątek
Stary 2017-03-25, 14:11   #3805
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Mohnka, ja rowniez zycze Ci wszystkiego, co najwspanialsze. Zdrowka dla Ciebie i malucha, pogody ducha i pomyslnego rozwiazania.

Ja swietuje jutro, pierwszy raz robie bibe z tesciowa ma urodziny dzien po mnie. Dwa ciasta upiekla sasiadka, ja wlasnie skonczylam 3bita. I jestem zdechla ! Czas na relaks w wannie. Jeszcze mnie czeka wyprawa na cmentarz, bo dzis rocznica smierci babci

Martirybko, wiem, co czujesz, bo sama mialam przeboje z oszolomami z allegro. Zamowilam niemieckie plyny do prania, jeden sie po drodze rozlal. Paczka nawet do mnie nie dotarla, tylko wrocila do nadawcy. Chcieli, zebym zaplacila za nowy plyn, powrot do nich i kolejna wysylke do mnie. Zglosilam na allegro spor, dostali bana, i zaczeli wygrazac, ze podaja mnie do sadu za kazdy dzien bez obrotow na allegro. Sprawa wyladowala u Rzecznika, jeszcze troche poszaleli, ale ostatecznie dokonali zwrotu pieniedzy. Kwota nie byla duza, ale byli tak bezczelni, ze stwierdzilam, ze nie odpuszcze. Wezwania do sadu nie dostalam do dzis

Krew mnie zalewa jak czytam takie historie. Dobrze, ze nie ustapilas im

Ja to miałam kiedyś na Allegro nieco inna przygodę; mniej spektakularna, ale tekst tego bezczelnego dziada pobił wszystko. Zamówiłam na dzień ojca rok temu dla tż Kubek ze zdjęciem Hani zeby miał do pracy. W aukcji było dajmy na to 7 dni na realizacje. Zamówiłam czasowo na styk. Minął tydzien i nadszedł dzień ojca a tu zero info i wszystkiego i pisze do kolesia, ze co jest, a on łaskawie odpisał po kilku dniach, ze ma duzo pracy. Ja na to, ze rozumiem, jesteśmy ludźmi, ale ze moze wypadałoby mnie o tym uprzedzić i przeprosić za opóźnienie, a on do mnie, ze nikogo nie bedzie przepraszał, za to, ze ma duzo pracy ja sie wkurzyłam i napisałam, ze co to ma byc za brak kultury i zeby albo te kubki zrobił albo oddał kasę, a on, ze zrobi te kubki dzisiaj i je wyślę, i uwaga hit - bo mu żal nie mnie tylko mojego męża czyli ze jestem zła bo śmiałam sie upomnieć o zamówiony towar - no szok. Kubek przyszedł i wszystko ok; dlatego dałam neutralny komentarz, ale napisałam w nim co mi napisał i jaki z niego bezczel

22.02.2016 Hania
36/40 Agatka

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
Stary 2017-03-25, 14:13   #3806
misja0181
Rozeznanie

Esor trzymam kciuki za dotrwanie do 5.04
Jejku jeszcze chwila i u nas zaczną się opowieści porodowe

Małż wczoraj przywiózł 2 reklamówki ciuszków i rogala do karmienia od kogoś tam tylko osiołek zostawił w samochodzie a ja ciekawa jestem i bym poprzeglądała sobie

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Dziewczyny współczuję historii z allegro :/ widać sporo idiotów się trafia :/

Stary 2017-03-25, 14:42   #3807
happiness__
Rozeznanie

Dziewczyny dziękuję za wszystkie rady odnośnie malowania, jak wróci tż to pogadamy i się zastanowimy razem co dalej robić

Esor trzymaj się kochana w dwupaku już niewiele zostało i Agatka na pewno by sobie poradziła, ale tak jak mówisz, lepiej żeby wytrwała jeszcze te kilkanaście dni chociaż a Hanię urodziłaś wcześniej czy w terminie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-03-25, 14:49   #3808
bunnybe
Zadomowienie

Witam sie i ja po wizycie mój maluszek jest maluszkiem bo jutro kończymy 32tc a wazy 1700g, poniewaz ja jakos nie mam parcia na ta wage a ginka mowi ze rozwija sie prawidlowo to sie tym nie zmartwilam, bardziej mnie zmartwilo ze powiedziala ze synek to cały tata a maz jeszcze dodal ze ma nos tescia a nos to mial miec po mnie bo mam maly i zadarty wrzucę Wam moze potem zdjecie z usg na fb to ocenicie
W kazdym razie wedlug ginki Grześ nie urodzi sie duzy bo wedlug niej 3-3,2kg, dla mnie to dobra nowina haha

Cytat:
Napisane przez ukrajinka Pokaż wiadomość
Bunnybe czytasz ta ksiazke o chlopcach? Ja sie skusilam I zamowilam ja, wczoraj przyszla i teraz mam dylemat czy zaczac ja czytac czy dolaczyc do drzemiacego Dominika. w sumie troche spac mi sie chce.
Czeka w kolejce bo teraz czytam o karmieniu piersia a mam jeszcze kilka fajnych pozycji po drodze

Cytat:
Napisane przez decorail Pokaż wiadomość
Melka - same biby na wątku Ja stawiam w przyszły piątek
A ja w kolejny! Mohnka wszystkiego najlepszego, zyj nam sto lat w zdrowiu, szczęściu i urodzie!
Stary 2017-03-25, 15:11   #3809
Melka88
Zakorzenienie

Wiosenne dziewczyny rodza wiosennych chlopakow !

Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 15:33   #3810
CamomileS
Zadomowienie

Mohnka wszystkiego najlepszego

Ps. W ogóle to wszystkim chyba +1 rok powinniśmy z automatu dodać na 1wszej stronie.:p

CamomileS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości