![]() |
#3841 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Martirybka nie daj się złym emocjom dzidzia najważniejsza a babkę to Ty postrasz albo zgłoś sprawę do rzecznika praw konsumenta.
O widzę że już u prawnika byłaś Kiwaczka pojechałaś po bandzie z arbuzem 😂 Happiness ja bym pomalowala jeszcze raz. Esor niezle napięcie już wprowadzasz ale niech jeszcze Agatka pobuszuje w brzuszku mamy ☺ 5 kwietnia to już tuż tuż ☺ Bunnybe waga super. Synek będzie idealny 😊 My z tz też zawsze wszystko razem robimy i czas spędzamy odkąd pamiętam Vikunia za to dłużej będziesz mieć efekt 😜 Zjadłam czosnek w imię kuracji przeziebieniowej. Dobrze ze tz już śpi 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Zadomowienie
|
Vicunia szybko zblednie
![]() Kurcze nie chce mi sie spać:P kot śpi, mąż śpi a ja nieee |
![]() ![]() |
![]() |
#3843 |
Zakorzenienie
|
Mamy majowe 2017 cz.V
A ja wstałam o 3, wyszłam z moja sunia, pózniej próbowałam z psem szwagierki husky ale tak ciągnie ze nie będę ryzykować i Tz z nią pójdzie. Pije inkę, zrobiłam kanapki i niedługo będziemy sie zbierać. Jeszcze muszę nasza psice do sąsiadki podrzucić.
Odjechaliśmy kawałek i wiecie, ze miałam łzy w oczach ze zostawiłam psice :/ Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
02.05.2012 ![]() 14.04.2017 Maksymilian ![]() ![]() 13.05.2022 Filip ![]() Edytowane przez gornek Czas edycji: 2017-03-26 o 03:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3844 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry.
Gornek udanego wyjazdu. Nie wyspałam się. Chyba się wczoraj za bardzo podeksytowalam bo dostałam od kuzynki tz z USA trzy ogromne, paki pięknych ciuszków dla synka. Niesamowita ilość. Dziecko mam ubrane od urodzenia do 1 rż. 😀 wiele z nich samych super firm. Czuję sie wzruszona. Dostałam też kocyk i mate edukacyjną i kilka bluzek ciążowych. Miałam prawo nie spać co? Chyba zeby to wszystko mlodemu zalozyc to prania nie bede robić 😜 Tak myślę jak mogłabym się zrewanżować za taki gest i nie wiem. Wymyśliłam że może książkę z polskimi baśniami wyślę dla jej synka. Macie jakieś lepsze lub ciekawsze pomysły? Miłej niedzieli. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Zakorzenienie
|
Bambi - mi też się dokładnie to samo robi z wizażem
![]() Gornek - nie dziwię Ci się - ja już przeżywam jak ja kota zostawię jak na urlop pojedziemy... miłego wyjazdu ![]() Anita - bardzo dobry pomysł ![]() My dziś nocujemy moją koleżankę z mężem, ale przyjeżdżają po południu i jadą z samego rana, więc jeszcze to ogarnę jakoś, ale już traktuję takie odwiedziny jak obowiązek do odhaczenia, a nie przyjemność. |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Zakorzenienie
|
Mohnka spóźnione życzenia - wszystkiego dobrego! Szczęśliwego rozwiązania we właściwym czasie
![]() U nas wczoraj TŻ kończył malowanie (kuchnia), zrobił to pięknie, do tego umył okno, całą łazienkę, podłogi w kuchni i przedpokoju i uprał dywanik łazienkowy. Nie wiem, skąd czerpie energię, śmieję się z niego, że jest Robokop ![]() Ja z kolei trochę pracowała (kończę jeden projekt), ale w między czasie walczyłam ze zwiększaniem powierzchni przechowywania ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Gornek, podziwiam, że jedziesz. Ja kiepsko znoszę podróże dalsze. 150 km w jedną stronę mnie już męczy, a synek boleśnie się aktywizuje w takiej pozycji i zawsze jestem okropnie skopana... Ale Praga jest piękna, cudna i może nie będzie tak zapchana, zawalona turystami, jak pełną wiosną, latem i jesienią! Wielokrotnie tam bywałam, mam swoje ukochane trasy, miejsca, noclegi, jedzenia, punkty widokowe i strategie (najlepiej zwiedzać newralgiczne miejsca o 7 rano ![]() Życzę miłych wrażeń! |
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, moim zdaniem to super pomysł ![]() ![]() I tak, miałaś prawo nie spać ![]() Wreszcie dzisiaj trochę słońca ![]() Kurczaki, nie mogłam założyć rajstop, TŻ na początku że no nie bardzo wie jak mi pomoc ale zobaczył jak się męczę i aż mu się żal mnie zrobiło i pomógł jakoś. Ale za miesiąc mamy wesele i nie wiem jak założę wtedy rajstopy ![]() Wysłane za pomocą mTalk
03.10.2015 żonka ![]() 26.04.2017 mamusia ❤ 02.08.2018 mamusia ❤ Edytowane przez ania9o Czas edycji: 2017-03-26 o 08:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Wtajemniczenie
ski
|
Dobry 😉 wstałam jako pierwszy domownik
![]() Co do liści malin to akurat w kwietniówkach ten temat właśnie przerabiają i narzekają że to pic na wode. Piękna pogoda! Słońce za oknem ☺ mam smaka na kiełbaski z ogniska. Musze męża i tate zagonić po drewno na ognicho 😁 zdecydowanie bardziej lubię ognisko niż z grilla ale co tam, najważniejsze by była kiełbacha spieczona! Czym czarniejsza tym smaczniejsza 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Aa i mężowi się przyznałam do zakupu arbuza. Zadowolony to on nie był i standardowo mi powiedział "to co masz w głowie czasem się używa" 😁😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Kiwaczka Czas edycji: 2017-03-26 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj chyba z 10 razy byłam siku w nocy więc noc średnio udana. Wczoraj pierwszy raz się zorientowalam że mam skurcze przepowiadajace i lekkie uczucie jak na okres więc mam plan spakować już torbę do szpitala gdyby czasem dziec chcial się wykluc na święta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3850 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ty kusicielko ![]() ![]() gornek ja bym się chyba nie zdecydowała na wyjazd, już mam wątpliwości czy do Ikei w kwietniu jechać i chyba tż z moim tatą wyślę. Witam się w kolejny słoneczny dzień! Od teściowej wczoraj Julia dostała kolejną piękną dostawę ubranek. Do tego ręcznik i kocyk. Coś wspominała jeszcze o rożku z minky, że ma zamiar kupić. Jak na początku się nie wychylała z wyprawką, tak teraz widzę szaleje. Dostałam też wielką pakę od jej koleżanki z pracy ubranek po jej wnuku, gdzie ja to pomieszczę??? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Zakorzenienie
|
Heeeeej.
![]() ![]() Moja córka obudziła się z suchym kaszlem, uwielbiam sezon alergiczny, ehhh... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3852 |
Zakorzenienie
|
U mnie słońce było, ale o 6 rano - teraz znów pochmurno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez tak mam wieczorami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
To powiem (nieszczerze), ze niedobre sa, fuj fuj fuj! Jem bo muszę ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Znowu mi się seksy śniły, a TŻ chrapie w najlepsze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3854 |
Zadomowienie
|
Anita ale super kuzynka! Pamietam ze w podstawowce dostalam ogromna paczke ciuchow od mojej kuzynki z USA i to byly takie fajne rzeczy ze wszystkie kolezanki w szkole mi zazdroscily
![]() Mi dzisiaj brat ma przywiezc ciuszki od rodzicow ktore kolezanka przekazała przez mojego tate ale jestem ciekawa co tam dala bo podobno "jakies starocie" ![]() ![]() Dziewczyny zegarki przestawione? My z kotem w lozku a maz oglada skoki, nie mam mleka do kawy i musze go zmolestowac zeby poszedl do sklepu- dobrze ze on tez czarnej nie wypije ![]() Gornek widze ze sie zdecydowalas na podroz, zycze zebys wrocila bez zadnych dolegliwości i cos tam skorzystala z tego wyjazdu choc mnie ta odleglosc autentycznie przeraza ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
#3855 |
Wtajemniczenie
|
Wizaz chyba nie ogarnął zmiany czasu i cofnął zegar o godzinę, bo mi pokazuje ze vikuniaa i decorail napisaly posty o 8.30
![]() Vikuniaa jedyne co mnie pociesza to lody smietankowe z owocami leśnymi w zamrażarce, musi wystarczyć ![]()
![]() |
#3856 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Gornek, udanego wypadu ![]() Ania, pomysl o ponczochach, a z drugiej strony, jak mąż już Ci dziś pomógł, to ma wprawe i następnym razem pójdzie mu jeszcze lepiej ![]() Dziewczyny, jak ja żałuję, że wczoraj zjadłam ta pizzę... ona była z czosnkiem i było go naprawdę dużo, cała noc go czułam, porażka... a za oknem chyba pochmurno, noe wiem, bo mam zasłonięte rolety i piszę z łóżka ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3857 |
Zakorzenienie
|
Marg0lcia pochmurno teraz 😕 a rano było takie śliczne słoneczko, myślałam że się utrzyma cały dzień.
My dzisiaj na te chrzciny idziemy. Jedyna motywacja dla mnie do pójścia to dobre jedzenie ![]() Wysłane za pomocą mTalk
#3858 |
Zakorzenienie
|
A mi się śniło, że nocowaliśmy z mężem i córką u rodziców, noc, śpimy, nagle usłyszeliśmy taki głośny szum, wstajemy, podbiegamy do okna, a tu samolot się rozbija na ulicy koło moich rodziców.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zadomowienie
|
Czytałam, że kobiety w ciąży mają koszmary, ponieważ są pełne obaw tego, co niedługo się wydarzy w ich życiu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3860 |
Zakorzenienie
|
Ja to całe życie mam koszmary.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Rozeznanie
|
Fellicity, tydzien przed terminem urodzilam, a jeszcze tydzien wczesniej lezalam na patologii wiec mialam malo ruchu, teraz duzo dzwigam i jestem bardziej aktywna, zobaczymy jak to bedzie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3862 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogóle jeść mi się nie chce... minęło 13-14h od zjedzenia pizzy, chyba zrobię kawę póki co.
![]() |
#3863 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3864 |
Zadomowienie
|
Naprawdę tak szybko chcecie urodzić? Ja z jednej strony też, bo już chciałabym ją zobaczyć, uściskać i wycałować, ale z drugiej sie potwornie boję
#3865 |
Zakorzenienie
|
Margolcia nie bój, nie ma czego.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Zadomowienie
|
Mi sie wydaje ze to hormony taka zupe w mozgu tworza i stad te dziwaczne sny
![]() ale piekna wiosna! ![]() ![]()
#3867 | |
Zadomowienie
|
Ogólnie wydaje mi się, że jestem wytrzymała na ból fizyczny, ale tutaj poza tym mam milion innych obaw, najbardziej tego, że ja nie będę mogła urodzić naturalnie, a położne będą twierdzić inaczej, co wtedy?
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3868 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ps. chcieć to jedno, ale nastawiona jestem na kilka dni po terminie jak to w mojej rodzinie bywa i moje dłuższe cykle na to wskazują.
![]() ![]() |
![]() |
#3869 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś mam jakiś podły dzień... Długo pracowałam jako dekoratorka w polskich sieciówkach i ogólnie miałam taki zmysł artystyczny i nigdy nie miałam problemów z urządzeniem mieszkania, pokoju, dobraniu dodatków, lubiłam robić coś z niczego itd, łączyć nowoczesne z z czymś, co wyszło z mody, a teraz mam taką pustkę w głowie, totalne nic.. Patrzę, na te rzeczy dla dziecka i nie umiem tego jakoś ustawić, dobrać dekoracji, po prostu masakra jakaś! Może dlatego tak jest, bo sie spinam, ponieważ chcę, żeby wszystko było super i idealne, bo bratowa Tż też rodzi zaraz przede mną i mimo że olewam to, bo jej nie lubię, to może jednak w środku czuję jakąś rywalizację? Nie wiem, jak to nazwać, ale dobija mnie to i dziś chyba wszystko sie zebrało i chce mi sie płakać ;(
![]() |
#3870 |
Zadomowienie
|
A ja Wam powiem, ze mam jakis luz z tym terminem, wychodze z zalozenia ze dziecko urodzi sie kiedy bedzie chcialo a nie kiedy ja bede tego chciala, zaczne moze cos dzialac jesli przekroczymy termin a tak daje mu wolna reke haha jakkolwiek to brzmi
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.