Panny Młode 2009 cz.II - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-14, 11:34   #2971
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
nie to farba - ruda rudosc jak to mowi moj fryzjer... ale moj naturalny to taki rudawy ale bardzo jakby wyplowialy... wiec kolor farobowny tylko go wzmacnia
zreszta wszyscy znajomi mi mowia ze kolor idealny do charakteru, odwazny zadziorny i szalony
aha no mi sie bardzo ale bardzo podoba taki kolor i nawet kiedys rozmyslalam coby sie przefarbowac na taki ale w moim przypadku to by trudne bylo bo naturalnie mam ciemne wlosy i jak bym chciala je przefarbowac na taki to pewnie bym musiala najpierw je rozjasnic a potem farbe nalozyc wiec dla wlosow to by bylo nie fajne przezycie zapewne a poza tym nie wiem czy ten kolor by mi pasowal do mojej urody A w ogole to nie wiem czy Tż bylby zadowolony bo on woli blondynki nooo i jak mnie poznal to bylam blondynka (tzn mialam pasemka ale juz kilkakrotne wiec bylam prawie blond) ale wloski mialam strasznie zniszczone i teraz mam naturalny kolor od swiat bozego narodzenia bo lecze wloski przed weselem heheh ale Tż nie moze tego przebolec ze nie jestem juz blondynka
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 12:13   #2972
martucha84
Zakorzenienie

ja swego czasu sie sama farbowalam na mocniejszy rudy, bo mialam wrazenie ze moje sa bez wyrazu troche rude troche blond.. nijakie... ale kolory wychodzili dziwne...
w zeszlym orku moj tz polecial do irlandli na urodizny swojego przyjaciela, no i na jego przyjazd chcialam sobie robic jakies fajniejze rude... i wyszly mi dwukolorowe pasemki (czubek glowy i koncowki swietnie rude a na wysokosciu uszu moje naturalne) i wtedt przyjaciolka dala mi namiary na swojego fryzjera... ktory malo nie umarl jak mnie zobaczyl (ale wstyd nie dosc ze tragiczne wlosy to jeszcze mlody przystojny koles ma je naprawiac..) no ale efekt byl olsniewajacy... kolor byl boski (zreszt jak widzialyscie do teraz jestem mu wierna ) nie musze chyba mowic jaka mine mial tz gdy mnie zobaczyl na lotnisku... a teraz gdy wracam od fryzjera to sie do mnie przytula i waha moje wlosy bo mowi ze mu sie kojarza wlasnie z powrotem i ze bylo mu tak cudownie jak mnie zobaczyl...
ot taka historia moich wlosow...

Samba, moze zaryzykuj... ja niemialam wyjscia i nie zaluje.. moze zacznij od pasemek... a noz widelec tz zmieni zdanie i powie ze uwielbia ogniste
Stary 2008-04-14, 12:26   #2973
eseska
Zakorzenienie

Witam wszystkie Panny Młode 2009.
Ja też sie dopisuje. Ślubujemy 27.06.2009.
Pozdrawiam.
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 12:36   #2974
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
ja swego czasu sie sama farbowalam na mocniejszy rudy, bo mialam wrazenie ze moje sa bez wyrazu troche rude troche blond.. nijakie... ale kolory wychodzili dziwne...
w zeszlym orku moj tz polecial do irlandli na urodizny swojego przyjaciela, no i na jego przyjazd chcialam sobie robic jakies fajniejze rude... i wyszly mi dwukolorowe pasemki (czubek glowy i koncowki swietnie rude a na wysokosciu uszu moje naturalne) i wtedt przyjaciolka dala mi namiary na swojego fryzjera... ktory malo nie umarl jak mnie zobaczyl (ale wstyd nie dosc ze tragiczne wlosy to jeszcze mlody przystojny koles ma je naprawiac..) no ale efekt byl olsniewajacy... kolor byl boski (zreszt jak widzialyscie do teraz jestem mu wierna ) nie musze chyba mowic jaka mine mial tz gdy mnie zobaczyl na lotnisku... a teraz gdy wracam od fryzjera to sie do mnie przytula i waha moje wlosy bo mowi ze mu sie kojarza wlasnie z powrotem i ze bylo mu tak cudownie jak mnie zobaczyl...
ot taka historia moich wlosow...

Samba, moze zaryzykuj... ja niemialam wyjscia i nie zaluje.. moze zacznij od pasemek... a noz widelec tz zmieni zdanie i powie ze uwielbia ogniste
nooo moze kiedys sprobuje na razie to sie uparlam ze nic z wlosami robic nie bede bo po klikukrotnych pasemkach na prawde sa w zlej kondycji i chce je troche podreperowac przed weseliskiem, takze pofarbowalam cale na ciemno (zeby nie miec odrostow) i co jakis czas latam do fryzjera i scinam te zniszczone

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Pozdrawiam.
witaj
Stary 2008-04-14, 12:46   #2975
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
nooo moze kiedys sprobuje na razie to sie uparlam ze nic z wlosami robic nie bede bo po klikukrotnych pasemkach na prawde sa w zlej kondycji i chce je troche podreperowac przed weseliskiem, takze pofarbowalam cale na ciemno (zeby nie miec odrostow) i co jakis czas latam do fryzjera i scinam te zniszczone
naprawianie wlosow przed slubem to jest swietny pomysl ale ja jestem tak zakochana w tym kolorze ze chyba nic z tego niebedzie..
chociaz moj tz mnie namawia ze moze jakas odmiana teraz cos innego.. ale nie wiem.. neprzekonuje mnie sciaganie koloru itd.. bo to bardzo niszczy wlosy. a jakbym chciala cos w blondzie albo platynie czy wogole jasniejsze od rudych to bym musiala sie temu zabiegowi poddac...
bo ciemnych nie chce.. jestem baldziuchna wiec bym wygladala jak truch.. chyba ze zaraz po powrocie z egiptu.. ale niee... ja jestem ruda z charakteru wiec w takich sie czuje najlepiej...

Cytat:
Pozdrawiam.
witam i zapraszam do rozmowy dzis tu trche spojoniej niz zwykle ale i tak dajemy rade
Stary 2008-04-14, 13:00   #2976
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie sztuczne sa zdjecia pozowane, gdzie sie patrzy w obiektyw.. wg mnie na zdjeciach musi sie cos dziac... jakis ruch, moj fotograf mowi ze bezprzerwy pstryka zdjecia a potem cos wybiera, dlatego moze uwiecznic fajne chwile, bez sztucznych ustawien. Moja kuzynka u ktorej robil zdjecia mowila ze icxh plener wygladal tak ze jechali autem i on mowi o tu, i popstrykall, potem o tam itd... i bylo w kliku miejscach ale bardzp naturalnie, bez jakis pozowan przy rzeczce, na mostku czy przy kwiatku... bo takie mi sie niepodobaja
Mam takie same zdanie. Ja bym chciała, żeby nasz fotograf był takim cichym obserwatorem mnie o mojego Mężulka. Bo też to dla mnie trochę niekomfortowe, jak miałabym sztucznie pozować przed obcą osobą. Wiem, że wtedy robię śmieszne miny

Cytat:
swego czasu chwalilyscie sie swoimi Tzami to teraz ja sie pochwale zdjecia z wczoraj

Załącznik 1425675

Załącznik 1425676

Załącznik 1425677
No proszę, jaka ładniutka parka. No co ja mam więcej powiedzieć na Twój kolor włosów... Cudny!!!

Cytat:
Pozdrawiam.
Witam serdecznie. Napisz coś o sobie i swoim narzeczonym
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 13:52   #2977
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
naprawianie wlosow przed slubem to jest swietny pomysl ale ja jestem tak zakochana w tym kolorze ze chyba nic z tego niebedzie..
chociaz moj tz mnie namawia ze moze jakas odmiana teraz cos innego.. ale nie wiem.. neprzekonuje mnie sciaganie koloru itd.. bo to bardzo niszczy wlosy. a jakbym chciala cos w blondzie albo platynie czy wogole jasniejsze od rudych to bym musiala sie temu zabiegowi poddac...
bo ciemnych nie chce.. jestem baldziuchna wiec bym wygladala jak truch.. chyba ze zaraz po powrocie z egiptu.. ale niee... ja jestem ruda z charakteru wiec w takich sie czuje najlepiej...
sliczny masz kolorek i jesli w dodatku swietnie sie w nim czujesz to ja bym nic nie zmieniala a reperowanie wloskow.... to czy bardzo sie niszcza zalezy chyba tez od struktury wloska, bo z niektorymi mozna duuuzo eksperymentowac a inne szybko sie niszcza ja jestem chyba tym 2 przypadkiem bo po tych kilku razach pasemkowych to mam takie wlosy ze jak bylam z kolezankami w grecji to jak wyszlam spod prysznica to mi zdjecia robily bo wygladalam jak czupiradlo strasznie mi sie ciekie zrobily te wloski i sie plontaja, dlatego zdecydowalam sie dac im spokoj na jakis czas i mam nadzieje ze ich stan sie poprawi do wesela a potem moze zafunduje sobie znowu wymazony blond pana mlodego lub jakis inny kolorek ale sama juz nie wiem w jakim kolorze mi ladniej bo zdania sa podzielone
Stary 2008-04-14, 13:58   #2978
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Mam takie same zdanie. Ja bym chciała, żeby nasz fotograf był takim cichym obserwatorem mnie o mojego Mężulka. Bo też to dla mnie trochę niekomfortowe, jak miałabym sztucznie pozować przed obcą osobą. Wiem, że wtedy robię śmieszne miny

No proszę, jaka ładniutka parka. No co ja mam więcej powiedzieć na Twój kolor włosów... Cudny!!!

Witam serdecznie. Napisz coś o sobie i swoim narzeczonym
Dziekuje;*
Wiesz co zdjecia gdzie para patrzy w obiektyw i trzyma sie za rece to dla mnie ... no bo takie zdjecia to mi goscia moga zrobic.. ja chce miec pelne zycia.. ruchu, zeby sie na nich cos dzialo... a nie tylko piekni mlodzi pozuja...

Cytat:
sliczny masz kolorek i jesli w dodatku swietnie sie w nim czujesz to ja bym nic nie zmieniala a reperowanie wloskow.... to czy bardzo sie niszcza zalezy chyba tez od struktury wloska, bo z niektorymi mozna duuuzo eksperymentowac a inne szybko sie niszcza ja jestem chyba tym 2 przypadkiem bo po tych kilku razach pasemkowych to mam takie wlosy ze jak bylam z kolezankami w grecji to jak wyszlam spod prysznica to mi zdjecia robily bo wygladalam jak czupiradlo strasznie mi sie ciekie zrobily te wloski i sie plontaja, dlatego zdecydowalam sie dac im spokoj na jakis czas i mam nadzieje ze ich stan sie poprawi do wesela a potem moze zafunduje sobie znowu wymazony blond pana mlodego lub jakis inny kolorek ale sama juz nie wiem w jakim kolorze mi ladniej bo zdania sa podzielone
ja sie boje ze jak wroce z egiptu to beda tak wysuszone ze tragedia.. dostalam juz od fryzjera 10 przykazan ktorych mam przestrzegac a jak wroce to ide na intensywne nawilzanie.. i zobacyzmy jak bede w zlym stanie to tez tez bede je tylko leczyc i niefarbowac... zobaczymy...
Stary 2008-04-14, 14:01   #2979
kliwia
Zakorzenienie

ps. co do fotek, to jest temat kodeiny"ślub 19 stycznia 2008" (czy jakoś tak), pokazała swoje zdjęcia, szczękę zbierałam jak je oglądałam.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 14:05   #2980
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam juz z Olsztyna.
ja tez sobie farbuje wloski tzn robie balejaż tak co 3 miesiące srednio, ale od razu po ufarbowaniu fryjzer robi mi taki kompres pielęgnacujny. włoski wtedy sa wręcz idealne szkoda ze efekty tego kompresu nie starczaja aż do kolejnego farbowania

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 14:06   #2981
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Pozdrawiam.
witaj slubujemy tego samego dnia
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 14:11   #2982
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
ja sie boje ze jak wroce z egiptu to beda tak wysuszone ze tragedia.. dostalam juz od fryzjera 10 przykazan ktorych mam przestrzegac a jak wroce to ide na intensywne nawilzanie.. i zobacyzmy jak bede w zlym stanie to tez tez bede je tylko leczyc i niefarbowac... zobaczymy...
a jakie to przykazania?? moze mi sie tez kiedys przydadza

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam juz z Olsztyna.
ja tez sobie farbuje wloski tzn robie balejaż tak co 3 miesiące srednio, ale od razu po ufarbowaniu fryjzer robi mi taki kompres pielęgnacujny. włoski wtedy sa wręcz idealne szkoda ze efekty tego kompresu nie starczaja aż do kolejnego farbowania
no ja wlasnie nie wiem jak to jest ale zawsze u fryzjera swiezo po pasemkach mialam idealne wloski takie gladziutkie i w ogole, ale po paru myciach robilo mi sie sianko
Stary 2008-04-14, 14:11   #2983
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ps. co do fotek, to jest temat kodeiny"ślub 19 stycznia 2008" (czy jakoś tak), pokazała swoje zdjęcia, szczękę zbierałam jak je oglądałam.
tak i wlasnie zdjecia z reportaza slubnego sa switene, widac ze az tetnia zyciem, cudne... plener bardzo artystyczny
moim marzeniem jest plener w jakiejs bardzo starej dzielnicy np nikoszowiec.. ale nie wiem czy sie na to zdecyduje, bo u mniej zdecydowanie prym wiedzie mysl aby bylo jak najmniej pozowania

Cytat:
witam juz z Olsztyna.
ja tez mam ampulke nawizajaca nakladana na wloski.. ifarbuje je co 2 miesiace.. bo plowieja i syzbko widac odrosty, a mimo to niestarcza to nawilzenie do nastepnego farbowania

EDIT - doczytalam
Samba - przede wszystkim - ciagle zwiazywac wlosy aby jak najmniejsza ich ilosc byla naraznona na ich zabojcze slonce
po wyjsciu z wody (bardzo slonej) mozliwie jak najszybsze ich umycie (ale niebede biegac do chwile myc glowe bez presady)
nosic chustki kapelusze cokolwiek co je zasloni od slonca i wiatru (szczegolnie na pustyni)
ciagle je spryskiwac mgielka (ew.odzywka do wlosow) ja kupilam mgielke bo odzywki w sprayu nigdzie niebylo - a i powiedzial zeby nie kupywac jakis super ekstra markowych kosmetykow do wlosow bo i tak to nic nie da a kasy wydam sporo bo kosmetyki sa robione i testowane na nasze slonce a nie na ich i juz np nasze sa za salabe na slonce np w grecji wloszech hiszpani a co dopiero na tamte.. wiec jakie kolwiek byle by czesto je sprywkiwac, chyba ze kupie na miejscu miejscowe kosmetyki (ale niechce wydawac na kosmetyki kasy wiec sobie podarowalam)
mowil mi zeby duzo pic ale to nie tylko dobre dla wlosow ale i dla mnie..
a co najwazniejsze mam sie nieprzejmowac jakbeda bardzo suche i bawic sie dalej jak cos to on potem bedzie je ratowal bo przez wlosy niemoge sobie popuc takiej nagrody

a co do pleneru i fotek kodeiny.. to wlansie z pleneru bym chciala podobne jak ona w starej kamienicy... o to mi chodizlo pisac wyzej o plenerze
Stary 2008-04-14, 14:46   #2984
azzis
Zakorzenienie

Dołączam się do wątku.
Chcemy ślubować 2.05.2009r, ponieważ to jest nasza rocznica pierwszego spotkania jak i również data zaręczyn.
Jak na razie mamy małe problemy z organizacją, ponieważ będzie to długi weekend i mało kto chce wynająć nocleg tylko na 1 noc. Ale myślę, że coś znajdziemy, bo byłoby głupie teraz po tak długim czekaniu zmienianie daty. Od początku miało być 2.05. i musi być

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 14:47   #2985
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

kochane ja wlasnie wyjezdzam na 5 dni do Krakowa
nede tesknic za wami moje kochane
pewnie jak wroce bede miala duzo do czytania
ps ja wczoraj kupilam taki album ktory bede robic dla rodzicow na podziekowanie dla tz kupimy innym razem ps album jest super na 300 fotek
ja juz fotki zebralam pokryjomu hehe

no to kochane papapap
No 3maj się cieplutko My też tęsknić będziemy

Cytat:
Pozdrawiam.
Witam Jak przygotowania?

Rozwinął się temat włosów No więc muszę wam powiedzieć, że ja nigdy włosów nie farbowałam. Jedynie dwa razy szamponem koloryzującym, ale to nie farba, więc efekt nie utrzymał się długo. Mój naturalny kolor włosów to taki średni brąz, podoba mi się ten odcień i raczej nie zamierzam się farbować na inny. Czasem korcą mnie pasemka, ale jak pomyśle o odrostach to już mi się ich odechciewa
Jak mi się pojawią siwe włosy albo mój naturalny wypłowieje, to wtedy pomyślę o jakiejś gruntownej zmianie koloru, teraz jest dobrze tak jak jest
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 14:56   #2986
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Samba - przede wszystkim - ciagle zwiazywac wlosy aby jak najmniejsza ich ilosc byla naraznona na ich zabojcze slonce
po wyjsciu z wody (bardzo slonej) mozliwie jak najszybsze ich umycie (ale niebede biegac do chwile myc glowe bez presady)
nosic chustki kapelusze cokolwiek co je zasloni od slonca i wiatru (szczegolnie na pustyni)
ciagle je spryskiwac mgielka (ew.odzywka do wlosow) ja kupilam mgielke bo odzywki w sprayu nigdzie niebylo - a i powiedzial zeby nie kupywac jakis super ekstra markowych kosmetykow do wlosow bo i tak to nic nie da a kasy wydam sporo bo kosmetyki sa robione i testowane na nasze slonce a nie na ich i juz np nasze sa za salabe na slonce np w grecji wloszech hiszpani a co dopiero na tamte.. wiec jakie kolwiek byle by czesto je sprywkiwac, chyba ze kupie na miejscu miejscowe kosmetyki (ale niechce wydawac na kosmetyki kasy wiec sobie podarowalam)
mowil mi zeby duzo pic ale to nie tylko dobre dla wlosow ale i dla mnie..
a co najwazniejsze mam sie nieprzejmowac jakbeda bardzo suche i bawic sie dalej jak cos to on potem bedzie je ratowal bo przez wlosy niemoge sobie popuc takiej nagrody
dzieki no byc moze dlatego moje wloski sa w nienajlepszej formie ze 3 razy po 2 miesiace byly ze mna w Grecji a jakos specjalnie o nie nie dbalam tzn zwiazane mialam bo tak wygodniej, z soli tez mylam bo nie lubie takich slonych wloskow bleee noo ale o zadnej mgielce czy odzywce to nie slyszalam ze trzeba stosowac w czasie dnia ja mam odzywke gliss kur na lepsze rozczesywanie ale to ja stosuje po umyciu wloskow a jaka mgielke kupilas?? szczerze nie sadze aby kosmetyki egipskie byly lepsze niz polskie, po pierwsze jak bedzie napisane po ich jezyku to nie zrozumiesz a po 2 to w grecji byly takie kosmetyki jak w polsce raczej
Stary 2008-04-14, 15:00   #2987
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki no byc moze dlatego moje wloski sa w nienajlepszej formie ze 3 razy po 2 miesiace byly ze mna w Grecji a jakos specjalnie o nie nie dbalam tzn zwiazane mialam bo tak wygodniej, z soli tez mylam bo nie lubie takich slonych wloskow bleee noo ale o zadnej mgielce czy odzywce to nie slyszalam ze trzeba stosowac w czasie dnia ja mam odzywke gliss kur na lepsze rozczesywanie ale to ja stosuje po umyciu wloskow a jaka mgielke kupilas?? szczerze nie sadze aby kosmetyki egipskie byly lepsze niz polskie, po pierwsze jak bedzie napisane po ich jezyku to nie zrozumiesz a po 2 to w grecji byly takie kosmetyki jak w polsce raczej
tak mowili i o tym ze kosmetyki sa takie same ale - sa takie same opakowania, takie same napisy, ale efekt jest mocniejszy... poprosty w skladzie sa intensywniejsze.. mowil mi ze kiedys ogladal takie kosmetyki i myslal ze to to samo ale jednak ich lepiej chronia przed sloncem bo sa intensywniejsze niz nasze...
a mgielke kupilam zwykla.. w rossmanie, strasznie smierdzi ale nie jest najgorsza.. wazne ze ma filtr uv
Stary 2008-04-14, 15:10   #2988
jaga_2001
Zakorzenienie

TZ tez sie zdziwil, gdy to uslyszal z ust przyszlej macochy... Powiezdzial, ze to jego wesele i bedzie zapraszal tych ludzi, ktory uwaza, zeby zaprosic. Poza tym to my bedziemy jezdzic po ludziach i roznosic zaproszenia

Witam kolejne panny mlode 2009

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 15:15   #2989
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

azzis a macie juz wszytsko zalatiwione poza hotelem??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-14, 15:17   #2990
baja_86
Zakorzenienie

azzis witam serdecznie Opowiedz nam coś o sobie, jak przygotowania?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 15:27   #2991
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Dołączam się do wątku.
Chcemy ślubować 2.05.2009r, ponieważ to jest nasza rocznica pierwszego spotkania jak i również data zaręczyn.
Jak na razie mamy małe problemy z organizacją, ponieważ będzie to długi weekend i mało kto chce wynająć nocleg tylko na 1 noc. Ale myślę, że coś znajdziemy, bo byłoby głupie teraz po tak długim czekaniu zmienianie daty. Od początku miało być 2.05. i musi być
witaj

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Rozwinął się temat włosów No więc muszę wam powiedzieć, że ja nigdy włosów nie farbowałam. Jedynie dwa razy szamponem koloryzującym, ale to nie farba, więc efekt nie utrzymał się długo. Mój naturalny kolor włosów to taki średni brąz, podoba mi się ten odcień i raczej nie zamierzam się farbować na inny. Czasem korcą mnie pasemka, ale jak pomyśle o odrostach to już mi się ich odechciewa
Jak mi się pojawią siwe włosy albo mój naturalny wypłowieje, to wtedy pomyślę o jakiejś gruntownej zmianie koloru, teraz jest dobrze tak jak jest
grunt to podobac sie sobie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
TZ tez sie zdziwil, gdy to uslyszal z ust przyszlej macochy... Powiezdzial, ze to jego wesele i bedzie zapraszal tych ludzi, ktory uwaza, zeby zaprosic. Poza tym to my bedziemy jezdzic po ludziach i roznosic zaproszenia

no i bdb

Martucha no to chyba ze tak bo ja to sie tam nie znam, ani nie wczytywalam sie w jakis sklad czy cos, tylko patrzylam po firmach i opakowaniach to raczej to samo bylo co w polsce + jakies greckie specyfiki z ktorymi wolalam nie eksperymentowac i wezcie sobie duuuzo jakis kremow do opalania i po przedawkowaniu slonca bo nie wiem jak w Egipcie ale w Grecji strasznie drogie byly ;/ za to slyszalam ze w Egipcie sa strasznie tanie markowe buty, tylko warunek jest taki ze jesli chcesz przewiezc buty za granice to musza byc troche przybrudzone (tzn musza wygladac jakbys w nich chodzila) bo jak wygladaja na nowki to moga je skonfiskowac na granicy ze niby na sprzedaz - ale nie wiem czy z tymi butami to prawda bo to mi kolega mowil hehe
Stary 2008-04-14, 15:37   #2992
mala2241
Raczkowanie

Cytat:

cale szcescie ze sie postawil powinnas byc z niego dumna gratuluje chlopaka
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-04-14, 16:20   #2993
kalinka77
Raczkowanie

Witamy nowe Panny Młode!!!
Coś mi się zdaje,że w 2009 to będzie zatrzęsienie ślubów
kalinka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 16:29   #2994
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalinka77 Pokaż wiadomość
Witamy nowe Panny Młode!!!
tez mi sie tak wydaje. mam nadzieje, ze to bedzie wspaniały rok

Stary 2008-04-14, 17:00   #2995
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
cale szcescie ze sie postawil powinnas byc z niego dumna gratuluje chlopaka
Tylko, ze on mi to powiedzial, gdy bylismy w domu

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 17:07   #2996
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Tylko, ze on mi to powiedzial, gdy bylismy w domu
szkoda powinien cos powiedziec ale moze nie wytrzyma i powie glowa do gory
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-04-14, 17:14   #2997
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
tez mi sie tak wydaje. mam nadzieje, ze to bedzie wspaniały rok
nooo baaa, pewnie ze bedzie wspanialy w koncu to my bedziemy braly nasze sluby

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-14, 17:16   #2998
annfas
Zakorzenienie

dziewczyny jak nie ma kogoś na tej liście która jest w moim podpisie albo zmieniła się jakaś data to wysyłajcie mi privy, tak jest mi łatwiej cokolwiek zmienić Będę wdzięczna.

U nas rodzice nie ingerują w to kogo zapraszamy na wesele, chociaż oni za to płacą. Tylko powiedzieli nam kogo wypadałoby zaprosić, ale to juz jest nasza decyzja kogo zaprosimy a kogo nie

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 17:16   #2999
kliwia
Zakorzenienie

Cytat:
noooo będą ślubować 24 latki, czyli rocznik wyżu demograficznego '85 więc troche tego będzie

Najwazniejsze, że Tż jagi zgadza się z nia i nie zamierza zapraszać rodziny od strony macochy. I dobrze. tez mi dziwny zwyczaj. Swoją drogą, ta macocha się z choinki urwała?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 17:19   #3000
annfas
Zakorzenienie

Oj tak, jest jakiś boom na 2009 rok. A co do tego rocznika wyżowego 85 ti się zgadzam, bo sama do niego należę, a potem będzie babyboom w tym roczniku

a własnie jak się zapatrujecie na dzieci??? Od razu po ślubie czy dopiero za jakiś czas???
My stwierdzilismy że jak będzie nam dane to chcemy mieć malucha zaraz po ślubie, no chyba, że będzie problem z mieszkaniem, chcemy żeby maluszek przyszedł na świat jak juz będziemy na swoim, bo może byc taka sytuacja, że kilka miesięcy będziemy mieszkali z rodzicami

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości