![]() |
#2221 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7226980 1]Mąż będzie znosił. A na spacery będziemy chodzić po 16stej. Poza tym od 3tyg stoi jakiś wózek na dole. Chyba się ktoś wprowadził niżej. Więc myślę że jakoś to rozwiążemy.
Na razie skupiam się na tym by dzidziusia urodziła się zdrowa - to jest dla nas najważniejsze.[/QUOTE] Latem w ciągu dnia i tak jest zwykle za gorąco na spacery Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Wtajemniczenie
|
Zamówiłam wszystko oprócz gemini, bo nie mieli kilku produktów w tej chwili.
To czekam na zalew kurierów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Wtajemniczenie
|
Polecam wam jeszcze kupić takie coś na letnie spacery
1490548784559.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Konto usunięte
|
W tamtym roku latem była masakra. U nas komarów nie ma, no chyba że u rodziców bo mnieszkaja w leśnym otoczeniu. Ale zobaczę. Na razie czekam aż mi przyjdzie dysk twardy do kompa-mąż mi zrobi bo nic zamówić nie mogę. A na moim telefonie się wszystko wiesza, i nie mogę nic przejrzeć dokładnie.
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- No i niech się zrobi ciepło bo mi się już kurtka XL nie dopina a nie chce kupować kolejnej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
Migotek ja bede kupowala wszystko w 8 miesiącu ale przez neta..lezac na kanapie
![]() Przeszlam sie po galerii..te nowe kolekcje sa takie cudne..jak szukalam spodni wysoki stan o spodnic nic nie bylo a teraz tego wysyp.. No ale jedynie co moge sobie teraz kupic to buty..torebka. I chce ramoneske ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Konto usunięte
|
Jak dobrze że kupiliśmy teraz ten wózek, bo jak się okazało każdy weekend kwietnia zajęty-więc zostałby maj. Ja mam ramoneske i masę obcisłych bluzek. Chciałbym kupić trampki czerwone, ale nie wiem czy sznurówki są dobre. Torebki mam, więc raczej nie będę inwestować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Rozeznanie
|
Witam sie w niedzielny wieczór
![]() Migotek piękny wozek.Ja tez mam szary wozek.Wogole lubię szarości . Aniu ja tez lubię ramoneski.Szczegolnie takie z pazurem.W tamtym roku fajna kupiłam w river island.Juz dziś nosiłam pierwszy raz w tym sezonie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Konto usunięte
|
Dziękuję. Mam nadzieję że będzie się dobrze sprawdzał. My mamy wszystko prawie w domu w szarosciach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Migotek dlatego chce trampki na wkladanie..nie na wiazanie..bo nawet balerinki mam wiazane na kostce..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Aniu..tez widzialam fajna..maz pow..ze wygladam..sexi mamuska..rozm s jest ok ale wiadomo..bez zapiecia..i tak ich nigdy nie zapinam..kupie po wyplacie w przyszly weekend . ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Konto usunięte
|
Jestem ciekawa jak takie wyglądają - bo nie widziałam bez z sznurowania trampaczy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
1490556206582.jpg
Takie sa w lidlu jutro Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | |
Zadomowienie
|
Paula, fajnie, że udało ci się kupić swój wymarzony fotel 😊
Aniu, ja karmilam i fotelu i gdzie popadł aktualnie 😉 jako, że w salonie nie mam fotela (mam jedynie w pokoju Leona, wiec chodziłam tam, gdy byli goście 😉 ![]() Teraz sobie nie będę mogła na to pozwolić, wiec mam nadzieje, ze Pola po 10 min będzie najedzona pod korek 😕 jakoś nie widzę możliwości godzinnego karmienia co godzinę (!) przy drugim 1,5 dziecku 🤔 a jak się okaże, że będzie to następny wielki ssak, to nie wiem, ci zrobię ![]() [1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7226980 1]Mąż będzie znosił. A na spacery będziemy chodzić po 16stej. Poza tym od 3tyg stoi jakiś wózek na dole. Chyba się ktoś wprowadził niżej. Więc myślę że jakoś to rozwiążemy. Na razie skupiam się na tym by dzidziusia urodziła się zdrowa - to jest dla nas najważniejsze.[/QUOTE] Migotku, fajna fura! Obszerna, wygodna dla Malutkiej, ekstra kolor, superowa cena, naprawdę mi się podoba 😍 myślę i mam nadzieje, ze lepiej ci się sprawdzi niż mutsy 😉 a i jeszcze odnosnie twojego podejścia do tego, gdzie będzie stał, to muszę to powiedzieć - jestem pod wrażeniem 😎 nareszcie słyszę z twoich ust słowa, że dacie radę, jakoś to będzie, że inni stawiają na klatce, to czemu nie wy, a teraz najwazniejsze zdrowie Maluszka 😊 normalnie szok, mega pozytywny szok! Tak trzymaj! Nie ma sytuacji bez wyjścia 😉 ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
U nas w zeszłym roku nie było komarów.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2234 | |
Konto usunięte
|
Dzięki daicuiricubano. Choć nie ukrywam że czym bliżej końca tym jestem bardziej przerażona tym wszystkim. Sporo do kupienia nam jeszcze zostało. No i mamy sporo punktów do zrealizowania w smyku, ale to poczekam jak przyjdzie powiadomienie na maila. Bo tak mówiła pani w sklepie. A i dziś mąż skręcił przewijak.
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zadomowienie
|
Tez jestem w szoku odnosnie postawy Migotka. Tylko ciekawa jestem czy wybiera sie do endokrynologa skoro zdrowie malej najważniejsze
![]() Wozek rzeczywiście ladny. Ja stelaz bede stawiac na dole lub TZ bedzie go znosil, w zaleznosci jakie zmiany mu wypadna. Nie mam zamiaru na spacer isc ok 16 jak wroci z 1 zmiany czy wstanie po nocce, rano pewnie tez bede chciala sie przejsc ![]() Lekarz na obchodzie mowil, ze mam dalej lezec bo ciaza jest zbyt mloda i nie chca jej teraz rozwiazywac. Ciekawe co jutro powie mi moj gin. Trzymajcie kciuki ![]() U mnie dzisiaj byla piękna pogoda! Az wyszlam na balkon na chwilke posiedziec, dotlenilam sie i odrazu lepiej czas w szpitalu leci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Konto usunięte
|
Pisałam wam przeciez że będę robić to tsh. Ale muszę zrobić w jednym labie te badania i idę w piątek, chyba jakoś przed szóstym kwietnia, bo mam przyjść z świeżymi wynikami.
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Czy wasze maluchy też tak mocno kopia? Bo moja to jakiś wariacji dostała. |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
Arletka no tak..pewnie tez karmic bede gdzie popadnie..jednak mam nadzieje..ze ten przewijak sztywny ktory naklada sie na lozeczko .. Nalozy ni sie rowniez na kolyske..kolyski sa wezsze chyba 10 cm bo wtedy w organizeze mialabym linomag..platki..pieluchy ..sprey z woda do czyszczenia pupy czy tam chusteczki takze wszystko pod reka a tak bym miala to w koszyczku i gdzie bym nie przewijala to koszyczek z tymi rzeczami pod pacha :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Maja trzymaj sie tam..ja tez mam bole brzucha czesto ale nie jak na orkes..czasem takie przeszywające..doszly bole krocza i parcie na nie..jutro mam wizytę i zobaczymy..czy sama w szpitalu nie wyladuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Konto usunięte
|
Ja zmykam spać. Miłej nocki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Zadomowienie
|
wejdzcie na FB i zobaczcie co napisalam. Musialam się Wam wyzalic a wolalam tam napisac
|
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- [1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7226799 1]Wstępne zdjęcia Załącznik 6989736Załącznik 6989741Załącznik 6989751[/QUOTE] Bardzo ładny Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Ale mnie palec boli...zdjelam wreszcie obraczke dzizasss naogladalam sie filmikow na yt i sprobowalam sposobu na nitke dentystyczna...myslalam ze zemdleje z bolu😕 ale wazne ze sie udalo💪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Zakorzenienie
|
Hej! Ja dzis padam. Bylismy w ikei po male zakupy. Kupilismy wreszcie komode 😍 i jakies tam ☠☠☠☠☠☠☠ki male, typu pudelko do moich materialow do szycia, reczniczki malutkie ( uzyje jako myjke w szpitalu) itp. Bylismy tez w Leroy M.po farbe do lozeczka i na sciane bo nam nie starczylo na druga warstwe.na 1/3 sciany 😩. Jutro mąż ma pomalowac, zlozy mi komode i sobie wszystko ogarne mam.nadzieje ze do konca tygodnia.
Musialam skorzystac z okazji i usiadlam na ten super fotel uszak w ikei. Kurde czulam sie bosko! Jaki on wygodny! Chcialabym go ale troche drogi a teraz jeszcze musimy gaz zalozyc do 1 samochodu, oc, przeglad i w koncu rozrzad zamowic......ehhhhh.....w iec z fotela chyba zrezygnujemy. Bylismy u tesciowej i powiedziepismy ze wozek mamy. Zaczelismy gadac ze na nowy sie zdecydowalismy, powiedziala ze.malo kasy dalismy za wozek a poza tym ze chyba stac nas na nowy, ze chyba nie jest u nas tak biednie abysmy kasy na nowy nie mieli 😩. Wrrrrr......ona nie rozumie ze my nie.mielismy parcia na nowy, bo musi byc nowy. Jakbysmy trafili na zadbany uzywany to tez bymsmy kupili. Nie kupuje czegos aby sie pokazac...ehhh No a tak to juz wstepnie wybralam.materialy na.posciele Marcelka. Zamowilam juz dresowke na cienki kocyk oraz material 100% bambus na taka pieluszke na lato. Migotek podoba mi sie Twoj wozek. Fajny bardzo 😊lepszy niz ten mutsy. No i nasi mezowie maja podobne myslenie co do samochodu 😃 mielismy zamiar sprzedac jegi terwnowke ale ksiegowa potwierdzila nam ze jak go sprzedamy to musimy zaplacic 18% podatku (kwota od sprzedazy) wiec wyszloby jakies 4- 5 tys.😩 wiec nie sprzedajemy. A jak sie okaze ze jest malo miejsca to chyba kuoimy bagaznik na dach (jak da rade). I zbadaj koniecznie to tsh 😃 Kalinka i jak sie czujesz? Czytalam na fb ze wymiotowalas.....ja w ogole wchodze rzadko na fb....wiec nawet za bardzi czasem sie nie udzielam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2242 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze sciagam ale sa dni..ze jest ciezko..
Dzis ubralam spodnie..bo od kilku dni leginsy..wystraszylam sie swojego tylka..nóg..ma sa kra..nie wchodzilam na wage od 2 tyg i juz sie boje jutrzejszego wazenia..jadlam zdrowo..czasem jakis cukierek..wiadomo..byl tez roczek i urodziny ale nie przesądzalam..a du pa z nogami tak urosla..nawt maz potwierdzil..ze troszke ale cudownie wygladam.. A co ma powiedziec..eh.. Kupilam pelno serkow wiejskich i jogurtow..bo trzeba zahamowac te dupsko ![]() Na sniadanie juz szykuje jogurt z chia i bananem z lyzeczka miodu.. Na obiad warzywa z kasza (nie bylo rosolu..nie bedzie pomidorowej) eh... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Monika..pochwal sie komoda..tez sie wkrotce wybieramy..wstępnie maln 4 szuflady.. Nam starczylo na 2 warstwy scian po 2.5 l dekorala. Kolory wyszly pieknie. Jestem zachwycona..jak bedzie uporzadkowane zrobie fote..szafa tez juz stoi w innym miejscu..kable pochowane..jutro wielkie mycie szafy i ukladanie ciuchów. Szkoda..ze jeszcze zabudowy nie ma Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez jak skonczymy pokoj to sie pochwale. Mam zamiar jeszcze zaslonki uszyc i takie tam inne bajerki 😃 1490564041074.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Tez o tej mysle..ale ta niby 6ta szyflada to jakby 5 przedzielona na pol..zobaczymy jeszcze
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Rozeznanie
|
Dziwczyny a moze macie jakas stronke sorzedawce lub cus gdzoe mozna znalezc fajne materialy na zasłony? Chce turkusowe zaslony... A nie umiem i nie wie gdzie szukac... Aha i szukam narzuty na lozkom dwustronnej najlepiwj pikowanej. Z jednej strony turkus z drugiej szara. Moze rzucila sie komus w oko? Tylko niw chce takiej wieeeeelkiej rozmiarowo
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | |
Zadomowienie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7227626 1]Dzięki daicuiricubano. Choć nie ukrywam że czym bliżej końca tym jestem bardziej przerażona tym wszystkim. Sporo do kupienia nam jeszcze zostało. No i mamy sporo punktów do zrealizowania w smyku, ale to poczekam jak przyjdzie powiadomienie na maila. Bo tak mówiła pani w sklepie. A i dziś mąż skręcił przewijak.
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Nie było? Był to jakiś koszmar. W mieście nie, ale u moich rodziców było sporo. Ale to łąki i lasy.[/QUOTE] ![]() Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Zakorzenienie
|
https://room99.pl/
Tu widzialam narzuty fajne dwu stronne. Monika czy na ta komode da sie umiescic ten przewijak twardszy?masz jakos przetestowac? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Albo ty Arletka jak ja masz potrafisz to jakos sprawdzic? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.