|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zamojskie panny młode :)
Ale chyba zrobił ten pierścionek wcześniej, prawda? Co za różnica czy jest na gablocie czy na zamówienie, tak czy siak włożył w niego swoją pracę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4532 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem. Ciekawa właśnie jestem tej ceny za złoto u niego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4534 |
Raczkowanie
|
Zreszta gram zlota w skupie to jakies 80-90zl. A w sprzedaz licza sobie180-200zl . Wiec mysle ze jest w to wliczona juz robocizna. Aktualnie rozgladam sie za lancuszkiem dla chrzesniaka na komunie i wszedzie licza gram razy cena. Nigdzie nie dodaja juz robocizny a tez pewnie wlozyli w to prace 😉
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4535 |
Raczkowanie
|
Szacunkowa cena naszych obrączek w granicach 10g to 2100-2200 zł. Każdy własny gram złota zmniejsza cenę o 130 zł. Przy własnym złocie koszt wykonania to 680 zł (bez względu na model) - taką informację dostaliśmy.
U P. Koska koszt wykonania z własnego złota 470 zł, natomiast u P. Godziszewskich 510 zł (przy czym cena zleży od modelu). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4536 | ||
:)
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Patrzac na Koska i Krolikowskiego Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4537 |
Przyczajenie
|
U p. Królikowskiego za obrączki w lutym płaciliśmy 130 zł/g plus 300 zł robocizna. Więc nie wiem skąd informacje o rzekomej tak wysokiej cenie. Na obu stosikach w Agorze czy w Hetmanie ceny są dużo wyższe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4538 |
Raczkowanie
|
Vira250 a jakie obrączki zamówiliście? My pytaliśmy o cenę obrączek z białym i żółtym złotem. Może cena za wykonanie w takim przypadku jest wyższa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4539 |
Przyczajenie
|
być może, nasze są tylko z żółtego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4540 |
Przyczajenie
|
Kogo polecacie jeśli chodzi o fryzurę ślubną ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4541 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4542 |
❤ bee happy ❤
|
wystarczy się cofnąć kilka stron wcześniej, milion razy już padało to pytanie
![]()
![]() |
![]() |
#4543 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny a czy któraś z Was robiła buty na zamówienie w firmie Witt?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4544 |
Przyczajenie
|
Hej! Do par których wesele odbyło się w Ambrozji na Łapiguzie. Czy dekoracje na salę bukiety itp wykonywała firma zewnętrzna np Magia Chwili itp czy korzystałyście z możliwości jakie daje sala. Pani powiedziała ze może zająć się dekoracją kwiatową, sala posiada własne flakony i zastanawia mnie jak wygląda później rozliczenie? czy korzystniej wyjdzie wynająć firmę, która zajmie się wszystkim czy we własnym zakresie po znajomych florystach wykonać bukiety i wykorzystać szkło które daje sala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4545 |
Przyczajenie
|
Zamojskie panny młode :)
" Witam, proszę o opinię dotyczącą krawcowej sukien ślubnych w Zamościu, chodzi mi konkretnie o Panią Elżbietę Kwietniewską z ul. Gminnej 25 i Panią Wiolettę Górkę z ul. Grodzkiej 8, którą polecacie ? Z góry dzięki za informacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do pani Elżbiety pani bardzo fajna, konkretna. Takie wrazenie odnioslam podczas mierzenia sukni. Jednak finalnie bede szyla w innym miejscu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4547 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny. Mam pytanie czy udało wam sie jakoś skontaktować z właścicielką Magnolii? Wiecie coś? Mam tam wesele w 2018 roku i miałam do kwietnia zapłacić drugą ratę zaliczki, próbowaliśmy z narzeczonym dzwonić, coś potwierdzić, ale zero odzewu....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4548 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny, ile płacicie za ślub? Mój proboszcz chce 1000zł dla mnie to dużo, chyba pójdziemy do innego kościoła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4549 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4550 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
My za nasz ślub zapłaciliśmy też prawie tysiaka. Księdzu daliśmy co łaska choć nic nie chciał ( ks. Derdziuk) ale organista z kościelnym zdarli z nas bardzo dużo kasy, mąż był tak zaskoczony "cennikiem" że zapłacił. Organisty w sumie nie żałuję, bo śpiewa cudownie. Ale mimo wszystko cena zwala z nóg. Więc na Krasnobród (Parafia Nawiedzenia NMP) szykować na organistę i kościelnego szykować 4,5 stówy ![]() Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2017-03-26 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4551 |
Raczkowanie
|
Kościół wojskowy w Zamościu ten na koszarach, siostra brała ślub w maju i zażyczył sobie 1000zł + 120 organista + 120 kościelny + spisanie papierów + na zapowiedzi....masakra...
ale dzisiaj byliśmy zapytać ile i czy ma wolne na wrzesień i powiedział nam 400zł + dodatki czyli organista + kościelny..wiec zaklepaliśmy godzinę 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4552 |
Przyczajenie
|
Gdzie kupić garnitur ślubny koszule buty itd ? Co polecacie w lublinie, zamosciu i okolicach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4553 |
Raczkowanie
|
W katedrze 700xl okolo, i sw. michala koszt w okolicach 600zl. Zalezy ile dacie ksiedzu. Niby co laska, "ale ludzie nie daja mniej niz..." 😂
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4554 |
Raczkowanie
|
Wiem że był już temat oprawy mszy w kościele, ale szukam osoby co by zagrała na skrzypcach a wymienione tu osoby już są zajęte, może znacie kogoś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4555 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() Mam pytanie i jednocześnie prośbę ![]() ![]() ![]() Jeżeli są na forum dziewczyny, które są zapisane 17.06 na 11,12 lub 13 i wyrazalyby chęć zamiany na godz 14 to uratowalyby organizacyjnie mój dzień ślubu a ja z chęcią odwdzieczylabym się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4556 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4557 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny,
Jakiś czas temu ktos pisał o weselu w Magnolii może więc przyda mu sie ta informacja: ktoś własnie napisał post na temat braku kontaktu z właścicielka VILLI MAGNOLIA na stronie na facebooku: Nie polecam w Zamościu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4559 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej Dziewczyny! Czy któraś z Was bierze ślub 10 czerwca w Katedrze? Chodzi mi o dogadanie się co do dekoracji w kościele.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4560 |
Przyczajenie
|
Odnośnie tematu obrączek (zamówiłam w piątek) - mamy swoje złoto, za takie same obrączki Królikowski zechciał 620zł za robociznę plus 80 za grawer, a Godziszewski 370 zł za robociznę w tym grawer. Oczywiście obrączki zamówione u Godziszewskich.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.