Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-14, 14:11   #4231
snowqueen
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Estello to takie albo bardzo podobne: http://www.equarea.com/EN/breathable-pants-18444189/ Tej marki własnie Z tyłu mają kieszen na jednej stronie pupy, ale nie pamiętam, na której Na dole nogawki mają troczki.

Ogólnie to wydaje mi się, że przy mojej budowie ciała mam szerokie żebra i klatkę piersiową, bardzo mnie to drażni
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 14:23   #4232
0306
Zadomowienie

GG do 0306

STRAJKUJĘ!

Od rana w wariackim tempie załatwiam 1000 różnych rzeczy i mam dość. W pracy powiedziałam, że będę jak się wygrzebię z papierów, czyli kole środy. Pogoda super, zaraz wskoczę na rowerek i z psiakiem wybierzemy się łapać formę . A za papiery zabiorę się ponownie wieczorem, bo i tak najpilniejsze zrobiłam , na resztę mam czas do środy.

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 14:25   #4233
Estella
Zakorzenienie

Podobne znalazłam na ich stronie, ale nie byłam pewna czy to te. Teraz juz wiem czego szukać

Cmoksiu, w wola Parku, sklep jest obok H&M przed Mercersem. Jest mały, ale chyba ciężko go przeoczyć jest dużo staników usztywnianych, bardzo ładne wzory. Ja znalazłam kilka nieusztywnianych z fiszbiną. Przy wejściu jest wieszak z wyprzedażą - wzięłam stanik, który przecenili na 35zł.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 14:35   #4234
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie, ale się obkupiłam w galerii
Kupiłam ciemnozielone czułenka peep-toe na niskim obcasie z Dajśmana, 2 bluzki w Orsayu, 2 pary kolczyków w C&A a SP: krem brązujacy do twarzy Nutri bronze z L`Oreala(wersja z SPF 15), 2 peelingi Joanny(grejpfrut i czarna porzeczka), żel do depilacji Tanita, fluid do włosów suchych Ce Ce Med(był w promocji za 20 zł wzięłam z ciekawości, bo nie znam tej firmy wogóle) i Smackersa truskawkowego
U mnie też świeci pustkami, moje auto wymagało remontu. W pracy dziś ledwo funkcjonuje po weselu i wczorajszych poprawinach a za tydzień powtórka z rozrywki
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 14:39   #4235
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
STRAJKUJĘ!

Od rana w wariackim tempie załatwiam 1000 różnych rzeczy i mam dość. W pracy powiedziałam, że będę jak się wygrzebię z papierów, czyli kole środy. Pogoda super, zaraz wskoczę na rowerek i z psiakiem wybierzemy się łapać formę . A za papiery zabiorę się ponownie wieczorem, bo i tak najpilniejsze zrobiłam , na resztę mam czas do środy.
Też chciałabym tak zastrajkowac. Niestety, musze odsiedzieć swoje od 7 do 15 w pracy, a potem gnam na uczelnię Tak mi szkoda tej pięknej pogody... Zrobię sobie chociaż spacer z pracy na zajęcia - to ok. 30 min szybkim krokiem

Z drugiej strony, ja akurat dziś się wybitnie w pracy wynudziłam, więc nie mam powodu do strajków

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Podobne znalazłam na ich stronie, ale nie byłam pewna czy to te. Teraz juz wiem czego szukać
Polecam Zwłaszcza cena 54,95 kazała mi się długo nie zastanawiać

A tak btw, Estello, dziś byłaś pierwszy dzień na stażu? Jak było?
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 14:39   #4236
isa666
Zakorzenienie

Krakowianki, jest gdzieś może w naszym pięknym mieście sklep z ładną i nie za drogą biżuterią(głównie o kolczyki mi chodzi), najlepiej z taką w nieco orientalnym stylu?
Odkąd przekłułam uszy ciągle mnie kuszą nowe kolczyki a odkąd pamiętam podobają mi się takie a`la indyjskie albo cygańskie O na przykład takie: http://www.pakamera.pl/kolczyki-przy...u-nr150505.htm
Stary 2008-04-14, 14:43   #4237
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Krakowianki, jest gdzieś może w naszym pięknym mieście sklep z ładną i nie za drogą biżuterią(głównie o kolczyki mi chodzi), najlepiej z taką w nieco orientalnym stylu?
Odkąd przekłułam uszy ciągle mnie kuszą nowe kolczyki a odkąd pamiętam podobają mi się takie a`la indyjskie albo cygańskie O na przykład takie: http://www.pakamera.pl/kolczyki-przy...u-nr150505.htm
Taką biżu można spokojnie zrobić samemu
Stary 2008-04-14, 14:44   #4238
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Taką biżu można spokojnie zrobić samemu
Hehe, wiem, ale niestety nie mam chyba takich zdolności i wolę kupić gotowe
Stary 2008-04-14, 14:49   #4239
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, wiem, ale niestety nie mam chyba takich zdolności i wolę kupić gotowe
Wbrew pozorom nie jest to takie trudne, trochę drutu, narzędzia do zaginania,koraliki Można nawet wpaść w ...holizm Ze sklepem niestety nie pomogę
Stary 2008-04-14, 14:49   #4240
zizou
Zakorzenienie

ice miala swego czasu kolczykowego bzika moze sie wypowie

siedze sobie w moim wakacyjnym ogromnym kapeluszu na glowie, sacze przez slomke cieplego breezera [ktory smakuje nie za bardzo ] i wyobrazam sobie, ze to juz wakacje...

nigdy wczesniej nie odczulam tak bolesnie tego, ze zima [chociaz ciepla] trwa pol roku, wiosny prawie nie ma a lato sklada sie z kilku goracych dni a reszta to same deszczowo-burzowe popoludnia. nie wiem, co jest ale strasznie mnie to meczy
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 15:16   #4241
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:

Cmoksiu, w wola Parku, sklep jest obok H&M przed Mercersem. Jest mały, ale chyba ciężko go przeoczyć jest dużo staników usztywnianych, bardzo ładne wzory. Ja znalazłam kilka nieusztywnianych z fiszbiną. Przy wejściu jest wieszak z wyprzedażą - wzięłam stanik, który przecenili na 35zł.
Dziękuję chyba po 10tym będę szukać
Stary 2008-04-14, 15:16   #4242
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Też chciałabym tak zastrajkowac. Niestety, musze odsiedzieć swoje od 7 do 15 w pracy, a potem gnam na uczelnię Tak mi szkoda tej pięknej pogody... Zrobię sobie chociaż spacer z pracy na zajęcia - to ok. 30 min szybkim krokiem

Z drugiej strony, ja akurat dziś się wybitnie w pracy wynudziłam, więc nie mam powodu do strajków
Ależ ja mam pecha, jak w końcu wyszykowałam siebie, rower oraz psa i odnalazłam jego specjalną smycz rowerową to... nad Opolem zebrały się gęste chmury, z których lada moment pewnie lunie . Ponieważ jestem znów lekko podziębiona, a zaplanowana trasa ma kilkanaście kilometrów chyba sobie z bólem serca odpuszczę i zabiorę się za porządki w domu, albo za pisanie skargi na mój urząd pocztowy (znów listonoszowi nie chciało się wjechać na górę i w skrzynce wylądowało awizo). Kiedyś już pisałam, jak dramatycznie wygląda obsługa na naszej kochanej poczcie, ale dziś miarka się przebrała!
Muszę się trochę uspokoić, bo szlag jasny mnie trafia.

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 15:42   #4243
rzyrafka
Zakorzenienie

Byłam na rowerku na uczelni, wszystko byłoby fajnie gdyby nie przejazd Karmelicką, musze inną trasę opracować

Ciocia chce mi zrobić prezent na urodziny a ja już tydzień myślę co mi z kolorówki trzeba i nie mogę wymyślić... Najchętniej wzięłabym coś co mi się podoba a nei chce mi się samej kasy na to wydawać- pęsetka punktowa Sephory np. albo ten nieszczęsny kabuki Sephory jak go znajdę w końcu Najchętniej to kabuki Inglota bym chciała ale chyba tyle nie dostanę ). A może już się pojawiły te zelowe linery Inglota- to też chętnie Zniżki Douglasa jakoś nie widzę w skrzynce

Nie wiem czy już pisałam? W piątek znalazłam 3bita intenssimo w Kefirku obok fitness młyn
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 15:55   #4244
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Wbrew pozorom nie jest to takie trudne, trochę drutu, narzędzia do zaginania,koraliki Można nawet wpaść w ...holizm Ze sklepem niestety nie pomogę
Szczerze, to kiedyś myślałam o tym żeby robić biuterię, ale jakoś nigdy się za to nie wzięłam(ech, ten mój słomiany zapał ), jednak bardzo mi się podobają takie wyroby hand-made np. na Allegro czy tu na Wizażu na forum Zrób to sama

A ja zaraz będę jeść kebaba Wieki nie jadłam a bardzo lubię
Stary 2008-04-14, 16:03   #4245
rzyrafka
Zakorzenienie

Mi też się podobają, jak oglądam internetowe galerie to dech zapierają niektóre wyroby

Może i bym mogła sama robić, tylko wolałabym kupować półprodukty na miejscu, nie netowo. Czy w Kraku gdzieś można dostać te wszystkie koraliki, kombinerki i druciki?
Stary 2008-04-14, 16:09   #4246
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze, to kiedyś myślałam o tym żeby robić biuterię, ale jakoś nigdy się za to nie wzięłam(ech, ten mój słomiany zapał ), jednak bardzo mi się podobają takie wyroby hand-made np. na Allegro czy tu na Wizażu na forum Zrób to sama
Mnie zaraziła koleżanka, początkowo myślałam że to trudne, ale okazało sie fajna i twórcza zabawą. Prawie wszystkim swoim znajomym zrobiłam biżuteryjne prezenty, teraz trochę mniej tego wykonuję ale i tak mam sporo
Ja rzyrafko kupuję w sklepie internetowym półprodukty, wychodzi to taniej

Edytowane przez joanaros
Czas edycji: 2008-04-14 o 16:11 Powód: zapomniałam dopisać
Stary 2008-04-14, 16:12   #4247
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Mi też się podobają, jak oglądam internetowe galerie to dech zapierają niektóre wyroby

Może i bym mogła sama robić, tylko wolałabym kupować półprodukty na miejscu, nie netowo. Czy w Kraku gdzieś można dostać te wszystkie koraliki, kombinerki i druciki?
Chyba w każdym empiku są ale tam raczej drogo wyjdzie to wszystko...
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 16:34   #4248
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Chyba w każdym empiku są ale tam raczej drogo wyjdzie to wszystko...
No właśnie się kiedyś zdziwiłam jak weszłam do Empiku a tam koraliki Gapiłam się chyba z 10 minut z niedowierzaniem

Zeżarłam kebaba i 3 genetycznie modyfikowane truskawki ze sklepu Zaraz pęknę
Stary 2008-04-14, 16:36   #4249
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Ciocia chce mi zrobić prezent na urodziny a ja już tydzień myślę co mi z kolorówki trzeba i nie mogę wymyślić... Najchętniej wzięłabym coś co mi się podoba a nei chce mi się samej kasy na to wydawać- pęsetka punktowa Sephory np. albo ten nieszczęsny kabuki Sephory jak go znajdę w końcu Najchętniej to kabuki Inglota bym chciała ale chyba tyle nie dostanę ). A może już się pojawiły te zelowe linery Inglota- to też chętnie Zniżki Douglasa jakoś nie widzę w skrzynce
Widziałam je ostatnio sporo kolorów, kosztują 31zł, ale nie dała mi babka wypróbować, tzn może i by mi dała jakby podniosła szczękę (czy to takie dziwne, że poprosiłam o pędzelek do eyelinera i lusterko? ), ale zanim to zrobiła, TŻ mnie wyciągnął ze sklepu
Stary 2008-04-14, 17:11   #4250
pakosta
Wtajemniczenie

Okresu nie mam nadal, idę na usg w piątek.
Ciągle nie moge się odnaleźć po rozstaniu, zdjęcia stoją jak stały, bluza jego w szafie grzecznie czeka, na gg zapisany jak był (tzn Robert mój mąż)... Mam wrażenie że to sen jakiś. Nie jestem nawet smutna - po prostu nie dociera do mnie.

Mam pytanie do krakowianek - czy Wy się znacie w tym gronie, w jakim piszecie? spotykacie się, czy tylko netowa znajomość

Dziękuję za ciepłe słowa kochane

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 17:18   #4251
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Ciągle nie moge się odnaleźć po rozstaniu, zdjęcia stoją jak stały, bluza jego w szafie grzecznie czeka, na gg zapisany jak był (tzn Robert mój mąż)... Mam wrażenie że to sen jakiś. Nie jestem nawet smutna - po prostu nie dociera do mnie.
Martuś mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

A niemożliwy jest już powrót do siebie? Oczywiście nie mówię o robieniu czegokolwiek na siłę, ale może miłość jest na tyle silna, że odnajdziecie się w tym wszystkim

Cytat:
Mam pytanie do krakowianek - czy Wy się znacie w tym gronie, w jakim piszecie? spotykacie się, czy tylko netowa znajomość
Też mnie to ciekawiło
Double with me?
Stary 2008-04-14, 17:21   #4252
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Też mnie to ciekawiło
Ja nie krakowianka, ale studiowałam w Krakowie.
Poznałam MagJe, rzyrafkę, Ice, Buzichocho i Reese i jeszcze kilka innych

wczoraj postanowiłam wziąć się za siebie i po raz kolejny kupiłam serum przeciw rozstępom Eveline ... W ciagu ostatnich miesięcy przytyłam 3 kg

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 17:22   #4253
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie zaraziła koleżanka, początkowo myślałam że to trudne, ale okazało sie fajna i twórcza zabawą. Prawie wszystkim swoim znajomym zrobiłam biżuteryjne prezenty, teraz trochę mniej tego wykonuję ale i tak mam sporo
Ja rzyrafko kupuję w sklepie internetowym półprodukty, wychodzi to taniej
JA bym chciała pooglądać, podotykać, bo wtedy mi się jakaś wizja gotowego kolczyka układa, a tak ze zdjęcia to nie wiedziałabym czego chcę
Cytat:
No właśnie się kiedyś zdziwiłam jak weszłam do Empiku a tam koraliki Gapiłam się chyba z 10 minut z niedowierzaniem
Koraliki Rayhera ma 3 pudełka- turkusowe, jasnozielone i białe, zrobiłam kiedyś 3 bransoletki na gumce, każda jednokolorowa i na tym się skończyło
Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
Widziałam je ostatnio sporo kolorów, kosztują 31zł, ale nie dała mi babka wypróbować, tzn może i by mi dała jakby podniosła szczękę (czy to takie dziwne, że poprosiłam o pędzelek do eyelinera i lusterko? ), ale zanim to zrobiła, TŻ mnie wyciągnął ze sklepu
Aaa to one już są? To świetnie, mogłam dziś wstąpić ale 'z przyzwyczajenia' (jak to brzmi ) ominęłam Inglota

Cytat:
Troszki sie znamy osobiście ze spotkań wizażowych, trochę z załatwiania wspólnych interesów/zakupów
Stary 2008-04-14, 17:24   #4254
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

Marto Na pewno jest to szok i ciężko Ci się pogodzić z nową sytuacją, ale na pewno będzie dobrze

Ja generalnie nie z Krakowa, ale z okolic i narazie żadnej wizażanki nie poznałam, choć może w końcu wybiorę się na wizażankowe spotkanie, bo już jakieś plany są
Stary 2008-04-14, 17:34   #4255
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja nie krakowianka, ale studiowałam w Krakowie.
Poznałam MagJe, rzyrafkę, Ice, Buzichocho i Reese i jeszcze kilka innych

wczoraj postanowiłam wziąć się za siebie i po raz kolejny kupiłam serum przeciw rozstępom Eveline ... W ciagu ostatnich miesięcy przytyłam 3 kg
miło tak

Ja od dzisiaj biorę się za siebie kupiłam już serum wyszczuplające Eveline mydełko Barwy, pieczywo Wasa no i zamierzam ćwiczyć... i mniej jeść (i ostatni posiłek o 18) słodycze już jakiś czas temu ograniczyłam to o tyle dobrze
ciekawe czy wytrwam
TŻ też mnie wspiera chce mnie zaciągnąć do biegania ja i bieganie jeju.. jak tak to nie mam z czego się odchudzać, a jak co do czego to "biegajmy" bo w końcu on chce dla mnie (mojego samopoczucia) dobrze
Double with me?
Stary 2008-04-14, 17:44   #4256
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:

Ja od dzisiaj biorę się za siebie kupiłam już serum wyszczuplające Eveline mydełko Barwy, pieczywo Wasa no i zamierzam ćwiczyć... i mniej jeść (i ostatni posiłek o 18) słodycze już jakiś czas temu ograniczyłam to o tyle dobrze
ciekawe czy wytrwam
Ja też się biorę za siebie, słodycze odstawiłam wcześniej teraz tylko większą dawkę ruchu muszę dorzucić, chyba będzie to jazda na rowerze
Stary 2008-04-14, 17:53   #4257
rzyrafka
Zakorzenienie

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=248412 ale bzdura, trzebaby chyba w tym stać/ chodzić 12 h na dobę żeby jakies efekty były

Widziałam dziś błyszczyki Milky shake Bell, Estello kupiłas w końcu któryś? Mnie się podobają wszystkie kolorki
Stary 2008-04-14, 18:29   #4258
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Polecam Zwłaszcza cena 54,95 kazała mi się długo nie zastanawiać

A tak btw, Estello, dziś byłaś pierwszy dzień na stażu? Jak było?
Jak znajde blisko Decathlon to wpadnę
Byłam, byłam fajnie było, ale już o 12:20 poszłam do domu, bo nie było nic do roboty podoba mi się takie życie na razie jest ciekawie, na razie badani są głównie ochroniarze i uczniowie liceum lotniczego z Dęblina. A potem będzie reszta kandydatów do Wyższej Szkoły Lotniczej z Dęblina. A co tam u Ciebie na studiach słychać?
Cytat:
miło tak

ciekawe czy wytrwam
gdzie? może też sobie zakupię, bo tak je zachwalasz.
Cytat:
Widziałam dziś błyszczyki Milky shake Bell, Estello kupiłas w końcu któryś? Mnie się podobają wszystkie kolorki
Nie kupiłam, bo nie mogłam się zdecydować na kolor (wszystkie fajne) i mam duuuużo błyszczyków, chcę coś zużyć, a na razie się nie zapowiada, bo większość jest nowa

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 18:39   #4259
rzyrafka
Zakorzenienie

ja z takich bladych to wykańczam jednego perłowego Bella i właściwie zostanie mi wtedy jeden morelkowy tubkowy z Maybelline- właśnie, zapomniałam o nim to teraz już wiem którego szejka kupić- różowe jednak zbyt mleczne i chłodne, wezmę ten najjaśniejszy kremowy

A Ty nie bywasz w okolicach Trolla może?
Stary 2008-04-14, 18:40   #4260
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
gdzie? może też sobie zakupię, bo tak je zachwalasz.
Bo sobie o nim przypomniałam wcześniej zużywałam je w zawrotnym tempie, potem zapomniałam i teraz znów mnie naszło na początku byłam sceptycznie nastawiona (niby jak mydło ma działać), ale mi pomaga
Kupuję w Leclercu (na bielanach - ode mnie to niedaleko, Tobie chyba nie po drodze...) sądzę, że w takich większych marketach można je spotkać.. (choć w innych nie szukałam)
Double with me?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości