![]() |
#4021 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Cytat:
![]() ![]() co do bólów to wczoraj tak mnie pachwina bolała że nogi nie mogłam podnieść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4022 |
Zadomowienie
|
Efffpe co Ty mówisz
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4023 |
Rozeznanie
|
Ciśnienie mam 1500.
Gówniara zaczęła krzyczeć do telefonu do ojca, jej chłopak przeklinać na sali, bo był ordynator i mówi..że jak nie przyjdzie jej opiekun tj matka, ojciec to w szpitalu jest sędzia i prokurator i zaocznie zrobią sprawę w 15 minut i prokuratur podpisze zgodę na cięcie .. Wpadła w panikę i krzyczy. A ja mowie..żeby nie krzyczała. A jej chłopak z morda do mnie, żebym nie przesadzala, a ja oczy i mówię, że chyba mu się coś pomyliło. On jest tylko gościem na mojej sali. Wybiegła gówniara z pokoju i krzyczy po korytarzu.. A on ze mną dyskutować zaczął. Powiedziałam, że ma wyjść, bo nie chce go na sali a jego dziewczyny nie ma. Wybiegli razem.. Szok. Gówniarstwo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4024 |
Zadomowienie
|
Mohnka
![]() ![]()
#4025 |
Zadomowienie
|
A ile ona ma lat?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4026 |
Rozeznanie
|
Serio! Brak słów. Już prawie spalam, a zagotowałam się jak cholera.
Ordynator specjalnie jej podkreślił powagę sytuacji, bo ona ma ułożone dziecko nóżkami w dół, więc będzie cięcie, a bez zgody szpital nie może.. No a ona już rozwarcie ma i skurcze niby co 3 minuty według niej, według ktg nic. I biega na dół po schodach palić. ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Ona 17 lat a jej chłopak 19 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4027 |
Wtajemniczenie
|
O matko jaka patologia.... naprawdę jak na planie "Szpitala" czy tam innych trudnych spraw. Masakra!! Jedyne pocieszenie, że wezmą ją w końcu kiedyś na tą cesarkę i będziesz mieć spokój... do następnej "koleżanki". Tracę wiarę w ludzi, ale oby w końcu ktoś normalny, kulturalny, spokojny Ci się trafił.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4028 |
Zadomowienie
|
Wyjęłaś mi to z ust. Nawet nie wiem, jak inaczej to skomentować, bo to jakieś niepoważne rzeczy się dzieją :/
#4029 |
Rozeznanie
|
Mohnka, ja Ci życzę z całego serca, żebyś na dniach wyszła ze szpitala i odpoczęła psychicznie od tych "chorych" ludzi
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4030 |
Konto usunięte
|
Mohnka boże jaka patologia.. czy ty kiedyś będziesz miałą kogoś normalnego na sali? ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4031 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A to prawda. Trudne sprawy, szpital. Zawsze myślałam, że te sceny z palca wyssane, no ale chyba nie 😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4032 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mamaSmerfuni Czas edycji: 2017-03-27 o 13:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4033 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4034 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4035 |
Wtajemniczenie
|
jestem podekscytowana
![]() Niedawno któraś z Was pytała o fotel do karmienia, u mnie bardzo dobrze sprawdził się taki zwykły z Ikei Pello (podobne ale nieco droższe są Poang), one się przyjemnie kołyszą, super sprawa kiedy trzeba było ululać dziecko w nocy. Jedynie co to mają twarde podłokietniki, więc jakaś poduszka się przydawała. |
![]() ![]() |
![]() |
#4036 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry.
Vikunia Ty zaczynasz szkołę a ja kończę. Dziś idę na ostatnie zajęcia na 16.00 Bunny super na tym zdjęciu wygląda ta pielucha. Ile kosztuje i jakie są wymiary? Dacie linka? Ja cie nie mogę kolejną kwietniówka się rozpakowała? 😲 Kiwaczka ale mąż sny 😂 Esor trzymam kciuki żeby Agatka siedziała grzecznie. Milutek świetna kura 😀 Mój tz jest jeszcze lepszy. Jak jesteśmy w pracy i coś mówię to odpowiada że w domu porozmawiamy jak już jesteśmy w domu to ze trzeba odpocząć i porozmawiamy w pracy 😂😵 Kinga bez sensu te komentarze ale może nie chcieli Cię obrazić? Chociaż tz myślał o twoim stanie. Ja mam podobnie jak Ty. Jeśli tylko dobrze się czuję to nie znoszę bezczynności. Ja co do porodu to nie wiem jak nawet ocenić moje podejście bo tak czy inaczej gin zarządził cc. Nie powiem że myślałam nie raz ze chciałabym naturalnie ale jak się tak teraz zagłębie to po mojej traumie która mam w sercu po bliźniakach nie wiem czy dałabym radę psychicznie. I tak wiem że będę ryczeć jak bóbr jak zobaczę małego. Mohnka aż mi łzy stanęły w oczach jak przeczytałam o kilogramowej dziewczynce w inkubatorku. Ania super ze już w piątek 😀 Na sr polozna mówiła że najgorzej jak się pęknie mając infekcje. Bo przy infekcjach właśnie krocze pęka z kazdej strony. Lecę do warsztatu po auto i potem do szkoły rodzenia. Nie piszcie za dużo żebym mogła nadrobić 😜 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4037 |
Zakorzenienie
|
Byłam na spożywczych zakupach, zmachalam sie jak koń na westernie xd ale ciśnienie mi sie bardziej podniosło jak weszłam do domu. Nie było mnie 2 h, bo poszłam z psem na spacer i pobierała troche. A w mieszkaniu ani śmieci nie wyniesione, zmywarka nie załadowana, wszystko na blacie, reczniki nie powieszone a wychodząc prosiłam zeby to wszystko mój malz zrobił. A on co? Siedzi przed komputer :|
Ja jutro mam wizytę u swojej lekarki, ale nie wiem czy z usg bo na piątek sie umówiłam na usg na lepszym sprzęcie zeby ustalić datę cc. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#4038 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4039 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4040 |
Wtajemniczenie
ski
|
Mąż był i pojechał do kolejnej pracy. Dzisiaj koledze na budowie będzie pomagać. A ten kolega później u nas będzie robić gdy już bedziemy mieć pozwolenia na budowe ☺
Przez tą chwilę się poprzytulaliśmy troche bo już dawno nic nie było 😛 boi się że dziecku krzywde zrobi 😂 Czeka mnie samotne popołudnie. Może leżak wyciagne i pójdę na słoneczko bo szkoda marnować takiej pogody ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4041 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I przytulania i słoneczka na leżaczku 😍😁 korzystaj, korzystaj. Jak mi Maleństwo głową uciśnie parę razy w pęcherz to wydaje mi się, że nie zdążę do wc mimo, że pęcherz pusty, bo dopiero wróciłam z toalety. Dziwne uczucie 😄 i tak siedzę i myślę, czy iść, ale po co, skoro dopiero byłam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4042 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Właśnie widziałam, że sporo jest teraz tych otulaczy newborn i na nich głównie chciałam bazować, a mommy mouse mają fajne wkłady noworodkowe. Tylko się zastanawiam, ile tych otulaczy kupić na początek i co oprócz tego? Ze 3 otulacze, 1-2 formowanki i 1 kieszonkę? Z 6 wkładów i 40 sztuk malutkiej tetry (50×50 i 60×60), do tego parę prefoldów, myślisz że to dobry zestaw na start? Czy coś byś zmieniła? Cytat:
![]() ![]() A co do kup jeszcze to właśnie ponoć w pamperach w połączeniu z tą chemią śmierdzą bardziej niż w wielo. Jestem w stanie w to uwierzyć, bo pamiętam jak przebierałam dziecko, którym się opiekowałam to to był właśnie taki smród kupy wymieszany ze smrodem samego pampersa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4043 |
Rozeznanie
|
Efffpe, basen w marcu?
![]() ![]() Mohnka, masakra ![]() Anis, zaciskam kciuki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4044 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4045 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4046 |
Zakorzenienie
|
Ale mi narobiliście smaka na grilla 🤤taka bym pieczona kiełbaskę zjadla. Ale w Wawie nie mam gdzie go zrobic, dopiero w wakacje jak będziemy u dziadków albo jak pojedziemy nad jezioro to zjem
![]() I to bedą pierwsze wolne wakacje od 12 lat, gdzie nie będę musiała chodzić do pracy, będę sobie wychodzić na słoneczko kiedy chcieli i ile chce ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#4047 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4048 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4049 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4050 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W końcu u nas prawdziwa wiosna. Byłam z synkiem w parku, wybawilismy się. Teraz jest u babci, żebym mogła sprzątać i co? Oczywiście się jeszcze nie zabrałam 😀 dajcie mi jakiegoś kopa w tyłek. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.