Mamy majowe 2017 cz.V - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-03-27, 21:32   #4111
Mohnka
Rozeznanie

Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V

34+6 i dzidzia 2500 jakoś

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Mohnka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 21:36   #4112
happiness__
Rozeznanie

No to pewnie da radę spokojnie, ale wiadomo, że każdy dzień w brzuszku byłby lepszy. Widocznie ona miała to gdzieś, skoro latała po schodach i to na fajkę

happiness__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 21:38   #4113
milutek
Wtajemniczenie

U nas kanapa cała w kocach, ale ta czarna małpa (kicia) włazi pod nie i złośliwie drapie. Taka złośnica nam się trafiła, że hej, wszystko manifestuje drapaniem, że jest głodna/że się najadła, że jej się nudzi/że się fajnie bawi, że jest śpiąca/że już się wyspała. Robi tak mimo że uczyliśmy ją od małego że drapie się drapak, za każdym razem reagowaliśmy i reagujemy do tej pory. Jak kiedyś kicia odejdzie, to już nie przygarnę żadnego kota więcej, mimo że kocham zwierzaki, ale za dużo szkód mi narobiła. Mam też pieska i z psinką zero tego typu problemów.
Stary 2017-03-27, 21:39   #4114
BlackSanctum
Zakorzenienie

Mohnka, biegać po schodach NA FAJKĘ? Boże.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 21:43   #4115
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Mohnka, biegać po schodach NA FAJKĘ? Boże.
Jeszcze jak jej wody odeszły to poszła zapalić do wc... Przed cięciem.
Przyszła położna i tak na nią krzyczeć zaczęła! Że przed operacją takie rzeczy...

Stary 2017-03-27, 21:46   #4116
decorail
Zakorzenienie

Milutek - no właśnie takie są uroki posiadania zwierzaków ja byłam świadoma jak to może wyglądać, bo miałam kota u rodziców i mimo, że był kotem wychodzącym to też czasem czochrał kanapę najważniejsze to świadoma adopcja zwierzęcia my cały czas myślimy o psie jeszcze, ale mam wiele obaw, więc będziemy czekać na bardziej dogodny moment

Ale mnie dziecko tam na dole dzisiaj gmera - szuka wyjścia
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 21:46   #4117
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mohnka Pokaż wiadomość

Przyszła położna i tak na nią krzyczeć zaczęła! Że przed operacją takie rzeczy...

Patologia... Brak słów!!! I to jest materiał na matkę? Aż się zagotowałam 😡

Wysłane za pomocą mTalk
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 21:47   #4118
decorail
Zakorzenienie

Mohnka - rzadko takie radykalne opinie wygłaszam, ale to jakaś skończona idiotka i współczuję jej dziecku...
Stary 2017-03-27, 21:47   #4119
Baambi
Zadomowienie

Wiem ze może nie powinnam tak pisać, ale szkoda mi tego dziecka że taką mamę będzie nieodpowiedzialną mieć

Edytowane przez Baambi
Czas edycji: 2017-03-27 o 21:48
Baambi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 21:48   #4120
CamomileS
Zadomowienie

Cytat:

No to pięknie. A z jakimi objawami trafiła do szpitala?

Zaraz program bake off, jak ja bym to wszystko jadła

CamomileS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 21:49   #4121
bunnybe
Zadomowienie

Milutku ale wiesz, ze koty sa rozne i psy takze, Tobie akurat trafila sie taka konfiguracja, nastepnym razem moglby to byc pies zjadajacy buty itd nasz kot jest bardzo grzeczny, nigdy nam niczego nie zniszczył, nie nabrudził, niczego nie podrapał, nie wskakuje wyżej niz na parapet, nie wisi na firankach itd. Wiec w sumie mielismy duzo szczescia

Mohnka brak i szkoda słów na tą smarkulę
Stary 2017-03-27, 21:49   #4122
misja0181
Rozeznanie

No dobra, podejście nr 2.
Po południu Was nadrobiłam, nacytowałam się i mi się wszystko skasowało w telefonie prawie się popłakałam z nerwów (ach te hormony ). A jak nie pocytuję sobie to nic nie pamiętam z moją sklerozą Teraz na spokojnie usiadłam na neta i mam nadzieję, że już powtórki nie będzie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Byłam na spożywczych zakupach, zmachalam sie jak koń na westernie xd ale ciśnienie mi sie bardziej podniosło jak weszłam do domu. Nie było mnie 2 h, bo poszłam z psem na spacer i pobierała troche. A w mieszkaniu ani śmieci nie wyniesione, zmywarka nie załadowana, wszystko na blacie, reczniki nie powieszone a wychodząc prosiłam zeby to wszystko mój malz zrobił. A on co? Siedzi przed komputer :|
Ja jutro mam wizytę u swojej lekarki, ale nie wiem czy z usg bo na piątek sie umówiłam na usg na lepszym sprzęcie zeby ustalić datę cc.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Dla małża się należą baty
Cytat:
Napisane przez Kiwaczka Pokaż wiadomość
Przesyłam słoneczko ☺🌞Załącznik 6991026

Ależ pięknie to Twój ogródek? cudnie

Cytat:
Ale historia... Dlatego ja chcę nacięcie. Moja mama przy 2580g tak pękła, że miała całą szyjkę szytą... 😨😱😵

Ja rodziłam w wodzie i podobno położna nie zauważyła, że pękam ... no i potem kiepsko było dlatego kiepskie mam wspomnienia już z połogu zwłaszcza, bo przez to trafiłam do szpitala.

Cytat:
Napisane przez bunnybe Pokaż wiadomość
Co do kp to ja mam nadzieje ze moj maly nie bedzie zle reagował na truskawki i pomidory bo to dla mnie największe dobrodziejstwa lata i ciezko bedzie mi z nich zrezygnowac
Pomidorki uwielbiam .... truskawki zresztą też a takie z jogurtem i makaronikiem mniam mniam mniam

Cytat:
Napisane przez CamomileS Pokaż wiadomość
Panel alergiczny dziecka może być wykonany po 12 miesiącu życia i oprócz tego, że popierali mi krew z żyły, prowadzę też dzienniczek tego co jem i będą pobierać krew pepowinowa.

Zobaczymy

Oooo fajna akcja. Jak to się stało, że bierzesz w tym udział?

Cytat:
Napisane przez milutek Pokaż wiadomość
Wróciliśmy z fotelem, jest świetny w niemalże idealnym stanie! Chyba fajniejszy niż na zdjęciu, cieszę się, że udało się nam kupić fotel za 80 zł.
Super okazja

Cytat:
Napisane przez decorail Pokaż wiadomość
Leżę w wannie - jak dobrze A Tz będzie robił shoarme
O mamo, ale bym sobie poleżała w wannie. Ja mam tylko prysznic więc się nie da.
W trakcie pierwszego porodu jak mnie wsadzili do wanny to TŻ się ze mnie śmiał, że chciałam poleżeć w wannie to teraz mam okazję ... tylko mnie wtedy błogo nie było

Cytat:
Był mój Tz.
Wszedł i mówi od razu do mnie czy to ten kolega taki sympatyczny? A ja mowie, ze no tak ale spokojnie. Akurat 17stka rozmawiała przez telefon i mówi do mojego Tz: a co pan grozi? A mój Tz mówi, że nie. Do tego chłopaka mówi, że na mnie przeprosić i nie życzy tu sobie takiej patologii na sali. A 17stka przez telefon się skarży, że ktoś tu przyszedł do mnie mąż albo chłopak i jej chłopakowi chyba grozi, bo mi (tej pani!) wszystko nie pasuje. A ja mowie, przeklinanie i krzyki mi nie pasują.
Przecież to się udzielają te nerwowe emocje, jak ktoś krzyczy metr obok i przeklina. :| no i spokój.

Poza tym, że jej chłopak siedzi od 9 a już 19.30... Nie cierpię jak ktoś nie szanuje prywatności drugiego pacjenta i siedzi cały dzień z kimś. Nie ma nawet jak pójść spać. W ogóle to ciamkanie TRAGEDIA. jeszcze troszkę.

Mohnka no i prawidłowo, że TŻ zwrócił im uwagę.
Swoją drogą przeczytałam, że wody jej odeszły więc koleżankę masz z głowy
Ciekawe jaki egzemplarz Ci się trafi następny wybacz, ale ciekawość mnie zżera, bo masz same ciekawe przypadki :d

Cytat:
Niestety nie znam sposobu na oduczenie kota drapania mebli. Moja diablica zdrapała nam kanapę, kanapa ma 2 lata a wygląda jakbyśmy ją z wysypiska wzięli. Krzesła mam tapicerowane i też je atakuje, ale na szczęście tu nie widać tak mocno zniszczeń. Drapak ma i to wypasiony, ale kto by tam drapał drapak. Jak była młoda to delikatnie podcinaliśmy jej pazurki i to działało, nie drapała tak. Ale zaczęła wychodzić na dwór, a wychodzącym nie można obcinać, także nie wiem co można zrobić.
Hmmmm wydawało mi się, że więcej cytowałam .... coś mi nie dane chyba dzisiaj.

Talusia i ja się wciągnęłam w serial turecki jak coś to polecam "miłość na wynajem" na youtubie dostępny po polsku ... aż sama siebie nie poznaję

A w ogóle to mówiłam, że my raczej ciuszki będziemy załatwiać sami ... no to dzisiaj przyjechał męża siostrzeniec i przywiózł karton ciuszków po synku urodzonym teraz w styczniu, z których mały już wyrósł mówi, że więcej dzieci nie planują więc będą nam oddawać potem przyjechał mój kuzyn i przywiózł dwa kartony ciuszków od mojej kuzynki wśród których były ciuszki po naszym Sebku, po jej córci, ale te uniseksy i jeszcze po kimś od nich z rodziny. Do tego mamy reklamówkę tych co mówiłam od teściowej, dwie reklamówki tych co kupiłam na olx, i jakieś dwie reklamówki tego co po Sebku zostawiłam z sentymentu a wszystko to 50-74 więc chyba Julek nawet nie zdąży tego wszystkiego założyć, chyba że będę go przebierała 3xna godzinę hahha także się już nie martwię ciuszkami ... chyba, że tym gdzie je poukładam, kiedy to wszystko wypiorę i wyprasuję jutro idę po jakiś dzieciowy płyn i chyba się za to wezmę, żeby się wyrobić )
misja0181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 21:51   #4123
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
U nas kanapa cała w kocach, ale ta czarna małpa (kicia) włazi pod nie i złośliwie drapie. Taka złośnica nam się trafiła, że hej, wszystko manifestuje drapaniem, że jest głodna/że się najadła, że jej się nudzi/że się fajnie bawi, że jest śpiąca/że już się wyspała. Robi tak mimo że uczyliśmy ją od małego że drapie się drapak, za każdym razem reagowaliśmy i reagujemy do tej pory. Jak kiedyś kicia odejdzie, to już nie przygarnę żadnego kota więcej, mimo że kocham zwierzaki, ale za dużo szkód mi narobiła. Mam też pieska i z psinką zero tego typu problemów.
Ja też bardzo lubię zwierzęta ale na kota bym się nigdy nie zdecydowała. Wiem że trafiają się te spokojniejsze ale akurat większości słyszę o takich gałgankach jak Twój. My kiedyś na pewno zaadoptujemy psiaka ale to dopiero za kilka lat jak dzieci będą większe i wspólnie z nami będą sprawowały opiekę nad pieskiem i będą jednocześnie uczyły się odpowiedzialności. Moja siostra tak zrobiła jak jej dzieci miały 6-7 lat i sprawdziło się. No chyba że nie będą dzieci chciały to inna kwestia.

Wysłane za pomocą mTalk
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 21:53   #4124
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Misja, ten skrawek zieleni to działka na której w tym roku zaczynamy budowę ☺ a gdzie siedzę to działka rodziców na której razem mieszkamy 😉

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Mohnka, pisz tą książkę! Bestseller jak nic!!! 😂😁

Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 21:53   #4125
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:

Skurcze miała, ale na ktg nic nie wyszło. Rozwarcie było na 3cm jakoś i dziecko ułożone główką u góry, więc cięcie. Miała wyjść po paru dniach jeśli by się jej nic dalej nie działo no ale niepotrzebnie biegała po schodach. 😜
Cytat:
Napisane przez misja0181 Pokaż wiadomość
No dobra, podejście nr 2.
Po południu Was nadrobiłam, nacytowałam się i mi się wszystko skasowało w telefonie prawie się popłakałam z nerwów (ach te hormony ). A jak nie pocytuję sobie to nic nie pamiętam z moją sklerozą Teraz na spokojnie usiadłam na neta i mam nadzieję, że już powtórki nie będzie

Dla małża się należą baty

Ależ pięknie to Twój ogródek? cudnie

Ja rodziłam w wodzie i podobno położna nie zauważyła, że pękam ... no i potem kiepsko było dlatego kiepskie mam wspomnienia już z połogu zwłaszcza, bo przez to trafiłam do szpitala.

Pomidorki uwielbiam .... truskawki zresztą też a takie z jogurtem i makaronikiem mniam mniam mniam

Oooo fajna akcja. Jak to się stało, że bierzesz w tym udział?

Super okazja

O mamo, ale bym sobie poleżała w wannie. Ja mam tylko prysznic więc się nie da.
W trakcie pierwszego porodu jak mnie wsadzili do wanny to TŻ się ze mnie śmiał, że chciałam poleżeć w wannie to teraz mam okazję ... tylko mnie wtedy błogo nie było

Mohnka no i prawidłowo, że TŻ zwrócił im uwagę.
Swoją drogą przeczytałam, że wody jej odeszły więc koleżankę masz z głowy
Ciekawe jaki egzemplarz Ci się trafi następny wybacz, ale ciekawość mnie zżera, bo masz same ciekawe przypadki :d

Hmmmm wydawało mi się, że więcej cytowałam .... coś mi nie dane chyba dzisiaj.

Talusia i ja się wciągnęłam w serial turecki jak coś to polecam "miłość na wynajem" na youtubie dostępny po polsku ... aż sama siebie nie poznaję

A w ogóle to mówiłam, że my raczej ciuszki będziemy załatwiać sami ... no to dzisiaj przyjechał męża siostrzeniec i przywiózł karton ciuszków po synku urodzonym teraz w styczniu, z których mały już wyrósł mówi, że więcej dzieci nie planują więc będą nam oddawać potem przyjechał mój kuzyn i przywiózł dwa kartony ciuszków od mojej kuzynki wśród których były ciuszki po naszym Sebku, po jej córci, ale te uniseksy i jeszcze po kimś od nich z rodziny. Do tego mamy reklamówkę tych co mówiłam od teściowej, dwie reklamówki tych co kupiłam na olx, i jakieś dwie reklamówki tego co po Sebku zostawiłam z sentymentu a wszystko to 50-74 więc chyba Julek nawet nie zdąży tego wszystkiego założyć, chyba że będę go przebierała 3xna godzinę hahha także się już nie martwię ciuszkami ... chyba, że tym gdzie je poukładam, kiedy to wszystko wypiorę i wyprasuję jutro idę po jakiś dzieciowy płyn i chyba się za to wezmę, żeby się wyrobić )
Hihi sama jestem ciekawa, chociaż nie pamiętam, kiedy byłam sama. Mogłabym odpocząć.. 😉

Stary 2017-03-27, 21:56   #4126
CamomileS
Zadomowienie

Misja, Szpital Kliniczny prowadzi badania w tej sprawie a ja chodze do szkoły rodzenia przy tym szpitalu

CamomileS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 22:00   #4127
milutek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bunnybe Pokaż wiadomość
Milutku ale wiesz, ze koty sa rozne i psy takze, Tobie akurat trafila sie taka konfiguracja, nastepnym razem moglby to byc pies zjadajacy buty itd nasz kot jest bardzo grzeczny, nigdy nam niczego nie zniszczył, nie nabrudził, niczego nie podrapał, nie wskakuje wyżej niz na parapet, nie wisi na firankach itd. Wiec w sumie mielismy duzo szczescia

Mohnka brak i szkoda słów na tą smarkulę
tak masz rację, to chyba kwestia charakteru, znam i znałam mnóstwo kotów, ale takiego charakterku jak u naszej małpeczki to u żadnego kota nie widziałam. I też pieski znam różne, trafił nam się mega kochany egzemplarz

Cytat:
Milutek - no właśnie takie są uroki posiadania zwierzaków ja byłam świadoma jak to może wyglądać, bo miałam kota u rodziców i mimo, że był kotem wychodzącym to też czasem czochrał kanapę najważniejsze to świadoma adopcja zwierzęcia my cały czas myślimy o psie jeszcze, ale mam wiele obaw, więc będziemy czekać na bardziej dogodny moment

Ale mnie dziecko tam na dole dzisiaj gmera - szuka wyjścia
jako że wychowałam się na wsi, zawsze ze zwierzakami, a zwłaszcza z kotami, bo moja mama je uwielbia to myślałam że jestem świadoma. Widziałam nie raz jak czochrają kanapę czy fotele, ale nie tak nagminnie jak moja kicia i słuchały się kiedy się na nie psiknęło. A moja księżniczka jest wyjątkowo złośliwym typem, z takim jeszcze nie miałam do czynienia.
Stary 2017-03-27, 22:01   #4128
misja0181
Rozeznanie

Kurczę na pewno mi nie pocytowało wszystkiego, bo miałam na pewno jeszcze post o niszczeniu mebli przez kotki :|
U mnie wprawdzie pies, ale pamiętam akcję jak szczeniakiem był ... mieszkanie mam po dziadkach i przedpokój też był robiony jeszcze przez dziadka cały w panelach i boazerii drewnianej ... śmiałam się, że szkoda, że nie ma w mieszkaniu kominka, bo co wracałam z pracy to miałam drewna narąbane z tego przedpokoju, że nic tylko w piecu palić
No i mój pies miał kiedyś manię zjadania kabli ... domofon wymienialiśmy 2 razy, bo zjadał kabel od słuchawki, a tych kabli od słuchawek do telefonu to jakieś 4 sztuki wpierniczył ... tylko słuchawki do uszu zostawiał na szczęście trochę zmądrzał na "starość"

Cytat:
Napisane przez Baambi Pokaż wiadomość
Wiem ze może nie powinnam tak pisać, ale szkoda mi tego dziecka że taką mamę będzie nieodpowiedzialną mieć
O tym samym pomyślałam

Cytat:

Ja mam taką chcicę na coś słodkiego, że nawet tego nie włączam
Stary 2017-03-27, 22:03   #4129
decorail
Zakorzenienie

milutek - też mi czasem ręce opadają, ale jak gadzina zaśnie słodko to mi serce mięknie, hehe

Spałam dzisiaj cały dzień, a tak i zaraz kimnę
Stary 2017-03-27, 22:04   #4130
misja0181
Rozeznanie

Cytat:
Misja, Szpital Kliniczny prowadzi badania w tej sprawie a ja chodze do szkoły rodzenia przy tym szpitalu

Naprawdę fajna akcja
Stary 2017-03-27, 22:05   #4131
decorail
Zakorzenienie

misja - haha, niezły gagatek i właśnie tego się obawiam, ale pewnie w końcu i tak weźmiemy psiaka
Stary 2017-03-27, 22:05   #4132
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Podczytuje kwietniówki i tam dziewczyny piszą że niektórych skurczy ktg nie odczytuje choć są już tymi porodowymi.

Jutro z rana jade do gin z probkami moczu. Ciekawe czy tym razem wyniki wyjdą dobre. Po antybiotyku który wzięłam w ndz na spanie nic mnie już nie piecze ani boli więc oby to paskudztwo wypędziłam

Stary 2017-03-27, 22:07   #4133
gornek
Zakorzenienie

Ja w życiu bym sie nie zdecydowała na kota, tak jak uwielbiam zwierzaki tak w domu toleruje tylko psy. Nasza tez nie była święta od małego, ale pewnie dlatego ze wzięliśmy ja ze schroniska i przez pierwszy tydzień daliśmy jej czas na przyzwyczajenie sie, wiec nawet jej nie karalismy na wskoczenie na parapet i wyrzucenie wszytkich kwiatów. Ale nigdy niczego naszego nie zniszczyła tylko swoje zabawki.
Najadłam sie pizza, zaraz idę do wanny bo muszę ogarnąć Katarzynę na jutrzejsza wizytę, chociaż pewnie usg nie będę miała robionego tylko dopiero w piątek.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 22:11   #4134
happiness__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misja0181 Pokaż wiadomość
Kurczę na pewno mi nie pocytowało wszystkiego, bo miałam na pewno jeszcze post o niszczeniu mebli przez kotki :|
U mnie wprawdzie pies, ale pamiętam akcję jak szczeniakiem był ... mieszkanie mam po dziadkach i przedpokój też był robiony jeszcze przez dziadka cały w panelach i boazerii drewnianej ... śmiałam się, że szkoda, że nie ma w mieszkaniu kominka, bo co wracałam z pracy to miałam drewna narąbane z tego przedpokoju, że nic tylko w piecu palić
No i mój pies miał kiedyś manię zjadania kabli ... domofon wymienialiśmy 2 razy, bo zjadał kabel od słuchawki, a tych kabli od słuchawek do telefonu to jakieś 4 sztuki wpierniczył ... tylko słuchawki do uszu zostawiał na szczęście trochę zmądrzał na "starość"

O tym samym pomyślałam

Ja mam taką chcicę na coś słodkiego, że nawet tego nie włączam
Hahaha jaki pracowity! chciał pomóc
Mój pies jak był szczeniaczkiem zjadł mojej mamie całego buta, to był nowy sandałek i została z niego dosłownie tylko klamerka od zapięcia

Stary 2017-03-27, 22:14   #4135
decorail
Zakorzenienie

gornek - powodzenia w ogarnianiu - ja nie wiem jak to zrobię na kolejną wizytę

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

A właśnie mi się przypomniało, że pies u rodziców uwielbiał bawić się skarpetkami i kiedyś jedna nagle zaginęła Zwrócił ją po 3 w całości! A nie była to stopka, tylko długa skarpeta
Stary 2017-03-27, 22:29   #4136
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Gornek, współczuję choć sama dziś Grażynke kosiłam 😂 masakra, to ze się nie zaciełam to jakiś cud!

Stary 2017-03-27, 22:30   #4137
happiness__
Rozeznanie

Zgadzam się, ogarnianie Bożeny/Grażyny/Katarzyny 😂jest teraz strasznie frustrujące 😛 a powoli i z nogami zaczynam mieć problem 😁

Stary 2017-03-27, 22:36   #4138
misja0181
Rozeznanie

Cytat:
misja - haha, niezły gagatek i właśnie tego się obawiam, ale pewnie w końcu i tak weźmiemy psiaka
No teraz się śmiejemy z tych jego akcji bo on taki kochany jest oczy jak u osła ze shreka i jak tu go nie kochać

Cytat:
Napisane przez Kiwaczka Pokaż wiadomość
Gornek, współczuję choć sama dziś Grażynke kosiłam 😂 masakra, to ze się nie zaciełam to jakiś cud!

Rany i ja dzisiaj oporządzałam Bożenę. Nie dość, że brzuch mi zasłaniał to jeszcze cyc.ki musiałam odgarniać co mi tam wyszło to nie wiem, bo bałam się w lusterko spojrzeć jutro spojrzę i popoprawiam niedoskonałości przed wizytą u ginki
Stary 2017-03-27, 22:37   #4139
happiness__
Rozeznanie

Misja, kto wie, może jakiś artystyczny wzorek 😁nie będziesz musiała poprawiać 😁

Stary 2017-03-27, 22:51   #4140
misja0181
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez happiness__ Pokaż wiadomość
Misja, kto wie, może jakiś artystyczny wzorek 😁nie będziesz musiała poprawiać 😁

Trochę się obawiam tego artyzmu więc jednak jutro skontroluję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości