![]() |
#2491 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2017
Wiecie co...muszę się Wam trochę pochwalić
![]() Ale jedna mam rozłożyła mnie na łopatki - napisała: "LEPSZEJ WYCHOWAWCZYNI NIE MOGLIŚMY SOBIE WYMARZYĆ!" ![]() Wiecie co...uwielbiam swoją pracę, ale chyba jak każdy miewam chwile zwątpienia (szczególnie w dniu wypłaty ![]() ![]() ![]() ![]() No...to się pochwaliłam ![]() Mam nadzieję, że i Wam niedziela mija równie przyjemnie ![]()
#2492 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wow ![]() Gratuluje ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno przyjemnie się czyta takie słowa ![]() mi jutro przyjeżdżają po auto firmowe, pytam przełożonego czy mam oddać cała resztę rzeczy - internet firmowy, telefon, laptopa, drukarkę, a ten do mnie ze przecież mnie nie zwalniają, ale mogę oddać jak chcę ![]() ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Konto usunięte
|
Teraz dopiero piszę bo mieliśmy niespodziewanych gości
![]() A miała być niedziela razem... po 16 wróciliśmy i miało być przytulanie. Dopiero teraz siedliśmy sami ![]() Ogólnie warsztaty spoko, bardzo fajnie mówił ten pan Zawitkowski, kupiliśmy jego książkę z płytą ![]() Oczywiście krew pępowinowa była. Foteliki Cybex, artykuły Chicco. Zawsze warto iść na takie coś niż nie iść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2495 |
Zadomowienie
|
Madziek, chciałabym mieć kiedyś pracę o której będę mogła powiedziec to co Ty, że lepszej nie mogłam sobie wymarzyć
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie dostałam kolejnego maila - od przewodniczącej "trójki grupowej" - z zaproszeniem na zakończenie roku ![]() Cytat:
![]() Wkurzam się co prawda czasami na całą bzdurną papierologię, pomysły dyrekcji czy też Ministerstwa Edukacji, czasami na koleżanki nawet :P ale zasadniczo nie wyobrażam sobie siebie w innym zawodzie ![]() ![]()
![]() |
#2497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziek, gratuluję tylu miłych słów! Tez chwilę uczyłam maluchy (chciałam mniej pracować, bo miałam małe dziecko), ale już miałam dosc dzieciarni w domu i w pracy, więc zmieniłam niedawno pracę na biurową. No i co? Dziecko! Znowu... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2498 |
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() oddałam rzeczy firmowe przed chwilą, znowu usłyszałam że chyba nigdzie się nie wybieram, ciekawe czy zechce tam wrócić po macierzyńskim, przed ciążą byłam pewna że nie ![]() Odprawiłam męża do pracy, wypilismy wspólnie kawę z tym że on poszedł a ja z powrotem do wyra ![]() U mnie dzisiaj ma być słonecznie, chociaż na razie jest 0 stopni to słońce się przebija. lilka - pracujesz na zmiany?
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#2499 |
Zadomowienie
|
No i kupilam wozek. Jest nowoczesny, lekki, ma mnostwo funkcji. Latwo sie sklada jak juz dojdziesz, ktory przycisk jest od czego. Wrzuce zdjecia wieczorem. Znajomi sie smieja, ze zadnego brzucha nie mam, a wozek jest.
W srode ide na kontrole i na zdjecie szwow. Jak zawsze denerwuje sie, zeby wszystko bylo dobrze z dzieckiem. Chcialabym takie wlasne USG w domu miec :p. |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Zakorzenienie
|
Marttb, to miłe, ze tak Ci dają do zrozumienia, ze po macierzynskim chcą, zebys wróciła. Może akurat zatęsknisz
![]() Tak, pracuję na zmiany. Nie wiem jak dałam radę przez pierwszy senny trymest ![]() W połowie kwietnia już powiem. Wlasciwie chciałabym już, ale sama nie wiem jaki jest odpowiedni moment :/ szefostwo będzie wściekle, bo w tym roku jako trzecia pracownica pojde na ciazowe l4. A to mała firma. Mają pecha... Agnieszka zainteresowałas mnie lekkością wozka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2501 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2502 |
Zakorzenienie
|
Oni i tak szukają, bo ja mialam robic cos innego i pracowac docelowo 8h pon-pt. Niestety nikt teraz nie przynosi cv :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() podziwiam, że dałaś radę tak pracować! Ja bym powiedziała już ![]() ![]() wstalam z rana, poszłam spać i dopiero się obudzilam ![]() Mała daje coraz większe popisy, wypina się i delikatne kopniaki mi sadzi ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | ||||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Na pewno na kontroli wszystko będzie dobrze ![]() Cytat:
Oczywiście to Twoja decyzja, ja się cieszę że mogę posiedzieć troszkę w domu ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja kupiłam ten detektor tętna i dzidzię mam po lewej stronie na wysokości pępka, zdziwiłam się że tak wysoko ![]() ale ruchów nadal nie czuję ![]() A w ogóle dzisiaj u mnie wg om 17tc1d więc zaczynamy 5 miesiąc ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też cieszę się z wolnego i bym wykorzystała sytuację ![]() Faktycznie wysoko dzidzia jest, u mnie to ciągle na samym dole była, dzisiaj minimalnie wyżej i na środku ją czułam, a wcześniej po lewej ma samym dole.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2506 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bóle brzucha póki co przeszły. Martwi mnie jednak coś innego. Pisałam Wam kiedyś, że już dawno czuję ruchy małej, a tu od dwóch dni nic i strasznie nerwowa chodzę. Nie nakręcam się jednak i czekam. Wczoraj pół czekolady zjadłam, bo myślałam, że ją to ruszy. Nic, może ma lenia od dwóch dni. ![]() W dodatku siedzę w domu z chorą Olką. Miałyśmy w piątek jechać na testy alergiczne i dupa. Dziecko musi być zdrowe. ![]()
![]() |
#2507 |
Zadomowienie
|
Taki !!!
#2508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wersja spacerowa ok. 10.5kg i sklada sie w jednym kawalku (w sensie- nie trzeba zdejmowac siedziska, sklada sie calosc). Kupilam uzywany- w bardzo dobrym stanie. Oby sie sprawdzil! To moje pierwsze dziecko, wiec zadna ze mnie ekspertka wozkowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe gdzie mój łobuz buszuje i kiedy go poczuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
Fajnie, że macie już wózki z głowy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2510 | |
Zakorzenienie
|
Gratuluję wózków, bardzo ładne
![]() Cytat:
Wszystkie się doczekacie kopniakow! potem będziemy razem narzekać że przeginają i mogłyby się uspokoić ![]() poli - u mnie z tym brzuchen różnie raz duży , raz mały, ale osoby które nie wiedzą o ciąży pewnie by się nie domyśliły że to ciąża. ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- myliłam się- spojrzałam w lustro i jednak już widać brzuszek ![]() Jak ruszymy we wrześniu z naszymi nowymi brykami na miasto to furorę będziemy robić ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Magda ;)
|
O widzę wózkowy wysyp
![]() My mamy ten Camarelo Figaro i napatrzeć się na niego nie mogę ![]() Mój mąż ma 192 więc dla niego wózek musiał być troszkę wyższy, zresztą to podobno dobrze, bo dziecko nie leży na wysokości spalin i ma dużą gondolę 85 cm. Zależało mi na tym, bo w gondoli przejeździmy cały okres zimowy więc dojdą śpiworki, kocyki itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładny
![]() Ja się ostatnio tez zaczęłam niepokoić o swoje dziecię, bo nie czułam go, ale dzisiaj jak mi zaczęło wypychać brzuch w autobusie, to się trochę uspokoiłam ![]() Dzisiaj byłam na pobraniu krwi i moczu, za tydzień wizyta. Już się doczekać nie mogę, żeby zobaczyć swojego dzidziola i mam cichutką nadzieję, że może już poznamy płeć ![]() W Auchan były śliczne body za 5zł sztuka, ale wzory już konkretnie na chłopca lub dziewczynkę, więc zdrowy rozsądek mnie powstrzymał przed szaleńczym kupowaniem ![]()
#2513 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam porownania, wiec trudno mi powiedziec, czy gondola jest umieszczona wysoko, czy nisko. Sa filmiki na youtubie, mozna obejrzec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak w ogóle to dowiedziałam się że wszyscy się mnie boją i jak przyczaja ze mam zły humor to unikają ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...nie przyzwyczajaj sie ze dziecko jest tu i tu....u mnie zazwyczaj jest po prawej stronie w dół od pępka.....ale czasami robi mi surprajs 😎😉....i muszę szukać od nowa...czasami właśnie jest blizej środka u góry...wtedy tetno słychać mega głośno....a chyba ze dwa razy bylo po calkiem lewej stronie. Czasami przykladam detektor i od razu lapie tetno.. a czasami sie tak schowa ze 10 minur szukam..ale bez paniki...po prostu wiem, ze gdzieś tam jest Uwielbiam słuchać...jak wyłączam te szumy i pikanie to taka glupia cisza panuje...tak mi smutno wtedy przez chwilę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2516 |
Zadomowienie
|
Ja wczoraj mojemu mężowi taka jazdę zdrobiłam, że aż potem było mi głupio.
Teraz wróciłam ze spaceru i małych zakupów. Spacer chyba za długi, tak się umęczyłam... Co to będzie dalej... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka wózek jest super! Łatwo się wypina gondolę? Tzn da radę jedną ręką?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2518 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2519 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To teraz wszystko razy 2! Są jakieś łożeczka dla bliźniaków? Bo wózki to wiadomo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Zakorzenienie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;72319501]Super
![]() To teraz wszystko razy 2! Są jakieś łożeczka dla bliźniaków? Bo wózki to wiadomo ![]() szczerze? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.