|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i u¿ytkowników w zakresie mody. Wejd¼ i poznaj odpowiedzi na nurtuj±ce pytania. Zadaj w³asne. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 38 967
|
Dot.: Mi³o¶niczki H&M i rozmów o wszystkim co z nim niezwi±zane :) cz. 25
Cytat:
|
|
#4682 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 776
|
Cytat:
Morelka ja do swojej wagi po pierwszej ci±¿y wróci³am w równe 6 miesiêcy, a przyty³am 23 kg Sandra sukienka piêkna, maj± co¶ w sobie sukienki lou odkupi³a¶ od kogo¶ ze za grosze? Bo nie spotka³am siê ¿eby stacjonarnie gdzie¶ je mo¿na by³o dostaæ ![]() I wspó³czuje sytuacji z dzidziusiem, moja ma 15 miesiêcy i tez czasami daje popaliæ a jest z regu³y spokojnym dzieckiem. Teraz w drodze drugie wiêc dopiero bêdzie hardkor ![]() A tak w ogóle to heja po urlopie 🏼 moje zamówienie z 43% wys³ane tez. ¯a³uje trochê ze nie by³am wtedy w domu ¿eby przysi±¶æ i zamówiæ co¶ wiêcej, bo przypomnia³am sobie po fakcie ze chcia³am jeszcze pare rzeczy z hm home ![]() Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4683 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 060
|
A dla mnie ta sukienka to koszmarek
![]() Moje zamówienie z 43% niby wys³ane by³o ju¿ w niedzielê 26.03. |
|
|
|
#4684 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 994
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Nonie a jak teraz z wag±?
Æwiczy³a¶ po pierwszeh ci±¿y?
|
#4686 |
|
Zadomowienie
|
Teraz 7 kg na plusie, do¶æ szybko zaczê³o mi isc w górê przez ostatni miesi±c, choæ jem tak samo wiec widocznie taki mój urok ![]() ![]() i boje sie zeby sie nie skoñczy³o tak jak w pierwszej ci±¿y. Po porodzie tylko zaczê³am chodzi³am na basen (jak Marcelinka skoñczy³a jakies dwa miesi±ce)p³ywa³am po kilometrze dwa razy w tygodniu) No i karmienie tez swoje robi ![]() Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie p³ywam. Eh oby samo karmienie pomog³o.
Kochana ja te¿ 6.5-7kg
|
#4688 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 610
|
Cytat:
Ostatnio w nocy karmilam malego a starszy sie obudzil i przyszedl spac na moich nogach i tak sobie siedzielismy bo nie wiedzialam jak sie ruszyc bo oboje zasneli, wiec jest czasami wesolo nie wspominajac o poczarkowej zazdrosci, a jak starszy mi powiedzial ze nie jest mamy syn, bo mam Wojtusia. Sie poryczalam jak osiol wtedy.![]() Po pierwszej ciazy olalam troche cwiczenia bo wiedzialam razie, ¿e chcemy zaraz drugie, ale teraz nie moge sie doczekac az dostane od lekarza pozwolenie na troche wysi³ku ![]() Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
![]() Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez sunny_eyes Czas edycji: 2017-03-28 o 09:22 |
||
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Mo¿na, ale hm nie udostêpnia tej opcji.
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Uhh to musze w takim razie profilaktycznie juz odliczyc kase skoro bez powiadomienia moze przyjechaæ.
Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4691 |
|
TU i TAM
Wiadomo¶ci: 5 623
|
te sukienki lou sa bardzo popularne, ale jakosc jest nieadekwatna to cen ktore sa na stronie
jesli udalo Ci sie dorwac taniej to super ale calej ceny bym nie dala
|
|
|
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 082
|
Cytat:
|
|
|
|
#4693 | |
|
Zadomowienie
|
Mo¿e jaka¶ inna aktywno¶æ? Zapomnialam ze urz±dza³am jeszcze sobie marsze z wózkiem rok temu jak tylko sie ciep³o zrobi³o, chodzi³am po 10-15 km, ma³a wtedy spa³a jak zabita teraz raczej bedzie cie¿ko z takimi spacerami.Cytat:
No to podobna ró¿nica, ale ogólnie mówisz ze mo¿na daæ radê z taka dwójka? teraz zazdro¶æ ale potem nie bed± mogli ¿yæ bez siebie ![]() Dobrze wiedzieæ ![]() Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 673
|
Dziewczyny, specjalnie siê zalogowa³am, bo nie wiem co o tym s±dziæ.
Zamówi³am z tymi magicznymi kodami na -43% 3 rzeczy. Wszystko posz³o ladnie, ale chwilê po zamówieniu przysz³o mi powiadomienie, ¿e p³atno¶æ przez przelewy24 siê nie powiod³a i pieni±dzê zostan± mi zwrócone (faktycznie tak by³o, ¶ci±gnê³o mi z konta, a potem mi tak± kwotê zwrócili). Potem dosta³am maila potwierdzaj±cego zamówienie z h&m. Zamówienie na stronie hm by³o ci±gle w realizacji, ale by³am pewna, ¿e mi je anuluj± ze wzglêdu na brak p³atno¶ci. Pisa³am ju¿ 2 maile do biura obs³ugi h&m wyja¶niaj±ce sytuacjê z pro¶b± o zmianê metody p³atno¶ci na za pobraniem. Ale odpisali mi tylko na jednego maila i co najlepsze niby p³atno¶æ siê powiod³a, moje zamówienie jest przygotowywane ju¿ do wysy³ki (faktycznie status ma:wys³ane). WTF ? Mia³a która¶ z was tak± sytuacjê?
|
|
#4695 | |
|
dream big
Wiadomo¶ci: 53 652
|
Cytat:
malutko
|
|
|
#4696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poczekaj jeszcze nie koniec
|
|
#4697 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 889
|
T¯ jak wraca z roboty to go przejmuje, k±pie go ale czym to jest w porównaniu do u¿erania siê z nim dzieñ w dzieñ przez tyle godzin i jeszcze w nocy by³am z nim chwile temu w rossmannie tak± jazdê zrobi³, ¿e 6 osób zmy³o siê z kolejki i patrzyli z politowaniem piszczy, p³acze rzuca siê w tym wózku jakby nie pasy to ju¿ dawno by wylecia³, piêkna pogoda a ja bojê i wstydzê siê przez niego wyj¶æ z domu. Jeszcze nie widzia³am takiego niedobrego dziecka jak moje
5 miesiêcy w sobotê skoñczy³ a rozpuszczony jak nie wiem co no ale co zrobisz takiemu dziecku nic nie wyt³umaczysz![]() Sukienka nie jest zamówiona na tej stronie tylko kupi³am j± u siebie w mie¶cie za 195 z³ jest identyczna i super jako¶ciowo ogólnie ca³y sklep by³ w tych sukienkach co s± nawet teraz na ich stronie kopalnia skarbów po prostu ceny malutkie bo to ma³e miasto jak by³am w wojewódzkim to takie byle co od 400 z³ wzwy¿. ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Morelka co to jest ja mimo ogromnej aktywno¶ci z 58 w dniu cesarki wa¿y³am 76... tylko, ¿e mia³am zatrucie ci±¿owe po porodzie spad³o mi 12 kg wiêcej ju¿ nie chcia³o nawet jak æwiczy³am czy trzyma³am dietê, mo¿e jakbym karmi³a piersi± by³oby inaczej ale on od pocz±tku jest na mm. Waga od razu Ci spadnie tym siê nie martw ze skór± gorzej chocia¿ to zale¿y od genów ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
Zdrówka i powodzenia wstaje w nocy co godzinê albo 30 minut a od 2 do 5 rano bawi siê graj±cymi zabawkami i wyrzuca wszystko z ³ó¿eczka
|
|
|
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to chyba najfajniejsza roznica ok 2lat, bo wtedy dzieci razem siê wychowuj±, bawia itd.U nas etap zazdrosci trwal ok tygodnia, teraz juz jest, ¿e nie oddamy i pedzi biegiem jak malutki placze. Dasz rade ![]() Hmm a to dotarlo juz do kogos to zamowienie z rabatem 43%? Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4699 |
|
maskott
Wiadomo¶ci: 3 063
|
dziewczyny, macie mo¿e link do majtek z tak± koronk±, ale o klasycznym kroju (nie stringi ani nie hipstery)?
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage...01.html#Go³êbi b³êkit |
|
|
|
#4700 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 930
|
Moje zamowienie niby wys³ali w weekend ale jeszcze nie ma 🙄
Ja teraz jestem w 9mc i mam +10kg wiec mam nadzieje ze zejdzie odrazu jak wyjdê ze szpitala. Zale¿y mi ez zeby ma³ego karmiæ wiec mam nadzieje ze to pomo¿e
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 618
|
Odebra³am portki z Orsay i nie le¿± mi
|
|
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie wspó³czujê. Ja o rozstêpy i takie rzeczy siê nie martwiê, ale jak mi zostanie brzuch to ju¿ zapowiedzia³am mê¿owi, ¿e ma zbieraæ kasê ![]() Na którego masz termin? Juz tu¿ tu¿!
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 556
|
Hej, mo¿ecie poleciæ gdzie kupiæ ³adne zas³ony? G³upio tak chyba bêdzie powiesiæ firanki same prawda? Wszystko bêdzie szare, czarne, bia³e. Kanapa bordowa, wiêc mogê poszaleæ z kolorem zas³on, ale nie mi siê nie podoba
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupi³am na allegro bo ceny zas³on w sklepach mnie zabi³y. A mam 11 okien..
Z czego 2 podwójne.
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 556
|
Cytat:
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 816
|
Sandra mo¿e on potrzebuje twojej blisko¶ci, mo¿e spacery w chuscie albo noside³ku jak ju¿ siedzi? Moja te¿ wozek parzy czêsto ale wystarczy ¿e ja zapakuje w nosidelko i jest lepiej. 5-cio miesiêczne dziecko nie robi Ci tego na z³o¶æ.
|
|
|
#4707 | |
|
dream big
Wiadomo¶ci: 53 652
|
wiêcej nie bêdzie, no mo¿e ciut, ale i tak niedu¿o, zobaczysz
![]() Cytat:
|
|
|
#4708 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Balam siê, ale ceny w sklepach mnie zabi³y ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 618
|
D³ugie
|
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 816
|
Morelle ja te¿ wolê spacery z wózkiem ale czêsto siê nie da, ale jeszcze trochê i mo¿e bêdzie chodziæ to mi odpu¶ci. Nosidelko narazie mam zawsze w wózku
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Moda
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

odkupi³a¶ od kogo¶ ze za grosze? Bo nie spotka³am siê ¿eby stacjonarnie gdzie¶ je mo¿na by³o dostaæ 
🏼

5 miesiêcy w sobotê skoñczy³ a rozpuszczony jak nie wiem co no ale co zrobisz takiemu dziecku nic nie wyt³umaczysz
wstaje w nocy co godzinê albo 30 minut a od 2 do 5 rano bawi siê graj±cymi zabawkami i wyrzuca wszystko z ³ó¿eczka

faktycznie wspó³czujê.