Mamy majowe 2017 cz.V - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-03-28, 16:08   #4291
anita7
Rozeznanie

Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V

Cytat:
Napisane przez felliciti Pokaż wiadomość
Bez kawy bym nic nie zdziałała niestety, działa cuda. Od małego miałam problemy z zaparciami, na studiach koleżanka podpowiedziała mi tę kawę i od paru lat już tak nie cierpię

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Hm też mi kawa pomagała ale zrezygnowałam z niej w ciąży ze względu na to ze wyplukuje ekektrolity. Ale nie wiem czy się na dniach nie skuszę 😊

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Producent naszego wózka ma ponoć opóźnienia i niby za dwa tygodnie dostanie go dopiero na sklep
Oby faktycznie 2 tygodnie tylko te opóźnienie było to ok.

Bambi super spodnie i jaka figura wow 😀

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
anita7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-28, 16:17   #4292
marg0lcia
Zadomowienie

Bambi Ty jesteś w ciąży?! Co za figura :O spodnie też super

Co do kawy, to ja piję jedną dziennie, taką 3w1 i do połowy zalewam mlekiem

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-28, 16:22   #4293
mamaSmerfuni
Rozeznanie

Wiem, ze pneuno od tego roku za darmo, ale pisalam o starszej corci
Dzieki za info odnosnie 5w1, fajnie jesli nadal sa.

mamaSmerfuni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-28, 16:33   #4294
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Baambi Pokaż wiadomość
Anita no dokładnie tak samo mam z tym jedzeniem i jeszcze też dzisiaj jestem taka senna, nic mi się nie chce. Ale się zmusiłam i zrobiłam trochę.

Margolcia piękna inspiracja. My pomalowaliśmy beckersem sailboat, to taka przełamana nieco delikatnym beżem biel. Chcieliśmy ciut coś ciemniejszego ale już zostaje tak, pewnie ściemnieje samo z czasem

Talusia to foty tych spodni, niestety mimo słońca nie udało mi się zrobić porządnej foty bo lustro jest w niezbyt korzystnym miejscu
One są takie moim zdaniem wielofunkcyjne, bo i do sportowych butów i do eleganckich czy balerinek, leciutki lejący delikatnie materiał, matowy. I ładnie zaokrągla biodra co dla mnie ważne bo ja mam trochę za wąskie :P
Jaka szczuplutka! 😍😍

Cytat:
Napisane przez marg0lcia Pokaż wiadomość
Bambi Ty jesteś w ciąży?! Co za figura :O spodnie też super

Co do kawy, to ja piję jedną dziennie, taką 3w1 i do połowy zalewam mlekiem

Ale bym wypiła kawę 3w1 😍😍

Mohnka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-28, 16:46   #4295
marta6704
Zakorzenienie

bambi super wygladasz i bardzo fajne te spodnie, gdybym tylko nie była tak splukana to bieglabym do h&m.

marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-28, 17:18   #4296
inezz6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez decorail Pokaż wiadomość
Milutek - kusisz czy straszę czy obiecuję nieważne - każda z nas na tym skorzysta

Effpe - o to spróbuję z tymi skarpetkami ja też ciągle chodzę w tym samym już nie mogę patrzeć na siebie

Kupiłam w Biedronce dzisiaj fajne pudełka do przechowywania Piękne były w zajączki, ale z różem, więc dla dziewczynki cudne
Dzięki za info, jutro lecę do biedry, bo już je obczailam na stronie 😀 bardzo mi się pojemniki z Pepco podobają, ale te też piękne, a cenowo widzę, że fajnie 😊

Black - ja mam podobne zdanie jak Ty w kwestii porodu SN. Nie można cesarki traktować jako alternatywy dla SN, bo to operacja i bardzo dobrze, że jest, bo często ratuje życie matki lub dziecka. Ale idei cesarki "na życzenie" czy dla wygody nie rozumiem. Tym bardziej, że często panuje przekonanie, że to jest bezpieczniejsza metoda - owszem, jeśli trzeba działać szybko, ale powikłań też może być sporo...

Ja chcę szczepić 6w1 jak synka, nad rotawirusami sie zastanawiam, chociaż skłaniam się bardziej na nie. Na pneumokoki też nie wiem czy nie wybiorę tej płatnej, bo darmowa podobno jest mniej skuteczna... Na meningokoki nie szczepie.

Dziś jak jechałam do pracy to jeleń mi prawie wyskoczył na drogę, na szczęście przestraszył się i zawrócił do lasu. A jeszcze naszym nowym autem jechałam 😀

Napracowalam się, ugotowalam i zjadłam zupę meksykańska, a teraz odpoczywam, synek dziś z krótką drzemka, to szybko pójdzie spać , a my z Tztem mamy zamiar oglądać seriale i jeść lody 😀 plan idealny!

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

"Kiedyś tam,będziesz miał dorosłą duszę,
Kiedyś tam,kiedyś tam...
Ale dziś jesteś mały jak okruszek,
Który los rzucił nam."
inezz6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-28, 17:30   #4297
CamomileS
Zadomowienie

Inezz dlaczego nie szczepisz na meningokoki?

CamomileS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-03-28, 17:33   #4298
inezz6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CamomileS Pokaż wiadomość
Inezz dlaczego nie szczepisz na meningokoki?

W sumie nie wiem, rzadko się słyszy o takich zachorowaniach. A szczepienie jest też płatne. Synka też nie szczepillismy.

Kiedyś tam,kiedyś tam...
Który los rzucił nam."
Stary 2017-03-28, 17:34   #4299
CamomileS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez inezz6 Pokaż wiadomość
W sumie nie wiem, rzadko się słyszy o takich zachorowaniach. A szczepienie jest też płatne. Synka też nie szczepillismy.

Ok, rozumiem

CamomileS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-28, 17:36   #4300
aixa
Rozeznanie

Hej mamusie, strasznie dużo piszecie nie zdążam czytać

Ja miałam pierwszy poród CC ze względu na ułożenie pośladkowe. Teraz spróbuję SN chociaż lekarz mówi, że mam prawo wyboru. Moja córka mimo, że urodzona cc i karmiona moim mlekiem tylko 1,5 m-ca bardzo dobrze się chowała, pięknie rosła i nie chorowała i nie choruje nagminnie jak inne dzieci w przedszkolu, także nie ma reguły. Po cc słyszałam niejednokrotnie opinie zwłaszcza innych mam, że dziecko "wydobyte" nie jest tak mocno emocjonalnie związane z mamą. To nieprawda.

Chwalę się, że mam już wszystkie ciuszki poprane i część nawet wyprasowaną Brawo JA

Dziś jest tak piękna pogoda, że byłam w parku na spacerze, usiadłam na ławce i przez 1,5 h siedziałam na słońcu słuchając muzyki. Coś wspaniałego Prawdziwy relax - polecam.

Maja 27.04.2017 CC
aixa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-28, 17:44   #4301
mileena5
Zadomowienie

Hej moje kochane <3 wróciłam <3 narazie do świat wszystko za mną (w sensie z zaliczeń - jak oceny to sie okaże ) ale mam w koncu czas zeby nadrobić

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Anita no dokładnie tak samo mam z tym jedzeniem i jeszcze też dzisiaj jestem taka senna, nic mi się nie chce. Ale się zmusiłam i zrobiłam trochę.

Margolcia piękna inspiracja. My pomalowaliśmy beckersem sailboat, to taka przełamana nieco delikatnym beżem biel. Chcieliśmy ciut coś ciemniejszego ale już zostaje tak, pewnie ściemnieje samo z czasem

Talusia to foty tych spodni, niestety mimo słońca nie udało mi się zrobić porządnej foty bo lustro jest w niezbyt korzystnym miejscu
One są takie moim zdaniem wielofunkcyjne, bo i do sportowych butów i do eleganckich czy balerinek, leciutki lejący delikatnie materiał, matowy. I ładnie zaokrągla biodra co dla mnie ważne bo ja mam trochę za wąskie :P

Zakochałam sie i w spodniach i w kocie i w Twojej figurze <3

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
bambi super wygladasz i bardzo fajne te spodnie, gdybym tylko nie była tak splukana to bieglabym do h&m.

Spoko tez jestem spłukana 😂
mileena5 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-28, 18:10   #4302
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mileena5 Pokaż wiadomość
Hej moje kochane <3 wróciłam <3 narazie do świat wszystko za mną (w sensie z zaliczeń - jak oceny to sie okaże ) ale mam w koncu czas zeby nadrobić

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Zakochałam sie i w spodniach i w kocie i w Twojej figurze <3

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Spoko tez jestem spłukana

Wrocila moja gwiazda na salony

999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-28, 18:10   #4303
marg0lcia
Zadomowienie

Z tą szczepionką na pneumokoki to jest tak, że (nie powiem w słowo w słowo z wczoraj, ale przekażę ideę, postaram sie ), w organizmie jest ich 90, z czego 20 są chore. Szczepionka refundowana zwalcza 10 z nich, a ta płatna 13(i to jest najlepsza szczepionka, jeśli chodzi o pneumokoki, nigdzie nie ma, żeby zwalczała wszystkie 20) i pokazywali nam taki wykres, jeśli chodzi o śmiertelność, to ten jeden pneumokok, który powoduje jej najwięcej jest w jednej i drugiej grupie (i w tych 10 i w tych 13). Taka jest różnica między tymi szczepionkami Ja wybieram tą na NFZ.

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
Stary 2017-03-28, 18:11   #4304
gornek
Zakorzenienie

Kurde kupiłam dzisiaj witaminy w Rossmannie bo wczoraj mi sie skończyły, chciałam zabrać ale tknęło mnie i spojarzalam na datę. Ważne do stycznia :/ teraz zostałam bez witamin, a w okolicy tamtego sklepu będę dopiero w piątek :|

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-28, 18:40   #4305
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Kurde kupiłam dzisiaj witaminy w Rossmannie bo wczoraj mi sie skończyły, chciałam zabrać ale tknęło mnie i spojarzalam na datę. Ważne do stycznia :/ teraz zostałam bez witamin, a w okolicy tamtego sklepu będę dopiero w piątek :|

Kupiłaś przeterminowane?

Mohnka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-28, 18:44   #4306
felliciti
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anita7 Pokaż wiadomość
Hm też mi kawa pomagała ale zrezygnowałam z niej w ciąży ze względu na to ze wyplukuje ekektrolity. Ale nie wiem czy się na dniach nie skuszę 😊
Jedna z rana to konieczność u mnie. Czarna, bez mleka i cukru, bo zabijają ten pyszny smak

Cytat:
Napisane przez mileena5 Pokaż wiadomość
Czeeeeść

Bambii gdzie ta Ninka się tam mieści?
felliciti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-28, 18:45   #4307
gornek
Zakorzenienie

Tak, kurde ja pracująca w handlu całe czas sprawdzam daty tego co kupuje a dzisiaj nie sprawdziłam i mam. Teraz 3 dni będę bez witamin w piątek podjade z nimi zeby mi wymienili albo kasę oddali.

Stary 2017-03-28, 18:46   #4308
felliciti
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, kurde ja pracująca w handlu całe czas sprawdzam daty tego co kupuje a dzisiaj nie sprawdziłam i mam. Teraz 3 dni będę bez witamin w piątek podjade z nimi zeby mi wymienili albo kasę oddali.

To tylko witaminy, przez 3 dni się nic nie stanie.
felliciti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-28, 18:48   #4309
gornek
Zakorzenienie

Wiem, ze nic mi nie bedzie bardziej mi chodzi o sam fakt, ze muszę znowu tam jechać. Całe szczęście chciałam fakturę i maja paragon.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-28, 19:04   #4310
inezz6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aixa Pokaż wiadomość
Hej mamusie, strasznie dużo piszecie nie zdążam czytać

Ja miałam pierwszy poród CC ze względu na ułożenie pośladkowe. Teraz spróbuję SN chociaż lekarz mówi, że mam prawo wyboru. Moja córka mimo, że urodzona cc i karmiona moim mlekiem tylko 1,5 m-ca bardzo dobrze się chowała, pięknie rosła i nie chorowała i nie choruje nagminnie jak inne dzieci w przedszkolu, także nie ma reguły. Po cc słyszałam niejednokrotnie opinie zwłaszcza innych mam, że dziecko "wydobyte" nie jest tak mocno emocjonalnie związane z mamą. To nieprawda.
No to z emocjonalnym związaniem to już jakaś totalna bzdura 😊

Cytat:
Z tą szczepionką na pneumokoki to jest tak, że (nie powiem w słowo w słowo z wczoraj, ale przekażę ideę, postaram sie ), w organizmie jest ich 90, z czego 20 są chore. Szczepionka refundowana zwalcza 10 z nich, a ta płatna 13(i to jest najlepsza szczepionka, jeśli chodzi o pneumokoki, nigdzie nie ma, żeby zwalczała wszystkie 20) i pokazywali nam taki wykres, jeśli chodzi o śmiertelność, to ten jeden pneumokok, który powoduje jej najwięcej jest w jednej i drugiej grupie (i w tych 10 i w tych 13). Taka jest różnica między tymi szczepionkami Ja wybieram tą na NFZ.
No ja znów słyszałam, ze podobno ta płatna akurat chroni przed szczepem powodującym sporo zarazen.. ale jak jest naprawdę i ile w tym marketingu to nie wiem.. i sama nie wiem co robić, może też ta na NFZ wezmę. Podpytać na pewno pediatry naszej, bo ona akurat o pneumokokach sporo wie.
Cytat:

Myślę, że na pewno wymienia Ci od razu. Kupiłam kiedyś przeterminowane mleko dla dziecka i od razu wymienily i posprawdzaly wszystko na półce. Ale kurcze, powinny to sprawdzać co jakiś czas....

Kiedyś tam,kiedyś tam...
Który los rzucił nam."
Stary 2017-03-28, 19:17   #4311
gornek
Zakorzenienie

No trudno, w piątek podjade po usg. Całe szczęście znam tam dziewczyny wiec problemu nie bedzie. W nagrodę dzisiaj zrobie sobie smażona kiełbasę z cebulka xd

Stary 2017-03-28, 19:26   #4312
bunnybe
Zadomowienie

Milena fajnie, ze jestes znow z nami

Bambi Ty chyba sobie ta ciążę wymyśliłaś, weź sie przyznaj z taka figurą w 8 miesiacu ciąży?

Ogladam the brain genialny umysł, w piekarniku siedzi zapiekanka mac&cheese a maz zaraz powinien wrocic z delegacji Brat mi wyslal dzis zdjęcie z wycieczki rowerowej i tak mi sie zatesknilo za rowerem albo rolkami ale jestem rozsadna i wiem, ze musza jeszcze trochę na mnie poczekać ale odbiję sobie latem, bezpieczeństwo malucha najwazniejsze
Stary 2017-03-28, 19:27   #4313
anita7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez felliciti Pokaż wiadomość
Jedna z rana to konieczność u mnie. Czarna, bez mleka i cukru, bo zabijają ten pyszny smak

Bambii
O dokładnie taka mi się marzy.

Milena to teraz chwila wytchnienia 😉

Gornek dobrze że spojrzalaś. Kurze wszędzie trzeba się pilnować.

O pneumokokach to samo mówili u mnie na sr. Ze te darmowe są na 10 szczepów a odpłatne na 13

anita7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-28, 19:37   #4314
marg0lcia
Zadomowienie

Te daty się spr, ale jak przyjdzie email, tak to nie ma czasu, bo jest milion spraw do zrobienia, a na zmianie jest 3osoby najniższego szczebla i jedna prowadząca zmianę, są dostawy, zmiany planogramow itd, jest tego ogrom, więc zdarza się, że się ominie jedno opakowanie na kilkadziesiąt, jesteśmy tylko ludźmi i trochę wyrozumiałości też pracuję w drogerii

Stary 2017-03-28, 19:38   #4315
misja0181
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Trzymajcie mnie. Chciałam koleżankce polecić sklep z butami sportowymi, gdzie kupuję zazwyczaj swoje Air Maxy i tak się wgłębiłam w jego ofertę, że zamówiłam sobie nowe ermaksy.

Głupia.
No i prawidłowo należą nam się czasem takie przyjemności
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7233259 6]Wracam juz autobusem
Kupiłam 3 sukienki w tym jedna piękna ale dopiero sie zmieszczę w nią po porodzie.. Owszem ubrałam ja ale za bardzo uciska brzuch
Do tego kupiłam buty na wiosnęNo i zrobiłam zakupy w Tesco na sernik na zimno i chyba go zrobie w kubeczkach

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

A tak mi sie chce siku ze mam nadzieje ze sie nie posikam

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Czyli zakupy udane humor poprawiony
Cytat:
Napisane przez talusiax33 Pokaż wiadomość
Kur mać!!! Cały post mi wykasowało.. niech to szlag

Witam się wtorkowo z bolącą głowa ☺ Dzisiaj mamy ostatnie zajęcia na SR o pielęgnacji i kąpieli noworodka (teoria i praktyka) a później zajęcia ruchowo oddechowe.

Jeśli chodzi o poród ja uważam, że nie ważne jaki.. każda kobieta powinna być z siebie dumna że nosi 40 tygodni pod serduszkiem maleństwo po czym rodzi ☺ każdy z porodów to nie lada wysiłek i wielkie wyzwanie!
Dla mnie nie ma podziału na gorsze czy lepsze.. Oczywiście nie rozumiem cc na życzenie - bez powodu! Skoro nie ma przeciwwskazań to dlaczego by nie spróbować? Ale też wiadome jest dla mnie, że jeżeli pierwszy poród zakończył się cc to kobieta w drugiej ciąży też zdecyduje się na cc ☺ doskonale rozumiem.

Misja - I jak ten serial? Fajnie się ogląda? Czasami wieje nudą więc z chęcią zacznę oglądać dla zabicia czasu 😀
Udanej wizyty!

Gornek - Też muszę się koniecznie zamienić z tż miejscem w łóżku 😀 wcześniej "przeskakiwałam" przez niego a teraz mam z tym problem. Jak chce wyjść z łóżka to się "turlam" po tż i biedny się budzi a ja wstaje w nocy z 4 razy na siku
Super, że kwestia szpitala się rozwiązała, chociaż tyle ☺
Wow ale Ci się udało z tym biustonosze! Szczęściara 😁

Mohnka - Mnie strasznie boli w krzyżu, tak ciągnie jak się źle położę i mam problem się podnieść bo mam wrażenie że zaraz mi coś tam pęknie.. Czasem 10 minut zajmie mi żeby wykombinować jak wstać. Najgorzej jak jestem u lekarki, leżę a ona robi mi usg po czym musi mi pomagać żebym się podniosła..
Pięknie przybiera na wadze, choćby nie wiadomo co się stało to Maksiu jest już dużym i silnym chłopcem, na pewno by sobie poradził tak jak i mamusia Choć trzymam kciuki jak najmocniej za donoszenie

Glassball - Jakie piękne ujęcia 😍

Milutek - Ooo wspaniale że wyniki lepsze niż poprzednie mam nadzieję, że i u mnie będzie poprawa, zobaczę w czwartek.

Bunnybe - U nas też dzisiaj ziemniaczki, jajko sadzone i kefir albo maślanka ☺ na szybko, tylko bez marchewki bo nie mam w domu a nie chce mi sie wychodzić 😁

Talusia no ja się tak wciągnęłam w ten serial, że już mi zostało tylko 9 odcinków do końca to taki komediowy też trochę i przystoooojny aktor i bardzo ładna aktorka zazdroszczę takiej urody
Cytat:

Bambi rany spodnie spodniami ale jak Ty super wyglądasz! popatrzyłam jaka super figura a dopiero później się skapnęłam że to Ty i brzucha szukałam rewelacyjnie wyglądasz
Cytat:

Zawsze tak jest. Ja też zawsze patrzę na daty a jak akurat raz nie spojrzę to się okazuje że coś nie tak.

Jestem już po wizycie. Wprawdzie waga nie z magicznej tasiemki, ale z usg wychodzi 2240g - 29 tydz 5 dz.... a z usg wychidzu 33-34 tydzień no więc niezły koksik mi rośnie termin z tego usg wychodzi 13 maj (z om 08.06 ) Trzymam się raczej tego końca maja. Teraz wizyty już co 2 tygodnie i będziemy monitorować sytuację

misja0181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-28, 19:46   #4316
gornek
Zakorzenienie

Mamy majowe 2017 cz.V

Cytat:
Te daty się spr, ale jak przyjdzie email, tak to nie ma czasu, bo jest milion spraw do zrobienia, a na zmianie jest 3osoby najniższego szczebla i jedna prowadząca zmianę, są dostawy, zmiany planogramow itd, jest tego ogrom, więc zdarza się, że się ominie jedno opakowanie na kilkadziesiąt, jesteśmy tylko ludźmi i trochę wyrozumiałości też pracuję w drogerii

Ja to rozumiem bo tez pracuje w handlu, wiem ze nie na wszystko jest czas. Ale wiesz, znowu muszę tam jechać a mi nie po drodze :p

Misja ale koks, mój w 29 tygodniu ważył 1300 xd

Stary 2017-03-28, 19:50   #4317
Konto usunięte

Misja niezły koksik :p dziwie sie ze lekarze zmieniają daty porodów na tym etapie bo dziecko jest duże np przecież każde dziecko rośnie swoim tempem

Stary 2017-03-28, 19:56   #4318
misja0181
Rozeznanie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7234607 6]Misja niezły koksikdziwie sie ze lekarze zmieniają daty porodów na tym etapie bo dziecko jest duże np przecież każde dziecko rośnie swoim tempem

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Nie, nie. Moja lekarka cały czas mówi o tym 08.06 ewentualnie o końcu maja bo tak wychodziło z pierwszych usg. Ten termin co teraz wyszedł to wiadomo że nie jest miarodajny bo tak jak mówisz kaźde dziecko innym tempem rośnie. Nie zmienia to faktu, że te 2240 trochę mnie przeraża na tym etapie

Stary 2017-03-28, 19:57   #4319
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez misja0181 Pokaż wiadomość
Nie, nie. Moja lekarka cały czas mówi o tym 08.06 ewentualnie o końcu maja bo tak wychodziło z pierwszych usg. Ten termin co teraz wyszedł to wiadomo że nie jest miarodajny bo tak jak mówisz kaźde dziecko innym tempem rośnie. Nie zmienia to faktu, że te 2240 trochę mnie przeraża na tym etapie

Ahahahaha będziesz miała duże dziecko co Ty jesz ?

Stary 2017-03-28, 19:57   #4320
misja0181
Rozeznanie

U mnie z tym terminem z om to nie do końca pewne, bo ja we wcześniejszym cyklu miałam ciążę biochemiczną.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości