Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!! - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-14, 14:57   #961
nikaa2
Wtajemniczenie

Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!

Cytat:
Napisane przez lazurkam Pokaż wiadomość
a ja skusiłam się i poszłam do Ilony...i uważam to za błąd..
włosy się kompletnie nie układają nawet przy porządnym ich ułozeniu na szczotkę wygladają jak wystrzępione gdzie popadnie pióra lub jakby piorun w rabarbar strzelił....
porażka...
nie polecam!
oj
naszczęście włosy mają to do siebie, ze odrastają... wiem, ze tylko tak się mówi, ale uwierz to prawda jest

p.s. której Ilony?
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 13:12   #962
snb
Przyczajenie

Czesc Wam!
Może was zaskocze bo jestem facetem a tu jak zauwazylem to mniejszosc. Jednak i faceci chca pieknie wygladac i miec przyjemnosc z pójscia do fryzjera Od jakiegos czasu szukam w Łodzi fajnego, niedrogiego zakladu fryzjerskiego.
Ktos ze znajomych zaproponowacł mi zaklad fryzjerski na rogu Inflanckiej i Zachodniej chyba albo Łagiewnickiej. A dokladna ulica to jak dobrze kojarze Głuchowskiego czy jakos tak...Jest to mały zaklad i strzyze tam jakis facet o imieniu Piotr. Ponoc dobry.Czy wiecie moze cos o tym zakladzie??
Drugi zaklad który mnie interesuje to ten Ricci de Caprrici? kto tam fajnie strzyze facetów?do kogo ewentualnie mam sie udac?

A moze jest jakis inny zaklda ktory potrafi zaproponowac cos fajnego na glowie tak zebym wyszedl zadowolonty?

Bardzo prosze pomożcie drogie Panie a i moze Panowie

Wielkie dzieki
Pozdrawiam i czekam na liczne propozycje
snb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 16:52   #963
Ewela1908
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez benia1234 Pokaż wiadomość
Po wielokrotnym przejrzeniu postow w tym temacie zdecydowalam sie na STUDIO GLAMOUR na Kopernika i jestem zachwycona efektem )). Nie jest jakos super drogo a to co pan Maciek wyczarowal na mojej golowie jest czyms cudownym ).Do tego jest niezwykla mila atmosfera , bajeczny wystroj i odzywka Kadusa za friko (pelnowymiarowe opakowanie )) ).Goraco polecam ten salon i pana Macka )

Dokładniesuper masaż głowy i dostałam tez odżywkę
przy zrobieniu koloru.Miał zupełnie nową wizje(bez pasemek i żadnych balejaży).Cała ekipa jest młoda i zabawna
jest też kosmetyka i bardzo miła Basia,która doradziła mi zabieg
oczyszczania ultradzwiękami polecam .pa
Ewela1908 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 11:29   #964
lazurkam
Przyczajenie

Nikaa2 masz oczywiście racje powoli ...bardzo powoli jakoś do siebie wracają

Następnym razem udam się do...no właśnie...dokogo?
Może do Ewy z Teofilowa a nóż przyłoży się do fryzurki jak dawniej bo naprawdę ma kobietka talent
lazurkam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 20:42   #965
zaneta25
Przyczajenie

Witam jestem tu nawa ale chce rowniez podzielic sie swoja opinia... zawsze chodzilam do fryzjera SEBASTIANA z salonu laufer w realu na JPII uwazam ze jest naprawde bardzo dobry w tym co robi wlosy zawsze ukladaja mi sie same i zawsze mam fajnie zrobiona koloryzacje jest na prawde kreatywnym fryzjerem i polecam go bardzo a pisze dlatego ze ostatnio uciekl z tego salonu i bedzie we wspomnianym tu kilka razy "STUDIO STAR" na lacznej 28... jak ktos tam sie wybierze to dajcie znac czy bylo ok...

wczesniej jak ktos pisal o studio star tez wszyscy uwazali ze to reklama. wiec po co wogole cokolwiek tu pisac skoro i tak wszyscy obrzuca cie blotem... koszmar idzcie do swoich fryzjerow i nie mowcie ze to co ktos napisal o kims inny to zaraz reklama. skoro mam prawo sie wypowiedziec na temat swojego fryzjera to robie to i tyle a wy myslcie co chcecie. pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez nieb206 Pokaż wiadomość
dokładnie wiem o czym mówisz, znam dobrze ten salon i też ostatnio nie mam o nim najlepszego zdania. czas oczekiwania na "zajęcie się klientką" doprowadza mnie za każdym razem do szału, a otem obsługiwanie kilku klientek na raz teżnie pozostawia dobrego wrażenia, mój rekord w tym salonie to 5!!!!!! godzin czekania nie wiadomo na co...i ceny z kosmosu!!!!

szczerze NIE POLECAM!!!!!!! wybieram się teraz do salonu w bloku obok - chyba na Łącznej 28 - słyszałam już o nim wiele pochlebnych opinii, opwiem na pewno, jak było już wkrótce..
[quote=OrangeJuice;6510790]
Cytat:
Napisane przez nieb206 Pokaż wiadomość
dokładnie wiem o czym mówisz, znam dobrze ten salon i też ostatnio nie mam o nim najlepszego zdania. czas oczekiwania na "zajęcie się klientką" doprowadza mnie za każdym razem do szału, a otem obsługiwanie kilku klientek na raz teżnie pozostawia dobrego wrażenia, mój rekord w tym salonie to 5!!!!!! godzin czekania nie wiadomo na co...i ceny z kosmosu!!!!

szczerze NIE POLECAM!!!!!!! wybieram się teraz do salonu w bloku obok - chyba na Łącznej 28 - słyszałam już o nim wiele pochlebnych opinii, opwiem na pewno, jak było już wkrótce..[/quott

To właśnie Studio Star, o którym pisałam przeniosło się z Łącznej 28 na Rzgowską 62, więc coś mi tu nie gra.
Witam was gorąco... Nieprawda... Jestem stałą klientką Sebastiana który właśnie pracuje w STUDIO STAR przy ulicy ŁĄCZNEJ 28 - jest boski... przenieśli się fryzjerzy ale salon pozostał na ŁĄCZNEJ z nowymi stylistami, wiem to na pewno bo właśnie dziś tam byłam u fryzjera i kosmetyczki- p.s p. Małgosia kosmetyczka- obsługa na 6 moje zadowolenie też na 6+... SPROSTOWANIE ŁĄCZNA 28 I RZGOWSKA 62 TO SALONY O TEJ SAMEJ NAZWIE ALE NIE MAJĄ Z SOBĄ NIC WSPÓLNEGO!!!

Witam jak zawsze polecam salon studio star i Sebastiana ja tez szukalam i on byl jedyna osoba ktora sie tego podjela naprawde polecam ) pozdrawiam i powodzenia)

Cytat:
Napisane przez kamila22 Pokaż wiadomość
WITAM
czy któras z Was orientuje sie gdzie w Łodzi wykonuja dekoloryzacje?
obdzwonilam ok 20 salonow fryzjerskichi i jedynie dekolryzacje proponowali przez geste pasemka
A mnie chodzi o całkowita dekoloryzacje i nałozenie koloru -czy ktos moze pomóc??
?
pozdrawiam
Witam ja jak zawsze polecam salon STUDIO STAR na lacznej 28 i Sebastiana. ja tez kiedys szukalam kogos kto mi zrobi dekoloryzacje i on byl jedyna osoba ktora sie podjela... polecam i pozdrawiam)

Cytat:
Napisane przez snb Pokaż wiadomość
Czesc Wam!
Może was zaskocze bo jestem facetem a tu jak zauwazylem to mniejszosc. Jednak i faceci chca pieknie wygladac i miec przyjemnosc z pójscia do fryzjera Od jakiegos czasu szukam w Łodzi fajnego, niedrogiego zakladu fryzjerskiego.
Ktos ze znajomych zaproponowacł mi zaklad fryzjerski na rogu Inflanckiej i Zachodniej chyba albo Łagiewnickiej. A dokladna ulica to jak dobrze kojarze Głuchowskiego czy jakos tak...Jest to mały zaklad i strzyze tam jakis facet o imieniu Piotr. Ponoc dobry.Czy wiecie moze cos o tym zakladzie??
Drugi zaklad który mnie interesuje to ten Ricci de Caprrici? kto tam fajnie strzyze facetów?do kogo ewentualnie mam sie udac?

A moze jest jakis inny zaklda ktory potrafi zaproponowac cos fajnego na glowie tak zebym wyszedl zadowolonty?

Bardzo prosze pomożcie drogie Panie a i moze Panowie

Wielkie dzieki
Pozdrawiam i czekam na liczne propozycje
I jak zawsze Seba z STUDIO STAR laczna 28 tez tnie facetow... , mojemu nawet ostatnio rozjasnil wloski ... nie chcial sie zgodzic{moj facet) ale wyglada super))

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2008-04-20 o 20:51 Powód: połączenie postów = monotematyczne, podejrzenie o spam
zaneta25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 20:52   #966
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

zaneta25
jeśli jeszcze raz zareklamujesz ten sam salon, zablokuję ci dostęp do forum. szukasz reklamy - płać.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 21:04   #967
E
Zakorzenienie

Nie chce mi się tego wszystkiego czytać, ale z wpisu Złosia wnioskuję, że fryzjerzy ostro próbują się tu reklamować
A może tak własną pracą i jej efektami, moi Państwo? Nic tak dobrze nie zadziała, jak udany efekt i opinia zadowolonej klientki I zostawcie ocenę nam Pięknie proszę
E jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-20, 21:07   #968
miatka
Przyczajenie

Dot.: DEKOLORYZACJA -ŁÓDZ gdzie ?

Cytat:
Napisane przez kamila22 Pokaż wiadomość
WITAM
czy któras z Was orientuje sie gdzie w Łodzi wykonuja dekoloryzacje?
obdzwonilam ok 20 salonow fryzjerskichi i jedynie dekolryzacje proponowali przez geste pasemka
A mnie chodzi o całkowita dekoloryzacje i nałozenie koloru -czy ktos moze pomóc?
pozdrawiam
Dwukrotnie miałam robioną dekoloryzację w salonie "Stanisław" na Narutowicza 32. Szefem jest tam pan Stanisław Komadowski, świetny stylista pracujący na Welli. Z czystym sumieniem, po 3 latach korzystania z jego usług, mogę polecić ten salon. Jest po prostu świetnym fachowcem i ogromną wagę przywiązuje do zdrowia i pielęgnacji włosa. Dlatego idąc do niego trzeba się liczyć z pobytem od 2,5 do 5 godzin, a czasem nawet dłużej
On sam o wszystkim decyduje, dobiera kolor, kształt fryzury, ale koloryzację robią ludzie, on oczywiście strzyże, jeśli to do niego się umówi. "Wadą" może być, że on nie zrobi włosów, jakie chce klientka, jeśli uzna, że jej nie pasują. Tam nie ma nawet folderów w fryzurami, za to jest pyszna kawka proponowana wszystkim.

Ja w tej chwili mam zrobiony u niego kolor, ale chciałabym obciąć włosy na króciutko, a wiem, że u niego nie przejdzie obcięcie włosów i zachowanie tego koloru, bo już mi kiedyś powiedział, że pasuje on tylko do dłuższych włosów. Więc po gruntownym zapoznaniu się z Waszymi opiniami zaryzykuję salon Glamour i zobaczymy jaki będzie efekt
miatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 10:03   #969
libia85
Przyczajenie

Zadza się, u pana Stanisława jeszcze niegdy się nie zawiodłam, mimo tego, że nie zawsze obcinała mnie ta sama osoba. Wprawdzie jest drogi, bo na farbę i ścięcie trzeba szykować 200 zł., ale naprawdę warto. Ostatnio spędziłam tam 4 godziny i wyglądałam super!
libia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 11:25   #970
E
Zakorzenienie

A mnie, niestety nie zachwycił - ani efektami pracy, ani atmosferą, czy cenami To ostatnio można jeszcze przeżyć, jeśli efekt będzie super ale nie było. Chciałam bardzo zmienić swoją fryzurę, a zrobili mi identyczną, jak miałam wcześniej, a tylko przeczesali włosy na druga stronę
Młody chłopak, który mnie czesał, tak zapamiętale prostował włosy, że o mały figiel nie wyprostował mi twarzy (gorącą prostownicą).

Pamiętacie "Złoty salon" (coś na kształt KWC, ale oceniano salony fryzjerskie i kosmetyczne) - moja niezbyt pochlebna opinia nie była tam jedyną...

Cóż, może macie więcej szczęścia po prostu

Poza tym nie podoba mi się, że - mimo, iż zapisałam się konkretnie do mistrza Stanisława - to czesał mnie ktoś inny
E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 07:21   #971
rutka_86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez acesulfam Pokaż wiadomość
Witam!
Jestem stałym klientem Pana Łukasza, i o tyle szczęśliwym iż udało mi się go odnaleźć dzięki mojej koleżance z pracy. Pan Łukasz ma teraz swój salon na ul. Białostockiej 5d. (LUCAS&TEAM zaraz przy Rzgowskiej, obok Telepizzy) Super miejsce, gdzie można się świetnie zrelaksować i przede wszystkim wyjść zadowolonym. Moja dziewczyna po mojej namowie i wizycie u Pana Łukasza wygląda cudnie!Teraz do pary ze mną. Salon ma 4 kondygnacje i SPA 'NOVAwySPA', więc można tam spędzić cały dzień)
Pozdrawiam!
hej a powiedz mi czy lle lukasz bierze za strzyzenie damskie. Kurcze fajnie ze napisales gdzie sie przeniosl ja tez chcilaam sie zapisac do niego z rok temu do grace ale juz tam nie pracowal a moje kolezanki obcial bardzo fajnie ,,,

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-23, 23:06   #972
ola007
Przyczajenie

dziewczyny a kogo mozecie polecic w tym studio glamour? chodzi o ciecie
ola007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 17:00   #973
natalia_zosia
Przyczajenie

Hej, jesli nie mam kompletnie pomyslu, chce isc do fryzjera,w gre wchodzi ciecie + moze farbowanie. Zalezy co mi doradzi fryzjer, zdam sie na niego Bo sama nie wiem co zrobic ze swoimi wlosami,zebym ladnie wygladala To gdzie lepiej isc?
natalia_zosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 22:35   #974
temperamental
Przyczajenie

To moj debiut n atym forum,licze na pomoc...
Moze ktoras z was wie cos o LE GRAND SALON??? JA sie umowilam na wtorek z panem Dariuszem,ale nie wiem czy watro tyle kasy wydawac....za sciecie moich dlugich wlosow chca 100-115 zl.a do tego chcialam sobie zrobic lekka trwala-zawsze marzylam o lekko kreconych wlosach,a moje sa proste jak druty....a to wydatek rzedu kolejnych 120 zl,wiec troche zaplace,ale chce COS zrobic z moimi wlosami!!
Dajcie znac jak cos wiecie o tym salonie!!
temperamental jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 11:54   #975
frrancuzka
Przyczajenie

bardzo polecam studio Jacka Olejnika na Piotrkowskiej 51.
mieszkam na stale w holandii ale na obciecie zawsze jezdze do Lodzi , serio POLECAM
frrancuzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 23:02   #976
temperamental
Przyczajenie

hmmm....A mozesz mi ktoregos fryzjera z salonu olejniczaka polecic??...Kogos kto poradzi i zrobi co trzeba...rany,jestem tak starsznie zestresowana jak pomysle,ze mam sie wybrac do fryzjera i powierzyc swoja glowe...
A!A jak sie tam kreuja ceny,jak moglabys FRRANCUZKO cos powiedziec na ten temat-chodzi o ciecie na dlugie wlosy,moze jakis skręt do tego
Stary 2008-04-27, 00:18   #977
maleństwo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natalia_zosia Pokaż wiadomość
Hej, jesli nie mam kompletnie pomyslu, chce isc do fryzjera,w gre wchodzi ciecie + moze farbowanie. Zalezy co mi doradzi fryzjer, zdam sie na niego Bo sama nie wiem co zrobic ze swoimi wlosami,zebym ladnie wygladala To gdzie lepiej isc?
Najlepiej iść poczytać ten wątek... Rozumiem, że może Ci się nie chcieć czytać całego wątku, ale wystarczy przeczytać kilka ostatnich stron i myślę, że na pewno kogoś wybierzesz

temperamental - jeśli chcesz zmiany to mogę Ci polecić Krystiana dziewczyny na forum pozytywnie wypowiadały się też o Tomku. Jeśli chodzi o ceny to za cięcie płaci się 60-90 zł, myślę, że w przypadku długich włosów pewnie 90... Ale czy robią tam fajną trwałą? Tego już nie wiem..
maleństwo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 10:58   #978
temperamental
Przyczajenie

Dzieki,dzieki!!! Zadzwonei tam ,a telefon moze ma ktos do salonu jacka olejniczaka??????
Stary 2008-04-27, 18:05   #979
massmediale
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez temperamental Pokaż wiadomość
Dzieki,dzieki!!! Zadzwonei tam ,a telefon moze ma ktos do salonu jacka olejniczaka??????
na wizytówce mam podane dwa :
633 73 83
633 88 06

sama się tam nigdy nie strzygłam, ale moja koleżanka bardzo go sobie chwali

Cytat:
Napisane przez temperamental Pokaż wiadomość
hmmm....A mozesz mi ktoregos fryzjera z salonu olejniczaka polecic??...Kogos kto poradzi i zrobi co trzeba...
ja się może powtórzę
ALE:

1.TOMEK
2.Jacek

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2008-04-27 o 19:28 Powód: post pod postem
massmediale jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 20:57   #980
temperamental
Przyczajenie

Dzieki ,dzieki ,dzieki!!!!!! Jutro dryndam!!!!!
Stary 2008-04-28, 06:57   #981
benia1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ola007 Pokaż wiadomość

zdecydowanie polecam pana Maćka to co robi z włosami i Twoim samopoczuciem to magia
benia1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 12:13   #982
Agata 80
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ola007 Pokaż wiadomość
A ja stale strzygę się w Studio Glamour u Ani. Moim zdaniem jest profesjnalistką w tym fachu, stale się gdzieś na bierząco dokształca, strzyże najnowsze kolekcje fryzur. Jak na razie Ania doradziła mi kilka rzeczy dotyczących noszenia fryzury i używania produktów, które idealnie mi pasują i się sprawdzają. Przede wszystkim nie mam kłopotów z układaniem włosów (a to podobno świadczy o dobrym strzyżeniu). Od czasu gdy moje włosy oddałam opiece Ani koleżanki mi mówią, że mam extra włosy (chwalą a to cięcie, a to kolor, innym razem znowu połysk). Znam z pozytywnych doświadczeń Anię więc polecam. Maciek robił mi tylko masaż głowy (bajka!) Ale podobno też niezle strzyże.
Agata 80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 13:08   #983
stola
Przyczajenie

Od dłuższego czasu korzystam z usług salonu M. Rośniak w Łodzi. Zawsze strzygę się tam na krótkie włosy. Szukałam dobrego fryzjera już od bardzo dawna i nigdy nie byłam zadowolona, aż do momentu kiedy spotkałam panią Agnieszkę z tego salonu. Okazuje się, że nie pracuje tam już od pół roku. Oczywiście nie udzielono mi informacji, gdzie mogę ją znaleźć. Czy ktoś z was może wie? POMOCY!!!!!!!!
stola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 14:50   #984
ola007
Przyczajenie

no wiec zaliczylam juz wizyte w studio glamour. niestety ja bynajmniej zadnego gratisu nie dostalam i z tego co widzialam to chyba jednak polecilabym Macka.za scieciezaplacilam 60 zl. co prawda chcialam jakiejs widocznej zmiany na glowie a w zasadzie wyszlam tylko z podcieta grzywka i cieniowaniem ale w sumie to i tak moge ten salon polecic
pozdrawiam
ola007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 18:16   #985
temperamental
Przyczajenie

DO salonu OLEJNICZAKA dosyc trudno bylo sie dodzwonic,[IMG]file:///C:/Users/DOROTA%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]a jak juz sie udalo to termin byl tak odlegly, ze postanowilam skorzystac z umowionej wizyty w LE GRAND SALON, ktora odbyla sie dzisiaj. Jestem zadowolona, poszlam tam bez zadnej koncepcji, jedyne co wiedzilam,to, to ze moze by je poddac trwalej,ale Pan Dariusz odradzil mi to- slusznie! Obejrzal moje wlosy, wysluchal i przedstawil swoj pomysl. Najlepsze jest to, ze nie obawialam sie,pierwszy raz chyba zaufalam fryzjerowi,wiedzialam ze bedzie dobrze Poza tym sympatyczne wnetrze
Stary 2008-04-30, 20:40   #986
Dorotic26
Przyczajenie

Witam ponownie . Wreszcie mam czas żeby opisać swoje wrażenia po wizycie w Studio Urody 101. Otóż jestem bardzo zadowolona. Pani Oktawia to bardzo miła dziewczyna, ledwo na mnie spojrzała już wiedziała co chce mi zrobić na głowie i efekt wyszedł super . Dodatkowo porady na temat pielęgnacji i układania włosków. Polecam ją bardzo serdecznie. Koszt wizyty: koloryzacja + kilka refleksów + serum to ok 250 zł na moich długich i kręconych włosach. Pracują na kosmetykach goldwell.

Aha pracuje tam też Pani Edyta, z tego co widziałam to też ma fajne pomysły.

P.S. Załączam zdjęcia przed i po. Pasemka miałam, teraz mam ciepły brąz. Co sądzicie o zmianie ??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ja3.JPG (38,1 KB, 155 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ja nowa.JPG (51,6 KB, 173 załadowań)
Dorotic26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 21:36   #987
temperamental
Przyczajenie

DOROTIC super wygladasz, do twarzy Ci w tym kolorze No i masz tak niesamowicie krecone wlosy,pomarzyc tylko....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-01, 13:16   #988
nikaa2
Wtajemniczenie

Powiem Wam, że odnoszę wrażenie, że ten wątek zatracił swoja funkcję, coraz więcej jest pseudoreklam

sama nie wiem gdzie się wybrac... może do Le grandu? miałam ochotę do Agnes Płoszaj, ale moją koleżankę wczoraj fatalnie obcięła i mi się odechciało
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 14:51   #989
ineczka7
Zadomowienie

też mam takie wrażenie że ciągle pojawiają się osoby, które korzystają z bezpłatnej reklamy

ale ale, są wyjątki - Dorotic, pięknie dobrany kolor, podkreśla Twoją karnację i oczy
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 08:57   #990
temperamental
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!

[quote=nikaa2;7410194]Powiem Wam, że odnoszę wrażenie, że ten wątek zatracił swoja funkcję, coraz więcej jest pseudoreklam

[quote=ineczka7;7411198]też mam takie wrażenie że ciągle pojawiają się osoby, które korzystają z bezpłatnej reklamy

Mam wrazenie,ze ktos tu "pije" na przyklad do mojej osoby Ja sadzilam ze to forum jest po to,zeby przedstawiac swoje wrazenia odnosnie wizyt w roznych salonach fryzjerskich,jezeli jestem zadowolona,to pisze,ze jestem,jezeli nie,to nie!Proste! Jaka bezplatna reklama???!!!!Ja jestem zadowolona ze swojej wizyty,no moze poza cena za usluge- byla wysoka,ale raz nie zawsze
Chyba chodzi o to, zeby polecic miejsce ,podzielic sie swoimi wrazeniami,chyba,ze sie myle???
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości