![]() |
#961 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!
Cytat:
![]() naszczęście włosy mają to do siebie, ze odrastają... wiem, ze tylko tak się mówi, ale uwierz to prawda jest p.s. której Ilony? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Przyczajenie
|
Czesc Wam!
![]() Może was zaskocze bo jestem facetem a tu jak zauwazylem to mniejszosc. Jednak i faceci chca pieknie wygladac i miec przyjemnosc z pójscia do fryzjera ![]() Ktos ze znajomych zaproponowacł mi zaklad fryzjerski na rogu Inflanckiej i Zachodniej chyba albo Łagiewnickiej. A dokladna ulica to jak dobrze kojarze Głuchowskiego czy jakos tak...Jest to mały zaklad i strzyze tam jakis facet o imieniu Piotr. Ponoc dobry.Czy wiecie moze cos o tym zakladzie?? Drugi zaklad który mnie interesuje to ten Ricci de Caprrici? kto tam fajnie strzyze facetów?do kogo ewentualnie mam sie udac? A moze jest jakis inny zaklda ktory potrafi zaproponowac cos fajnego na glowie tak zebym wyszedl zadowolonty? ![]() Bardzo prosze pomożcie drogie Panie a i moze Panowie ![]() Wielkie dzieki ![]() Pozdrawiam i czekam na liczne propozycje |
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dokładnie ![]() przy zrobieniu koloru.Miał zupełnie nową wizje(bez pasemek i żadnych balejaży).Cała ekipa jest młoda i zabawna jest też kosmetyka i bardzo miła Basia,która doradziła mi zabieg oczyszczania ultradzwiękami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Przyczajenie
|
Nikaa2 masz oczywiście racje powoli ...bardzo powoli jakoś do siebie wracają
![]() ![]() Następnym razem udam się do...no właśnie...dokogo? Może do Ewy z Teofilowa a nóż przyłoży się do fryzurki jak dawniej bo naprawdę ma kobietka talent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | ||||
Przyczajenie
|
Witam jestem tu nawa ale chce rowniez podzielic sie swoja opinia... zawsze chodzilam do fryzjera SEBASTIANA z salonu laufer w realu na JPII uwazam ze jest naprawde bardzo dobry w tym co robi wlosy zawsze ukladaja mi sie same i zawsze mam fajnie zrobiona koloryzacje jest na prawde kreatywnym fryzjerem i polecam go bardzo a pisze dlatego ze ostatnio uciekl z tego salonu i bedzie we wspomnianym tu kilka razy "STUDIO STAR" na lacznej 28... jak ktos tam sie wybierze to dajcie znac czy bylo ok...
wczesniej jak ktos pisal o studio star tez wszyscy uwazali ze to reklama. wiec po co wogole cokolwiek tu pisac skoro i tak wszyscy obrzuca cie blotem... koszmar idzcie do swoich fryzjerow i nie mowcie ze to co ktos napisal o kims inny to zaraz reklama. skoro mam prawo sie wypowiedziec na temat swojego fryzjera to robie to i tyle a wy myslcie co chcecie. pozdrawiam Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Witam jak zawsze polecam salon studio star i Sebastiana ja tez szukalam i on byl jedyna osoba ktora sie tego podjela naprawde polecam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-04-20 o 20:51 Powód: połączenie postów = monotematyczne, podejrzenie o spam |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
zaneta25
jeśli jeszcze raz zareklamujesz ten sam salon, zablokuję ci dostęp do forum. szukasz reklamy - płać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się tego wszystkiego czytać, ale z wpisu Złosia wnioskuję, że fryzjerzy ostro próbują się tu reklamować
![]() A może tak własną pracą i jej efektami, moi Państwo? ![]() ![]() ![]() ![]()
#968 | |
Przyczajenie
|
Dot.: DEKOLORYZACJA -ŁÓDZ gdzie ?
Cytat:
![]() On sam o wszystkim decyduje, dobiera kolor, kształt fryzury, ale koloryzację robią ludzie, on oczywiście strzyże, jeśli to do niego się umówi. "Wadą" może być, że on nie zrobi włosów, jakie chce klientka, jeśli uzna, że jej nie pasują. Tam nie ma nawet folderów w fryzurami, za to jest pyszna kawka proponowana wszystkim. Ja w tej chwili mam zrobiony u niego kolor, ale chciałabym obciąć włosy na króciutko, a wiem, że u niego nie przejdzie obcięcie włosów i zachowanie tego koloru, bo już mi kiedyś powiedział, że pasuje on tylko do dłuższych włosów. Więc po gruntownym zapoznaniu się z Waszymi opiniami zaryzykuję salon Glamour i zobaczymy jaki będzie efekt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Przyczajenie
|
Zadza się, u pana Stanisława jeszcze niegdy się nie zawiodłam, mimo tego, że nie zawsze obcinała mnie ta sama osoba. Wprawdzie jest drogi, bo na farbę i ścięcie trzeba szykować 200 zł., ale naprawdę warto. Ostatnio spędziłam tam 4 godziny i wyglądałam super!
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
A mnie, niestety nie zachwycił - ani efektami pracy, ani atmosferą, czy cenami
![]() ![]() ![]() Młody chłopak, który mnie czesał, tak zapamiętale prostował włosy, że o mały figiel nie wyprostował mi twarzy (gorącą prostownicą). ![]() Pamiętacie "Złoty salon" (coś na kształt KWC, ale oceniano salony fryzjerskie i kosmetyczne) - moja niezbyt pochlebna opinia nie była tam jedyną... Cóż, może macie więcej szczęścia po prostu ![]() Poza tym nie podoba mi się, że - mimo, iż zapisałam się konkretnie do mistrza Stanisława - to czesał mnie ktoś inny ![]()
#971 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#972 |
Przyczajenie
|
dziewczyny a kogo mozecie polecic w tym studio glamour?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Przyczajenie
|
Hej, jesli nie mam kompletnie pomyslu, chce isc do fryzjera,w gre wchodzi ciecie + moze farbowanie. Zalezy co mi doradzi fryzjer, zdam sie na niego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Przyczajenie
|
To moj debiut n atym forum,licze na pomoc...
Moze ktoras z was wie cos o LE GRAND SALON??? JA sie umowilam na wtorek z panem Dariuszem,ale nie wiem czy watro tyle kasy wydawac....za sciecie moich dlugich wlosow chca 100-115 zl.a do tego chcialam sobie zrobic lekka trwala-zawsze marzylam o lekko kreconych wlosach,a moje sa proste jak druty....a to wydatek rzedu kolejnych 120 zl,wiec troche zaplace,ale chce COS zrobic z moimi wlosami!! Dajcie znac jak cos wiecie o tym salonie!! |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Przyczajenie
|
bardzo polecam studio Jacka Olejnika na Piotrkowskiej 51.
mieszkam na stale w holandii ale na obciecie zawsze jezdze do Lodzi , serio POLECAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Przyczajenie
|
hmmm....A mozesz mi ktoregos fryzjera z salonu olejniczaka polecic??...Kogos kto poradzi i zrobi co trzeba...rany,jestem tak starsznie zestresowana jak pomysle,ze mam sie wybrac do fryzjera i powierzyc swoja glowe...
A!A jak sie tam kreuja ceny,jak moglabys FRRANCUZKO cos powiedziec na ten temat-chodzi o ciecie na dlugie wlosy,moze jakis skręt do tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() temperamental - jeśli chcesz zmiany to mogę Ci polecić Krystiana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Przyczajenie
|
Dzieki,dzieki!!! Zadzwonei tam ,a telefon moze ma ktos do salonu jacka olejniczaka??????
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
633 73 83 633 88 06 sama się tam nigdy nie strzygłam, ale moja koleżanka bardzo go sobie chwali Cytat:
ALE: 1.TOMEK 2.Jacek Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-04-27 o 19:28 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
Przyczajenie
|
Dzieki ,dzieki ,dzieki!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Przyczajenie
|
A ja stale strzygę się w Studio Glamour u Ani. Moim zdaniem jest profesjnalistką w tym fachu, stale się gdzieś na bierząco dokształca, strzyże najnowsze kolekcje fryzur. Jak na razie Ania doradziła mi kilka rzeczy dotyczących noszenia fryzury i używania produktów, które idealnie mi pasują i się sprawdzają. Przede wszystkim nie mam kłopotów z układaniem włosów (a to podobno świadczy o dobrym strzyżeniu). Od czasu gdy moje włosy oddałam opiece Ani koleżanki mi mówią, że mam extra włosy (chwalą a to cięcie, a to kolor, innym razem znowu połysk). Znam z pozytywnych doświadczeń Anię więc polecam. Maciek robił mi tylko masaż głowy (bajka!) Ale podobno też niezle strzyże.
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Przyczajenie
|
Od dłuższego czasu korzystam z usług salonu M. Rośniak w Łodzi. Zawsze strzygę się tam na krótkie włosy. Szukałam dobrego fryzjera już od bardzo dawna i nigdy nie byłam zadowolona, aż do momentu kiedy spotkałam panią Agnieszkę z tego salonu. Okazuje się, że nie pracuje tam już od pół roku. Oczywiście nie udzielono mi informacji, gdzie mogę ją znaleźć. Czy ktoś z was może wie? POMOCY!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Przyczajenie
|
no wiec zaliczylam juz wizyte w studio glamour. niestety ja bynajmniej zadnego gratisu nie dostalam
![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Przyczajenie
|
DO salonu OLEJNICZAKA dosyc trudno bylo sie dodzwonic,[IMG]file:///C:/Users/DOROTA%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]a jak juz sie udalo to termin byl tak odlegly, ze postanowilam skorzystac z umowionej wizyty w LE GRAND SALON, ktora odbyla sie dzisiaj. Jestem zadowolona, poszlam tam bez zadnej koncepcji, jedyne co wiedzilam,to, to ze moze by je poddac trwalej,ale Pan Dariusz odradzil mi to- slusznie! Obejrzal moje wlosy, wysluchal i przedstawil swoj pomysl. Najlepsze jest to, ze nie obawialam sie,pierwszy raz chyba zaufalam fryzjerowi,wiedzialam ze bedzie dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Przyczajenie
|
Witam ponownie
![]() ![]() Aha pracuje tam też Pani Edyta, z tego co widziałam to też ma fajne pomysły. P.S. Załączam zdjęcia przed i po. Pasemka miałam, teraz mam ciepły brąz. Co sądzicie o zmianie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Przyczajenie
|
DOROTIC super wygladasz, do twarzy Ci w tym kolorze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Wtajemniczenie
|
Powiem Wam, że odnoszę wrażenie, że ten wątek zatracił swoja funkcję, coraz więcej jest pseudoreklam
![]() sama nie wiem gdzie się wybrac... może do Le grandu? miałam ochotę do Agnes Płoszaj, ale moją koleżankę wczoraj fatalnie obcięła i mi się odechciało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zadomowienie
|
też mam takie wrażenie że ciągle pojawiają się osoby, które korzystają z bezpłatnej reklamy
![]() ale ale, są wyjątki - Dorotic, pięknie dobrany kolor, podkreśla Twoją karnację i oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Przyczajenie
|
![]()
[quote=nikaa2;7410194]Powiem Wam, że odnoszę wrażenie, że ten wątek zatracił swoja funkcję, coraz więcej jest pseudoreklam
![]() [quote=ineczka7;7411198]też mam takie wrażenie że ciągle pojawiają się osoby, które korzystają z bezpłatnej reklamy ![]() Mam wrazenie,ze ktos tu "pije" na przyklad do mojej osoby ![]() ![]() Chyba chodzi o to, zeby polecic miejsce ,podzielic sie swoimi wrazeniami,chyba,ze sie myle??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.